Nyheter om Brunes


Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Braut Haalands fetter signerte ny LSK-kontrakt

Erling Braut Haalands fetter Jonatan Braut Brunes har undertegnet treårskontrakt med Lillestrøm foran eliteseriecomebacket.
Les mer om:

Dortmund-fetteren fikk LSK-info: – Han var en av de første som fikk vite om overgangen

Jonatan Braut Brunes (20) ble LSKs siste signering før overgangsvinduet stengte. Fetteren til Dortmund-spilleren Erling Braut Haaland (20) ser fram til å spille for Åråsen-klubben.
Les mer om:

Erling Braut Haalands fetter klar for Lillestrøm: – Jeg takket ja på flekken

Jonatan Braut Brunes (20) er klar for Lillestrøm.
Les mer om:

Erling Braut Haalands fetter klar for Lillestrøm: – Jeg takket ja på flekken

Jonatan Braut Brunes (20) er klar for Lillestrøm.
Les mer om:

Haalands fetter scoret fire mål i 2. divisjon

Erling Braut Haaland er ikke den eneste i familien som vet hvor målet står. Fetteren Jonatan Braut Brunes scoret fire mål da Florø slo Fløya 5-2 i 2. divisjon.
Les mer om:

Har samlet inn over en million kroner til Norsk Kennel Klub

Da Norsk Kennel Klubb (NKK) meldte at det var like før de måtte slå seg konkurs, bestemte Heidi Iren Liåsen Brunes seg for å gjøre noe. Det har gitt resultater.
Les mer om:

Stig er ny sjef i bodøselskapet: – Veldig optimistisk til framtiden

Stig Brunes er ny daglig leder i Bernhardsen Entreprenør AS.
Les mer om:

11 ansatte mister jobben(pluss)

De 11 ansatte i Aukra Overnatting AS på Gossen er oppsagt. Daglig leder Kjell Stian Brunes opplyser at aktivitetsnedgangen ved Vard Aukra er årsaka.
Les mer om:

Som liten ble hun mobbet for vekten sin. Nå er Synne (21) Miss Norway-kandidat: – Man kan være vakker uten å være tynn

Synne Liåsen Brunes (21) hadde en tøff barndom med mye mobbing knyttet til egen vekt. Nå har hun lagt denne tiden bak seg, og ser framover. Det gjorde at hun endelig torde å følge drømmen om å være med i en missekonkurranse, og hun kan nå titulere seg som Miss Norway-kandidat.
Les mer om:

Kallar inn til folkemøte for bom

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Sola ble rundspilt av Egersund

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Sola gjestet Egersund til et vaskeekte Rogalandsoppgjør. De to lagene er spådd to helt forskjellige sesonger, Egersund i toppen og Sola i bunnen. Slik så det også ut innledningsvis i oppgjøret. Et massivt Egersund-press de første 10 minuttene resulterte ikke i scoring, men en rekke halvsjanser.Sola kom ikke skikkelig i gang og drøyt 15. minutter ut i kampen får Egersund et frispark drøyt 35 meter fra Solas mål.

Jonatan Braut Brunes har herjet som innbytter - nå er han klar til å starte for Sola

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)EIK-SOLA: Sola gjester Egersund til helgen og ønsker revansje fra 4-3 tapet mot Egersund i helgen før seriestart. Den gang kjempet Sola heroisk og evnet å slå tilbake ved flere anledninger etter å ha havnet under. Tigrene fra Egersund snudde den gang kampen til 4-3 og vant tross en god kamp fra Sola.Laget fra Okka by er spådd en sesong helt i toppen, og har selv et uttalt ønske om opprykk til 1. divisjon.

- Vi må rett og slett «back to basic»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Sola - Nardo: 2-3Kampen var bare et par minutter gammel før den første Nardo-sjansen suste forbi Aron Lindstrand i Sola-målet. Gjestene fra Trondheim gikk offensivt ut, og Sola ble tvunget langt tilbake på egen halvdel. Men målsjansene ble likevel ikke mange, eller farlige.

Klepp Ap seier nei til bompakka og skaper spenning før det avgjerande kommunestyremøtet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Einar Erga har markert seg som ein tydeleg motstandar av korleis Utbyggingspakke Jæren er utforma. Eit fleirtal i medlemsmøtet torsdag 2. mai støtta synet hans, om å seia nei til bompakka. I formannskapet 24. april sa to tvilande Ap-representantar, Sigmund Rolfsen og Kate Seldal, ja til bompakka.

To av disse Bryne-guttene håper på spilletid og seier mot Bryne

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg tror Bryne er et mye bedre lag nå enn på samme tid i fjor.Ordene tilhører Geir Dahle Høyland. Han er Bryne-supporter for livet, sønnen til Gabriel Høyland må jo være dét, men mandag håper han Bryne taper.27-åringen spilte sin alderbestemte fotball for Bryne, og har bak seg to perioder som a-lagsspiller. I fjor var han i Frøyland, i år frister han lykken hos nyopprykkede Sola.

Begge har en fortid i Bryne - Venner og famiile heier på oss når vi møter Bryne

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bryne-Sola: Jonatan Braut Brunes kom til Sola FK på utlån fra Bryne for et par uker siden etter å ha spilt hele sin karriere i Bryne. Hans lagkamerat i Bryne Geir Dahle Høyland har også vokst opp med å spille for Bryne. Han har tilbragt to perioder i Bryne. Begge innrømmer at det blir spesielt å møte gamleklubben.- Det er jo spesielt å møte Bryne. Det er Bryne som har vært laget mitt siden jeg var liten.

Ja til riving - men...

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I november 2017 ble det såkalte «1913-bygget» på den gamle plogfabrikken på Kvernaland totalskadd i brann.

Turnarar IL prøvde ut trampolineparken på Jærhagen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Turnjenta Ane Njærheim (16) var snar med å sikra seg deltidsjobb då kristiansandbaserte Skyline Trampoline AS varsla at dei skulle opna på Jærhagen. Jobben hennar skal vera inne på banen, og halda orden.Onsdag er ho blant dei første som får prøva ut parken, som ei av fire spesialplukka turnarar frå Klepp IL.

Fartsfylt generalprøve for Sola FK i Egersund

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)TRENINGSKAMP: Sola-herrene spilte sin siste treningskamp før det for alvor braker løs mot Kvik Halden neste helg. Motstander var Egersund som av mange blir spådd som oppryksfavoritt denne sesongen, men Sola gikk fryktløst til verks. Allerede etter fem minutter kom den første mulighet for Sola, da Sebastian Sebulonsen slo et innlegg ut over dødlinjen.

Skademarerittet er endelig over for Rune Pedersen Bore

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Når Bryne sparker i gang årets 2. divisjon mot Egersund neste helg, er det 539 dager siden Rune Pedersen Bore sist spilte en tellende kamp. På trening uka etter 2-4-tapet mot Nardo i oktober 2017, røk han korsbåndet da han skulle ta ned en ball. Nå er mannen med vikingskjegget skadefri og vil erobre en plass i Jan Halvor Halvorsens startellever.- Nå skal jeg ikke banne i lokalavisa, men det har vært et fælt og langt år.

Valet 2019: Klepp Venstre har den yngste på topp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det er veldig spanande og stas å få lov å stå på topp, seier den unge listetoppen.Ho er yngst på lista og ei av bare fem damer på lista. Til samanlikning har ho selskap av 14 menn.- Det er både få kvinner og få unge.

Jonatan Braut Brunes bytter fra rødt til gult

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bryne FK har innfridd Jonatan Braut Brunes' ønske om å gå på lån til Sola. 18-åringen skal etter planen returnere til Bryne til sommeren.- Jeg følte ikke jeg kom til å få de sjansene i Bryne som jeg kommer til å få i Sola med tanke på spilletid. Selv om Jan Halvor Halvorsen sa jeg kom til å spille mye, følte jeg at Sola var det rette, forteller midtbanespilleren.- Har Sola lovet deg mye spilletid?- Nei.

Sola styrker stallen med Bryne-spiller

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FOTBALL: - Først og fremst ville jeg til Sola for å kjempe om mer spilletid, sier 18 år gamle Jonatan Braut Brunes. Den unge angrepsspilleren forlater én 2. divisjonsklubb til fordel for en annen, idet han signerer for Sola fredag ettermiddag. Dermed ligger det an til møter med gamleklubben når sesongen starter opp om få uker.- Jeg gleder meg til å spille mot Bryne. Det blir kjekt å se gamle kompiser igjen, sier han.

Nå er det bare å vente for Emma og Sofie

Sofie Bjørnsen og Emma Braut Brunes var i sist uke med på Equinors talentsamling. Halvparten av jentene som deltok, tas ut til J16-landslagets kamper mot Makedonia i slutten av mars.