Nyheter om BrendenIndependent: Leeds har lagt inn bud på en av Europas største unge toppscorere

Like forutsigbart som at Erik ten Hag ønsker spillere han kjenner med til Old Trafford, var det at Jesse Marsch skulle hente inn noen RB Salzburg-spillere til Elland Road. Nå sikter Premier League-klubben «høyere» og har sendt over et bud til oljefondet i Paris. 20-åringen Brenden Aaronson er på plass fra Salzburg, dansken Rasmus Kristensen det samme. Ifølge The Independent har Leeds sett et stort potensiale i en fransk spiss som har jobbet seg oppover akademiet til PSG uten å få innpass i troppen med Mbappe, Neymar, Messi, Icardi og gjengen.

Leeds bekrefter sommerens første kjøp

Den amerikanske angripende midtbanespilleren Brenden Aaronson har vært i Leeds sitt sikte en stund, men først måtte plassen i Premier League sikres, noe som skjedde ved et nødskrik i siste runde. 21 åringen kommer fra RB Salzburg og Champions League kvalifisering Leeds som definitivt ikke spiller i Europa neste sesong. Årsaken til det litt merkelige valget ligger i Leeds manager Jesse Marsch som ikke bare er landsmann til Aaronson, men de kjenner hverandre godt fra RB Leipzig som var Marsh sin forrige jobb.

AaFK snudde til seier mot Jerv

Det så en stund ut til at Jerv skulle slå Aalesund på bortebane, men med to raske mål sent i kampen snudde hjemmelaget til seier og tre poeng. Isak Dybvik Määttä ble avgjørende da han på vakkert vis bøyde ballen i lengste hjørnet med ryggen mot mål ti minutter før slutt. Vinnermålet fullførte snuoperasjonen etter at Jerv tok ledelsen i det 65. minutt. Aral Simsir og Erik Brenden kombinerte fint da sistnevnte headet ballen over en utrusende Sten Grytebust og i mål. Etter 78 minutter var lagene likt.

Barna synes Pontiacen til Helene (27) var finest

Publikum fikk være med å kåre de fineste bilene på motorshowet til Valdres gatebil i helga. Barna falt for den røde Pontiacen til Helene Brenden (27). Den har dekorasjoner i ekte bladgull.
Les mer om:

Leeds manager Jesse Marsch skjønner hva Marcelo Bielsa så i playmaker på lån hos Forest

Omtrent samtidig som midtbanespiller James Garner som har vært i Manchester United siden 2009 følte seg klar for førstelagsfotball ble han sendt ut på lån. – Først til Watford og denne sesongen til Nottingham Forest. 21 år gamle James Garner leverer så det holder i Championship, han er helt sentral i Nottingham Forest sin kamp om opprykk til Premier League.

10 flyktninger ankom i går: -De ser ut til å finne seg bra til rette

- Veldig hyggelige folk. Hjelpsomme og oppegående, fastslår mottaksleder Svein Brenden på Englegård. I går tok han i mot de 10 første ukrainske flyktningene.
Les mer om:

Therese (40) og Kristine (35) står på kvar sin side av målformstriden

Bagn skule eller Bagn skole? Therese Martinsen og Kristine Brenden kjempar for kvar si målform.
Les mer om:

Jerv bekrefter signering av Erik Brenden

Det var stor spenning i Grimstad-klubben om de ville lande 28 år gamle Erik Brenden som var ferdig med sin kontrakt med Sandefjord. Jerv som overraskende er i Eliteserien etter å ha vunnet kvalifiseringskamper mot Brann har en forholdsvis tynn tropp og dårlig med tid for å «fylle opp». Hovedtrener Arne Sandstø som nå starter på sitt syvende år for Jerv er svært fornøyd med ny signeringen. Til Jerv sine sider har han følgende å si: «Brenden er en fotballspiller i sin beste alder. Med Eliteserieerfaring fra Lillestrøm og Sandefjord er han en spiller som vil bringe inn rutine.

Jerv henter rutinert Eliteserie-spiller

Erik Næsbak Brenden (28) har signert en kontrakt ut 2023-sesongen for Jerv.
Les mer om:

– Hjertet kan ønske Akershus tilbake, men hodet sier at vi bør beholde Viken

Fungerende leder Ole Guttorm Brenden stemte for å beholde Viken, men et klart flertall av medlemmene vil ha tilbake Akershus fylke.

Solid Sandefjord-seier

Sandefjord varmet hjemmepublikummet med målfest og 3-2-seier over Kristiansund i Eliteserien søndag. Dermed ble det nok et tap for Kristiansund, som har opplevd en heftig formsvikt de siste månedene. Siden laget slo Rosenborg 3. oktober, og det ble snakk om medaljer på Nordmøre, har laget kun tatt fem poeng på åtte kamper. Vidar Ari Jónsson, Alexander Ruud Tveter og Erik Brenden scoret for Sandefjord, mens det var Torgil Gjertsen og Jesper Isaksen som scoret for KBK.

Ble psykisk syk av gjeld: – Det har ødelagt fremtiden min

Mange som hadde det vanskelig økonomisk før korona, har fått det verre. Jan Ove Brenden vet godt hvordan dårlig økonomi kan påvirke den psykiske helsen. For ham ble gjelden en så stor påkjenning at han ble ufør tidlig i 50-årene.
Les mer om:

Gjennomførte nytt møte

Torsdag kveld ble det gjennomført et nytt møte mellom hoppkomiteen og deler av hoppledelsen i Norges Skiforbund på Nermo i Øyer. Møtet varte i to og en halv time. På agendaen sto naturlig nok den siste utviklingen i saken rundt sportssjefen Clas Brede Bråthen, som har fått beskjed om at han ikke får fortsette i stillingen når kontrakten hans utløper i april 2022. Bråthen var også i området, men ikke til stede på møtet. Fra hoppkomiteen stilte lederen Alf Tore Haug og medlemmene Stine Korsen og den tidligere storhopperen Kristian Brenden.

Sandefjord-spiller hylte i smerte etter skrekkskade: – Aldri hatt så vondt før

Erik Brenden (27) gikk i bakken og fikk albuen ut av ledd. Trafikkforsinkelser hindret ambulansen og gjorde smertemarerittet komplett.

Brendan Rodgers trenger ikke Tottenham, han har allerede sin «Harry Kane»

Hva er det med Leicester? Brenden Rodgers får maksimalt ut av en tropp med spillere som sammenlignet med de største stjernene i Premier League holder seg utenfor radaren til media og supportere utenfor London. Nå er det på tide at Leicester-spillerne får mer cred. London-klubben startet bra denne sesongen, men har bare økt på etter nyttår. En av spillerne som har dratt Leicester fremover, er uten tvil Kelechi Iheanacho. Les: Bekreftet: Solskjær får viljen sin På mandag gikk det mot poengdeling mot Crystal Palace. 1-1 med ti minutter igjen på klokka.

Slik så det ut ved den nye gangveien: – Jeg holdt på å gå på «rattata»

Turglade Heidi Brenden synes det er skammelig at ingen holder gangveien ved like. Byggelederen i Viken fylkeskommune mener hun har all grunn til å være oppgitt.
Les mer om:

Kristine flytter heim til Valdres og blir fastlege i Etnedal – men først skal hun gjennom fødsel nummer tre

1. januar 2022 tiltrer Kristine Brenden (33) som fastlege i Etnedal, og du vil også møte henne på legevakta på Valdres lokalmedisinske senter, fordi stillinga inngår i den regionale legevaktordninga for Valdres.
Les mer om:

Leicester måtte kaste inn håndkleet i overgang- prisforventninger og virkelighet ikke i nærheten av å matche

Det blir en exit fra Inter Milan på Christian Eriksen denne måneden, men det er ingen som kan si til hvor og i hvilken form. Brenden Rodgers kan i det minste fortelle at det ikke blir Leicester. Med den offensive midtbanespilleren Dennis Praet ute med langtidsskade, innser Leicester-manageren at de har en utfordring de neste månedene når de skal fortsette å yppe i kampen om Premier League-trofeet.

Søstrene overlevde tsunamien i Khao Lak – 15 år senere rammes familien av tragedien i Gjerdrum: – Vi har hatt englevakt

Christina Brenden var 13 år da søstrene satt på sjøen imens dødsbølgen raserte Khao Lak. Nå er hun hjemløs etter skredet i Gjerdrum.

Søstrene overlevde tsunamien i Khao Lak – 15 år senere rammes familien av tragedien i Gjerdrum: – Vi har hatt englevakt

Christina Brenden var 13 år da søstrene satt på sjøen imens dødsbølgen raserte Khao Lak. Nå er hun hjemløs etter skredet i Gjerdrum.

Søstrene overlevde tsunamien i Khao Lak – 15 år senere rammes familien av tragedien i Gjerdrum: – Vi har hatt englevakt

Christina Brenden var 13 år da søstrene satt på sjøen imens dødsbølgen raserte Khao Lak. Nå er hun hjemløs etter skredet i Gjerdrum.

Søstrene Brenden har overlevd hver sin naturkatastrofer

Christina Brenden mistet huset i skredet på Gjerdrum. Nå har hun og søstrene overlevd hver sin naturkatastrofe.
Les mer om:

Christinas hus vippet på skredkanten: – Det er helt uvirkelig

Det siste Christina Brenden og familien så av huset sitt var at det svevde på kanten der skredet rammet nabolaget. Nå har huset rast, sier hun.
Les mer om:

Huset til familien står på kanten av stupet: – Helt grusomt

Christina Brenden våknet på hytta på Sjusjøen av meldinger og ubesvarte anrop på telefonen. Familiens hus ligger midt i rasområdet i Gjerdrum.