Nyheter om Braut


Trukket frem i Barcelonas maktkamp: – Haaland er mulig

Denne uken skal det velges ny president i FC Barcelona. Under tirsdagens debatt ble Erling Braut Haaland et tema i en diskusjon om klubbens videre strategi.

To av tre eksperter tror Haaland kan bytte klubb i sommer: – Han sikter mot stjernene

Om Borussia Dortmund går glipp av Champions League neste sesong, tror ekspertene at Erling Braut Haaland forlater den tyske klubben. Men hvor havner han?

Haaland: Råtten agent hinder for gigantovergang til pappa «Alfie» sin gamle klubb

Pep Guardiola er i ferd med å ta Premier League tittelen på nytt med Manchester City, noe han har tenkt til å gjøre neste sesong også. – Den blå delen av Manchester virker uovervinnelige for øyeblikket, sist de ga fra seg poeng var 15 desember mot West Bromwich. Vi i Sporten.com akkurat som Manchester City manageren fatter ikke hvorfor en så talentfull spiller som Erling Braut Haaland med åpne øyene signerer med en agent som Mino Raiola.

Utradisjonell feiring

Jadon Sancho storspilte for Borussia Dortmund. Erling Braut Haaland hadde en frekk assist.
Les mer om:

Haaland med målgivende i seier

Erling Braut Haaland serverte Reinier da Borussia Dortmund gikk opp til 3-0 mot Arminia Bielefeld lørdag ettermiddag. Det ble også resultatet. Mahmoud Dahoud og Jadon Sancho scoret de to første målene.
Les mer om:

Haaland med genial assist i viktig Dortmund-seier

(Borussia Dortmund – Arminia Bielefeld 3–0) Erling Braut Haaland fikk lite å jobbe med mot Arminia Bielefeld. Han bommet selv på to store sjanser, men da han fikk den tredje, serverte han på uselvisk vis en lagkamerat.
Les mer om:

Haaland-assist i viktig Dortmund-seier

Erling Braut Haaland (20) med ny målgivende pasning da Dortmund tok viktige poeng i kampen om Champions League-spill.
Les mer om:

Da Braut Haaland fikk høre hvordan Jærhallen ble til, ville han gjøre noe spesielt

Verdensstjernen Erling Braut Haaland glemmer aldri hvem som har hjulpet ham.Da han nylig fikk høre om Reidar Omdal, Jærhallens opphavsmann, ba han far Alfie ta affære.
Les mer om:

United-kjenner: – Tror Woodward vil gjøre sitt ytterste for å hente Haaland

De britiske journalistene tror Erling Braut Haaland ender opp på balløya.
Les mer om:

Han utfordrer Haaland på måltoppen i Tyskland

«Alle» snakker om Erling Braut Haaland (20) og Robert Lewandowski (32). Men André Silva (25) er hakk i hæl på de to.
Les mer om:

De dyreste norske spillerne gjennom tidene

Til tross for at det man skulle tro så har det faktisk blitt betalt store overgangssummer for norske spillere. Kanskje ikke helt på nivå med Neymar eller Mbappe, men fortsatt spinnville summer når det er snakk om norsk fotball. Og det er definitivt noen store profiler på listen, og vi innbiller oss at navn som Erling Braut Haaland og Martin Ødegård kommer til ende på toppen snart, det får du nok ikke høye odds om hos bonuskode-sports! En av dem er der allerede faktisk.

- Grønt lys for Haaland-overgang

Chelsea-trener Thomas Tuchel skal ha fått grønt lys til å hente Erling Braut Haaland (20) til klubben.
Les mer om:

Dortmund-topp forundret over Haaland-agentens utspill

Dortmunds sportssjef Michael Zorc mener det er åpenbart at Erling Braut Haaland drar videre, men ikke med det aller første.
Les mer om:

Tammy Abraham nekter å benkes av Haaland

Den observante leser av Sporten.com tenker sikkert, men de to spiller ikke på samme lag! – Hvordan kan Tammy Abraham som spiller for Chelsea benkes av Erling Braut Haaland som spiller i et helt annet land og lag.

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Mystisk Haaland-melding

Spekulasjonene om en gjenforening på Old Trafford mellom Ole Gunnar Solskjær og Erling Braut Haaland (20) blir ikke mindre etter Manchester United-managerens uttalelse på pressekonferansen onsdag.

Solskjær om Haaland-interesse: – Vi får se hva fremtiden bringer

Erling Braut Haaland er kanskje planetens heteste fotballspiller om dagen. Det har Manchester United-sjef Ole Gunnar Solskjær fått med seg.

Solskjær: – Jeg holder kontakt med Haaland

Ole Gunnar Solskjær (47) røper at han fortsatt snakker jevnlig med Erling Braut Haaland (20).

João Félix: «Ønsker å spille med Haaland og Mbappé»

Det er absolutt et naturlig ønske som Atlético Madrids unge stjerne João Félix har. Ikke bare figurerer 21 åringen på samme lister over de beste unge i Europa som Erling Braut Haaland og Kylian Mbappé. Han passer også perfekt med sin posisjon som etterfølgende spiss.

Haaland om rivalen Lewandowski: – Den mannen er «galen»

Erling Braut Haaland (20) mener at han har mye å lære av sin rival om toppscorertittelen i Tyskland, Robert Lewandowski (32).
Les mer om:

Raiola sammenligner Haaland med Lewis Hamilton

Superagent Mino Raiola har uttalt seg om stjernegalleriet han har på kundelisten. Erling Braut Haaland er ifølge agenten ønsket av alle lag med ambisjoner.
Les mer om:

Haalands superagent: – Maks ti klubber som har råd til ham

Mino Raiola (53) sammenligner Erling Braut Haaland (20) med Lewis Hamilton (36).
Les mer om:

Nå kan FBK-stjernen bli klubbkollega med Haaland

I Borussia Dortmund har Erling Braut Haaland (20) for lengst gjort suksess på fotballbanen. Nå ønsker klubben å styrke sitt suverene håndballag på kvinnesiden med FBKs Thale Rushfeldt Deila (21).
Les mer om:

Atlético-yndlingen vil spille med Haaland: – Håper det er gjensidig

João Félix håper å få muligheten til å spille sammen med både Erling Braut Haaland og Kylian Mbappé.
Les mer om:

Tidligere toppscorer imponert: – Ingen stopper en hvalross fra Norge!

Superspissen Erling Braut Haaland (20) begeistrer en hel fotballverden med sine spektakulære scoringer for Dortmund. Men på et område sliter han med å kopiere Jørn Andersen (58). – Jeg har lovet å spandere middag på ham den dagen han blir toppscorer i Bundesliga.
Les mer om: