Nyheter om Braut


Ajax har solgt målmaskin Sebastien Haller

Borussia Dortmund har funnet sin Erling Braut Haaland erstatter og som vanlig gjør den tyske storklubben en god deal. Ajax målmaskin Sebastien Haller følger ikke etter sin gamle sjef til Manchester, men velger heller en retur til Bundesliga hvor han har opplevd suksess tidligere. Haller var en flopp i de to årene han var i West Ham, mens hans sesonger for Eintracht Frankfurt var en stor suksess (Der ver det som brakte han til Premier League og London i 2017. Den ivorianske spissen er en helt annen type nummer 9 enn Erling Braut Haaland.

Har trent Haaland og Fofana: – Ser likheter

Molde-trener Erling Moe har fått æren av å trene både Erling Braut Haaland (21) og David Fofana (19) i tenåringsalder.
Les mer om:

Phillips gleder seg til å spille med Haaland: – En fantastisk spiller

Kalvin Phillips signerte mandag for Manchester City og forteller i et intervju at han ser fram til samarbeidet med målmaskinen Erling Braut Haaland.

– En fantastisk spiller

Kalvin Phillips signerte mandag for Manchester City og forteller i et intervju at han ser fram til samarbeidet med målmaskinen Erling Braut Haaland.

Gleder seg til å spille med Haaland: – En fantastisk spiller

Kalvin Phillips signerte mandag for Manchester City og forteller i et intervju at han ser fram til samarbeidet med målmaskinen Erling Braut Haaland. – Han er en fantastisk spiller. Målsnittet hans taler for seg selv, og avslutningene hans er utrolige, sier Phillips til klubbens hjemmeside. Manchester City har forsterket seg godt denne sommeren og har hentet tre spillere allerede.

Slik blir sommeren på VG+ Sport: Haaland, Liverpool og Ruud

Erling Braut Haalands Manchester City-debut, fire Liverpool-kamper og Casper Ruud i ATP-turnering er noen av høydepunktene på VG+ Sport i sommer.

Gode nyheter for Haaland

Gabriel Jesus' overgang fra Manchester City til Arsenal kan være godt nytt for Erling Braut Haaland.

Haalands Fantasy-pris avslørt: – Skyhøye forventninger

Snart lanseres Fantasy Premier League 2022/23. Fredag kom første slipp av spillerpriser, hvor deriblant Erling Braut Haalands (21) pris ble avslørt.
Les mer om:

Noregs eldste vart 108 år søndag

Vidar Eide vart fødd om lag fire veker før første verdskrig braut ut. Søndag feira han sin 108. bursdag.
Les mer om:

Serge Gnabry nekter å forlenge med Bayern München

Høyreving Serge Gnabry var i starten av sin karriere i Arsenal, de han forlot London-klubben etter fem år og ble en den av Werder Bremen var det som en fullt utlært og erfaren spiller som hadde en helt naturlig plass på det tyske landslaget. De siste fire årene har Serge Gnabry spilt for de tyske mestrene, med bare et år igjen av avtalen ønsker Bayern München å forlenge. Real Madrid, FC Barcelona og ​​​​Tottenham ønsket seg Gnabry i sommer.

Normann vil aldri tilbake til Russland, Haaland er klar for Manchester City og Sørloth får en ny sjanse

Mathias Normann som er på kontrakt med russiske Rostov har i et år vært på lån hos Norwich i Premier League, nå lå en kjøpsopsjon i bunn, men den var linket til overlevelse på øverste nivå. Det ble bare 25 kamper for Normann for Norwich på grunn av et skadeopphold som kom særdeles ubeleilig. Den defensive midtbanespilleren har kontrakt med Rostov frem til sommeren 2024, i en normal situasjon ville han returnert, men på grunn av Russland sin invasjon av Ukraina ønsker han aldri å returnere. Hele verden har fått med seg at Erling Braut Haaland har signert for Manchester City.

Sarpsborg-frisør klipper Haaland og resten av herrelandslaget

Sarpsborg-frisøren Rajan Doski (24) klipper berømte fotballstjerner som Erling Braut Haaland, Martin Ødegaard, Mohamed Elyounoussi og Joshua King.

– Egil Østenstad inn i Haalands team som «finansdirektør»

Tidligere fotballproff Egil Østenstad fra Torvastad skal være med å styre virksomheten rundt Erling Braut Haaland, skriver Dagens Næringsliv.
Les mer om:

Egil Østenstad inn i Haalands team som «finansdirektør»

Tidligere fotballproff Egil Østenstad skal være med å styre virksomheten rundt Erling Braut Haaland, skriver Dagens Næringsliv. Haaland skrev nylig under for Manchester City i Premier League, og med spill for storklubben kommer en god lønn og store beløp fra samarbeidspartnere. Det skal Østenstad være med å håndtere, ifølge DN. Østenstad har også spilt for Manchester City, der han var lagkamerat med Alfie Haaland. Ingen av partene har ønsket å kommentere opplysningene, melder NTB.

Egil Østenstad inn i Haalands team som «finansdirektør»

Tidligere fotballproff Egil Østenstad skal være med å styre virksomheten rundt Erling Braut Haaland, skriver Dagens Næringsliv.
Les mer om:

Odd-spilleren har vært irritert - sammenlignes med Braut Haaland

SKIEN: Han er 38 år, men for første gang i karrieren har Espen Ruud vært satt ut av laget av sportslige grunner.
Les mer om:

- Haaland er helt ekstrem

Elisabeth Terland (20) spilte i årsklassen under Erling Braut Haaland i Bryne. Hun har lenge vært et av Norges aller største talenter på kvinnesiden, og snart kan drømmen om spill i utlandet bli en realitet.
Les mer om:

City-sjef advarer mot Haaland-ekstase

Manchester City-sjef Ferran Soriano snakker om kjøpet av Erling Braut Haaland i den islandske podkasten Dr. Football.
Les mer om:

Andreas (30) fikk Haaland-respons

I 2017 la Andreas Bryhn ut en tweet om at Erling Braut Haaland ville ende opp i OBOS-ligaen. Twitter-meldinga gikk hele veien til hovedpersonen selv.
Les mer om:

Nå gjenstår det bare å finpusse betingelser før Gabriel Jesus er Arsenal spiller

For noen dager siden hadde folkene til Gabriel Jesus og Arsenal den gode samtalen og ble i prinsipp enige om de personlige betingelsene. – Det var da en liten hake, hvis overgangen fra Manchester City ble fryktelig dyr ville det måtte gjenspeiles i den personlige avtalen. Etter tøffe forhandlinger har Arsenal og Manchester City har blitt enige om en pris for Gabriel Jesus på 45 millioner euro.

Manchester City veldig nær ny signering

City har blitt enige om de personlige betingelsene med forsvarsspilleren. Og er sluttforhandlinger med Brighton om en overgangssum for Marc Cucurella, melder Football Insider. SISTE: Xavi har bedt styret om et siste forsøk for en fornyelse Venstrebacken, 23, har akseptert Citys kontraktstilbud og gjort det klart at han ønsker å slutte til Premier League-mesterne.

Liverpool Echo: Nå som Sadio Mane drar deles kortene ut på nytt

Sadio Mane fikk seks år i klubben som del av Jürgen Klopps angrepshorde, 120 scoringer og 48 assists i en periode der de største trofeene endelig ble busset gjennom Liverpools rød-dekkede gater. Spilleren som tok posisjonen Klopp pekte på. I den siste sesongen ble det 30 kamper som venstreving, 18 som senterforward og 3 som høyreving.

Vinicius sier nei takk til 400 millioner i året

Tilbudet som Paris Saint-Germain svært offentlig har gitt til Real Madrid sin kommende superstjerne Vinícius Júnior rett etter La Liga gikk til rettslige skritt for å få stanset forlengelsen av kontrakten til Kylian Mbappe og Erling Braut Haalands overgang til Manchester City, kan være en ikke kødd med oss melding til president Florentino Pérez. 21 år gamle Vinicius har som de fleste andre brasilianere et mye lengre navn, Vinícius José Paixão de Oliveira Júnior har mottatt et tilbud på 40 millioner euro i årslønn noe som tilsvarer omtrent 400 millioner kroner.

Tviler på drøy spådom: - Utopisk

Det virker nesten utenkelig at Erling Braut Haaland (21) ikke blir en suksess i Manchester City. Er det i det hele tatt noe som kan gå galt?