Nyheter om Braun


Taylor Swift overgår Eminem med flest solgte singler denne dekaden

Lønner seg å ha et bad reputation? Taylor Swift er en av tidenes mest suksessrike artister, og musikken hennes har solgt flere singler enn noen annen artist dette tiåret. Ja, mange folk kjøper åpenbart fortsatt singler. På 10 år har hun klart å selge 75 893 000 individuelle singler digitalt, røper Forbes. Dette tallet er kun for USA, så du kan lett legge på noen ekstra millioner. (Du kan også legge til noen milliarder streams.

Justin Bieber slipper ny låt, turnédatoer og takker Ariana Grande for comebacket

Etter en pause på hele fem år er Justin Bieber endelig tilbake, takket være Ariana Grande! Ari tok nemlig Justin opp på scenen på Coachella forrige sommer, noe som vekket en gnist i superstjernen. Biebern forteller i sin egen dokumentarserie Seasons at fremføringen av «Sorry» på Arianas konsert fikk ham til å ville gå tilbake til musikken igjen. Canadieren slapp sitt forrige album Purpose i 2015, men i dag ble endelig hans femte studioalbum Changes annonsert. View this post on Instagram My new album #Changes out Feb 14.

James Corden og Justin Bieber: Carpool Karaoke er egentlig juks? Ser slik ut…

Car-PULL karaoke? James Corden har kjørt Carpool Karaoke under sitt The Late Late Show på CBS i fem år. Innslaget er ekstra stas fordi han kjører mens han synger med stjernene. Men hold på hatten! Han kjører egentlig ikke?

Det er ikke bare Justin Bieber som sliter med Roddy Ricch – nå ber Selena Gomez om hjelp

Er Selena Gomez og Justin Bieber meant to be? De er i alle fall like ivrige når det kommer til å be fansen kjøpe og streame musikken sin. Da de to superstjernene planla sine nye slipp, trodde de nemlig ikke at Roddy Ricch skulle bli en trussel for deres førsteplasser. Men den gang ei. Compton-rapperens debutalbum Please Excuse Me For Being Antisocial er nummer 1 på Billboard 200 og singelen hans «The Box» er nummer 1 på Billboard Hot 100. (Albumet er på 7. plass på VG-lista topp 40 album og singelen er på 5. plass på VG-lista topp 20.) Heisann!

Shawty Mane gjør comeback: Justin Bieber tilbake som rapper, slipper Need More med Quavo fra Migos

Rappende J-Biebz er tilbake. Husker du at Justin Bieber i høst teaset en låt hvor han flipper en 50 Cent-klassiker? 25-åringens kommende, første album siden Purpose fra 2015 skal ifølge ham selv ikke være pop, men urban. Hvisdeterlovåsi. R&B-singelen «Yummy» har kun vært ute i en uke, men JB er nå klar med oppfølgeren. Valget har falt på «Need More» med Quavo fra Migos – med Murda Beatz på beaten. Quavo fra Migos gjester Justin Biebers nye slipp.

Beklager, Justin Bieber… Roddy Ricch tar førsteplass med The Box

Compton til toppen via Roddy Ricch! Til tross for nesten absurd desperate stunts fra Justin Bieber og hans manager Scooter Braun blir det ikke førsteplass for den tidligere barnestjernens comeback-singel «Yummy». 21 år gamle Roddy Ricch tar nummer 1 med sin globale smash «The Box» fra sitt debutalbum Please Excuse Me for Being Antisocial. Platen er nå nummer 1 på Billboard 200 i sin andre uke på rad. Singelen har ennå ikke hatt premiere på musikkvideoen, som vil bety en kommende YouTube-oppsving.

Justin Bieber får kritikk for sin lansering av Yummy og kamp om førsteplassen på Billboard Hot 100

Oppfordrer Justin Bieber og Scooter Braun fansen til å nesten jukse for å få ham til nummer 1? Det er fire år siden Justin slapp sitt forrige album, og comeback-singelen «Yummy» lanserer han i alle fall med særdeles tungt og systematisk. Mange synes noen av taktikkene hans er veldig tvilsomme. At 25-åringen oppretter TikTok-konto (låten kan virke mer eller mindre konstruert for å gå viralt hos TikTok), ber sine kjendisvenner (som BTS) til å poste «Yummy» og lager «Yummy»-spill, etc.

Golden Globe 2020: Her er vinnerne

Tre timer lange Golden Globe sneglet seg gjennom søndagsnatten i regi av Hollywood Foreign Press. Som en slags oppvarming til neste måneds litt mer gjevere Oscar-utdeling. Ricky Gervais var igjen vert. Mange mener Rickys vitser er stadig mindre morsomme, til fordel for «sjokkerende» kommentarer.

Amazon betaler 225 millioner for Rihanna-dokumentar

Musikkdokumentarer er hot vare om dagen. Kanskje ikke på kino, men i alle fall hos strømmetjenestene. Forrige uke ble det klart at Apple TV+ punget ut 25 millioner dollar for en dokumentar om Billie Eilish. Den R. J. Cutler-regisserte filmen følger 17-åringen i tiden etter debutalbumet WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?

Sjokkerte på prisutdeling

Går hardt ut mot musikkmanager Scooter Braun.
Les mer om:

Tiårets artist: Taylor Swift trekker frem Sigrid og Scooter Braun i takketale

30 år og tiårets artist. Denne fredagen er ekstra god for Taylor Swift. Bursdagsbarnet har nemlig tatt imot prisen for tiårets artist under Billboards Women in Music-festaften. I 2014 ble hun kåret til årets artist.

Taylor Swift teamer opp med Netflix

En dokumentar om Taylor Swift kommer allerede tidlig neste år. Filmen har den klingende tittelen Taylor Swift: Miss Americana, etter låten «Miss Americana & The Heartbreak Prince» fra Taylors seneste utgivelse, Lover. Dokumentaren lover å gi fansen en intim og personlig titt i popstjernens liv. Ifølge E!

Selena Gomez’ svake AMA-opptreden var ikke uten grunn

På søndag ga Selena Gomez sin første TV-opptreden på to år, og resultatet var… vel. Sangeren fremførte break-up-hymnen «Lose You To Love Me» og «Look At Her Now». Men nydelig koring og teatralske effekter kunne ikke kamuflere det faktum at noe ikke var helt som det skulle. En anonym kilde forteller nå Entertainment Tonight at Selena var både «nervøs og stresset» før AMA-åpningen. – Hun legger mye press på seg selv for å gi en bra opptreden, sier kilden. En annen forteller E!

Post Malones AMA-tale forvirrer internett

Post Malone ga en nokså interessant takketale i natt. Den selverklærte rockestjernen vant pris under American Music Awards for beste rapalbum for sin tredje plate Hollywood’s Bleeding. (Selv om han ikke er en rapper.) Austin Richard Post innrømmer at han «ikke er så flink til å snakke foran folk». Det starter dog fint og genuint, med en helhjertet takk til fansen:  – Ord kan ikke beskrive hvor takknemlig jeg er for alt dere har vist meg. Tusen takk til fansen for all kjærlighet og støtte. Vi jobbet ræva av oss for dette, erklærer han. Koselig!

Taylor Swift sendte en hilsen til Scooter Braun i natt

Taylor Swift viste hvem som er sjefen under nattens American Music Awards. I kjølvannet av Taylor Swift vs. Scooter Braun gikk det rykter om at Tay skulle adressere den episke krangelen under prisutdelingen i Los Angeles… Noe hun indirekte gjorde. Taylor åpnet sin AMA-opptreden med noen passende deler fra «The Man» fra hennes seneste album Lover.

Stjernemanager ber Taylor Swift om hjelp etter å ha mottatt flere drapstrusler

Taylor Swifts offentlige angrep på stjernemanager Scooter Braun har ført til en rekke drapstrusler mot familien hans. Nå ønsker han en slutt på konflikten.
Les mer om:

Scooter Braun forteller Taylor Swift om drapstrusler

Slettet etter få minutter. Og så la han det ut på nytt. I en ny Instagram-post henvender Scooter Braun seg direkte til Taylor Swift. Kun få timer etter at han brøt stillheten i det offentlige rom deler Scooter et innlegg hvor han blant annet forteller at han og hans familie har mottatt flere drapstrusler etter at konflikten mellom Taylor og Big Machine Records ble kjent. – Jeg kom hjem i kveld og fant ut at min kone hadde mottatt en telefon som truer sikkerheten til barna mine, forteller Braun. På IG skriver bransje-magnaten at Taylor burde passe bedre på hva hun poster, og at han er skuffet.

Scooter Braun bryter stillheten etter seks måneders konflikt med Taylor Swift: – Det er hardt

I juni hamret Taylor Swift løs på Scooter Braun etter at han kjøpte hennes gamle label og dermed rettighetene til alle sangene fra hennes seks album fra 2006 til 2017. Scooter, som er manageren til Justin Bieber, Ariana Grande, Demi Lovato og 26 andre artister, har i etterkant fått kjørt seg på nettet fra Taylor og hennes støttespillere. Selv har han holdt tyst helt til nå. – Jeg har ikke snakket om dette på seks måneder.

Taylor Swift får synge sine gamle sanger likevel

Swift skal kåres til tiårets artist under American Music Awards søndag, og før helgen sa hun at hun ikke får lov til å fremføre sine gamle hitlåter fordi det er å regne som nyinnspilling. Scooter Braun kjøpte de såkalte masteropptakene til de seks første albumene til Taylor Swift, utgitt på Scott Borchettas plateselskap Big Machine, i sommer, et halvt år etter at Swift forlot selskapet og signerte med Universal. Siden har striden rast mellom partene. LES OGSÅ: Swift pusser fansen på sine motstandere. Nå sier Big Machine at de ikke har rett til å hindre Swift fra å opptre med sangene live.
Les mer om:

Taylor Swift pusser fansen på sine to motstandere – «kan ha krysset etisk grense»

Swift skal kåres til tiårets artist under American Music Awards, og hevder hun ikke får lov til å fremføre sine gamle hitlåter fordi det er å regne som nyinnspilling. På Twitter, der hun har 85 millioner følgere, ba hun derfor torsdag ettermiddag fansen om hjelp til å «la Scott Borchetta og Scooter Braun få vite hva dere føler om dette». LES OGSÅ: Team Me til Oslo og Trondheim. Dermed kan Swift ha krysset en etisk grense, skriver The Verge: For allerede fredag var over et dusin såkalte Swifties i gang med såkalt «doxxing» – å finne og publisere privat informasjon, i dette tilfelle Braun og Bor

Raser: - Dette er ikke greit!

Taylor Swift går igjen hardt ut mot stjerneprodusentene Scooter Braun og Scott Borchetta.
Les mer om:

Frustrert Taylor Swift: Får ikke bruke egne sanger

Den 29 år gamle superstjernen avslører at feiden med Scott Barchetta og Scooter Braun er langt fra over: «Beskjeden som blir sendt til meg er klar: Vær en flink, liten pike og hold kjeft. Hvis ikke blir du straffet».
Les mer om:

Se Charlie’s Angels’ stjernespekkede soundtrack

Det er ingen ringere enn Ariana Grande som har satt sammen soundtracket til den kommende Charlie’s Angel-rebooten. Vil lydsporet få mer oppmerksomhet enn selve filmen? Det er i så fall ikke så rart ettersom Ari har fått med seg en haug av store navn, blant andre Nicki Minaj og Normani. Den kliss nye singelen «Bad For You» ble teaset tidligere denne uken og leverer absolutt opp til forventningene. Låten kombinerer det beste fra de tre artistene og resultatet er lit the @CharliesAngels soundtrack is out now it’s been an honor co-producing this with u @Savan_Kotecha, ilya, max.

Denne supertrioen har laget musikk sammen

– Det var viktig for meg å sparke i gang «Charlie’s Angels» med en storslagen, kvinnedreven anthemlåt med en stor stemme – men å få tre av de største stemmene der ute? Det er en drøm som gikk i oppfyllelse, lyder det fra Banks. Som altså fikk Ariana Grande, Miley Cyrus og Lana Del Rey i samme boks. De skrev Don’t Call Me Angel i spann med finske Alma-Sofia Miettinen – og eneste hane i kurven, den svenske superprodusenten Max Martin. Sangen er første singel ut fra det kommende soundtracket, som slippes 1. november – to uker før filmens amerikanske premiere. I Norge står kinopremieren 29.