Nyheter om Bringedal


Lund ropte høyt hurra!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Halv ti i dag kom et vakkert og flott barnetog marsjerende på Moi, fra NorDan og til Lund omsorgssenter. Elevene på Nygård barneskole og Lund ungdomsskole ropte høye hurrarop, og Moi musikkorps sammen med Moi skolekorps sørget for flott korpsmusikk, som seg hør og bør hører med på nasjonaldagen.Og ved omsorgssenteret fikk musikantene stor skryt av Steinar Andersen og i åpningstalen til ordfører Olav Hafstad (Ap).

Katt skutt og pint til døde

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det var tirsdag i forrige uke at Henriette Aamodt Tesaker på Moi oppdaget at noe var uvanlig. Den forholdsvis unge katten deres på rundt fem måneder kom ikke da hun ropte.- Han pleide alltid å være veldig nærme oss og i nærheten av huset, slik at hvis vi ropte så kom han.

Kjell Inge (59) fikk omvisning på nytt hotell: – Knallbra!

Karmøy kommune åpner omsorgshotell i Kopervik, og er i gang med å teste ut digitalt nattilsyn. Dette gir ekstra trygghet, mener Kjell Inge Bringedal.

Slik skal Hjelmelands-ferja sjå ut

Hydrogenferja skal gå i rute i Hjelmelandssambandet frå april 2021. I ei pressemelding skriv Norled at dei saman med LMG Marin og partnar Westcon Power & Automation har skapt eit skipsdesign dei ventar blir verdskjend. Stor interesse – Hydrogen er eit bærekraftig produkt som er 100 prosent miljøvennleg. Dette blir det første fartøyet i verda som skal segla på flytande hydrogen, og me har hatt eit ønske om å sprenga grenser.

Politipris til Bringedal

Svein Arild Bringedal jobbar godt ute i lokalsamfunnet. Det har han fått pris for.
Les mer om:

Fratrer stillingen

SKIEN: Ida Bringedal slutter som daglig leder ved Telemark kunstsenter.
Les mer om:

Håper på et fortsatt synlig politi

Lensmann i Lund, Svein Arild Bringedal, håper politiet i kommunen fortsatt vil være tilstedeværende og synlig, også etter at den nye avtalen mellom politidistriktet og kommunen blir vedtatt.
Les mer om:

– Må se helheten

Lensmann i Lund Svein Arild Bringedal håper på et godt samarbeid på tvers av kommunegrensene når en ny politireform skal tre i kraft.
Les mer om:

Døde av drukning

Lensmann Svein Arild Bringedal bekrefter at det var ei ulykke som førte til at 16 år gamle Stian Handeland Vinge druknet i Lundevatnet.
Les mer om:

Moi-dødsfallet etterforskes videre

- Ingen er siktet, og at alle som er avhørt har status som vitner. Men vi kommer til å følge opp ting som har kommet fram i avhør de nærmeste dagene, sier lensmann Svein Arild Bringedal i Lund.
Les mer om:

Politiet tror død person i Lundevatnet er savnet 16-åring

Lensmann Svein Arild Bringedal er 90 prosent sikker på at den avdøde personen som ble funnet i Lundevatnet mandag er den savnede 16-åringen som forsvant ved E39 natt til søndag.
Les mer om:

Lensmannen i Lund: - Alt tyder på at det er den savnede som er funnet

Politiet har funnet en død person i Lundevatnet ved Moi like over fylkesgrensa til Rogaland. - Alt tyder på at det er den savnede 16-åringen som er funnet, sier lenmann i Lund, Svein Arild Bringedal.

– Vi føler at å dra er helt nødvendig

I slutten av juni reiser Solin Hassan (19), Silje Lindaas Bringedal (29) og Aslaug Kongshavn (29) til Chios.
Les mer om: