Nyheter om Brown


Billie Eilish forsvarer Drake: – Kan ikke en voksen mann være fan av musikken min?

Creep eller kompis? Det ble mye leven da det ble kjent at Drake sendte tekstmeldinger til Billie Eilish. Stemningen ble ekstra betent ettersom 33-åringen også har et vennskap med Millie Bobby Brown (15) fra Stranger Things. I fjor fortalte Millie, som da var 14, at hun og Drake blant annet tekstet om hvor mye de savnet hverandre.  Se video:   At Drake også chattet med Billie før hun ble myndig gjorde naturlig nok ting verre for kanadieren.  So #Drake is now texting two girls under the age of 18..I knew he was a #creep the beginning #Pedogate… — Salomonkxne (@xdchillbro) December 5, 2019 D

Anmeldelse: The Grudge (2020) er vemmelig, men en tam versjon av originalen

The Grudge er ingenting annet enn en smertefull affære. Den amerikanske filmskaperen Nicolas Pesce har gitt et nytt liv (prøver i alle fall) til The Grudge fra tidlig 2000-tallet. Filmserien er opprinnelig japansk, men tok for alvor av i Nord-Amerika og Europa da den amerikanske versjonen ble lansert i 2004. Som vi skrev i fjor er nye The Grudge en slags kombinasjon av oppfølger og reboot.

Pochettino stiller heftig krav til Woodward etter å ha gitt Man Utd sitt ord

En veldig god grunn til å like tidligere Tottenham manager Mauricio Pochettino i tillegg til å være ekstremt dyktig i jobben sin er det faktum at han ikke har eller ønsker å ha en agent. – Han forhandler sine egne avtaler og han karrière har ikke lidd av den grunn. Da Ole Gunnar Solskjær ble hentet som midlertidig manager til Manchester United var ikke Pochettino ledig på markedet og i motsetning til andre han jobber for den klubben han jobber for, det er ikke snakk om å bryte en avtale.

Madame Tussauds i Berlin har laget en Nicki Minaj-figur som folk mener ikke ligner

Madame Tussauds har 185 års erfaring med å lage voksfigurer – og ofte gjør de en god jobb. Men mange er ikke imponert over Nicki Minaj som Madame Tussauds i Berlin avduket i dag. Det berømte vokskabinettet har basert figuren på et bilde fra rapperens musikkvideo til «Anaconda» fra 2014. Voksfiguren ble først laget for museet i Las Vegas for fem år siden, men verket er nå pusset opp og flyttet til Tyskland. Mange Nicki-fans gir Madame Tussauds tommelen ned for sin innsats og mener at det ikke ligner nok på Nicki. Noen skriver at de ansvarlige bør få sparken. Madame Tussauds i Berlin viser stolt

Rammet av ny tragedie

Nick Gordon, eksen til avdøde Bobbi Kristina Brown, er død.
Les mer om:

Den tidligere kjæresten til Bobbi Kristina Brown er død

Nick Gordon som ble kjent ansvarlig for dødsfallet til Bobbi Kristina Brown, er død, opplyser hans advokat.
Les mer om:

Bobbi Kristina Browns ekskjæreste er død

Nick Gordon, som var kjæresten til Whitney Houstons datter Bobbi Kristina Brown, er død. Han ble 30 år gammel.
Les mer om:

Tinashe er myk og elegant i sin nye video

– Fuck it, gotta go with the feeling Etter flere år hvor «urban pop» satte R&B i bakgrunnen, gjorde sistnevnte sjanger et slags comeback i 2019. En som bidro på R&B-fronten var Tinashe, med sitt fjerde album Songs for You. Dette er hennes første på sin egen label – Tinashe Music, Inc. – da hun etter seks år hos RCA brøt med Sony-labelen. (Vel, hun slapp også skivene In Case We Die (2012), Reverie (2012), Black Water (2013) og Amethyst (2015) på sin egel label.

Kan Mona Berntsen overbevise deg?

Kan Mona Berntsen få deg til å elske klassisk musikk? Du har sett henne på scenen med artister som Justin Bieber og Madonna. Nå vil Norges mest suksessrike dansestjerne at flere unge skal få øynene opp for klassisk musikk. Her forklarer hun hvorfor:  Mona er å se i Oslo-Filharmoniens nye web-serie «Klassisk forklart», som skal gi både nye og eksisterende lyttere en innføring i klassisk musikk. For 29-åringen er nemlig sjangeren en av hennes viktigste inspirasjonskilder. – Klassisk musikk og dans har én stor ting til felles – det å formidle følelser og en historie, uten ord.

Chris Brown viser fram sønnen

Sangeren (30) viser lørdag fram flere bilder av sin nyfødte sønn.
Les mer om:

Chris Brown viser fram sønnen

Sangeren (30) viser lørdag fram flere bilder av sin nyfødte sønn.
Les mer om:

Chris Brown viser fram sønnen

Sangeren (30) viser lørdag fram flere bilder av sin nyfødte sønn.
Les mer om:

Musikkåret som mashup: Her er «United State of Pop» 2019

Hvilke 2019-hits kommer vi til å huske i 2029? «Old Town Road», «Bad Guy» og «Señorita»? Nedenfor ser du årets 25 største låter – i USA. De litt eldre av dere har trolig et varmt og kjærlig forhold til DJ Earworm og «United State of Pop».  San Francisco-artisten har siden 2007 oppsummert året ved å samle de aller største låtene i én solid miks på YouTube. De første par årene var konseptet en enorm suksess – 2009-utgaven har over 50 millioner visninger, og noen av mashup-ene ble så populære at de ble spilt på utesteder og hjemmefester. La oss mimre litt: Torsdag kveld kom 2019-utgaven.

Forbes: Disse 40 artistene tjente mest i 2019

Gjetter du rett? Forbes har sluppet sin årlige oversikt over artistene som tjener aller mest. Tallene er ikke hentet fra skattelistene, men er et estimat basert på info magasinet har utarbeidet i samarbeid med Pollstar, Nielsen Music, offentlige dokumenter og intervjuer med artister, managere og andre bransjefolk. De fleste navnene på topp 10-listen bør ikke komme som en stor overraskelse. Artistene som selger ut de største arenaene omsetter for enorme summer, men de største tjener også grovt på kommersielle samarbeid (les: reklame), samt egne slipp av klær og sko, sminke og andre greier. Ja,

Gjett hvor mye Millie Bobby Brown (15) får for å spille lillesøsteren til Sherlock Holmes?

Millie Bobby Brown (15) kan pensjonere seg før hun blir myndig. Stranger Things-stjernen er utvilsomt klok irl, men nå er hun klar for å innta rollen som en enda større gluping; Enola Holmes. Enola er den noe mindre kjente søsteren til privatdetektiven Sherlock Holmes. Som 14-åring følger hun i fotsporene til sin 20 år eldre bror, som allerede er berømt for sine forunderlige oppklaringer av de vanskeligste krimgåter. Historien starter ved at søskenflokkens mor forsvinner. Sherlock og broren Mycroft sender unge Enola bort på kostskole, men det finner hun seg ikke i.

Krever erstatning: – Alle medisinene jeg fikk kunne ha drept meg

TINN: – Hadde jeg ikke fått alle medisinene jeg fikk på psykiatrisk, så hadde jeg heller ikke vært innlagt der i tre år. Så enkelt er det, sier Tone Brown Olesrud. Om noen få måneder møter hun Norsk Legemiddelforsikring AS i retten, hvor hun krever erstatning for legemiddelskade.
Les mer om:

Alexa Demie går fra Euphoria til (enda mer) vondt og vakkert drama

I år fikk Alexa Demie sitt store gjennombrudd i Euphoria, hvor hun spiller en tøff 17 år gammel cheerleader med mye sjuk øyesminke og en enda sjukere kjæreste. Skuespilleren, som er 24 år irl, går nå fra Maddy i HBO-serien til kinolerretet som Alexis i filmen Waves. Her foregår handlingen også i en forstad med mye sorg under overflaten, og nok en gang spiller Alexa kjæresten til en av skolens populære sportshelter; Tyler. I likhet med kjæresten hennes i Euphoria, presses han fysisk og psykisk av faren for å prestere best mulig som idrettsutøver. Jacob Elordi som Nate i Euphoria og Alexa Demie

Blue Ivy Carter (7) vinner låtskriverpris

Blue Ivy tildeles pris for sitt bidrag på mammas låt. Det er få syvåringer med like mye kred som Jay-Z og Beyoncés datter. Nå kan hun legge prisvinnende låtskriver til merittlisten. Det er for Beyoncé-låten «Brown Skin Girl» Blue blir tildelt æren.

Her er Frozen II-sangen til AURORA og Idina Menzel ❄️

Into the unknoooooown! Stemmen til Aurora Aksnes aka AURORA er som skapt for Disney – for ikke å snakke om Frozen-universet. Oppfølgeren til den norsk-inspirerte megasuksessen fra 2013 har premiere neste måned, men i forkant får vi det berømte soundtracket. 2019-versjonen av «Let it Go» heter «Into the Unknown» og synges av ingen ringere enn Idina Menzel («Let it Go») og AURORA. Vestlendingen synger ikke mye, men englestemmen skinner likevel gjennom når det trengs.

Bloopers-bonanza fra Stranger Things

– Oooh, motherfucker… «Aldri jobb med barn eller dyr» sies det, men ingen regel uten unntak. For eksempel hvis dyrene er uforskammet søte, eller barna er gjengen fra Stranger Things. I dag slapp Netflix bloopers fra alle de tre sesongene, og det er ikke bare de yngste som sliter med å huske replikkene.  Se hvordan Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Sadie Sink, Joe Keery, Dacre Montgomery, Cara Buono, Matthew Modine, Sean Astin, Paul Reiser, Maya Hawke, Priah Ferguson og resten av gjengen

Rihanna skuffer fans med Chris Brown-låt

Det er kanskje over 10 år siden Chris Brown og Rihanna gjorde det slutt, men fansen ser ikke ut til å glemme så lett. Skulle bare promotere lipgloss…. Popstjernen gikk søndag ut på sosiale medier for å promotere sine ny Fenty-lipgloss. Men det var noe ganske annet en glitrende leppefarger som fanget publikums oppmerksomhet. Se klippet her: View this post on Instagram Gang Gang. just me and my #GlossyPosse !!!

Hun er den nye flammen til Liam Hemsworth

To måneder etter at han søkte om skilsmisse fra Miley Cyrus (26), skal Liam Hemsworth (29) ha innledet en romanse med Maddison Brown (22).
Les mer om:

Hun er den nye flammen til Liam Hemsworth

To måneder etter at han søkte om skilsmisse fra Miley Cyrus (26), skal Liam Hemsworth (29) ha innledet en romanse med Maddison Brown (22).
Les mer om:

I het omfavnelse med ny flamme

Romanseryktene florerer etter at skuespilleren ble observert på date med 22 år gamle Maddison Brown.
Les mer om:

Observert med ny flamme etter bruddet

Romanseryktene florerer etter at skuespilleren ble observert på date med 22 år gamle Maddison Brown.
Les mer om: