Nyheter om Brenna


Tormod truet med gruppesøksmål: – Først da fikk jeg mobilen tilbake

Da mobiltelefonreparatøren Mobylife gikk konkurs ble flere hundre kunder rammet. – Jeg måtte true med gruppesøksmål, sier Tormod Brenna.
Les mer om:

Tormod truet med gruppesøksmål: – Først da fikk jeg mobilen tilbake

Da mobiltelefonreparatøren Mobylife gikk konkurs ble flere hundre kunder rammet. – Jeg måtte true med gruppesøksmål, sier Tormod Brenna.
Les mer om:

Fekk kjapt kontroll over silobrann på Sand

Brannvesenet fekk raskt kontroll då det begynte å brenna i ein silo full av trespon ved ei bedrift på Sand i ettermiddag. Raskt på staden Alarmen gjekk rett før klokka 15.00, og brannvesenet var raskt på pletten. – Me hadde godt med folk, men tok det forsiktig, ettersom det er mykje støv og dermed fare for å kunna få ein støv-eksplosjon, fortel lokal brannleiar Morten Aarhus. Brannvesenet er ferdig på staden nå i kveldinga, etter å ha tømt siloen for dei 80-90 kubikka som var i siloen.

- Ikke noen tvil: Ser veldig profesjonelt ut

Politiet sier at en god del av teknologien som har blitt brukt i Hagen-saken vitner om profesjonalitet. Tidligere politispaner Johnny Brenna mener at det vitner om medhjelpere.
Les mer om:

Eks-politispaner om pågripelsen: – Motsatt av det jeg ville gjort

Tidligere politispaner Johnny Brenna sier til TV 2 at måten politiet pågrep Tom Hagen (70) på kan tyde på at noe har skjedd, som har gjort at politiet har måttet endre planene sine.
Les mer om:

Johnny Brenna: – For meg framstår ikke pågripelsen som planlagt

Tom Hagen framstilles for varetektsfengsling.
Les mer om:

Johnny Brenna: – Hagen har vært mistenkt fra første dag

Tidligere politispaner Johnny Brenna tror Tom Hagen har stått på lista over mistenkte hele tida, men at han først ble hovedmistenkt den dagen politiet endret fokus fra bortføringssak til drapssak.
Les mer om:

Ingeborg og Svein Jørgen har levert elitemjølk i femten år. No får dei Sølvtina

Bønder som klarar å levere elitemjølk til Tine 15 år på rad utan ein einaste feil, blir heidra med Sølvtina. Det har Ingeborg Jordheim Brenna (40) og Svein Jørgen Ranheim (44) klart, med god hjelp av kårkallen Thomas Ranheim (74), far til Svein Jørgen.
Les mer om:

Serverer nyskriven kortreist novelle på nett i dag

Korona inneber krise, men også eit vell av nyskapingar, ikkje minst på kulturfronten. Når folk ikkje lenger kan samlast, må kulturnorge gå nye vegar, og det er slett ikkje berre dei store aktørane som klinkar til med kreative løysingar. Heidi Hjorteland har gitt ut fleire novellesamlinger, og nå har ho skrive ein heilt ny novelle til sitt lokale bibliotek, og i dag blir det høglesing på nett. Rykande fersk novelle frå Heidi Hjorteland På Kulturhuset i Suldal har biblioteksjef Anne Mo og mannskapet hennar tatt i

Loveleen Brenna kritiserer informasjonen til minoriteter

Samfunnsdebattant Loveleen Brenna mener myndighetene ikke får innvandrere og flere andre grupper til å forstå koronasmitte, -symptomer og -restriksjoner.
Les mer om:

Tuva (38) startet for seg selv da faren døde av kreft: – Det er viktig å følge drømmene sine

MIDT-TELEMARK: Etter 12 år som veterinær ved AniCura Telemark på Brenna, startar Tuva Farstad (38) for seg sjølv. For første gong har kommunen to klinikkar å tilby firbeinte vener.
Les mer om:

Dypt uenig med Brenna: – Kommunen må konsentrere seg om å bistå de med behov for hjelp

Eivind Brenna har gitt uttrykk for at dette er tiden for å fjerne eiendomsskatt og stoppe innbyggernes innbetalingen av kommunale avgifter. Jeg er dypt uenig i dette, skriver varaordfører i Sør-Aurdal, Olav Kristian Huseby (H), i dette innlegget.

Bedriftene på Vaset har bedt offentlige instanser om hjelp til å overleve: Ikke fornøyd med svarene

– I Valdres Næringshage oppgis det at minst 50 prosent av all omsetning i Valdres er knytta opp mot hytter og reiseliv. Det sier noe om hva som rammer næringslivet lokalt nå, sier Eivind Brenna, styreleder i Vaset Vekst.
Les mer om:

Grendehuset brann ned – ei veke etter førre brann

Grendehuset i Ørsdalen i Bjerkreim stod ikkje til å redda denne gongen. Seint i går kveld begynte det å brenna i bygget for andre gong på ei veke.

Grendehuset brann ned – ei veke etter førre brann

BJERKREIM (NRK): Grendehuset i Ørsdalen stod ikkje til å redda denne gongen. Seint i går kveld begynte det å brenna i bygget for andre gong på ei veke.

Vant pris for beste sak om musikkbransjen

– Dette var veldig gøy, og det er veldig kult at musikkbransjen viser at de setter pris på kritisk journalistikk, sier Mari Brenna Vollan til Kampanje. Den prisbelønte graveserien til Vollan heter «Lønnskamp om spotlyset».
Les mer om:

Klassekampen-journalist er årets musikkjournalist

Mari Brenna Vollan vinner prisen Årets musikkjournalistikk for sine artikler «Lønnskamp bak spotlyset». Journalistens artikler ledet til debatt om arbeidsforhold på turné for Sala Music, selskapet bak artisten Sigrid.
Les mer om:

Gamleordførerens nye liv: Nyter friluftslivets gleder

Det kan ikke være mange valdrespolitikere med tilsvarende fartstid som vestreslidringen Eivind Brenna (64). Da han gikk av som ordfører i høst, kunne han se tilbake på 36 års aktiv innsats.
Les mer om:

Nå tar hun mammapermisjon: – Fikk bare noen få dager hjemme før valgkampen var i gang

Fylkesrådsleder Tonje Brenna kan endelig ta foreldrepermisjon etter å ha født midt i valgkampen.
Les mer om:

Mener T-bane til Lørenskog ikke er samfunnsøkonomisk lønnsomt

Ingen av alternativene for en T-baneforlengelse til Lørenskog er samfunnsøkonomisk lønnsomme, mener Ruter. – En skinnegående løsning er fortsatt vår eneste plan, fastslår fylkesrådsleder Tonje Brenna (Ap).
Les mer om:

Viken Ap vil ha Dale til E18-forhandlinger

Fylkesleder Tonje Brenna (Ap) i Viken vil ha samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) til forhandlingsbordet om utbyggingen av E18, skriver Aftenposten.
Les mer om:

Redda seg ut av brennande hus

Det tok til å brenna i ein einebustad i Eitrheimsvegen natt til sundag. To personar fekk redda seg ut av huset.
Les mer om:

Rune Andre (50) gir seg på Shell Fagernes etter ti år og overtar etter Valdres Arbeidssenters sjef, som vil trappe ned etter 22 år

Det blir lederskifte i Valdres Arbeidssenter AS fra 1. mai 2020. Det melder styreleder Eivind Brenna i ei pressemelding.
Les mer om:

Eivind Brenna er frustrert: – Gangveien langs E 16 i Røn må fullføres.

–Jeg var på møtet med Statens vegvesen om utbygging av E 16 gjennom Vestre Slidre på mandag 2. desember. Der prøvde SVV-sine folk å forklare hvorfor de ikke vil bruke penger på gangvei forbi samfunnshus/ idrettsanlegget i Røn. Den forklaringen var dårlig, sett med mine øyne.

Skal det være lov med hund eller ikke i borettslaget? Siden 2017 har ekteparet kranglet med styret og nå blir det ny rettsrunde: – Nå må vi ta opp nytt lån på flere hundre tusen

Samboerparet Lene Brenna (47) og Bjarne Johansen (48) vant klart mot Stub borettslag i tingretten. Nå må derimot paret belage seg på en ny rettsrunde. Borettslagets anke førte nemlig fram, og i mai skal saken opp i Agder lagmannsrett.