Nyheter om Brustad


Gjerdrum-skredet: Mor og sønn gravlagt

Lisbeth Neraas (54) og sønnen Marius Brustad (29), som omkom i kvikkleireskredet i Gjerdrum, ble gravlagt fra Bekkelaget kirke onsdag.
Les mer om:

Mor og sønn gravlagt

Lisbeth Neraas (54) og Marius Brustad (29) omkom.
Les mer om:

Tok farvel med Gjerdrum-ofrene Lisbeth (54) og Marius (29) fra Bekkelaget kirke: – Vi skulle så gjerne bare gitt dem én klem til

Marius Brustad var på romjulsbesøk hos moren Lisbeth Neraas da skredet gikk. Onsdag tar de etterlatte et siste farvel fra Bekkelaget kirke
Les mer om:

Tok farvel med Marius og Lisbeth

Familie og venner tok onsdag farvel med Marius Brustad og moren Lisbeth Neraas i Bekkelaget kirke i Oslo. De omkom i leirskredet i Gjerdrum.

Gjerdrum-ofrene Lisbeth (54) og Marius (29) gravlagt: «Har klart å finne trøst i alle de fantastiske minnene»

Marius Brustad var på romjulsbesøk hos moren Lisbeth Neraas da skredet gikk. Onsdag tok de etterlatte et siste farvel.
Les mer om:

Tar farvel med Lisbeth og Marius i dag

Lisbeth Neraas (54) og sønnen Marius Brustad (29) omkom begge i skredet i Gjerdrum. Onsdag bisettes de i Bekkelaget kirke.
Les mer om:

Marius (29) omkom i skredet: – En helt unik person

Marius Brustad ble bare 29 år. Likevel gjorde han et sterkt inntrykk, hos veldig mange.
Les mer om:

Marius (29) omkom i skredet: – En helt unik person

Marius Brustad ble bare 29 år. Likevel gjorde han et sterkt inntrykk, hos veldig mange.
Les mer om:

«Vi håpet til det siste på at et mirakel ville gi dem tilbake til oss»

Familiene til avdøde Lisbeth Neraas (54) og sønnen Marius Brustad (29) kommer med en erklæring mandag kveld.
Les mer om:

Familien minnes Lisbeth (54) og Marius (29): – Skulle så gjerne gitt dem bare én klem til

– Vi håpet til det siste på at et mirakel ville gi dem tilbake til oss, skriver familien til avdøde Lisbeth Neraas og sønnen Marius Brustad (29) i et minneord.
Les mer om:

«Vi håpet til det siste på at et mirakel ville gi dem tilbake til oss»

Familiene til avdøde Lisbeth Neraas (54) og sønnen Marius Brustad (29) kommer med en erklæring mandag kveld.
Les mer om:

«Vi skulle så gjerne gitt dem bare én klem til»

Familie og venner er i sorg etter at Lisbeth Neraas (54) og Marius Brustad (29) er bekreftet omkommet etter kvikkleireskredet i Gjerdrum.

Politiet frigir fire nye navn på de omkomne etter skredet i Gjerdrum

Politiet har bekreftet identiteten til fem av sju omkomne etter skredet i Gjerdrum. Marius Brustad og Lisbeth Neraas blant dem.

Ytterligere to omkomne i skredulykken i Gjerdrum er identifisert

Alma Grymyr Jansen, født i 2018, og Marius Brustad, født i 1991, ble søndag kveld bekreftet omkommet i skredet i Gjerdrum.

Fire nye omkomne er identifisert

Lisbeth Neraas, Marius Brustad, Bjørn-Ivar Grymyr Jansen og Alma Grymyr Jansen er bekreftet omkommet i skredet i Gjerdrum.

Fem personer identifisert etter skredet i Gjerdrum

Lisbeth Neraas (54), Marius Brustad (29), Bjørn-Ivar Grymyr Jansen (40) og hans datter Alma på to år omkom i skredet.

Lisbeth (54) og sønnen Marius (29) er savnet: – Vi håper og ber om at et mirakel eller to skal skje

Marius Brustad var på besøk hos sin mor Lisbeth Neraas da det massive kvikkleirskredet gikk i Gjerdrum natt til onsdag.
Les mer om:

Lisbeth (54) og sønnen Marius (29) er savnet: – Ubeskrivelig vanskelig

Marius Brustad var på besøk hos sin mor Lisbeth Neraas da skredet gikk i Gjerdrum. Begge har vært savnet siden.
Les mer om:

Nærmar seg 100 etter ny målfest

Bodø/Glimt slo Stabæk 5-2 i eliteserien søndag, og står med 96 scoringar to rundar før slutt. Laget kan bli det første som scorar hundre mål i løpet av ein sesong. Søndag leia Glimt 3-0 ved pause og 5-0 før Kosuke Kinoshita reduserte to gonger på overtid. For Glimt scora Philip Zinckernagel 2, Kasper Junker, Ulrik Saltnes og Sondre Brustad Fet. Zinckernagel med sine to mål og to målgivande har 36 målpoeng hittil i sesongen - 18 mål og 18 målgivande.

Frykter ny gigantbru som nabo: – Vi kan ende opp med en betongkoloss som vil være innpå 1,5 kilometer lang.

Faren for å få ei gigantisk bru som Romerike ikke har sett maken til like innpå seg, tar snart nattesøvnen fra Tone Brustad og Ola Holter. Beboerne frykter prosjektet som de mener kan bli helt ødeleggende.
Les mer om:

Strømsgodset fikk stryk av «Lillebror» i derbyet:- Tror plassen er berget

MJØNDALEN: (SPORTEN) (Mjøndalen – Strømsgodset 3-0) Det var ikke et «Ran» faktumet var at hjemmelaget var klart best i et intenst nabooppgjør mot erkerivalen Strømsgodset. Maktdemonstrasjonen betyr vitale poeng i bunnstriden for bruntrøyene. Den hjemvendte sønnen Ole Amund Sveen ga hjemmelaget en drømmestart allerede etter fire minutter. Gjestene fra Drammen jobbet seg godt inn i kampen og spilte seg til flere farligheter, men klarte aldri å omsette sjansene i mål. Det utnyttet Fredrik Brustad da han «chippet» inn 2-0 på elegant vis i 2.

Mjøndalen knuste rivalen

Mjøndalen tok en svært viktig seier i kampen for å unngå nedrykk da de vant 3-0 over nabo Strømsgodset lørdag. Ole Amund Sveen, Fredrik Brustad og Stian Aasmundsen scoret målene i seieren. Mjøndalen klatrer med seieren opp på kvalifiseringsplassen.
Les mer om:

Klart for det som omtales som Ælvclassico når Mjøndalen tar i mot Strømsgodset: – Det blir en rysare

Det er ett bunnoppgjør som skal foregå på Consto Arena i Mjøndalen. Når Mjøndalen tar i mot Strømsgodset i derby. Mjøndalen stiller med det samme mannskapet som tapte for Molde sist helg. Mjøndalen gjorde da en god kamp til det gjenstod kvarteret.Mjøndalen har også en ganske sterk innbytterbenk i dag. Godset gjør en endring fra sist helg, da de tapte for Vålerenga. Moses Mawa har tatt plass på benken og Kristoffer Tokstad er kommet inn.Det er en stor dag for Godsets Lars-Christopher Vilsvik, som i dag tangerer Inge Thun og Tor Alsaker Nøstdahl med flest kamper i Godset-trøyen.

Slik var Eliteserierunden : – Glimt festet posisjonen som Norge beste lag

Her er høydepunktene fra søndagens runde i Eliteserien. Slik gikk det i søndagens runde i Eliteserien fotball.Kristiansund – Bodø/Glimt 2-3 (1-2)* Amahl Pellegrino fortsetter å score på bestilling for Kristiansund. Søndag brukte han sju minutter på å sette inn sitt 20. mål for sesongen. Det ble feiret med en spesiallaget t-skjorte som publikum fikk se etter scoringen. Feiringen kostet spissen et gult kort.* Serieleder Glimt slo tilbake etter Pellegrinos tidlige mål og snudde kampen. Kasper Junker scoret sitt 15.

Brann med sender innpå «to» nykommere i kampen mot Mjøndalen

CONSTO ARENA: (SPORTEN) Det er to lag som begge trenger tre poeng i jakten på et «skikkelig-bust»på årets serie.Mjøndalen begynner å få kniven på strupen med tanke på nedrykk og kan tangere tidenes tapsrekke med sju tap på rad. Rekorden ble satt tidligere denne sesongen. Sist Mjøndalen tok poeng, var nettopp mot dagens motstander Brann, da de vant 1-0 i Bergen etter en sen scoring.