Nyheter om Brad Pitt


- Seksuell spenning

Hollywood-stjerna åpner opp om gjenforeningen mellom Brad Pitt og Jennifer Aniston.
Les mer om:

- Over med gift modell (27)

Brad Pitt og hans unge flamme skal ha gått hver til sitt etter et par måneder.
Les mer om:

Kiss, marry, tråkke på Lego?

Etter å ha kjempet deg gjennom uken fortjener du å lene deg tilbake. Samtidig kan du kose deg med en runde «Kiss, marry, tråkke på Lego»! Altså en liiitt snillere variant av «Fuck, marry, kill», hvis du kjenner til den. Reglene er enkle: Du får utdelt tre forskjellige kjendis-alternativer. Så må du avgjøre hvem du vil kysse, hvem du vil gifte deg med, og hvem du vil at skal tråkke på Lego – aka den ultimate smerte.

- La dem være i fred

«Riverdale»-stjernen Lily Reinhart (24) med klar tale om eks-stjerneparet Jennifer Aniston (51) og Brad Pitt (56).
Les mer om:

Grusomt gode Seven fyller 25 år

Seven alias SE7EN har bursdag. I dag er det 25 år siden premieren til det som i dag kan kalles en av verdens beste thrillere. Noe de færreste forventet i 1995. Etter å ha laget musikkvideoer for blant andre Madonna, Michael Jackson og Aeromsmith, spillefilmdebuterte David Fincher med ikke så vellykkede Alien 3 tre år tidligere.

Ellen DeGeneres er tilbake, svarer på ryktene om at hun er slem

Det siste halvåret har Ellen DeGeneres vært nesten like upopulær som COVID-19. Men er det noe hold i ryktene om at hun egentlig er slem, og at arbeidsmiljøet på The Ellen DeGeneres Show er giftig? Nå er Ellen tilbake på jobb, og hun adresserer flere spørsmål allerede i åpningsmonologen. 62-åringen holder en spøkefull tone gjennom de tunge temaene.  – Velkommen til den 18. sesong av The Ellen DeGeneres Show! Hvis du ser på fordi du elsker meg: Takk!
Les mer om:

Brad Pitt og Jennifer Aniston «gjenforent» i stjernespekket video ♡

Savner du Brad Pitt og Jennifer Aniston som par? Skuespillerkjekkasen er for tiden opptatt med en tysk influencer, men det er jo lov å drømme. Nå har Jen og Brad nok en gang blitt «gjenforent» – iallfall på skjermen.

Nettet koker etter gjenforeningen

Brad Pitt og Jennifer Aniston stjal showet da de ble gjenforent etter nesten 20 år.
Les mer om:

♫ Little Mix covrer «Falling» av Harry Styles i Live Lounge

Godkjenner du denne coverversjonen av «Falling»? Den såre balladen fra Harry Styles’ andre soloalbum ble fort en favoritt hos mange, selv månedsvis før den offisielt ble sluppet som singel. Det gjør den også populær som covermateriale. BBC Radio 1s Live Lounge er ingen kur mot COVID-19, men returen av konsertserien gjør utvilsomt tiden vi lever i bittelitt lettere.  De siste par ukene har vi blant annet fått Billie Eilish-cover fra Miley Cyrus, og «Wap»-cover fra rockebandet Biffy Clyro. For ikke å snakke om Anne Marie sin vri på «Watermelon Sugar». Denne uken var det jentegruppen Little Mix s

Willow Smith flytter hjemmefra, har kjøpt seg hus

Willow Smith har fått seg sitt eget hjem. Det har kanskje ikke vært så lett å bo med mor og far etter oppvasken dem i mellom i full offentlighet. Nå reiser Willow i alle fall fra Jada Pinkett Smith og Will Smith. 19-åringen har kjøpt seg sitt eget hus i Malibu utenfor Los Angeles. Ifølge prospektet til Realtor får tenåringen 277 kvm å boltre seg på – noen meter fra havet og med solid utsikt. Huset, som kostet henne – kanskje med litt hjelp fra mor og far – 28 millioner kroner, er bygget i 2011. Det har fire soverom og fire bad, med solenergipanel og nesten 1,5 mål tomt (1500 kvadratmeter). (In

Brad Pitts nye boo Nicole Poturalski (27) er gift med Roland Mary (68)?

Historien om Brad Pitt og Nicole Poturalski begynner å ligne en Hollywood-fortelling. Kanskje Brad Pitt kan spille den mannlige hovedrollen? (Eller Leo…) Nå viser det seg nemlig at kvinnen den 56 år gamle skuespilleren angivelig er sammen med angivelig er gift med en annen mann.

Rihanna og A$AP Rocky flørter når de intervjuer hverandre

Det er ikke tvil om at Rihanna og A$AP Rocky har god kjemi. Rykter om de to artistene dater fikk nytt liv da Rihanna ble singel igjen i vinter. Paret ble observert på samme restaurant, men så ble det stille. I sommer dukket Rocky opp som modell for Rihannas nye hudpleieserie Fenty Skin, og nå gjør de promo sammen ♡ Om ikke annet er det iallfall god PR for Fenty Skin… View this post on Instagram @badgalriri made #FENTYSKIN for everyone!

Nicole Poturalski: 13 bilder av den nye kjæresten til Brad Pitt

Brad Pitt skal ha funnet kjærligheten på nytt. Ifølge Page Six er 56-åringen sammen med den 27 år gamle tyskeren Nicole Poturalski. Paret er nå på ferie i sørlige Frankrike. Berlin-jenta, som ofte er i Los Angeles, jobber som modell og influencer, med 117 000 Instagram-følgere. Brad, som fortsatt er i en juridisk tvist med eksen Angelina Jolie, har seks barn – Maddox (19), Pax (16), Zahara (15), Shiloh (14) og tvillingene Knox og Vivienne (12) – mens Nicole har sønnen Emil. Brad og Angelina ble offisielt skilt i 2019, men i oktober møtes de i retten for å avgjøre foreldreretten. Hils på Nicole

Romanseryktene setter fyr på nettet

Romanseryktene har satt fart etter at Brad Pitt og modell Nicole Poturalski ble observert sammen i Frankrike.
Les mer om:

Benekter ryktene om Brad Pitt og Harry Styles

Hvor mange falske Harry Styles-nyheter skal vi tåle? For et drøyt år siden var det mer eller mindre bekreftet at popstjernen skulle spille prins Erik i Disneys live action-remake av Den lille havfruen. Dessverre tok mange gleden på forskudd, og det viste seg at 26-åringen ikke ble castet likevel. Nå har historien gjentatt seg.  Denne uken bemerket noen Harry Styles’ navn var nevnt på nettsidene til Vértice Cine.

Ut mot ekskona: - Desperasjon

Nye detaljer om rettssaken mellom Brad Pitt og Angelina Jolie er blitt lekket.

Brad Pitt overrasket hjemme hos ekskona

Brad Pitt har blitt fotografert med jevne mellomrom hos ekskona.
Les mer om:

Bekreftet: Liverpool forlenger med luringen som har gitt klubben de ekstra marginene

I 2017/18 sesongen mistet Liverpool mer enn hver andre ball da de hadde innkast under press. Nå er dette redusert til rundt 30 prosent. Da er det naturlig å gi Thomas Grønnemark anerkjennelse og forlenget kontrakt. Den danske innkast-coachen ble hentet av Klopp i 2018, og har fått Liverpool til å endre sitt throw-in game totalt.

BBC: Manchester Citys bud på 480 millioner kroner er akseptert

Guardiola og gjengen har ligget i startgropen og ventet på at advokatene skulle sikre Champions League spill. Kampen ble vunnet og nå forventes det at signeringene kommer på rekke og rad. Ifølge BBC er Ferran Torres-overgangen så og si i boks, nå hevder den engelske statskanalen at Bournemouth har akseptert budet på sin stjernespiller.

Mundo Deportivo: Bud på Luis Suarez er sendt til Barcelona

Vi har ventet på at David Beckhams skryt om alle fotballkompiser som skal renne ned dørene hos Inter Miami skal bli til virkelighet. Nå har det hvertfall kommet et konkret forsøk på å gå fra ord til handling. Den sylferske MLS-klubben har fortsatt til gode å ta sine første poeng, og skinner ikke akkurat når navnene på spillerne leses opp før kamp.

Zlatan forklarer suksessen mot Sampdoria med sin udødelighet (og Brad Pitt)

Zlatan spiller, scorer og skryter. Altså, business as usual for 38-åringen. Vi vet Zlatan irriterer seg grønt når journalister trekker frem alderen hans, men når du snart runder 40 er det ikke rart det heves noen sjokkerte øynebryn. For i Milans 4-1 seier over Sampdoria dro supersvensken til med to scoringer – selvfølgelig. Les: Aftonbladet: RBK får nå tøff konkurranse om Prica Vi lar Zlatan selv forklare fenomenet Zlatan: -Folk forteller meg at jeg er gammel og trett, men jeg er bare i gang med å varme opp.

- Jeg skalv

Onsdag er det 20 år siden Brad Pitt og Jennifer Aniston ga hverandre sitt ja - så kom sjokknyheten.
Les mer om:

Shia LaBeouf tatoverte hele brystet for rollen i The Tax Collector – på ekte

Shia LaBeouf gir gass. Det er liten tvil om at skuespilleren lever seg inn i rollene sine. 2020 har for det meste vært slitsomt for alle som jobber med eller er glad i film. Spesielt på kino. COVID-19 har satt en stopper for premiere på mange av de største prosjektene i 2020.

Angelina Jolie avslører hvorfor hun skilte seg fra Brad Pitt

Det berømte Hollywood-paret gikk fra hverandre i 2016. Nå avslører Angelina Jolie hva som gjorde at hun ville skille seg fra eksmannen. 

Brad Pitt (56) blir koblet til australsk reporter (33)

Den berømte skuespilleren har ikke vært sammen med noen siden bruddet med Angelina Jolie. Nå ryktes det at han har funnet tonen med reporteren Renée Bargh.