Nyheter om Bru


Ble GPS-lurt av stengt bru – kjørte seg fast

Utenlandskregistrert vogntog fikk trøbbel mandag kveld.
Les mer om:

En person omkom da bru kollapset i Frankrike

En person mistet livet og fire ble reddet opp av vannet etter at ei bru sørvest i Frankrike raste sammen mandag.
Les mer om:

Fortsatt flertall for bybrua

SKIEN: Det er fortsatt flertall i Skien bystyre for bru mellom Klosterøya og Jernbanebrygga. Men et forslag fra Arbeiderpartiet om å sette en grense på hva Skien kommune skal bidra med, på 55 millioner kroner, fikk ikke flertall.

Ny gigant-transport i dag

I dag blir den fjerde av dei i alt seks transformatorane som skal til Eiadalen i Kvilldal frakta opp frå Hylen til Eidalen. Etter planen starta tungtransporten i Hylen i dag klokka 10. Både rv 13 og fylkesvegen opp frå Helganes bru vil vera stengt i korte periodar i dag mens transporten pågår, opplyser transportøren. Politiet stiller også med uniformerte bilar som følgje til transformatoren som altså skal til Englandskabel-anlegget, og det er ikkje små dimensjonar det er snakk om.
Les mer om:

Karmsund bru åpnet igjen etter kjedekollisjon

Karmsund bru er åpen igjen etter en trafikkulykke med tre personbiler mandag kveld på E134. En person er sendt til legevakt i ambulanse.

Bro stengt etter kjedekollisjon

Karmsund bru var stengt i over en time mandag kveld etter en kjedekollisjon. En person er sendt til legevakt i ambulanse.
Les mer om:

Kjedekollisjon på Karmsund bru

Les mer om:

Åpnet E6-strekning: – Smale og svingete veier er nå historie

I dag kan de første bilene kjøre over nye Krokstrand bru ved foten av Saltfjellet. Med det forsvinner en av de største flaskehalsene på E6 i nord.
Les mer om:

Bygger bru i Trøndelag: Kineserne ser på Norge som et springbrett

CHENGDU/BEIJING (NRK): Kinesiske entreprenører satser globalt og er sultne på å bygge norsk infrastruktur. Norges næringsminister ønsker dem velkommen, men slår fast at de ikke får konkurrere på lik linje med europeiske konkurrenter.

Guro og Ola hang opp klær i natt som alle kan forsyne seg av

Natt til 1. november er kjent som aksjonsnatta i bygdeungdomslaget, der vi fokuserer på et gitt tema. I år var årets tema gjenbruk, og vi i Valdres Bygdeungdomslag var selvsagt med og aksjonerte. Vi har hengt opp klær på utsiden av REMA 1000 Leira og på Fagernes bru, som vi oppfordrer alle til forsyne av, i et forsøk på å redde verden litt, forteller Guro Lajord og Ola Sjåvik.

Nå skal den verste flaskehalsen ned til Egersund fjernes

To store veiprosjekter er på gang. Eigersund får ny bru til Eigerøy, og Rv. 42 fra Krossmoen og nedover mot byen skal utbedre. Dette skjer uten en krone i bompenger.

Høyre ber Venstre holde seg til regjeringsplattformen

Energipolitisk talsperson Tina Bru i Høyre ber Venstre holde seg til regjeringsplattformen når det gjelder iskanten.
Les mer om:

Om ikke lenge åpner den nye brua – men bilene, de får ikke passere

Frogner bru skal stenges i nesten ett år.
Les mer om:

Egil skulle få nytt pass – det var enklere sagt enn gjort

Egil Bru Overaa skulle fornye passet, men måtte dra fra politistasjonen uten pass. – Helt tullete byråkratisk, sier han.
Les mer om:

Nå kan du snart sette opp farten her – iallfall litt

I flere år har det vært midlertidig 50-sone på Kjøkøysund bru. Nå har Statens vegvesen kommet frem til at brua tåler litt høyere fart.
Les mer om:

Fikset bru og la ny asfalt, men juss og frost satte en stopper for resten(pluss)

Den planlagte opprustinga av Nordliveien og Lyshaugveien i Sørreisa kommune gikk ikke som planlagt.
Les mer om:

Stopper arbeidet med brua over elva

SKIEN Arbeidet med bru fra Klosterøya og over elva blir inntil videre stoppet. I utgangspunktet er det et flertall i formmanskapet for at flere må være med på spleiselaget. Men ingen forslag fikk flertall. Da går saken til bystyret for endelig avgjørelse.
Les mer om:

Gangbrua falt ned for to år siden – nå krever foreldre den tilbake

Kommunen har bestemt at det ikke skal bygges noen ny bru. Det finner ikke denne gjengen seg i.
Les mer om:

To til sykehus etter møteulykke

Føreren av det ene kjøretøyet ble flydd med luftambulanse til Tromsø, mens et barn ble fraktet med ambulanse til Tromsø etter møteulykken på FV86 mellom Straumen bru og Finnsæter søndag.
Les mer om:

To til sykehus og to til legevakt etter møteulykke

Føreren av det ene kjøretøyet ble flydd med luftambulanse til Tromsø, mens et barn ble fraktet med ambulanse til Tromsø etter møteulykken på FV86 mellom Straumen bru og Finnsæter søndag.
Les mer om:

E6-kryss i Ringsaker stenges hele helgen

Denne helgen skal totalentreprenøren Veidekke rive eksisterende Trekvarten bru og montere ny trebru for lokalveien som går over E6 ved Botsenden mellom Brumunddal og Økelsrudkrysset i Ringsaker. Dette er den andre av totalt tre trebruer som skal monteres over E6 i forbindelse med utbyggingen av firefelts motorvei fra Kolomoen til Moelv i Hedmark.

Grønt lys for ny Årum bru – men Frp og Pp ville si nei

Torsdag fikk Statens vegvesen endelig det de har ventet på i halvannet år: bystyrets ja til reguleringen av det nye broprosjektet i Årum-krysset.
Les mer om:

Åpning av Hammerdalen bru – se så fint det har blitt!

Etter halvannet års arbeid er ventetiden over i dag. Med Hammerdalen bru er hele det nye veisystemet på Farriseidet på plass.
Les mer om: