Nyheter om Braun


Denne supertrioen har laget musikk sammen

– Det var viktig for meg å sparke i gang «Charlie’s Angels» med en storslagen, kvinnedreven anthemlåt med en stor stemme – men å få tre av de største stemmene der ute? Det er en drøm som gikk i oppfyllelse, lyder det fra Banks. Som altså fikk Ariana Grande, Miley Cyrus og Lana Del Rey i samme boks. De skrev Don’t Call Me Angel i spann med finske Alma-Sofia Miettinen – og eneste hane i kurven, den svenske superprodusenten Max Martin. Sangen er første singel ut fra det kommende soundtracket, som slippes 1. november – to uker før filmens amerikanske premiere. I Norge står kinopremieren 29.

Karpe kjøper rettighetene til sin egen musikk etter lang konflikt: – Jeg føler meg fri

Det er ikke bare over dammen folkekjære artister kjemper for å eie alle rettighetene til sin egen musikk. I sommer ble det kjent at Scooter Braun sikret seg Big Machine, musikkselskapet som blant mye country inneholder hele katalogen til Taylor Swift (minus ferske Lover). Fra gammelt av er det vanlig at plateselskaper eier rettighetene til master-innspillingene da det som regel er de som står for utgiftene rundt innspillingen. Den siste tiden har det dog blitt mer og mer vanlig at artistene er bevisst på dette.

Taylor Swift akter å spille inn sine gamle slagere på nytt

Swift har beskyldt Braun, som i tillegg til å være manager for Ariana Grande og Demi Lovato også er i ferd med å utvide popimperiet sitt, for «konstant, manipulerende mobbing». Braun fikk med masteropptakene til Taylor Swifts tidlige album da han kjøpte hennes forrige plateselskap, Big Machine, i juni.
Les mer om:

Taylor Swift med ny elsker i fargesprakende musikkvideo

Niks, Taylor Swifts kjæreste irl er ikke videobaben i hennes nye video. Ettersom låten heter «Lover» trodde mange Swifties at Joe Alwyn, som T-Swizzle har vært sammen med i tre år, skulle være mannlig lead. Men den rollen gikk til hennes danser Christian Owens. De har jobbet sammen i flere år. Taylor Swift and Christian Owens: 1989 era vs Lover era pic.twitter.com/6NV5eKm6CT —

Taylor Swift skal spille inn gamle hits på nytt

Etter feiden mellom Taylor Swift og artistmanager Scooter Braun, har stjernen bestemt seg for å ta saken i egne hender.
Les mer om:

Kommentaren til Charli XCX gjør Taylor Swifts fans forbanna

Takknemlig eller ei? I fjor trakk Taylor Swifts Reputation Stadium Tour nesten 3 millioner mennesker. På turnéen, som startet i Glendale utenfor Los Angeles i mai og avsluttet i Tokyo i november, tok popsuperstjernen med seg Camila Cabello og Charli XCX som oppvarmere. Sistnevnte beskriver nå erfaringen som pussig, grunnet Taylors unge publikum. – Jeg er veldig takknemlig for at hun spurte om jeg ville bli med på den turnéen.

Kelly Clarkson til Taylor Swift etter plateselskapsbråk: – Spill inn låtene på nytt

Superstjernen Taylor Swift har sanket inn massiv kjendisstøtte etter hun mistet rettighetene til sine seks første album til kjendismanageren Scooter Braun.
Les mer om:

Kelly Clarkson tipser Taylor Swift om hvordan hun kan ødelegge for Scooter Braun

Tydeligvis Team Taylor. Det ble mye baluba da Scooter Braun for to uker siden sikret seg rettighetene til alle Taylor Swifts seks album. Dette ved å kjøpe hennes forrige label Big Machine for absurde 300 millioner dollar (2,5 milliarder kroner). Artisten er forbanna og mener dette gjør at Scooter nå indirekte kontrollerer henne.

Midt i Taylor Swift-bråket tar plateselskapet uventet salgsgrep

Ikke før er Taylor Swift ferdig med å kjefte på sitt gamle plateselskap Big Machine Records for å ha solgt seg til talentspeideren Scooter Braun, så tar selskapet nye salgsgrep. Onsdag skrev Los Angeles Times at plateselskapet ifølge deres kilde akter å slippe i alt fem av sangene fra Taylor Swifts debutalbum som vinylsingler i begrenset opplag. LES OGSÅ: Lanserer ny musikkplattform på Stavern. (SPONSET) Det skjer angivelig for å feire «13 år med Taylor Swift», ifølge nettsidene. Det startet med slippet av Swifts debutsingel Tim McGraw 20. juni.

Ingen kjendiser tjener mer i året enn Taylor Swift ifølge Forbes

Kjendis-VM i søkkrik. Taylor Swift skrev at hun ble «grossed out» da Scooter Braun kjøpte opp hennes gamle label Big Machine og dermed alle de seks albumene hun har sluppet siden 2006. 29-åringen kunne dog trolig lett ha kjøpt labelen selv. Ifølge Forbes har ingen andre kjendiser høyere årslønn. Taylor har i løpet av det siste kalenderåret tjent 185 millioner dollar (1,6 milliarder kroner). Scooter kjøpte Big Machine for 300 millioner dollar. Årsinntekten er en øking på 131 prosent i siden i fjor. T-Swizzle, hvis det er lov å si, tjente grassat mye på sin Reputation Tour; den mest innbringende

Slår tilbake mot Taylor Swift, trekker inn Manchester-konserten til Ariana Grande

Taylor Swifts blogginnlegg om Scooter Brauns oppkjøp av Big Machine falt ikke i god jord hos Scott Borchetta. 29-åringens mangeårige samarbeidspartner og label-sjef går nå hardt ut mot Taylors anklager, og fyrer samtidig ut noen nye om henne i retur. Kort fortalt hevder Scott at Taylor hadde muligheten til å eie sine egne verk, men at hun i stedet valgte å signere med Universal Music. (Ikke helt ulikt det hun selv sa.) Scott Borchetta mener også at Scooter Braun ikke prøver å ødelegge for Taylor Swift, da han flere ganger har prøvd å booke henne.

Hevder hun blir mobbet av stjernemanager

Superstjerna Taylor Swift går i strupen på det hun mener er direkte ufin oppførsel av stjernemanager Scooter Braun.
Les mer om:

Taylor Swift: – Dette er det verste som kunne skjedd

Superstjernen Taylor Swift sanker kjendisstøtte etter å ha mistet rettighetene til sine seks første album til Justin Biebers agent, Scooter Braun.
Les mer om:

Hevder hun blir mobbet av stjernemanager

Taylor Swift går i strupen på det hun mener er direkte ufin oppførsel av stjernemanager Scooter Braun.
Les mer om:

Justin Bieber svarer Taylor Swift, sier hun går over grensen

Søndag natt, et par timer etter at Taylor Swift postet sitt Tumblr-innlegg, svarte Justin Bieber henne. Delvis på vegne av sin kjendismanager Scooter Braun, som brått eier mesteparten av Taylors musikk etter et oppkjøp av hennes forrige label Big Machine for 300 millioner dollar (2,5 milliarder kroner). Scooter har vært manager for Kanye West, som lenge har hatt et anstrengt forhold til countrystjernen som ble popstjerne.

Taylor Swift er knust etter Scooter Braun-nyhet: – Jeg er trist og kvalm

OPPDATERT: Justin Bieber og kona til Scooter Braun svarer Taylor Swift. Taylor Swift holder ikke tilbake mot kjendis-manager Scooter Braun, Kanye West, Kim Kardashian og Justin Bieber i et blogginnlegg søndag kveld. I november ble det kjent at Taylor Swift hadde signert en ny avtale med Universal Music Group og Republic Records. 29-åringen var tidligere under Big Machine Records, som distribuerer musikken via Universal.

Markeringen stilnet i kjølvannet av «Leaving Neverland»

Jackson-familien, som kjemper mot påstandene i filmen, sier til Variety: – Vi har aldri oppmuntret «feiringer» på årsdagene for Michaels død, og stiller ikke selv på arrangementer eller konserter. Når det kommer til store feiringer, gjøres de rundt positive øyeblikk som fødselsdagen hans. LES OGSÅ: Vitset om Michael Jackson under podcast-innspilling. Familien foreslår i stedet at fansen i år «hyller minnet om ham og hans filantropiske arbeid ved å utføre veldedige handlinger og dele det i sosiale medier».

Carly Rae Jepsen forteller 730 om livet etter «Call Me Maybe»

Hej, Carly Rae! 33-åringen er urovekkende sjeldent i Norge, så vi tok (som seg hør og bør) turen til Stockholm for å prate litt med Carly Rae Jepsen. Le intervjuet nedenfor, hvor Carly blant annet forteller 730 om det nye albumet, turnéen og livet etter «Call Me Maybe». Ytterst få kunne ha forutsett hva slags karriere Canadian Idol-favoritten Carly Rae Jepsen skulle få i kjølvannet av «Call Me Maybe». At det påfølgende albumet Kiss ikke solgte mer enn ca.

Slik blir TV-serien til Kanye West

Keeping Up With Kanye? Nuvel, Chicago-artistens nye prosjekt ser mer ut til å minne om Black Mirror.  Suksessen til den Charlie Brooker-skapte antologiserien gjør at flere kanaler og streamingtjenester nå snuser på konsepter á la Channel 4- og Netflix-suksessen. YouTube og Jordan Peele slapp nylig stjernespekkede Weird City, en dystopisk serie med humoristisk vri. Netflix er aktuell med Love, Death & Robots, en animasjonsserie for voksne som tar opp store temaer som nettopp kjærlighet, død og roboter/teknologi. Hvilket viktig budskap serie-produsent Kanye West ønsker å formidle med sitt kommen

Kanye West sitt nye prosjekt høres ut som en spinnvill feberdrøm

Det er nok få artister som beundrer seg selv så mye at vil lage en tv-serie om seg selv. Men Kanye West er definitivt en av dem.

Justin Bieber overrasket med Ariana Grande: – Min første opptreden på to år

– Jeg måtte finne swag-en min igjen. Kanskje ikke verdens største surprise når de deler manager (Scooter Braun), men overraskende nok til at verken Ariana eller Justin visste at det skulle skje. Vel, de sier i hvert fall så. I morges norsk tid headlinet Ariana Grande Coachella for andre helg på rad.  Forrige søndag bød hun på flere gjester, men hun sparte den største til slutt; Justin Bieber kom ut og sang «Sorry». Eller – sang og sang.

Roman Polanski saksøker Oscar-Akademiet etter utestengelsen

I 2018 ble filmverden preget av #MeToo-uttalelser og felling av kjente Hollywood-skikkelser. Flere har måttet stille i retten, eller, som Harvey Weinstein, venter på møtet med domstolen. En som allerede har stilt i retten, sagt seg skyldig og blitt dømt, er Roman Polanski. Den fransk-polske regissøren står bak filmer som «Chinatown» (1974) og Oscar-vinneren «Pianisten» (2002). I fjor annonserte Academy of Motion Picture Arts and Science, foreningen bak Oscar-utdelingen, at Roman Polanski var utvist og hadde mistet medlemskapet sitt.

Lil Dicky og Cashmere Cat teamer opp med 30 stjerner for å redde verden – se musikkvideo

Trodde du Lil Dicky hadde gått tom for gimmicks? Neida. Nå serverer han en slags svett «Heal the World» 2019 via sin manager Scooter Braun. Dog ikke alene: Lil Dicky «Earth» feat.

Demokratene mistet senatsplass fra Indiana

Republikaneren Mike Braun blir ny senator fra Indiana. Dermed mister Demokratene plassen Joe Donnelly har hatt de siste seks årene.
Les mer om:

Sørlending trakk seg fra 71 grader nord: Nektet å kjøre hundespann

Dyreverner Vidar Braun fra Arendal trakk seg fra 71 grader nord. Han nektet å kjøre hundespann.
Les mer om: