Nyheter om Braut


Haaland i tøft selskap før Gullballen-kåring

Erling Braut Haaland må trolig se at Gullballen deles ut til Lionel Messi, Robert Lewandowski eller Karim Benzema mandag kveld.

Messi er Gullballen-favoritt

Mandag kveld skal det kåres årets kvinnelige og mannlige fotballspiller når Gullballen deles ut. Erling Braut Haaland er nominert, men han må trolig se seg slått av blant annet Lionel Messi. De fleste rapporterer at det er argentineren som stikker av med den gjeve prisen. Hvis han får den, vil det bli for syvende gang. På kvinnesiden er det sannsynlig at det blir en Barcelona-spiller, ettersom de vant alt forrige sesong. Der er Alexia Putellas oddsfavoritt. Det er ingen norske kvinnelige fotballspillere nominert.
Les mer om:

24 år har gått siden sist en norsk mann fikk Gullballen-stemme: – Jeg så det i avisen

Bent Skammelsrud (55) har aldri fått vite hvem som stemte på ham da han var nominert til Gullballen. Nå mener han ingen herrespiller fra Norge har vært nærmere å vinne enn det Erling Braut Haaland er.
Les mer om:

Manchester United tror Ralf Rangnick kan gjøre det igjen

Sjefene på Old Trafford trodde i sin tid manager Ole Gunnar Solskjær skulle være nøkkelen for å bringe Erling Braut Haaland til Manchester på grunn av deres relasjon fra tiden i Molde og felles statsborgerskap. – Nå tror de felles historikk skal gi den en fordel i den kommende overgangskampen, men denne gangen er det en annen som har «relasjonen». Ralf Rangnick var sportsdirektør i RB Salzburg og rekrutterte Erling Braut Haaland til klubben i 2019. Nordmannen dro deretter videre til Borussia Dortmund, mens Rangnick dro videre til RB Leipzig som også er i Red Bull systemet.

Møtt av raseri

Gest etter Erling Braut Haalands målfeiring vekker oppsikt. - Det er derfor jeg elsker fotball, sier superspissen.
Les mer om:

Haaland tilbake med et smell – scoret i comebacket

Erling Braut Haaland er tilbake. Han fikk sine første minutter og første scoring etter sitt skadeopphold hvor han har mistet VM med Norge og CL med Dortmund.
Les mer om:

Haaland tilbake med scoring for Dortmund

(Wolfsburg - Borussia Dortmund 1–3) Etter drøye seks uker på sidelinjen gjorde Erling Braut Haaland (21) comeback lørdag ettermiddag. Jærbuen brukte bare syv minutter på å notere seg på scoringslisten.
Les mer om:

Sjokkerte igjen!

Erling Braut Haaland hadde ikke spilt kamp på en drøy måned. Så kom han inn og scoret etter åtte minutter da Borussia Dortmund vant 3-1. Etterpå kom han med et stikk til treneren.
Les mer om:

Haaland scoret i comebacket

Erling Braut Haaland trengte kun åtte minutter på banen for å score Dortmunds siste mål i 3-1-seieren mot Wolfsburg. Det var nordmannens første opptreden på over en måned.
Les mer om:

Haaland scoret i returen

Erling Braut Haaland (21) ble byttet inn mot Wolfsburg i kampens 72. spilleminutt. Etter bare åtte minutter på banen scoret han og sendte Dortmund opp i 3-1 med en avslutning fra kloss hold etter et innlegg. Det ble også sluttresultatet. – Det nytter jo ikke å stoppe fyren, sa Viaplay-kommentator Lars Tjærnås. Scoringen var nordmannens tiende på åtte kamper i Bundesligaen denne sesongen og hans 50. på 50 ligakamper.

Haaland på benken for Dortmund

Erling Braut Haaland er tilbake fra skade og kan spille for første gang siden 19. oktober. Han er på benken når Dortmund spiller borte mot Wolfsburg lørdag. Etter 0-4-tapet for Ajax i mesterligaen for en drøy måned siden har Haaland vært ute av spill med en hofteskade, melder NTB.
Les mer om:

Åpner for Haaland-comeback lørdag

Borussia Dortmund-trener Marco Rose åpner for at Erling Braut Haaland er tilbake på fotballbanen i helgens Bundesliga-kamp mot Wolfsburg. Haaland har slitt med en hofteskade og har vært ute i mange uker. Han var uaktuell for spill i Norges avgjørende VM-kvalifiseringskamper mot Latvia og Nederland nylig. Rogalendingen har gjennomført deler av rehabiliteringen i Spania. Dortmund har hele tiden håpet at Haaland kan være klar for storkampen mot Bayern München neste helg. Nå viser det seg at han kan være litt foran det skjemaet – Erling er med på spillerbussen i morgen.

Premier League giganter girer opp for Serie A spissen som er mer ettertraktet enn Haaland

Vi har en stund skrevet om den 21 år gamle Fiorentina spissen Dusan Vlahovic som bare blir bedre og bedre. En rekke klubber i Premier League har ønsket seg Vlahovic som regnes som en av de beste unge spillerne i Europa, akkurat som Erling Braut Haaland. For noen dager siden syntes løpet å være kjørt for en overgang til Premier League da en rekke medier i Italia meldte at Juventus var nær å få i stand en avtale.

Frykter det verste

Tyskland omtaler det som «flaut og pinlig» at Borussia Dortmund er ute av Champions League. Ekspert frykter at Erling Braut Haaland (21) skremmes vekk fra klubben.

Slik skiller Erling Braut Haaland seg ut i landslagets Qatar-markeringer

Lagbildene til det norske landslaget viser at Erling Braut Haaland (21) er blitt tydelig mindre involvert i markeringene for menneskerettigheter i Qatar. Landslagets pressesjef mener spillerne står fritt til å markere slik de vil.
Les mer om:

Det startet som en spøk. Nå drømmer Alfons og Ulrik om å signere Braut Haaland

Ulrik Saltnes (29) og Alfons Sampsted (23) har slått seg sammen på forretningssiden.
Les mer om:

Gonçalves skjøt Haalands klubb ut av mesterligaen

Det blir ikke mesterligaspill for Erling Braut Haaland når han er tilbake etter skaden. Sporting Lisboa sikret 2.-plassen med 3-1 over hans Borussia Dortmund.
Les mer om:

Full krise: Haaland og Dortmund er ute av mesterligaen

Erling Braut Haaland og Borussia Dortmund blir ikke å se i åttedelsfinalen i mesterligaen. Nå venter europaligaen i stedet.
Les mer om:

Fiasko for Haalands Dortmund

Sporting CP vant 3-1 over Borussia Dortmund onsdag kveld. Dermed er det teoretisk umulig for tyskerne å ta seg videre fra gruppespillet. Nå venter Europa League for Braut Haaland.
Les mer om:

Sky Sports: Klar til å doble lønna til Haaland

Det spørs om det holder med dobbel lønn for Erling Braut Haaland sin grådige agent Mino Raiola. – Den tyske klubben har oppdaget det er vanskelig å holde trøkket oppe uten den norske målmaskinen, men ikke så tydelig som for det norske landslaget som fullstendig mistet piffen. Det er konstante spekulasjoner om hvor Haalands fremtid er, på grunn av skade ut sesongen er trøkket noe redusert.

Her er de nominerte til årets spiller 2021

Det er bare to norske som er nominert til årets spiller av det internasjonale forbundet FIFA. Vinnerne av The Best Awards 2021 blir annonsert i en online-seremoni 17.janaur 2022. Erling Braut Haaland og Caroline Graham Hansen Les: Da er Mario Mandzukic i gang med sin trenerkarriere Jurien består blant annet av Eniola Aluko, Emma Byrne og Marta Tejedor, samt Tim Cahill, David Trezeguet og Alexi Lalas. Offentlig avstemning for hver kategori vil være åpen frem til 10.

Erling Braut Haaland og Caroline Graham Hansen nominert til årets spiller av Fifa

Erling Braut Haaland og Caroline Graham Hansen er blant de nominerte til å bli kåret til årets spiller av Det internasjonale fotballforbundet (Fifa).

Norsk duo nominert til pris

Erling Braut Haaland og Caroline Graham Hansen er blant de nominerte til å bli kåret til årets spiller av Det internasjonale fotballforbundet (Fifa). Det er første gang Haaland og Graham Hansen har vært blant de ti nominerte til Fifas årlige kåring av verdens beste fotballspiller. Fifa har siden 2016 delt ut «The Best»-prisen, etter at de fra 2010 til 2015 var med på å dele ut gullballen i regi av det franske fotballbladet France Football. Haaland er også blant de 30 nominerte til gullballen, men det er ikke Graham Hansen, som vant alt som var å vinne med Barcelona. Robert Lewandowski stakk av

Norske spillere i FIFA-kåring

Erling Braut Haaland (21) og Caroline Graham Hansen (26) er begge nominert til årets spiller i verden av Det internasjonale fotballforbundet (FIFA). Prisen deles ut 17. januar.

Pedri vant gjev pris

Barcelona-talentet Pedri er tildelt Golden Boy-utmerkelsen som Europas beste spiller under 21 år. Han etterfølger Erling Braut Haaland som prisvinner. Prisen deles ut av italienske Tuttosport i samarbeid med flere europeiske sportsaviser. Pedri vant prisen i konkurranse med blant andre Borussia Dortmund-duoen Jude Bellingham og Giovani Reyna.
Les mer om: