Nyheter om Bruun


Barn står usikret i midtgangen mens skolebussen kjører på E6: – Vi beklager så mye

– Elevene skal selvfølgelig ha sitteplass når bussene kjører på motorveien, og det skal vi sørge for at vi får til, sier pressekontakt for Ruter, Sofie Bruun.
Les mer om:

- Det er forferdelig at gamle, demente og syke skal ha det slik

For snart et år siden skrev Finnmarksposten om vinduene på Nordkapp Helsesenter som er tettet for vind og trekk med gaffa-teip. Dette er fortsatt ikke gjort noe med, og Paula og Per Bruun etterlyser handling fra kommunens side.

Danske kvinner slo Norge

Det danske kvinnehåndballlandslaget under Klavs Bruun Jørgensens ledelse fikk best uttelling i lørdagens testkamp mot Norge. – Likevel var det mye å ta med seg for oss inn mot VM. Danmark vant 28-24 i Stavanger etter å ha vært foran 11-10 ved pause. «Jeg synes vi spilte en veldig fin kamp.

Farer lurer for festivaldeltagere – også etter at musikken er over

Det får Røde Kors til å minne om sine 10 festivalvettregler, der man i år har særlig fokus på drukningsfare knyttet til bading i beruset tilstand. – Vi har gjennom årene sett flere eksempler på at festivalglade mennesker har kommet ut for badeuhell som kunne vært unngått om man ikke hadde vært beruset, sier Sven Bruun, nestleder i Landsråd Røde Kors Hjelpekorps. LES OGSÅ: Bon Iver annonserer stjernespekket nytt album. Han ber festivaldeltagere passe på hverandre, og ikke være redde for å si fra til vennene om det virker uforsvarlig å ta det siste kveldsbadet. The post Farer lurer for festivald
Les mer om:

Her passerer bussene med under ett minutts mellomrom

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: På bildet over passerer de tre bussene i løpet av drøyt to minutter. Alle kjører samme linje, og stopper på de samme stoppene. Den første bussen plukker opp passasjerene, mens de andre tilsynelatende har langt færre passasjerer. Etter disse tre bussenes "klumping" tar det mye lengre tid før neste buss kommer. Dette har blitt vanlig for 25-linja fra Majorstuen til Lørenskog. 26.

Kreftsyke Oddvar (79) har løpt alle Kristinaløp siden starten i 1981

– Hverdagen blir lettere og bedre på alle måter når man holder kroppen i form, også i forhold til tankene rundt sykdommen. Ordene kommer fra Oddvar Bruun (79) fra Tønsberg.
Les mer om:

9-åring døde av hjernehinnebetennelse. Dette er sykdommen

I fjor var det 26 tilfeller av hjernehinnebetennelse i Norge, forteller overlege Tone Bruun ved Folkehelseinsituttet.
Les mer om:

Dansk fotballekspert tror Bendtner legger opp

- Jeg tror ikke Nicklas Bendtner har en fornøyelse av fotballen lenger, sier Morten Bruun.
Les mer om:

Skiltet skal holde russen unna Maridalen, men gjør at 51-bussen kjører ulovlig

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)MARIDALEN: For å holde russebussene unna Maridalen har kommunen satt opp et skilt som viser at busser ikke har lov å kjøre inn i Maridalen fra Brekkekrysset, mellom klokken 23.00 og 06.00. Tidligere har kommunen satt opp p-forbudt skilt ved utfartsparkeringsplasser som Låkeberget og Skar.

Historia om Jakob Rott som kasta sjølve futen på dør

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I barneåra, på 1950-talet, var soverommet mitt i Holarhagjen i den vestre salen oppe på loftet. Glaset vende mot vestnordvest med storslått utsikt mot havet og Rott. Som eit slags eventyrland låg øya.

De fikk en helt ny busslinje i nabolaget

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GAUSTAD: Terje Grytbakk bor i Gaustadveien. Han er svært fornøyd med den nye bussruta:- Den er veldig praktisk mange ganger, for eksempel når det er dårlig vær, holkeføre, mye å bære på, når man er sliten og så videre. Jeg bruker bussen til og fra trikk ved Rikshospitalet og til og fra Skøyen stasjon noen ganger.

Bymiljøetaten sier nei til sirup på løkka

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)VOLDSLØKKA: Bakkehaugen Vel, som tilhører Bydel Nordre Aker, sendte for en tid tilbake søknad om å gjennomføre et avgrenset forsøksprosjekt, for å lage lønnesirup på Voldsløkka i løpet av våren 2019. Søkanden ble stilet til både byrådsavdeling for miljø og samferdsel og Bymiljøetaten, Oslo Kommune, datert 10. mars 2019. Konkret går prosjektet ut på å tappe sevje fra lønnetrær og koke det til sirup.

Nå starter den omstridte byggingen på Teie: – Dette er en gladsak

Byggestart er vedtatt i Arenfeldts vei på Teie, og styreleder Jon Terje Bruun kritiserer samtidig Tønsbergs Blad for å fokusere på rivingen og ikke byggingen.
Les mer om:

Stiller opp for å stille ut - én dag

Flere velkjente kunstnere stiller opp for å delta i Uke9, med en-dagsutstilling i Galleri Melkeveien. - En så kort utstilling har jeg ikke vært med på før, sier gallerieier og kunstner Hilde Aga Bruun.

Slo alarm for 12 år siden(pluss)

Allerede for 12 år siden slo daværende sykehusprest Odd Bjarne Bruun alarm om overmedisinering av sykehjemspasienter. Det gjorde han landskjent
Les mer om:

Utsetter felles elgplan(pluss)

Birgitte Rørvik Bruun (Sp) vil ha større engasjement rundt en felles hjorteviltplan i ETS, og fikk saken utsatt i Evenes. Hun mener et folkemøte er på sin plass.
Les mer om:

Storscorer med pangstart for Hisøy

Marius Bruun Henriksen scoret 64 seriemål for Grane Arendal i fjor. I Hisøy-debuten nettet han to ganger.

Test deg selv: Har du sosial angst?

Flere hundre tusen nordmenn lever med ubehandlet sosial angst. Slik ble Ingrid Bruun (24) kvitt den.
Les mer om:

Beate fra Tvedestrand (36) skriver blogg om (sam)livet med Daniel - og alt det innebærer

- Vi prøvde paryoga her om dagen, men det gikk ganske dårlig, for han er så stiv, sier Beate Bruun Nilsen. - Du kan ikke si det på den måten! svarer Daniel Byberg og ler.

Hjertesukk over forsvarsutbygging: – Ta oss med på lag(pluss)

Evenesværing Birgitte Rørvik Bruun kommer med et lite hjertesukk til forsvaret.
Les mer om:

Som 17-åring prøvde Ingrid seg på sitt fjerde selvmordsforsøk. I dag holder hun foredrag på Rognan

Ingrid Bruun (24) er sjeleglad for at det bare ble med forsøkene. I dag markerer hun Verdensdagen for psykisk helse.
Les mer om:

Søndag blir Julie (30) historisk, men sogneprest Mikael Bruun møter ikke. Han mener jobben bør være forbeholdt menn

Menighetsrådet har pålagt Mikael Bruun å stille i kirken, når tidenes første kvinnelige prest ordineres i Nordreisa kirke i helgen. Men sognepresten har ingen planer om å etterkomme ordren.
Les mer om:

Søndag blir Julie (30) historisk, men sogneprest Mikael Bruun møter ikke. Han mener jobben bør være forbeholdt menn

Menighetsrådet har pålagt Mikael Bruun å stille i kirken, når tidenes første kvinnelige prest ordineres i Nordreisa kirke i helgen. Men sognepresten har ingen planer om å etterkomme ordren.
Les mer om:

Varaordførar: – Kan ikkje utsette å få kontroll på økonomien

«Til behandling av kvalme vannbøfler» og «Til substitusjon av B-vitaminmangel hos hamster» er noen av begrunnelsene professor og overlege Torgeir Bruun Wyller har skrevet på skjemaer han har sendt til Statens legemiddelverk.
Les mer om:

Lege sendte rent vrøvl til Statens legemiddelverk uten at noen reagerte

«Til behandling av kvalme vannbøfler» og «Til substitusjon av B-vitaminmangel hos hamster» er noen av begrunnelsene professor og overlege Torgeir Bruun Wyller har skrevet på skjemaer han har sendt til Statens legemiddelverk.
Les mer om: