Nyheter om Bruheim


Tror ikke det nye treningssenteret åpner før etter fellesferien

(FAUSKE) Aimee Bruheim hadde planer om å åpne det nye treningssenteret XO Gym på Fauske i første halvdel av 2020, men nå kan det drøye til høsten.
Les mer om:

Starter nytt treningssenter på Fauske: – Vår største konkurrent er sofaen

(FAUSKE) Aimeè Bruheim har vært i treningsbransjen i 30 år, nå åpner hun nytt treningssenter på Fauske. Blir det en suksess, kan konseptet utvikle seg til å bli en ny kjede.
Les mer om:

Dommerrangering for 2020-sesongen

NFFs dommerkomité har oppnevnt hoveddommere, assistentdommere og veiledere i Eliteserien, Toppserien, OBOS-ligaen, 1. divisjon kvinner og PostNord-ligaen for fotballsesongen 2020. Les: City nedlagt, nå skal Solskjær få United-spillerne til å fungere hele veien I fjor var det flere som la merke til at Premier League-dommer Bobby Madley (34) flyttet til Norge til sin kjæreste og han fikk da dømme kamper på i fjerdedivisjon her hjemme. Han har helt klart kvalifikasjonene i orden.

Familieturen på Nigardsbreen i ferd med å smelte vekk

– Blir det vanskelegare no, så må vi vurdere å avlyse familieturen resten av sesongen, seier Steinar Bruheim i Jostedalen breførarlag.
Les mer om:

Jubilant: Hundeelskeren ga seg selv en undulat i gave

Aase Bruheim Olsen har vært sportsjournalist, startet Svalbards første turnlag og solgt sol til kleppsbuer. Nå fyller hun åtti.

Overnattet i telt natt til fredag – ble norgesmester i poker natt til lørdag

Stian Bruheim er ny norgesmester i Pot Limit Omaha.
Les mer om:

Vil ha tidligere fiskestart i Steinkjer

Bjørnar Bruheim, leder i elveutvalget i Steinkjer jeger og fiskerforening, ønsker tidligere fiskestart i Steinkjervassdraget neste sesong.
Les mer om:

Advarer mot «griselam»

Norske drøvtyggere spiste over én million tonn kraftfôr i 2015. – Jeg kaller det for «griselam». Når du fôrer opp lammet på kraftfôr vil smaken og kjøttet tilnærme seg gris, sier sauebonde Kjell Jarle Bruheim.
Les mer om: