Nyheter om Broch


- Dødeligheten er høyere

Arne Broch Brantsæter, overlege ved Ullevål sykehus, forteller at de øker sin beredskap. Sammenlignet med influensavirus, er coronaviruset farligere, er hans vurdering.
Les mer om:

Norsk serie får USA-premiere

Serien, der steinalderen, vikingtiden og 1800-tallet kombineres med vår egen tid, er den første norske originalproduksjonen fra strømmetjenesten HBO. Etter at den ble vist i Europa høsten 2019, skal den nå til USA med premiere 18.

Mer å gjøre for Nordstrands-regissør – Netflix bekrefter ny sesong av «Hjem til jul»

Netflix vil ha mer «Hjem til jul» etter at serien ble mest sett av norske seere i 2019. Ida Elise Broch (33) og Gabrielle Leithaug (35) er med videre, det skriver VG
Les mer om:

Gode nyheter for fans av Netflix’ Hjem til jul!

Denne saken avslører slutten til Hjem til jul – les noe annet om du liker overraskelser.  Du så kanskje den komme? Det er nok ikke sjokkerende nyheter at Hjem til jul nå får grønt lys til en ny sesong. Serien avsluttet nemlig med en cliffhanger som førte til at vi ble sittende igjen som et stort spørsmålstegn: Hvem ringte egentlig på døra til slutt? I Hjem til jul følger vi den single 30-åringen Johanne (Ida Elise Broch) i sin 24-dagers lange jakt på å finne kjærligheten før julaften. Det virker som hun finner en partner i siste liten, men selvfølgelig får vi ikke vite hvem det er som til slut

Netflix følger opp suksess-serien «Hjem til jul»

Det skriver VG. Ifølge avisen vil både Ida Elise Broch og artist Gabrielle Leithaug være med i sesong to.

Netflix bekrefter: Blir ny sesong «Hjem til jul»

Netflix vil ha mer «Hjem til jul» etter at serien ble mest sett av norske seere i 2019. Ida Elise Broch (33) og Gabrielle Leithaug (35) er med videre.
Les mer om:

Disse Netflix-filmene og -seriene slo best an blant norske seere i 2019

Netflix er etter hvert blitt vanlig kost i norske hus og hjem – og det reflekteres også når strømmetjenesten deler hvilke filmer, serier og dokumentarfilmer som er mest sett i Norge. Foran julens mye omtalte serie «The Witcher», Adam Sandler-komedien «Murder Mystery» og Martin Scorseses mafiamesterverk «The Irishman», samt seriesuksesser som «Stranger Things» og «The Crown», troner nemlig den norske Netflix-originalen «Hjem til jul». LES OGSÅ: Ny norsk Netflix-satsing med nikk til «Love Actually». – Det lages fryktelig mange julefilmer for barn, så vel som parodier à la «Blodfjell», men lite a

Slik er «Hjem til jul»-stjernenes jul

Stian Blipp vil at datteren skal synes jul er magisk. Ida Elise Broch liker å lage julegavene hun gir bort og Gabrielle Leithaug starter julen i september og skulle ønske den varte mye lenger.
Les mer om:

De første bildene fra norsk holocaust-film er sluppet

Eirik Svensson-regisserte «Den største forbrytelsen», som bygger på deler av Marte Michelets bok med samme tittel, er lagt i støpeformen. Og nå er de første bildene fra innspillingen her. Det ene viser Jakob Oftebro. Det har vært kjent en stund at han stiller i hovedrollen som Charles Braude.

Ida Elise Broch om sexscenene: – Det var moro, til en forandring

I 32-åringens første hovedrolle har hun en intens samling sexscener med den 21-årige svenske stjernen Felix Sandman.
Les mer om:

Derfor ble hun borte fra rampelyset

For ikke lenge siden jobbet Ida Elise Broch som bartender. Nå skal ansiktet hennes vises på skjermer i 180 land.
Les mer om:

Tryggest å gi ut roman

Tiril Broch Aakre og Trude Lorentzen har begge skrevet om sine mødres selvmord, men i hver sin sjanger. – I dag ville jeg trolig valgt romanen, sier Lorentzen.
Les mer om:

Netflix’ norske juleserie er full av stjerner

Hvor mange norske Netflix-serier kan du ramse opp? Det finnes en håndfull, men flere er på vei. Den neste har premiere allerede om noen uker. Den amerikanske (men globale) streamingtjenesten ringer nemlig julen inn med en helnorsk produksjon. Home for Christmas, eller Hjem til jul, må ikke forveksles med Bent Hamer-filmen med samme tittel fra 2010. Den nye serien følger Johanne (Ida Elise Broch), en 30 år gammel kvinne som innser at hun er den eneste i familien og vennegjengen uten fast følge.

Gabrielle debuterer som skuespiller i norsk Netflix-serie

Popstjernen Gabrielle Leithaug (34) dukker snart opp på skjermen sammen med Ida Elise Broch (32).
Les mer om:

Topp 11 norske sanger som kom i dag

Hurra for fredager! Og hurra for masse kliss ny musikk. I dag ble det gitt ut sanger fra mer enn 50 norske artister. Her velger vi ut noen av disse singlene – innen flere sjangere. Britz «Dubai» Med Gud bak seg og en ryde or die-chick på armen (istedenfor Rolex) suser Oslo-gutten Yaw til Dubai. Den stilige inspo-svisken er produsert av arbeidsnarkomane JNS. Forresten, ikke sov på Britz’ super-tune med Isah.   Sigrid «Home To You» Solstrålen Solbakk Raabe og ringreven Steve Mac har laget en ballade som er så vakker at det nesten gjør vondt. Gud bedre, Sigrid, du synger så sjukt flott.

150 personer sto i kø for å få dette stikket: – Et stort behov

Lege og Rotary-medlem Håkon Broch tror ikke like mange hadde vaksinert seg hvis det ikke var for nettopp dette Rotary-prosjektet.
Les mer om:

Filmanmeldelse: Takk Gud for Josefine Frida Pettersen!

Endelig tilbake! Sist vi så Josefine Frida Pettersen på skjermen spilte hun tøff feminist i Skam på NRK. Siden den gang har hun byttet profesjonelt navn fra Josefine Frida Pettersen til… Josefine Frida (det ble VG-sak), gjort kondom-kampanje for RFSU og vært teatertalent i Trøndelag. Nå er Sigdal-stjerna endelig klar for det store lerretet, og takk Gud for det! I Jorunn Myklebust Syversen-regisserte Disco spiller Josefine Frida hovedrollen som Mirjam, en talentfull tenåring som veksler mellom et liv der Jesus er stjerna, og et annet hvor hun er i verdenstoppen i disco freestyle-dans. En salig

Norsk serieskaper om Game of Thrones-sammenligning: – Voldsomt, men smigrende!

I dag har HBOs første norske originalserie premiere! Vi traff skuespillerne og serieskaperne i Oslo like før lanseringen. Allerede før premieren er Beforeigners en stor snakkis. Sci-fi-drama-komedien har fått nesten utelukkende positiv kritikk fra norske medier, deriblant vår anmelder. Les 730s dom over første sesong av Beforeigners her Flere har trukket frem Beforeigners som en sterk kandidat til å fylle tomrommet etter Game of Thrones, deriblant Nettavisens anmelder, noe som selvsagt faller i god jord hos serieskaper Anne Bjørnstad. – Å bli sammenlignet med noen av de bestfungerende tv-serie

Anmeldelse: HBOs første norske serie er spinnvill

HBO snur hovedstaden på hodet i sin første norske originalserie. Her er vår anmeldelse! Hvordan hadde du reagert om Oslos gater plutselig var fylt opp med barske vikinger og mennesker fra 1800-tallet? Det høres kanskje høyst usannsynlig ut, men for karakterene i Beforeigners er dette vilt nok tilfelle. Duoen bak suksessen Lilyhammer har igjen kokt sammen en potensiell seriefavoritt, denne gangen med Jens Lien (Den brysomme mannen, Okkupert, Sønner av Norge) på regi. Beforeigners er en sci-fi/drama/komedie som utspiller seg i nåtidens Norge.

Første titt på Josefine Frida Pettersen som DISCO-dronning i tvil

– Du må bare passe på å være like vakker på innsiden som du er på utsiden… Vi vet hvordan det vil gå med dem som ikke følger Jesus. Press, frykt, tvil og tro ser ut til å stå sentralt i DISCO, hvor Josefine Frida Pettersen spiller stedatteren til pastoren i menigheten Friheten. I kveld kom traileren – se nedenfor. 19 år gamle Mirjam er både verdensmester i disco- og freestyle-dans og lederen av frikirkens ungdomsgruppe. Noe som er en vrien kombinasjon.

- Lettere å tulle med fremmedfrykt

I HBO-serien «Beforeigners» blir samfunnet rystet av en innvandringsbølge - fra fortida. Det gjør det lettere å spøke med fremmedfrykt, mener hovedrolleinnehaver Nicolai Cleve Broch (43).

HBO satser på norske krefter

«Beforeigners» er den første norske originalproduksjonen fra HBO Europe og 21. august er det klart for den første av seks episoder. Serien kommer fra Anne Bjørnstad og Eilif Skodvin, duoen som tidligere har gitt oss «Lilyhammer» – og det virker som om de har pønsket ut et enda mer ellevilt plott denne gangen: «Mennesker fra fortiden ankommer vår tid.