Nyheter om Brad Pitt


Brad Pitt overrasket hjemme hos ekskona

Brad Pitt har blitt fotografert med jevne mellomrom hos ekskona.
Les mer om:

Bekreftet: Liverpool forlenger med luringen som har gitt klubben de ekstra marginene

I 2017/18 sesongen mistet Liverpool mer enn hver andre ball da de hadde innkast under press. Nå er dette redusert til rundt 30 prosent. Da er det naturlig å gi Thomas Grønnemark anerkjennelse og forlenget kontrakt. Den danske innkast-coachen ble hentet av Klopp i 2018, og har fått Liverpool til å endre sitt throw-in game totalt.

BBC: Manchester Citys bud på 480 millioner kroner er akseptert

Guardiola og gjengen har ligget i startgropen og ventet på at advokatene skulle sikre Champions League spill. Kampen ble vunnet og nå forventes det at signeringene kommer på rekke og rad. Ifølge BBC er Ferran Torres-overgangen så og si i boks, nå hevder den engelske statskanalen at Bournemouth har akseptert budet på sin stjernespiller.

Mundo Deportivo: Bud på Luis Suarez er sendt til Barcelona

Vi har ventet på at David Beckhams skryt om alle fotballkompiser som skal renne ned dørene hos Inter Miami skal bli til virkelighet. Nå har det hvertfall kommet et konkret forsøk på å gå fra ord til handling. Den sylferske MLS-klubben har fortsatt til gode å ta sine første poeng, og skinner ikke akkurat når navnene på spillerne leses opp før kamp.

Zlatan forklarer suksessen mot Sampdoria med sin udødelighet (og Brad Pitt)

Zlatan spiller, scorer og skryter. Altså, business as usual for 38-åringen. Vi vet Zlatan irriterer seg grønt når journalister trekker frem alderen hans, men når du snart runder 40 er det ikke rart det heves noen sjokkerte øynebryn. For i Milans 4-1 seier over Sampdoria dro supersvensken til med to scoringer – selvfølgelig. Les: Aftonbladet: RBK får nå tøff konkurranse om Prica Vi lar Zlatan selv forklare fenomenet Zlatan: -Folk forteller meg at jeg er gammel og trett, men jeg er bare i gang med å varme opp.

- Jeg skalv

Onsdag er det 20 år siden Brad Pitt og Jennifer Aniston ga hverandre sitt ja - så kom sjokknyheten.
Les mer om:

Shia LaBeouf tatoverte hele brystet for rollen i The Tax Collector – på ekte

Shia LaBeouf gir gass. Det er liten tvil om at skuespilleren lever seg inn i rollene sine. 2020 har for det meste vært slitsomt for alle som jobber med eller er glad i film. Spesielt på kino. COVID-19 har satt en stopper for premiere på mange av de største prosjektene i 2020.

Angelina Jolie avslører hvorfor hun skilte seg fra Brad Pitt

Det berømte Hollywood-paret gikk fra hverandre i 2016. Nå avslører Angelina Jolie hva som gjorde at hun ville skille seg fra eksmannen. 

Brad Pitt (56) blir koblet til australsk reporter (33)

Den berømte skuespilleren har ikke vært sammen med noen siden bruddet med Angelina Jolie. Nå ryktes det at han har funnet tonen med reporteren Renée Bargh.

- Gjenforent etter de bitre årene

Brad Pitt og sønnen skal ha lagt uenighetene bak seg da de feiret Shilohs 14-årsdag sammen.
Les mer om:

- Hun er det han ser etter

Brad Pitt har møtt den australske tv-profilen Renée Bargh flere ganger. Nå skal det ha oppstått søt musikk mellom dem.
Les mer om:

Bryter tausheten om bildeflausen

I fjor var det et spesielt bilde av skuespillerne Lena Dunham og Brad Pitt som vakte oppsikt.
Les mer om:

Synes 900 millioner er billig for et «forsvarsdyr» som matcher Virgil van Dijk

Liverpool manager Jürgen Klopp leder det som er verdens beste lag og slik vil han at det fortsetter. – En ekstremt viktig faktor er forsvarer Virgil van Dijk, nå har de kontaktet Napoli for å få på plass en avtale for «forsvarsdyret» Kalidou Koulibaly. De to vil utvilsomt skape et ekstremt tett forsvar. 28 åringen fra Senegal har i sin tid i Napoli vokst til å bli en av verdens beste midtstoppere.

Nascar starter på Norges nasjonaldag

Tviler på at det er for å hylle oss her hjemme på berget i forbindelse med vår nasjonaldag at Nascar drar igang igjen, trolig vet de ikke om det engang. Den amerikanske bilsportsserien Nascar skal i gang igjen fra 17. mai. Da blir det løp uten publikum på Darlington Railway i Sør-Carolina. Les: Arctic Race of Norway utsettes til 2021 Take a look at the full slate of races coming up at @TooToughToTame and @CLTMotorSpdwy: https://t.co/NgkyOaamlE pic.twitter.com/makWol5CP9 — NASCAR (@NASCAR) April 30, 2020 Så blir det full fart i halvannen uke fram til 27.

Ferdinand har tre spillere han gjerne skal ha inn hos United

Rio Ferdinand er fortsatt aktiv i debatten om hvordan Manchester United skal ta de siste stegene for å «løfte seg opp fra glemselen».

Mike Tysons hashfirma vil kjøpe Camp Nou

Mike Tyson har brukt en god del av det han har tjent på boksing og cameo opptredener i filmer som «Hangover» på å investere i en cannabisbedrift. – Nå ønsker han å kjøpe navnet på Barcelonas ikoniske Camp Nou. Må inrømme det blir litt rart å skrive at Barcelona skal spille på Swissx stadion. Vi får håpe for Mike Tyson sin skyld at det hele ikke går opp i røyk. Les: «Jeg skal ikke tilbake til England» Mike Tyson tjener gode penger i sitt selskap som selger forskjellige typer cannabisprodukter. – Barcelona planlegger at Camp Nou skal skifte navn til ny sponsor snart.

Daily Mail: Coutinho skal inn som nr. 1

Mens vi venter på at de saudiarabiske kjøperne av Newcastle skal få på plass de siste papirene, jobbes det hardt for å gi Premier League-klubben en «økonomisk trampoline» som skal gi Newcastle sprett nok til å hevde seg i ligaen allerede neste sesong. Gode ting tar tid – filosofien virker å være låst ned i skuffen når det gjelder dette prosjektet.

Neste sesong får Liverpool to ekstra spillere inn på banen

Det er ikke få kamper vi har «pint oss gjennom» de siste tjue minuttene (eller i ekstraomgangene) der begge lagene har gjennomført sine bytter, tempoet senkes og flere tilfeldigheter råder. Nå skal FIFA hjelpe klubbene og publikum til å få mer ut av kampene. Det er ikke vakkert når spillere ligger strødd med krampe uten å kunne byttes ut, så vi har egentlig ventet på at managerne skulle få flere spillere til rådighet i en kamp. Les: Med tid kunne Brendan Rodgers ha løftet Liverpool Ifølge Sky Sports foreslår FIFA at hvert lag kan foreta inntil 5 bytter per kamp.

Brad Pitts parodi av Anthony Fauci tar nettet med storm

USAs smitteekspert Anthony Fauci har tidligere sagt at han gjerne skulle bli parodiert av Brad Pitt. Nå har ønsket hans gått i oppfyllelse.
Les mer om:

Katastrofe hvis Barcelona lykkes med sin umulige 5 milliarders drøm

Barcelona-president Josep Maria Bartomeu er av en eller annen grunn fullstendig besatt av å bringe Neymar tilbake til Barcelona. – Han tror og har fått med seg flere i klubben at bare han kommer tilbake vil de vinne Champions League igjen. Den store spanske fotballavisen Marca er overbevist Det vil være en katastrofe for klubben hvis de faktisk klarer å gjennomføre et kjøp av Neymar. Les: Den tyske målvakten Loris Karius tar ut søksmål For å få penger til en overgang som vil koste i nærheten av 2 milliarder kroner og så kommer et heftig lønnskrav i tillegg.

Brad Pitt med viral-hit om Donald Trump

«Saturday Night Live»-klippet med Brad «Anthony Fauci» Pitt spres med full fart på nettet.

Se Brad Pitt som Dr. Fauci – som forklarer hva Donald Trump mener

Brad Pitt spiller Dr. Anthony Fauci under nattens Saturday Night Live. Hollywood-stjernens versjon av den respekterte legen adresserer en del av de sagnomsuste sitatene til Donald Trump om COVID-19-krisen. Blant annet presidentens infamøse linje «som et mirakel vil [koronaviruset] forsvinne». – Et mirakel vil vært flott, alle elsker mirakler, sier «Dr. Fauci». – [Men] mirakler bør ikke være plan A.

Liverpools eiere sultne på flere klubber

Etter at Steven Gerrard tok skrittet bort fra Liverpools «trygge» verden har interessen vår for Glasgow Rangers økt.

Hva skjer med Brad Pitt og Alia Shawkat?

Blomstrer romantikken mellom Brad Pitt (56) og Alia Shawkat (30)? Eller er de bare gode venner? Den siste tiden har de to skuespillerne blitt sett sammen flere ganger, blant annet på konsert, komishow og gallerier. Mange konkluderer dermed med at Brad dater den 26 år yngre Arrested Developement-favoritten.  Denne helgen ble Oscar-vinneren sett på Thundercat-konsert med en «mystisk» kvinne, som TMZ senere kunne avsløre var Alia Shawkat.  Se video: En fyr som ligner på Alias Arrested Developement-kollega Michael Cera er også der.  TMZ skriver dog at det er artisten Beck.

«Vi skal være like vakre som Brad Pitt»

Manager Gennaro Gattuso vil at Napoli skal være like vakker som Brad Pitt når de har ballen og like stygg som ham selv når de ikke har ballen. Napoli ble beundret vidt og bredt da Maurizio Sarri introduserte en ballbesittelse og overlegen spillestil for noen år siden som kunne få selv de sterkeste motstanderne gå på tap.. I dag er litt annerledes. Gennaro Gattuso har fått tømmene, og det spilles nå med tett organisering og defensivt fokus. Napoli har blitt kritisert for å spille kjedelig, men Gennaro Gattuso er kald.