Nyheter om Brevik


Siste jula for handleriet: - Det er ikke det at det ikke går, men jeg har rett og slett ikke tid

BREVIK: Bark handleri har siden april 2017 vært et sjarmerende og populært tilskudd til handelsstanden i Brevik. I januar er det imidlertid slutt.
Les mer om:

Christian Brevik gleder seg til å kommentere det norske hockeylandslaget på FBTV

Etter 500 GET-ligakamper får nå Christian Brevik (30) muligheten til å kommentere hockeylandslaget etter at Fredriksstad Blad har utvidet sitt hockeytilbud.
Les mer om:

Rock à la Bruce Springsteen på rådhuset

Lørdag 8. desember på Rådhuset - kommer John Olav Hovde med fullt band. Han har blitt kalt Grenlands svar på Bruce Springsteen, denne trivelige karen opprinnelig fra Tuddal; nå bosatt i Brevik.
Les mer om:

Patrick (20) mistet faren på tragisk vis: – Jeg scoret målene for ham

PORSGRUNN: Patrick Løvig (20) oppfylte farens ønske om å spille fotball i Brevik igjen. Men faren rakk aldri å se sønnen bli toppscorer i høst.
Les mer om:

Ildsjelene fikk inn 60 000 til ny julepynt. Nå plages de av tyveri.

BREVIK: Hele byen har spleiset for at Brevik skal fremstå som en sjarmerende og flott pyntet juleby. Likevel er det altså noen som ødelegger.
Les mer om:

Må betale tre millioner i pengekrangel

PORSGRUNN: Porsgrunn kommune er nå dømt til å betale et islandsk konsulentselskap tre millioner kroner. Det skjer etter en pengekrangel om den nye skolen i Brevik.

Milliardær får kanskje tennisbanen sin likevel, men må bygge benk til turgåere

Wilh.Wilhelmsen-sjef Thomas Wilhelmsen fikk i august i fjor nei til å bygge tennisbane i Brevik på Nøtterøy. Nå går rådmannen inn for å si ja.

Endelig går startskuddet for Harald og Snorri

Etter litt startproblemer på reisen er Harald Brevik (31) og Snorri Sigurdbjørnsson (27) snart på vei ut i verden i en 30 år gammel Fiat Ducato.
Les mer om:

Bussene kan bli stoppet i Brevik

SKIEN: Med den nye byvekstavtalen som nå skal fremforhandles med Staten, kan konsekvensen være at Farte-bussene må stoppe i Brevik. Siden Bamble kommune ikke er en del av avtalen.
Les mer om:

Feirer 25 år på Sæter!

Lise Udnesseter og Aneth Brevik har drevet butikk ved Sæterkrysset i fjorten år og vært vitner til de store endringene. Takket være gode kunder står de støtt i byggekaoset.
Les mer om:

Festivalen utvider tilbudet for å nå ut til flere fosninger(pluss)

Planleggingen av neste års HEIM Festival i Hasselvika, er i full gang. Med debutåret for festivalen unnagjort, er festivalsjef Eirik Brevik klar på hva som fungerte bra og hva som må endres på før neste sommers utgave.
Les mer om:

50 medlemmer fyller 100-årsscenen

BREVIK: Når Brevik musikkorps feirer sitt 100-årsjubileum på lørdag, slår de på stortromma. Larry Dean fra The United States Army Field Band kommer til Brevik kulturhus for å bidra på trompet, mens Simon Thorbjørnsen står for sangen.
Les mer om:

En person skadet i arbeidsulykke i Brevik

PORSGRUNN: Både politiet og ambulansen har rykket ut til Brevik etter melding om en arbeidsulykke.

Flere hundre liter olje har lekket ut i sjøen

Politiet og brannvesen har jobbet på spreng med skadebegrensing etter en oljelekkasje i Brevik i natt.
Les mer om:

Flere hundre liter olje har lekket ut i sjøen

BREVIK: Politiet og brannvesen har jobbet på spreng med skadebegrensing etter en oljelekkasje i Brevik i natt.
Les mer om:

400 liter olje i sjøen

Politiet i Sør-Øst melder natt til fredag at det har lekket ut mellom 200 og 400 liter olje i sjøen utenfor Strømtangvegen i Brevik i forbindelse med arbeid på et skip.

«Norges dyreste» hushjørne til salgs

BREVIK: Eriksengården er til salgs og dermed også et stykke Brevikshistorie. I tillegg til et viden kjent hushjørne får man tre leiligheter, tre næringslokaler og minst åtte båtplasser på kjøpet.
Les mer om:

Hektiske dager for Espen og Thomas: – Det verste er branner hvor barn er involvert

Når brannalarmen går tar det bare 90 sekunder før Espen Johansen og Thomas Brevik er klare til å rykke ut. Hva som venter dem kan de aldri være sikre på.
Les mer om:

«Peggen» har levert post i 25 år: – Jeg kan gjøre jobben min i blinde, men vet ikke hvor lenge jeg har den

PORSGRUNN: Rundt omkring i Brevik suser et muntert postbud rundt i en rød, liten elbil og leverer alt fra reklame til regninger. – Jeg kan levere post i blinde, men nå frykter jeg for jobben min hver eneste dag, sier Per Grant Olsen, populært kalt Peggen.
Les mer om:

Bygger verdens første førerløse elskip – nå har prosjektet fått klimapris

PORSGRUNN: Det førerløse skipet som går mellom Porsgrunn, Brevik og Larvik er tildelt Næringslivets klimapris.
Les mer om:

Her spleiser hele byen på julepynten: - Vi vil lage vår egen skomakergate

BREVIK: Hva gjør du når julepynten henger litt på snei og det er heller glissent med den? For et knippe ildsjeler i Brevik var svaret enkelt. Alle inviteres til å være med på et jule-løft for byen.
Les mer om:

Nye sykkelskilt forvirrer: – Dette er skummelt

PORSGRUNN: Det nye sykkelgateskiltet som er satt opp i Storgata forvirrer mer enn det opplyser. – Dette er ikke et skilt folk kan vite hva betyr, sier daglig leder ved Brevik og Bamble trafikkskole Tom Johnsen.

Mye mangler for Miljødirektoratet

PORSGRUNN: Selv om Miljødirektoratet skriver at Brevik er velegent som deponi, skriver de samtidig i sin rapport om flere ting som må undersøkes videre, og at det er elementer de ikke har undersøkt.
Les mer om:

Miljødirektoratet mener Brevik egner seg for deponi av farlig avfall

Miljødirektoratet mener Dalen gruver i Brevik i Porsgrunn egner seg for lagring av uorganisk, farlig avfall. Dagens deponi på Langøya er fullt i 2022.

Gir grønt lys for Brevik - men ikke til Rausand

VINSTRA (NRK): De 400 elevene ved bygdas videregående skole var torsdag morgen samlet til minnestund. Ungdommene er sterkt berørt etter knivdrapet.
Les mer om: