Nyheter om Bru


Riksveg 3: Farlig bru på Kvikne stenges i ett felt

Ya bru på rv. 3 på Kvikne har fått skader som gjør at kjørebanen over brua nå blir innsnevret til ett kjørefelt.
Les mer om:

Beboere isolert etter flom

I Snillfjord i Trøndelag er mellom 25 og 30 boliger isolert etter at ei bru er tatt av flommen, melder NRK.

Elvevann flommer over vei i Meldal

- Det er veldig mye vann på veiene i regionen, sier Statens vegvesen. I Meldal er en fylkesvei stengt og i Snillfjord er ei bru tatt av vannmassene.

Få bompenger tilbake på sporet, forkast byvekstavtalen

– Regningen for byens borgere blir for stor sammenlignet med hva staten bidrar med, skriver Tor Jørgensen, og vil ha ny bru over Glomma som eget bompengeprosjekt slik tilfelle var med Kråkerøyforbindelsen.
Les mer om:

Mann lettere skadd etter å ha blitt tatt av steinras

En person er fraktet til sykehus med uavklart helsetilstand etter å ha blitt tatt av et steinras ved Åbål bru i Lillesand. 
Les mer om:

Turgåere ble stengt inne på låst bru: – Kan grunneier låse hele sommeren?

VINJE: Hytteiere på Vågslid reagerer på at hengelås og kjetting på ei bro stenger dem ute fra store turområder mot Skåfonn og Simlefonn. Grunneier mener det er hans suverene rett å stenge broa.
Les mer om:

– Det er ikke den kjekkeste jobben når det blåser

Når Trond Ingve Mølstre henger 70 meter over Sandsfjorden, er han ikke særlig høy i hjelmen. Arbeidet med Salvøy bru er ikke fullt så ille.
Les mer om:

Nå kan du endelig kjøre 90 km/t over Holte bru: – Godt å være ferdig(pluss)

Arbeidet med Holte Bru på E6 gjennom Ronglan skulle egentlig fullføres før jul i 2018.  Nå – ett år og en måned etter oppstarten – er det endelig fri ferdsel og 90 km/t over brua sør for Levanger.
Les mer om:

Slik skal veipengene fordeles i kommunen(pluss)

Tre veier og èi bru i Sørreisa tilgodeses med vedlikeholdsmidler i år.
Les mer om:

- Dere må stå på

Det var budskapet til KrFs stortingsrepresentant Hans Fredrik Grøvan da han ble orientert om veiprosjektet «Fra bru til bru» på Fauske fredag.
Les mer om:

Nå dukker det opp tre nye trebruer på E6 i Ringsaker

Nye Veier og totalentreprenøren Veidekke starter kommende helg med monteringen av Harpviken bru over nye E6 nord for Brumunddal.
Les mer om:

Advarer mot «usynlig» stillas: – Det er en dødsfelle!

Selskapet som setter opp stillaset under Strømmen bru i Kirkenes jobber nå med å få på plass en løsning.
Les mer om:

Sa opp jobben som politi for å jobbe med ungdommer

Linn-Magritt Jansen Bru (28) flyttet til Karmøy for å jobbe som politi. Etter ett år sa hun opp jobben for å gjøre noe hun følte var enda mer meningsfullt.
Les mer om:

LEIAR: Kampen om grepet

Når valdagen nå rykkjer nærare, er det berre å konstatera at det formeleg må skje eit under for at den store stridssaka skal dukka opp. Den politiske verkelegheita lokalt akkurat nå, er prega av kampen for å behalda og sikra det me har. Fremst i linja står hurtigbåten, rassikring og vegutbetring og det å hindra ytterlegare tap av tenester og tilbod. Det foreiner suldalspartia og dei folkevalde så til dei grader at det for veljarane nok er vanskelege å halda fargane frå kvarandre.

Krangler om mangler: Dette er brua som gjorde at entreprenøren gikk konkurs

VEST-TELEMARK: Arbeidet til Eik entreprenør ble ikke som forventet på Rui bru. Etter det TA kjenner til førte det til at Morgedal entreprenører tilbakeholdt et beløp mellom 6–8 millioner kroner.
Les mer om:

Utreder bru over Grøtfjorden

Vurderer å unngå skredproblematikken med en 200 meter lang bru.
Les mer om:

Hurtigbåten til Stortinget med 360 papirbåtar

Kombinasjonen Stortinget og papir er på ingen måte uvanleg, men måndag var det duka for ein uvanleg vri. Då fekk leiar for rogalandsbenken, Tina Bru (H) ein armada av papirbåtar i fanget av Anette Opheim, som er førstekandidat for SV i Suldal. Kampen om fordelingsnøkkelen Heile 360 papirbåtar er signerte i Suldal og Sauda på initiativ frå SV-laga i dei to kommunane, og det handlar sjølvsagt om hurtigbåten.

Justisministeren besøkte Fosen-politiet: – Bru over Stjørnfjorden vil gjøre mye for responstida(pluss)

Justisminister Jøran Kallmyr (Frp) besøkte i helga Rissa hvor han fikk høre om hvilke konsekvenser politireformen har hatt på Fosen.
Les mer om:

Heller bru enn tunnel(pluss)

Et klart flertall av de spurte vil ha oversjøisk kryssing av Romsdalsfjorden i stedet for tunnel under sjøen.
Les mer om:

Ja til utredning av bru(pluss)

Tove-Lise Torve synes det er positivt at Statens vegvesen vil utrede bru som alternativ til undersjøisk tunnel på Møreaksen.

– Kjører med hjertet i halsen(pluss)

– Svingen er direkte livsfarlig. Trailere må utom vegen for å klare svingen ved Måna bru, sier yrkessjåfør Rune Sæbø som har kjørt trailer med møbler i over 40 år.
Les mer om:

– Bygg ny bru til Risøy

Navn: Ove Ellefsen Parti: Pensjonistpartiet Kommune: Haugesund Alder: 63 Sivilstand: Gift Pensjonist

Førerløs ferje over Skienselva i stedet for en bru?: – Det burde man vurdere

SKIEN: Venstres ordførerkandidat, Gustav Søvde kommer til å legge det fram som et reelt forslag om han skulle bli valgt inn i bystyret.
Les mer om:

Vegdirektøren: – Ikke noe vi er stolte av(pluss)

Anleggsarbeidet ved Holte bru på E6 i Ronglan skulle ta noen få måneder, men nå – ett år etter oppstarten – er det usikkert når strekningen er ferdig.
Les mer om: