Nyheter om Brun


Spelte sine to einaste konsertar i sommar på Moldejazz

MOLDE (NRK): Koronanedstenginga gjorde at Ane Brun måtte finne norske musikarar då ho vart booka til jazzfestivalen.
Les mer om:

John Wick var med å avsløre kreativ kokainsmugling

John Wick hjelper til irl. Nå blir det ikke noe cupacaino… Selv om disse kaffebønnene kunne gitt mange et ekstra kick om morgenen, er politiet takknemlige for å ha stanset smuglerforsøket. Dette takket være en filminteressert betjent. En pakke fra Colombia som ankom flyplassen i Milano var ifølge Euronews adressert til navnet Santino D’Antonio. Det samme navnet tilhører en italiensk druglord i John Wick: Chapter 2. Dette var nok til å vekke mistanke hos politiet. Tips: Ikke putt navnet til mafiasjefer fra blockbuster-filmer på narkopakker (Facebook/GuardiadiFinanza) Pakken på 2 kg hadde 150 gr

«Skampletten» har pyntet seg - se det nye boligprosjektet i sentrum

«En skamplett for byen». Det var ordene daglig leder Bård Sverdrup i Total Prosjekt kalte bakgården i Helvetesveita. Nå er siste brostein lagt og «skampletten» framstår som et lite smykke i nordbyen. Røde og grå brostein med varme under. En koselig bakgård med leiligheter og gressplen og en brun blokk i midten. Looken på blokka kan sikkert diskuteres, men når man tenker på utgangspunktet må man vel kunne si at området har fått et løft. Også fasadene mot Storgata framstår slik vi ønsker at Storgata skal være.
Les mer om:

Lei av regnvær? Bli med «Ut og jazze» med RBs podkast

Vi har telt ned til årets festival med podkasten Ut og jazze. Her kan du lytte til de seks episodene med Kikkan, Ane Brun, Jo Tore Bæverfjord, Svein Åge Johansen, Tor Hammerø og Hans-Olav Solli.
Les mer om:

- Jeg gleder meg til jeg kan bli så brun som deg, Trygve

Tom Johansen og Trygve Johnsen benytter minuttene i sola godt.
Les mer om:

Blir du egentlig brun av betakaroten?

Flere leverandører av betakaroten hevder at antioksidantene ved daglig bruk gir deg dypere brunfarge og kan beskytte huden mot å bli solbrent. Stemmer det?
Les mer om:

Illeluktende og giftige Hålandsvatnet er en lenge varslet katastrofe

DEBATT: Hvordan kunne Hålandsvatnet ende opp som en illeluktende, brun og giftig suppe?
Les mer om:

Dette synet syntes ikke Per noe om: – Her er det noen som ikke har tatt ansvar

Da Per Rosenblad Brun kom til Plantasjen, lå det gamle klær og plastposer strødd utover. Det synes han er dårlig.
Les mer om:

Den kreative formidleren

Selv om han ble pensjonist i 2019, er han fortsatt i virksomhet. - Jeg har vært frilanser som kreativ formidler hele livet. Denne oppgaven har jeg bedre tid til nå. I tillegg har jeg en tjeneste som barnepastor og jeg videreutvikler meg som organist, sier Arild Brun Svendsen, som runder 70 år onsdag 24. juni.
Les mer om:

Internasjonal suksess-serie bruker låt med Ane Brun

Tyske og norske turister forventes å strømme til Danmark i sommer, ifølge tall fra VisitDenmark. Assisterende Helsedirektør Espen Nakstad har en klar oppfordring til folk som har tenkt seg til Danmark.
Les mer om:

Veterinærinstituttet har gjort uvanlig flåttfunn

Veterinærinstituttet har påvist brun hundeflått hos en hund i Norge. Det er første gang flåtten er funnet på en hund som ikke har vært utenlands.
Les mer om:

Veterinærinstituttet har gjort uvanlig flåttfunn

Veterinærinstituttet har påvist brun hundeflått hos en hund i Norge. Det er første gang flåtten er funnet på en hund som ikke har vært utenlands.
Les mer om:

Har gjort uvanlig flåttfunn

Veterinærinstituttet har påvist brun hundeflått hos en hund i Norge. Det er første gang flåtten er funnet på en hund som ikke har vært utenlands.
Les mer om:

Moldejazz med tre ekstrakonserter

Moldejazz setter opp tre ekstrakonserter under sommerens jubileumsfestival: Ane Brun, Ytre Suløens Jass-Ensemble og Steinar Raknes & The Stillhouse band – On The Road.
Les mer om:

Holder hardt på boplikten – får ikke gjøre om hus til hytte på Asmaløy

En huseier på Asmaløy klager på at brønnvannet har så elendig kvalitet at klesvasken blir brun. Men kommunepolitikerne mener det er feil å tillate at huset gjøres om til hytte.
Les mer om:

Jan Thomas lanserer sommerhit – nå er han brun, kåt og blid

SKIEN/OSLO: Mads Hansen hadde supersuksess med låten sommerkroppen. Det er fremdeles et helt åpent spørsmål om Jan Thomas fra Skien får like stor oppmerksomhet når han nå slipper låten «Honansa, det er sommer".

Innerst i Kåfjorden farges fjorden brun: – Vi tror det er kloakk(pluss)

Men også i Manndalen er det problemer.
Les mer om:

- Lettheten og latteren ble borte(pluss)

Da Ane Brun fikk igjen brevene og opptakskassetten fra hun var tenåring, skjønte hun hvor forskjellig hun hadde blitt med årene.
Les mer om:

Ane Brun: – Lettheten og latteren ble borte

Den norske artisten fikk en jevnaldrende brevvenn da hun var 13 år, og de fortsatte å skrive til hverandre et helt tiår – lange, intense, håndskrevne brev. Da de var i tredveårene utvekslet de sine gamle brev. – Jeg fikk en skoeske med tjukke konvolutter i posten en dag. Å lese mine egne ord fra den tiden, brakte tilbake mange glemte minner. I den samme boksen lå det en opptakskassett!

Her vil Per & Co. plassere tre bronseplater: – Vi ønsker å gi noe tilbake til byen vår

Stiftelsen Gamle Tønsberg, med leder Per Rosenblad Brun i spissen, ligger ikke akkurat på latsiden for tiden.
Les mer om:

Misforstått kvinnekamp, Brun Gundersen!

FrP med Åshild Brun Gundersen i front, har funnet sammen med SV og AP i en rekke liberaliseringer innenfor bioteknologi. Dette skjer i rekordfart, uten tid til høringer eller en ansvarlig, demokratisk prosess med utredninger som kan si oss noe om hva slags samfunn vi styrer mot.
Les mer om:

Ro-Strandli «rett på burgeren» etter OL-utsettelse

Are Strandli (31) var godt i gang med å redusere kiloene for å bli klar til lettvekt-båten sammen med Kristoffer Brun (32). Så ble OL utsatt ett år.
Les mer om:

Ballade Video LII: Den umulige reisen

Åtte nye videoer, i spennet fra flat tango til heftig dundrende EBM. Med deLillos, El Muro Tango, Ruben, Ane Brun, Garden Tapes, Bazalt og Grand Union. Og ikke minst premieren på en 22 minutters filmklassiker fra 1904, lydlagt av jubilant Hans Martin Austestad. Innlegget Ballade Video LII: Den umulige reisen dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

HI: Færre lokalitetar kan redusere smittespreiing av lus

– Vi har nytta ulike modellar som tyder på at færre lokalitetar vil redusere smittespreiing av lus og virus mellom anlegg, seier forskingsdirektør Geir Lasse Taranger ved Havforskingsinstituttet. Saman med Veterinærinstituttet har HI analysert kva som skjer dersom ein endrar på strukturen av oppdrettslokalitetane i produksjonsområde 3 (frå Karmøy til midt på Sotra på Vestlandet). Forskarane har funne at ein kan oppnå både redusert dødelegheit og betra fiskevelferd med betre anleggsstruktur, og at det påverkar både lusesm

Holder seg bevisst borte fra egen idrett for å samle motivasjon

Roeren Are Strandli har valgt en egen taktikk som kan bidra til at han fortsatt satser sammen med makker Kristoffer Brun mot OL i Tokyo.
Les mer om: