Nyheter om Brown


Forberedt på massedød

Guvernør Kate Brown sier mange ikke er gjort rede for i de kraftige brannene som herjer i Oregon på USAs vestkyst. Delstaten forbereder seg nå på massedød.
Les mer om:

Oregon forbereder seg på mange døde i skogbrannene

Guvernør Kate Brown sier mange ikke er gjort rede for i de kraftige brannene som herjer i Oregon på USAs vestkyst. Delstaten forbereder seg nå på massedød.
Les mer om:

Hundrevis av boliger tatt av flammene i Oregon nordvest i USA

Skogbranner ved den amerikanske stillehavskysten har ødelagt hundrevis av boliger i delstaten Oregon. Guvernør Kate Brown frykter det verste.
Les mer om:

Hundrevis av boliger tatt av flammene i Oregon nordvest i USA

Skogbranner ved den amerikanske stillehavskysten har ødelagt hundrevis av boliger i delstaten Oregon. Guvernør Kate Brown frykter det verste.
Les mer om:

Dr. Dre var voldelig under ekteskapet ifølge Nicole Young

Dr. Dre alias Andre Young og Nicole Young får tøffe tak i retten fremover. På fredag ble det kjent at skilsmissen til Dr. Dre kan bli absurd dyr, selv for ham. Den fremtidige eksen Nicole Young, som i sommer tok ut skillsmisse etter 24 år ekteskap, sier i rettsdokumentene at hun ble kastet ut av huset deres i Los Angeles i april av en beruset Dre. Han ba henne flytte inn i deres strandhus i Malibu. Nicole skal også ha fått beskjed om å ikke bruke noe som helst mer penger, ettersom det er penger som han har jobbet hardt for. 50-åringen, som har to voksne barn med musikeren, sier at Dr.

A$AP Ferg er ute av A$AP Mob? Se hans svar til A$AP Illz og A$AP Bari

A$AP Ferg må kanskje fjerne A$AP fra navnet sitt. Ifølge to av grunnleggerne av A$AP Mob er Ferg alias Darold Durard Brown Ferguson Jr. nå ute av gruppen. A$AP Illz, som startet kollektivet med A$AP Yams og A$AP Bari, disser Harlem-rapperen via Instagram Stories. «Ferg er ikke A$AP lenger, sorry folkens», skriver A$AP Mob-medlemmet til sine nesten 200 000 Instagram-følgere. Han kaller Ferg for «burnt out» og låtene hans for «søppel». A$AP Illz (Instagram/asvpxillz) «Det er alltid en grunn til alt, tro meg.

Marvel Studios hyller Chadwick Boseman: – Du vil alltid være vår konge

Chadwick Boseman minnes av Marvel Studios. Filmselskapet til Marvel Comics minnes skuespilleren, som laget filmhistorie med Black Panther alias kong T’Challa , via en snutt på nesten fem minutter. Chadwick Boseman, som i hemmelighet slet med kreft under innspillingen, får rørende omtale fra kolleger. Blant andre Robert Downey Jr., Michael B. Jordan, Letitia Wright, Angela Bassett, Chris Evans, Scarlett Johansson og Lupita Nyong’o. Sistnevnte sier at Chad bar kronen med verdighet.

Verden hyller Chadwick Boseman

Boseman portretterte de afroamerikanske ikonene baseballspilleren Jackie Robinson og artisten James Brown før han ble verdenskjent i rollen som Black Panther i Marvels filmunivers og i filmen med samme navn fra 2018. Han døde i sitt hjem i Los Angeles med sin kone og familie ved sin side, sier hans talsperson Nicki Fioravante. Boseman ble diagnostisert med tarmkreft i for fire år siden, opplyser familien hans i en uttalelse. – Som en sann kriger, kjempet Chadwick seg gjennom alt og brakte deg mange av filmeren du har blitt så glad, heter det i uttalelsen fra familien, som opplyser at flere av

7 TikTok-stjerner vi vil savne hvis appen forbys i USA

Får Donald Trump viljen sin når det gjelder TikTok? – Når det kommer til TikTok, skal vi forby dem fra Amerikas forente stater, fortalte presidenten til til journalister ombord i Air Force One tidligere denne måneden. Dermed kan over 100 millioner aktive brukere forsvinne over natten. Blant dem mange av de mest populære og innflytelsesrike TikTok-erne. TikTok eies av kinesiske ByteDance, som i 2017 kjøpte kinesiske Musical.ly for nesten 10 milliarder kroner og flyttet Musical.ly-kontoene over til TikTok. ByteDance la deretter ned Musical.ly.

Chadwick Boseman er død

OPPDATERT: Michael B. Jordan, som i Black Panther spiller Erik Stevens alias Killmonger, minnes Chadwick Boseman. «Du er min storebror, men jeg fikk aldri en ordentlig sjanse til å fortelle deg det. Heller ikke å virkelig gi deg dine blomster mens du var her», skriver 33-åringen. «Jeg skal vie resten av mine dager til å leve på den måten du gjorde.» Les innlegget nedenfor – og se hva andre kolleger skriver nederst på denne siden.» View this post on Instagram I’ve been trying to find the words, but nothing comes close to how I feel.

Alle fullførte overganger i Premier League så langt i sommer

Det er bare å holde seg fast for her kommer info tett som hagl. Les: Bekreftet: Matic takker nei, har nå bare ett fokus ArsenalInn: Pablo Mari (Flamengo 8 millioner euro), Cedric Soares (gratis, Southampton).

BLACKPINK & Selena Gomez: Denne videoen kommer til å knuse rekorder

BLACKPINK og Selena Gomez forener krefter på «Ice Cream». Jisoo, Jennie, Rosé og Lisa trenger ikke hjelp for å knuse rekorder. Det klarer de (og fansen) fint på egenhånd. Ustoppelige stjerner (YG Entertainment) Så hva kan skje når de teamer opp med Selena Gomez, en av verdens største popartister og Instagrams femte største stjerne?

Chris Brown krenkes over sammenligninger med Tory Lanez

Chris Brown setter ned foten. På fredag tok Megan Thee Stallion til internettet og fortalte at det var Tory Lanez som skjøt henne. Bakfra mens hun gikk ut av bilen de satt i. Betyr det at den kanadiske artistens karriere er over? Hvis hennes drøye påstand stemmer, blir han da «kansellert»? Megan Thee Stallion og Tory Lanez (Instagram/theestallion, Roy Rochlin/Getty) Mange etterlyser mer støtte til Megan Thee Stallion i kjølvannet av skyteepisoden. Til tross for at Chris Brown ikke brukte våpen, sammenlignes situasjonen med voldsepisoden i 2009 da Chris slo Rihanna så mange ganger i ansiktet at

Beyoncé deler videoen til Brown Skin Girl feat. Blue Ivy, SAINt JHN & WizKid

Beyoncé feirer alle nyanser av brun hud. Nå har Queen B lagt ut musikkvideoen til «Brown Skin Girl» feat. Blue Ivy, SAINt JHN, & Wizkid. Se den smellvakre snutten Beyoncé nedenfor. (Instagram/beyonce) Utenom datteren har hun med sin Destiny’s Child-«søster», Kelly Rowland, supermodell-O.G. Naomi Campbell og den kenyansk-meksikanske Oscar-vinnende skuespilleren Lupita Nyong’o (12 Years a Slave, Black Panther, Us). – Vi ville at alle karakterer skulle bli filmet i kongelig lys.

Gjeldsekspert prøvde å hjelpe Steinkjer-kvinnen: – Fikk henne inn i fire nye banker, men hver gang hadde hun tatt opp andre lån(pluss)

Margareth Brown i Aurelius Finans bisto den svindel-tiltalte kvinnen fra Steinkjer.
Les mer om:

Death on the Nile: Stjernene stiller i klassisk krim

Kjenner du til Mord på Nilen aka Death on the Nile? Fortellingen er en av 33 romaner (og over 50 noveller) Agatha Christie har skrevet om den belgiske detektiven Hercule Poirot. Historien utspiller seg på en elvebåt på Nilen. Som tittelen antyder utføres det et sjokkerende drap ombord på skipet, men hvem av passasjerene er den skyldige? Fortellingen fra 1937 har blitt gjenskapt ørten ganger på teater, film og TV. Det finnes også en grafisk novelle, samt et dataspill fra 2007.  Mest kjent er kanskje spillefilmen fra 1978, med stjerner som Bette Davis, Mia Farrow og Maggie Smith.

Enola Holmes: Første titt på Millie Bobby Brown som søsteren til Sherlock

Millie Bobby Brown (16) er snart klar som Enola Holmes, den yngste glupingen i familien til Sherlock Holmes. OPPDATERT 25.

Countryartisten Kane Brown gikk seg bort på sin egen tomt – måtte reddes ut av politiet

Countryartisten Kane Brown er kjent for hitlåten «Lose It» – men ble selv «lost» på tomten til sitt nyinnkjøpte hus i Nashville og måtte reddes ut av politiet.
Les mer om:

Et britisk ektepar er blant suksessfaktorene til serielederen

Ekteparet Mike og Laura Brown og Bobby Scarborough fra England er trioen som utgjør fysioterapi-teamet i Glimt. De er avgjørende for at de gulkledde skal tåle det tette kampprogrammet.
Les mer om:

To Stjernen-importer har fått grønt lys – men det kan ta tid før du får se de i aksjon

Mandag fikk Travis Brown (26) og James De Haas (26) innvilget arbeids- og oppholdstillatelsen. Dermed lander de to Stjernen-backene snart på norsk jord.
Les mer om:

Ingen ny sak mot politibetjent etter Brown-drapet i 2014

En dommer i St. Lois i Missouri vedtok torsdag at det ikke blir tatt ut nye siktelser mot politibetjenten som skjøt og drepte Michael Brown i 2014.
Les mer om:

Emmy 2020 nominasjoner – se listen

Emmy-nominasjonene for 2020 er her! Nedenfor kan du se hvem som kan vinne under utdelingen 20. september. HBO-serien Watchmen kan smykke seg med hele 26 nominasjoner. (Kommer HBO nå til å gjøre Watchman sesong 2 likevel?) Amazon Prime Video-suksessen The Marvelous Mrs.

Noah Cyrus covrer Dunno med Mac Miller

Noach Cyrus hyller sin favoritt Mac Miller. 20-åringen covrer hans sang «Dunno». Hør versjonen til Noah nedenfor. «Mac, du var en snill sjel og du påvirket og inspirerte folk over hele verdenen. Jeg var en av dem», skriver Miley-lillesøsteren i forbindelse med slippet. «Det som startet som en oppvarming i studioet en dag ble til noe vakkert.

Megan Thee Stallion svarer kommentar fra Draya Michele om Tory Lanez-episoden

Megan Thee Stallion er tilbake på sosiale medier. Det har vært helt stille fra Tory Lanez etter at Megan ble skutt to ganger i foten i Los Angeles natt til mandag 13.