Nyheter om Brekken


Utdanningssjefen om skolekuttene: – Dramatisk for oss(pluss)

– I valget mellom å prioritere noen få og de mange, så har vi valgt å prioritere de mange. I stedet for å gi dyre og eventuelt gode tilbud til noen få, sier fylkesutdanningssjef Erik Brekken.
Les mer om:

68 millioner kroner kan spares på tre skoler(pluss)

Ingen av de videregående skolene i fylket henger i en tynn tråd, understreker fylkesutdanningssjef Erik Brekken. Men regnestykkene viser at det er store beløp å spare på å legge ned Tingvoll, Gjermundnes og Stranda og Sykkylven skoler.

Forslag: Studietilbud samles, Tøndergård kuttes ut(pluss)

– Vi er nødt til å gjøre endringer i studietilbudet ved de videregående skolene. Vi skal fortsatt ha knakende gode skoler, men alle tilbudene kan ikke opprettholdes slik de har vært, sier fylkesutdanningssjef Erik Brekken til Romsdals Budstikke.
Les mer om:

Bilist på vei til Sverige fikk nærmøte med moskus

Like ved fylkesvei 31 på Brekken i Røros sto en moskus.
Les mer om:

150.000 nordmenn offer for ID-tyveri de siste to årene: – Tenk deg om

– Å logge på nettverk på cafeer og hoteller kan bli starten på et ID-tyveri-mareritt, sier Einar Brekken i Frende Forsikring.

– Uheldig at de føler det slik(pluss)

Fylkesutdanningssjef Erik Brekken synes det er leit at elever og foresatte føler seg dårlig behandlet.
Les mer om:

Slik gikk det i Borredalen Rundt tirsdag 30. april

Løpet hadde 45 deltakere, hvorav seks kvinner og 39 menn. De raskeste var Siv Simonsen (27:09) og Niklas Meijer Brekken (21:02).
Les mer om:

Berseløpet samla 100 deltakarar

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)97 av dei 100 som stilte til start, fullførte løpet. Mange tok seg heilt ut i den 5,5 kilometer lange løypa og heiv seg ned då dei passerte målstreken.For Salim Yousif frå EIK Friidrett gjekk det betre enn forventa. - Men det var tungt den første kilometeren, kommenterte Yousif, som vann løpet på tida 18,19.Best av damene var Sara Aarseth frå Spirit. Ho sprang på 21,31.

Tre karar måtte ha noko å gjera då arbeidsplassen deira gjekk konkurs. Det blei starten på Bryne Landbruksservice.

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Roald Holen etablerte Bryne Landbruksservice i lag med bror sin, Jan Kåre Holen, og Geir Nielsen. Roald Holen er no den einaste gjenlevande av dei tre.- Både bror min og eg arbeidde ved Klepp Landbruk som gjekk konkurs i 1983. Geir Nielsen hadde teke over ein liten gard, og hadde tatt frilansoppdrag same stad. Etter konkursen fann me ut at me ville starta for oss sjølv. 2.

– Vi har et veldig lavt fraværstall i fylket vårt(pluss)

Fylkesutdanningssjef Erik Brekken vil ikke si seg uenig med Innerdal, men mener det går an å se saka fra flere sider.
Les mer om:

Hans (59) lå på sjukehuset da alle dyrene brant inne. Nå overtar Tommy (23) nytt fjøs og to gårder i nyttårsgave

Tommy Brekken (23) på Lesja bretter opp skjorteermene og er klar til å overta to gårdsbruk med splitter nytt fjøs – det første av sitt slag i bygda.
Les mer om:

Lagkapteinen gir seg og tar med seg kompisen Robert

Valdres FK havnet i ei nesten rein vestlandsavdeling neste sesong, med mange og lange bussreiser. Kaptein Thomas Brekken (26) hadde uansett takket for seg etter denne sesongen, fordi han mangler motivasjon.
Les mer om:

Må kutte i videregående-klasser(pluss)

– Vi ønsker ikke å utradere noen videregående skole, i stedet prøver vi å flytte på tilbud. Det vil føre til at mange elever får skoletilbud et annet sted, sier utdanningssjef Erik Brekken.
Les mer om:

– Politikk er å velge mellom pest og kolera(pluss)

Etter tre perioder som sentral Ap-politiker i Fræna velger Sofie H. Brekken (50) å si nei til ny nominasjon.
Les mer om:

Brekken brakk nesa etter 0–7 i sekken

Valdres FK tapte 7–0 mot Strømsgodset 2 mandag kveld. Tre mål av Amahl William D'Vaz Pellegrino i løpet av de første 13 minuttene gjorde det håpløst for et ungt valdreslag på ærverdige Marienlyst.
Les mer om:

Hærverk på kirkegård

Vandaler har i løpet av helgen utført skadeverk på Brekken kirkegård i Røros kommune. Totalt 14 gravsteiner og kors er blitt veltet eller revet opp. Politiet ønsker tips om saken.
Les mer om:

På jakt etter fremmede arter

– Veldig morsomt å ha en jobb der man får så mye ansvar, mener Tonje Marit Brekken (22).
Les mer om:

– Det handler om elevenes valgfrihet(pluss)

KrF politiker, Victoria Smenes, er ikke fornøyd med svaret fra fylkesutdanningssjef Erik Brekken.
Les mer om:

– En fallitterklæring(pluss)

Erik Brekken er sikker på at de kan ivareta alle elever i den ordinære videregående skolen.
Les mer om:

Skal halvere mengden plast (pluss)

Arbeiderpartiet i Fræna vil kutte plastavfallet i kommunen med femti prosent innen utgangen av 2020. – Et hårete mål, men skal vi komme noen veg må vi trykke til, sier partiets gruppeleder Sofie Brekken.

Runar skulle bygge vei for vegvesenet – endte med å pantsette huset for å berge bedriften

«Alf Brekken og sønner» var på randen av konkurs da sluttoppgjørene uteble. De siste årene har norske entreprenører krevd staten for minst 2,5 milliarder for betaling de mener å ha utestående.
Les mer om:

Søk blant 2661 barnehager: Her er landets beste barnehager

Cathrine Brekken Kolstad styrer Romerikes beste barnehage – den private Plommehagen barnehage i Aurskog-Høland. Sjekk resultatet for 2661 barnehager i hele landet her.

Kjørte Seppoveien, ristet ryggen på plass og slapp kiropraktor

– Det gjelder å tenke positivt, folkens, skriver Per Thomas Brekken og nevner en rekke fordeler ved den elendige standarden på Evenrødveien og Seppoveien.
Les mer om:

Vil lette betalingsbyrden for Fræna-folk

– Flere enn vi tror sliter med å betale regningene sine. Dette kan lette betalingsbyrden for mange, sier Sofie Elisabeth Brekken (Ap).
Les mer om:

Fræna vedtok kjærlighetsintensjon

Det var under kommunestyrets behandling av kommunens forskrift for tildeling av langtidsopphold i sykehjem at Arbeiderpartiets Sofie Brekken mente det måtte gis plass til mer kjærlighet.
Les mer om: