Nyheter om Bru


Ny runde om millionar til ny Sandtangen-bru

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Brua inn til Sandtangen, like ved Time rådhus, har lenge vore stengd for ambulanse og brannbilar.

Her er årets konfirmanter

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ræge kirke Søndag 28. april kl. 11:Adele Rostøl LammenesAleksander OlsenAune Tveit KlingsheimDavid NygårdEmma BybergErik Aleksander TimmKaren KjelbyKristine Vigdel SkalvikLina MaldeMarcus A. Mortveit SchefströmMari KlingsheimMatilde PaulsenNora HandelandThea Louise Hoch28. april kl.

Forprosjekt for ny bru til Eigerøy skal være ferdig før sommeren

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Målet er at et komplett forprosjekt skal være ferdig til sommeren. Det ble klart på et møte plansjefen og Eigersund næring og havn nylig hadde med Statens vegvesen.Det tekniske forprosjektet skal blant annet avklare bruas plassering - om den skal ligge nord eller sør for eksisterende bru.

Fikk deler av det som trolig er et fly fra andre verdenskrig i trålen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FLY: Da fisker Kåre Husebø drog trål ute ved Kvitsøy i forrige uke fikk han langt mer enn han håpet på i nettet. Ved de søre holmene ved øya stoppet maskineriet nesten helt opp. Da trålen kom opp i dagslyset oppdaget Husebø at nettet var fylt av aluminiumsbiter - restene av et fly. - Det er et flyvrak som vi har visst om fra før, et fly som datt ned under krigen.

Ny E6-bru: Her er Brumunddals betong-gigant

Nye Nederkvern bru i Brumunddal er klar for vårflommen. Den nye brua over elva Brumunda er den største konstruksjonen som bygges på E6 forbi Brumunddal.
Les mer om:

Knivstikking ved Vaterlands bru

En person ble lettere skadet. Gjerningspersonen er fortsatt på frifot.
Les mer om:

Mann knivstukket i Oslo

Én mann ble lettere skadet etter en knivstikking ved Vaterland bru i Oslo torsdag. Politiet har foreløpig ikke pågrepet noen for knivstikkingen.
Les mer om:

Brua skal endres: - Svært fornøyd

Vesterli bru skal oppgraderes og gir mulighet for tungtransport opp til 60 tonn.
Les mer om:

Oppgraderer bru for å sikre næringstransport til Beiarn

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BEIARN: Nordland fylkeskommune har fått to millioner kroner til utbedring av fylkesveier for tømmertransport. I denne runden er det Vesterli bru i Beiarn som oppgraderes. Det blir ikke veldig synlige tiltak for den gjengse bilist, men tilrettelegging for tungtransport gir mulighet for totalvekt på 60 tonn.- Vi gjør forsterkningstiltak i form av nye vinkler på stålbjelker og forsterkning av stålbjelkene.

Brua har delvis åpnet - vi tok en tur over Ring 3

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)ULLEVÅL: Den nye gang- og sykkelbrua over Ring 3 ved Ullevål har åpnet fra syd til nord. Tidligere har Statens Vegvesen fortalt at den nye brua, til rundt 300 millioner kroner, skal åpne 1. mai. - Vi følger våre tidligere planer slik at brua skal være klar til bruk til 1. mai i år.

Leder: Nærmer seg nye veier

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Torsdagens samferdselskonferanse på Fauske sørget for å bringe flere interessante nyheter til torgs. De gir håp for uløste oppgaver i Indre Salten.Det mest oppsiktsvekkende er at planene om å legge E6 utenom Fauske kan komme i neste planperiode for Nasjonal Transportplan (NTP).

Her kan du se hvor det kommer ny asfalt i år

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDLAND: Nordnorske veier får til sammen 313.711 tonn ny asfalt i år.

Lilleelvkrysset: Nå vil de finne ut hvorfor brua synker

PORSGRUNN: Statens vegvesen leter nå etter grunnen til at Lilleelva bru synker mer enn forventet.

Overraskende åpning for E6 ut av sentrum

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Det var regionvegsjef Turid Stubø Johnssen som fortalte forsamlingen at E6 ut av Fauske sentrum var spilt inn for neste planperiode for Nasjonal Transportplan (NTP).

- Mesteparten av vindmølletransportane vil gå frå Egersund

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Å få avklart transportruta for komponentane til dei 70 vindmøllene som skal stå i Bjerkreim vindpark, har vore eit langt lerrert å bleika. Ennå er det ikkje ferdig bleika.Forventar snarleg svar Men mykje tyder på at avklaringa kjem denne veka.

8,2 millioner ekstra for jordkabel

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Investeringskostnadene for ny forbindelse fra Finså kraftverk til Ertsmyra er for luftledning 31,3 millioner kroner og 39,5 millioner kroner for alternativet med jordkabel.Norges vassdrags- og energidirektorat NVE støtter kommunen i at Agder Energi Nett må legge jordkabel, og dermed ta ekstraregningen på 8,2 millioner kroner.

Monterer prefabrikkert bru i Hamar

Denne uken monteres det ny bru på Riksveg 25 ved Disen i Hamar.
Les mer om:

Tronåsen - nå også med utsikt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Søndag 23. august 2009 stilte om lag 450 mennesker i Tronvik for å ta fatt på den 165 år gamle delen av Den Vestlandske Hovedveg og feire at hele veien skulle fredes som nasjonalt kulturminne slik Bakke bru ble allerede i 1959.I flere av de åtte hårnålssvingene opp mot fylkesgrensen på toppen, var det i 2009 lagt inn kulturinnslag og tilbakeblikk fra veien sin historie, ferdsel og transport.

Her blir det mulig å kjøre i juli – erstatter 190 år gamle Lunde bru

Oppland fylkeskommune bevilget i fjor 68 millioner kroner til bygging av 1,5 kilometer veg og 70 meter bru, som skal erstatte den gamle Lundebrua. I juli står den ferdig.
Les mer om:

Transportruta frå Egersund til Bjerkreim vindpark klar til bruk

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det dreier seg om komponentane til 70 vindmøller, det vil seia totalt 210 vengeblad samt ei rekke tårn og generatorar.

Slik blir nye Lunde bru - se hvordan de ligner i buen

Det jobbes jamt og trutt med den nye Lunde bru, som det er bevilga 68 millioner kroner til. Bygging av 1,5 kilometer veg og ei 70 meter lang bru avlaster snart legendariske og freda Lunde bru, som sto ferdig i 1829.
Les mer om:

Tveit bru skal rives: Nå skal ny, breiere og bedre bru bygges i tre

Vegvesenet etterspør nå tilbud fra entreprenører på ny bru på Tveit.
Les mer om:

Vindmølledeler kommer til Kaupanes

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)For en måned siden la lastebåten "Industrial Force" fra kai i kinesiske Taicang.

E6: To biler kolliderte på Holte bru

Tre personer kjøres til lege etter en påkjørsel bakfra på E6.
Les mer om:

Dyttet venninna fra 18 meter høy bru. Nå er hun dømt

- Mente aldri å skade henne.
Les mer om: