Nyheter om Braaten


Norgesmestre i offshore

Pilot Thomas Braaten (14) fra Tvedestrand og co-pilot Silje Moen Knutsen (14) fra Drammen vant sist helg NM-gull i klassen 3J.

– Veldig riktig å flytte hjem, og skrive det albumet(pluss)

Fredag gir Agnete Båtnes Braaten, aka «Ágy» ut sitt debutalbum.
Les mer om:

Trond ble frastjålet utstyr til nærmere 200.000 kroner

Mandag denne uken oppdaget Trond Braaten han var frastjålet gitarer, fotoutstyr og annet utstyr fra Tøihuset i Gamlebyen der alt var lagret etter Månefestivalen. Nå håper han de som har tatt det vil levere det tilbake.
Les mer om:

Best av alle nordmenn i VM i Öregrund

Pilot Thomas Braaten, 13 år fra Tvedestrand med co-pilot Silje Moen Knutsen, 14 år i fra Drammen var VM’s yngste deltakere på VM i offshore klasse 3J i Öregrund, Sverige. Med en 4. plass i totalen ble de beste Norske deltakere.

Stabæk-trener Jan Jönsson sendt bort fra indre bane

Brann har ikke vunnet på 6 kamper så dagens seier føles ekstra godt, som resultat en foreløpig forbikjøring av Rosenborg og fjerdeplass i Eliteserien.  Det er bergensernes første seier siden 23. juni mot Lillestrøm. Siden har det blitt NM-exit, exit i Europa League-kvaliken og uavgjort mot Mjøndalen og Molde i serien. – «Nå er vi plutselig med.

Brann slo tilbake

Etter Europa-exit i midtuken slo Brann tilbake søndag. Ruben Yttergård Jensen og Veton Berisha scoret hvert sitt mål da Brann vant 2-1 over Stabæk i Eliteserien. Brann så ut til å ha full kontroll, men Daniel Braaten reduserte for Stabæk ni minutter før full tid. Det holdt likevel ikke til poeng for de blå.

Børven avgjorde for Odd

Eliteseriens toppskårer Torgeir Børven skåret begge målene for Odd da de slo Stabæk 2–1 hjemme i eliteserien onsdag. Daniel Braaten skåret for bortelaget. Seieren sender Odd opp på andreplass på tabellen, kun et poeng bak Molde.

Børven sendte Odd til andreplass

Torgeir Børven ble den store helten i Skien da han ble tomålsscorer i 2-1-seieren over Stabæk. Daniel Braaten scoret målet for gjestene.

Video: Kjelvik-spillet regissøren roser kultursjefen

Lørdag fikk Maja Zakariassen blomster av ordføreren. Hun valgte å gi buketten videre til kultursjef Bente Braaten.
Les mer om:

Nå eier Glenn fire bygårder i samme gate i Tønsberg

Glenn Braaten har kjøpt Storgaten 19, bygården der Storgatens glassmagasin holdt til.
Les mer om:

Stabæk henter tidligere Brann-spiller i Danmark

Du skal ikke se bort ifra at Stabæk har gjort et varp nå som de har signert forsvarsspiller Yaw Ihle Amankwah på en kontrakt ut 2021. – De trenger definitivt å styrke forsvarer, vel for å være helt ærlig, slik Bærums-laget fremstår nå om dagen trengs det styrking i alle ledd.  Forsvarsspiller Yaw Ihle Amankwah (30) signerte tirsdag for Stabæk. Kontrakten strekker seg ut 2021-sesongen. Les: Sky Sports: Ranieri er klar for retur til Premier League Amankwah startet karrieren i Fana, men fikk sitt store gjennombrudd i Brann i perioden 2007 til 2011.

Suksess med «Steinbruddet»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Rittet «Steinbruddet» er en del av Landeveiscupen som arrangeres på Østlandet for sykkelryttere i alderen 10-16 år. Rittene avholdes som en serie på åtte ritt med en blanding av fellesstarter, tempo og sprint. Onsdag 5. juni var SK Rye arrangør for «Steinbruddet» for første gang i historien, og hvilken sykkelfest det ble! Nyvinningen i landeveiscupen ble avholdt på den lukkede rulleski-arenaen på Lillomarka arena.

Philip (18) temmet Boli og Braaten: – Debuten på Åråsen kommer

I sesongoppkjøringen hadde ikke Philip Slørdahl noe tro på A-lagsspill i 2019. Nå har han vært sentral i to seiere på drøye tre uker.
Les mer om:

Derfor kutter han ut sosiale medier

Daniel Braaten (36) om karrieren, hvorfor han ikke er på sosiale medier, forholdet til media og lite spilletid i Stabæk.

Lokalhistorielaget med oppfordring til Sørfold kommune: - Det haster å få på plass en kulturminneplan

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SØRFOLD: - Jeg sier ikke at vi skal ta vare på alt, for det vil være en håpløs oppgave, men vi bør ha en plan om hvilke kulturminner vi skal ta vare på.

Påskeidyll i dalen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Nei, den stien der ligger i skyggen, der kommer det til å være altfor mye is. Vi går på vestsida av vannet istedenfor. Oppe ved Steinbruvann finner vi kjæresteparet Kjellaug Mobakken og Svein Jakobsen, som står og diskuterer det beste veivalget på turen. Selv med brodder under skoa er bar vei å foretrekke, spesielt i en påske der man faktisk har det valget. - Hva syns dere om den seine og varme påsken?

Sporveien svarer: Se når det åpnes for bilkjøring mellom Platåveien til Midtoddveien

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSEN: Trikkeskinnene og trikketraséen oppgraderes fra Platåveien til Midtoddveien, Sporveien er prosjektleder. Per i dag går det kun åpent for å kjøre Grefsenveien fra Midtoddveien, sørover, mot Grefsen, for biler og busser. Julegaven fra Sporveien i år til Kjelsås- og Grefsen-beboerne, er å åpne for normaltrafikk for buss og bil på nevnte strekning.

Sesongpremiere på «En Skaal paa Blaa»: – Han ser ut som han er 45 år

I denne utgaven av podkasten «En Skaal paa Blaa» avslører Budstikkas sportssjef hvordan eliteserietabellen ender, det diskuteres hvorvidt «Kyllingrekka» holder i eliteserien - og hvor gammel er egentilg Daniel Braaten?

Braaten klar for Stabæk

Daniel Braaten skal denne sesongen spille for Stabæk. Han forlot Brann etter forrige sesong og satte kursen mot hjembyen Oslo. – Jeg er jo fortsatt han flodhesten som løper ned folk, sier mannen med 52 landskamper for Norge til Stabæks hjemmesider.

Daniel Braaten klar for Stabæk

Daniel Braaten (36) skal spille for Stabæk ut sesongen.

Daniel Braaten klar for Stabæk

Daniel Braaten (36) har signert en avtale med Stabæk ut sesongen, melder de på egne nettsider.

Daniel Braaten klar for ny klubb

Daniel Braaten (36) skal spille for Stabæk ut sesongen. Veteranen har vært klubbløs siden han forlot Brann i høst.

Daniel Braaten klar for Stabæk: - Jeg er flodhesten som løper ned folk

Veteranen Daniel Braaten (36) er enig med Stabæk.

Daniel Braaten ikke ferdig på toppnivå, signerer snart med Eliteserieklubb

Det har ligget i luften en god stund, Daniel Braaten som er en ekte Oslo gutt ønsket seg hjem og trivdes ikke 100% i Bergen og Brann. – Da hans kontrakt gitt ut ved nyttår var det mange som tippet at han ville gå tilbake der det hele startet for mange år siden i Oslo klubben Skeid.  Vi vet karrieren går mot slutten, men ikke helt enda, selv mener 36 åringen han har et par år til å kunne levere på topp. Siden salget til Rosenborg i 2004 har Daniel Braaten gjort det steinbra.  Etter å ha imponert i både serie og Champions League for Rosenborg gikk han videre til Bolton i Premier League.

Ingen Daniel Braaten for Stabæk - men Matthew Rusike loves spilletid

Daniel Braaten (36) rister på hodet på spørsmål om han skal spille lørdagens treningskamp mot Strømmen. Stabæk holder likevel døren åpen for veteranen i fremtiden.