Nyheter om Brekke


- Ikke spør! Det er en privatsak

SKIEN: Emilie Maria Syvertsen Brekke synes ikke alltid det er like greit å måtte forklare seg. - Ikke spør, sier hun.
Les mer om:

Derfor har vi de høyeste mobilprisene

Norske mobilkunder er kravstore, derfor er prisene mye høyere her enn i Danmark og Sverige, mener Telenor-sjef Sigve Brekke.
Les mer om:

Derfor har vi de høyeste mobilprisene

Norske mobilkunder er kravstore, derfor er prisene mye høyere her enn i Danmark og Sverige, mener Telenor-sjef Sigve Brekke.
Les mer om:

Høye mobilpriser: Telenor-sjefen skylder på kravstore norske kunder

Norske mobilkunder er kravstore, derfor er prisene mye høyere her enn i Danmark og Sverige, mener Telenor-sjef Sigve Brekke.
Les mer om:

Hva med å gi de unge musikkelskerne en sjanse?

Organisasjonen Norske Konsertarrangører har skrevet litt om problematikken på sine nettsider, hvor de både forklarer problemstillingen sett fra deres side, samt hva de tenker er gode løsninger for å gi flere unge konsertgåere flere og bedre konsertopplevelser rundt omkring i  Norge. Når det kommer til aldersgrense på norske konserter, er det oftest 18 års aldersgrense som gjelder, men på noen konserter dukker det også opp 20 års aldersgrense.

Starter nytt selskap – ser etter folk

Madsen og Brekke AS går sammen med Stillasgruppen drift AS, og starter bemanningsselskapet Altiso. Men de har ingen ansatte – ennå.
Les mer om:

Dette var GAFFA-skribentenes høydepunkter fra årets Kadetten Music Festival

Også i år har arrangørene gjort en fantastisk jobb med å booke inn navn som viser spekteret av variasjon innenfor sjangrene.

Gjess vasser i søppel på Vallø: Nå frister Båtforeningen med premier for å ta vare på kysten

I et forsøk på å bli kvitt dyrs plastdiett og søppel som seiler omkring på havet, bestemte Arvid Brekke seg for å få på plass Vestfolds første og eneste Kystplanke.
Les mer om:

Bate er på plass i byen

– Bate er bra for Haugalandet, og Haugalandet er bra for Bate, oppsummerer nyansatt avdelingsleder Halfdan Krohn Brekke.
Les mer om:

Musikalske kamerater

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)De har vært der tidligere, både sammen og hver for seg. Men publikum får ikke nok av dem. Jørn Hoel og Steinar Albrigtsen er blant favorittene som har gjestet parkkveldene opp gjennom årene - og de ble ønsket høylydt velkommen tilbake.Tung beskjed Men denne gangen var det spesielt gledelig for Steinar selv å være tilbake på Tveten gård.

Start ydmyket på hjemmebane, tviler på opprykk

De siste tre årene siden Start fikk inn gambling penger har de satset hardt, byttet ut alt det gamle med nye og bedre krefter. – Det startet bra med opprykk til Eliteserien, men så bar det ned igjen, selv med Kjetil Rekdal bak roret.  Denne sesongen startet kaotisk med en uproff sparking av hovedtrener Kjetil Rekdal.

Jørgen Brekke fra Horten kommer med ny bok i høst

En arkeolog i Trondheim gjør en uhyggelig oppdagelse i en grav fra 1200-tallet: Lårbeinet til skjelettet i graven er byttet ut med en knokkel av helt ny dato.
Les mer om:

Luftig i leskuret

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BREKKE: Det er luftig i leskuret, eller busskuret, på Brekke, etter at deler av «vinduet» ble borte. Leser skriver følgende i mail til lokalavisa:- For flere år siden spurte jeg Ruter om vi ikke kunne få et leskur på Brekke holdeplass som beskyttelse mot vinden som tidvis fyker nedover Maridalen. Og tenk, for noen år siden fikk vi et skur fra en annen holdeplass. Men i høst hadde noen greid å knuse et av vinduene der.

– Grunnen til at man er et rasshøl kan være så enkel som at man ikke har spist

Låtskriveren og sangeren John Grant gjestet Petrus-scenen under Piknik i Parken på torsdagen. Vi møtte ham backstage før konserten for å finne ut at han er så mye mer enn bare en fantastisk låtskriver. Mannen har skummet undergrunnen i over tjue år. Han aldri nådd bred kommersiell suksess. Han har derimot nådd en trofast følgeskare for sine triste, skarpe og ofte humoristiske viser. LES OGSÅ: Megadeth-frontmann Dave Mustaine kreftdiagnostisert. Jeg visste at Grant er en uhyrlig klok mann, men mange ukjente sider.

De er langt mer enn en omdiskutert badestamp i Akerselva

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BREKKE: Det startet med at det plutselig dukket opp en vedfyrt badestamp i Akerselva i mai. Mange lurte på hvor den kom fra, og vi fikk raskt sporet opp at det var det kreative arbeidsfellesskapet Kroloftet i Frysjaveien som var «skyldige». En av gründerne bak Kroloftet, Oscar Honeyman-Novotny kunne fortelle at den var plassert der som et tilskudd til lokalmiljøet. Hvem som helst kunne ta den i bruk.

Applauderte planene for en aktivitets- og kulturpark

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BREKKE/NYDALEN: Nordre Aker Budstikke har flere ganger tidligere skrevet om Boligbyggs planer om å bygge kommunale boliger i blokker, på den kommunale tomta ned mot anleggsveien og turveien, litt ovenfor Maridalsvannet. Her kan du lese tidligere sak.Idéskisse om park Tidligere denne uken fortalte beboere fra flere sameier på Brekke til Nordre Aker Budstikke, om egen plan for den kommunale tomta ved Brekkeveien.

Gjev musikkprisutdeling i Oslo

Prisen, som ble overrakt av kronprins Haakon, ble utdelt tirsdag i anledning Music Norways sommerfest i Prindsen hage i Oslo. Den Grammy-vinnende produsent- og artistduoen Stargate har jobbet med noen av de største navnene i musikkverdenen, blant andre Michael Jackson, Mariah Carey og Beyoncé. LES OGSÅ: Hannah Gadsby til Norge. Stargate fastslår i en uttalelse at prisen er et bevis på norsk musikks utvikling internasjonalt. – Da vi begynte som Stargate for 20 år siden, var det knapt en nordmann å se i internasjonal musikkbransje. Nå er vi overalt.

Nå har de laget sin egen plan, for aktivitetsparken «BrekkeLøkka»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Little Steven-initiativ skal gi norske elevar betre kulturundervisning

Steven Van Zandt, eller Little Steven, er eit navn som er kjent for mange nordmenn. Dei fleste kjenner han enten som Bruce Springsteens gitarist, som Silvio Dante i «The Sopranos» eller som Frank Tagliano i «Lilyhammer».

En forsmak på valgkampen: Dette vil Høyre satse på i Nordre Aker

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Nordre Aker Høyre hadde stand på Sognsvann søndag, som en forsmak på valgkampen som for alvor begynner etter sommerferien.Flere av valgkampapparatet og listekandidatene stilte i finværet og delte ut valgkampmateriell og Solberg-toddy til blide turgåere.

Har fått oppdraget om å bygge 225 nye boliger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BREKKE: Veidekke har fått i oppdrag av OBOS Nye Hjem og Stor-Oslo Eiendom å bygge også andre byggetrinn av boligprosjektet Frysjaparken i Nordre Aker, det melder selskapet i en pressemelding mandag. Den nye kontrakten er en totalentreprise verdt 535 millioner kroner (ekskl. mva) for oppføringen av 225 leiligheter i tre blokker. Kontrakten inneholder i tillegg en intensjonsavtale om utvikling av tredje byggetrinn.

– Dette er veldig tungt for oss

NOTODDEN: Etter at Raufoss hadde headet inn seiersmålet fem minutter på overtid, trengte Martin Brekke noen minutter på å fordøye den verste skuffelsen.
Les mer om:

Låt for låt: – Livet er vanskelig, til og med for Kjartan Lauritzen!

Før Switch og DS var det ett håndholdt Nintendo-produkt som gjaldt; Game Boy. Den vesle rakkeren kom først grå og fargeløs i 1989, før Game Boy Color ble introdusert et lite tiår senere. Den batteridrevne konsollen fikk selvsagt kjørt seg godt i hendene til vesle Per Áki Sigurdsson Kvikne i Balestrand. Kjartan Lauritzen har allerede fortalt oss at favorittspillet var Pokémon Blue (med Blastoise på coveret), og i dag slipper han EP som heter nettopp Game Boy. Finere blir det ikke! Vi spurte Kjartan Lauritzen om han ville brekke ned EP-en for oss. Kort tid etter var innboksen fylt med mer visdom

Snart må andre vike for deg i denne veien

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KORSVOLL: I november i 2017 fortalte Nordre Aker Budstikke at Bymiljøetaten ønsket Maridalsveien, mellom Badebakken og Skar i Maridalen, skiltet til forkjørsvei. Forkjørsvei betyr at trafikken fra sideveier eller kryssende veier har vikeplikt.Forslaget om å gjøre Maridalsveien til forkjørsvei fra Badebakken til Skar, var også til behandling i bydelsutvalget i Nordre Aker 2. november.

Leserinnlegg: Svalbard - fra kullavhengighet til fornybarforbilde

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Mars 2019 var den 100. måneden på rad med temperatur over normalt på Svalbard. Temperaturen på Svalbard har allerede økt 3-5 grader på 40-50 år, og kan øke med skremmende 10 grader dette århundret.I lys av dette er det et betydelig paradoks at Svalbardsamfunnet helt og holdent er bygget på fossil energibruk. Det kan og må vi gjøre noe med.