Nyheter om Brun


Flye 1389 reises, men lørdag var det sterk vind og bare 3 varmegrader på byggeplassen

Brun Bygg fra Vågå er i gang med nybygget på Valdresflye, Flye 1389, men har ikke vært heldig med været. Slik ser det ut på byggetomta.
Les mer om:

Dramatisk og følelsesladet med Ane Brun

Lørdag kveld gikk Ane Brun og Kristiansand Symfoniorkester fra Monteverdi til Beyoncé som om dét var den naturligste ting i verden.
Les mer om:

Se, nå reiser nybygget "Flye 1389" seg

Brun Bygg fra Vågå er i gang med nybygget på Valdresflye, Flye 1389, men har ikke vært heldig med været. Likevel er fedigelementene nå i gang med å bli montert.
Les mer om:

Hei du, mann

Hei du, i en brun bil på Songdalsveien rett før Stupstad på vei nordover kl. 17.15, 23. mai.
Les mer om:

Remy (20) blant Brun og Blid-finalistene

Meldte seg på solariekjedens modellkonkurranse. Nå kan han stikke av med seieren.
Les mer om:

Her gir elevene brukte klær nytt liv

– Dette er gøy, og i tillegg miljøvennlig, sier Migma (19), som lar en brodert blomst dekke hullet i en brun jakke. Snart kan du finne den i bruktbutikken.
Les mer om:

Skole meldte syvåring savnet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SOGNSVANN: Det er oslopolitiet som mandag ettermiddag klokka kvart på fire meldte at de leter en gutt ved "området Sognsvann." Gutten er syv år gammel. «Han er trolig iført en blå jakke og jeans. Han er ca 110 cm høy. Han er lys brun i huden og har krøller,» skriver politiet på Twitter.Gutten er savnet fra en skole i Kringsjå-området.

Solnedgang

Nordmenn har trakta etter brun hudfarge i over 60 år. No kan den dominerande trenden vere i ferd med å bleikne.
Les mer om:

Remy (20) fronter ny treningskampanje

Remy Berland (20) ble kjent over hele landet, da han i fjor høst meldte seg på solstudiokjeden Brun og blids modellkonkurranse. Nå er han i finalen, og har i tillegg inngått et stort samarbeid.
Les mer om:

RBK slaktet Åråsen-gresset

Gressmatta til LSK er fortsatt humpete og brun.
Les mer om:

Serieanmeldelse: Drøbak-stjerne i mystisk ungdomsdrama fra Netflix

Hva ville du gjort om hele familien din plutselig forsvant? Ingen foreldre, ingen søsken. Hele verden består plutselig bare av folk på din egen alder. Ville det vært en drøm? Eller kanskje et mareritt uten like? Bedøm selv i den nye originalserien til Netflix, The Society. Netflix fortsetter å levere. Bare i måneden mai slippes over 60 originalproduksjoner hos strømmetjenesten verden over – deriblant ungdomsserien The Society.  Her er vår dom!  The Society følger en gjeng ungdommer fra West Ham High School i det de legger ut på skoletur.

Nubben vellag reagerer på forureina bekk i nærmiljøet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Nå er det gått så lang tid at eg synest det er rart at kommunen ikkje greier å få stoppa utsleppet, identifisera kven som har gjort det, og få reinsa vatnet. Det er det me ber om. Inntil vidare meiner me at dei må varsla om at vatnet ikkje er friskt, seier Bjørn Vikås.Vellagsleiaren viser veg gjennom det store, grøne parkdraget som Time kommune og utbyggjaren av Svertingstad gard, Jadarhus, gjorde ferdig hausten 2014.

Har måka vekk snøen, for å gjenoppta arbeidet med "Flye 1389" 

Brun Bygg starter nå opp igjen arbeidet med nybygget på Valdresflye, etter en krevende byggehøst i fjor. Været framover avgjør om bygget blir klart til fristen.
Les mer om:

Svalbard skimaraton: Smittsomme smil i skiløypa

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi står her og lurer på hva det går mest av: Banan eller sjokolade, sier Mona Dahl og Ida Johannessen. De står på matstasjonen 12 kilometer ute i løypa og smiler og ler. Mona har en teori om at det bare er Ida som har spist av bollen med sjokolade, for å hevde seg i deres innbyrdes konkurranse. Siden det er første året de bor her begge to, er det første gang de er med som frivillige på skirennet.

Landslagsroeren falt i syv-åtte graders vann. Kom tilbake og vant.

Roeren Kristoffer Brun fikk seg en uventet dukkert under sesongåpningen i Drammen. – Det har ikke skjedd på mange år.
Les mer om:

Landslagsroeren falt i syv-åtte graders vann. Kom tilbake og vant.

Roeren Kristoffer Brun fikk seg en uventet dukkert under sesongåpningen i Drammen. – Det har ikkje skjedd på mange år.
Les mer om:

Annaskavlen raste mens det var folk i området

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Det var i går, søndag at folk fra Røde Kors hjelpekorps i Sulitjelma så at den store skavlen som går på langs over Jakobsbakken, Annaskavlen, hadde rast ut.

Lammecarré med sellerioritpuré

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ingredienser: Lammecarré:500 gram lammecarré3-4 ts flaksalt2-3 ts nykvernet pepperEn liten bunt fersk rosmarin2-3 ss olivenoljeSellerirotpuré:1 løk2 fedd hvitløkEn stor sellerirot1 ss smør1 ss olivenoljeVannTrøffelolje (kan sløyfes)Salt og pepperFremgangsmåte: Lammecarré er små lammekoteletter på rekke og rad.

Stortyven Kåre Palmer Holm

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Historien som hendte for litt over 50 år siden, handler om en kriminell person, Kåre Palmer Holm. Han fikk en slags heltestatus og ble sammenlignet med Gjest Baardsen.Som Gjest Baardsen ble også Kåre Palmer Holm kjent for sine rømninger og lek med politiet.

Advarer mot sylskarp sol(pluss)

Hudlegens soleklare anbefaling: Unngå å bli brent! Bruk solfaktor 50 eller mer, og husk at du trenger ikke å ligge og grille for å bli brun!
Les mer om:

Ms. Lauryn Hill til Kongsberg Jazzfestival

I dag melder Kongsberg Jazzfestival at Ms. Lauryn Hill, som gjestet Oslo Spektrum i desember, er bekreftet til den norske festivalen til sommeren. «Den levende legenden» skal stå på scenen på Kirketorget torsdag 4.

Statsråd kommer for å åpne påskeberedskapen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Fredag samles beredskapsorganisasjonene i Frikvarteret som er Speidernes beredskapsgruppe sitt kompetansesenter på Ådneram i Øvre Sirdal.Samfunnssikkerhetsminister Ingvil Smines Tybring-Gjedde (Frp) kommer i morgen formiddag og får en brief for dagen.

Bymiljøetaten sier nei til sirup på løkka

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)VOLDSLØKKA: Bakkehaugen Vel, som tilhører Bydel Nordre Aker, sendte for en tid tilbake søknad om å gjennomføre et avgrenset forsøksprosjekt, for å lage lønnesirup på Voldsløkka i løpet av våren 2019. Søkanden ble stilet til både byrådsavdeling for miljø og samferdsel og Bymiljøetaten, Oslo Kommune, datert 10. mars 2019. Konkret går prosjektet ut på å tappe sevje fra lønnetrær og koke det til sirup.

God start for skjønnhetssalong

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SALTDAL: Midt i sentrum av Rognan åpnet hun en av Nordlands største og mest innholdsrike skjønnhetssalonger i romjula.- Så langt har det gått kjempebra.