Nyheter om Bråthen


Sara (8) ble truffet av FFK-spissens skudd: Nå smiler hun bredt igjen

Søndag gikk Sara Bråthen Torgersen (8) rett i betongen på FFK-tribunen etter å ha blitt truffet av et skudd fra FFK-spiss Henrik Kjelsrud Johansen (26). Onsdag møttes de to under langt hyggeligere omstendigheter.

Hærverk og tyveri fra kiosk: – Veldig kjedelig

TINN: I løpet av siste døgn har noen stjålet skiltene fra Kalle-kiosken - Tinns minste museum. – Veldig kjedelig, sier en oppgitt innehaver Rune Bråthen.
Les mer om:

– Må hjelpe Tertitten

Tertitten er så viktig for Sørumsand (Sp) at det må handles raskt. Jane Bråthen mener spørsmålet om sikkerheten er en hastesak i Sørum kommune.

Helge slo hole in one – vant golfbil til 75.000 kroner

Hole in one, å slå ballen rett i hullet på ett slag, er alle golferes drøm. Og for Helge Bråthen fra Grenland golfklubb, gikk drømmen mer enn i oppfyllelse søndag.

Lokal gründerbedrift rammet av lav oljepris

SKIEN: Det Telemark – baserte teknologiselskapet Safelink AS har fått føle på den lave oljeprisen og vært avhengig av stadig påfyll med frisk kapital. Styreleder Knut Bråthen har stor tro på teknologien.
Les mer om:

Thomas (44) – FBK-jentenes altmuligmann: – Nå er jeg den mest erfarne oppmann i eliteserien!

Her blir FBKs oppmann Thomas Bråthen (44) feiret av jentene som opptar det meste av livet hans. Denne uken går startskuddet for årets sesong med eliteturnering i danske Viborg.

Hopp-Norge rystet

Rammet av dødsfall, sykdom og skader: - Jeg har ikke vært borti maken, på noen måte, sier sportssjef Clas Brede Bråthen etter et brutalt år.
Les mer om:

Her snuser hunden til Ove fram brukte sprøyter på badeplassen: – Det er ikke under noen omstendigheter greit

Rett foran nesa på hunden lå det plutselig rester fra en fest. Ove Bråthen likte ikke det han så.
Les mer om:

– Her kan mange ha betalt for noe som skulle ha vært gratis

SKIEN: På parkeringsplassen ved Sykehuset Telemark i Skien er det gratis parkering på lørdager, søndager og helligdager. Frank Bråthen oppdaget forrige lørdag at han ble trukket penger for parkeringa og varslet Q-park AS om feilen, men på Kristi himmelfartsdag ble han også trukket for penger.

- Huseierne savnet katten sin, men den kom løpende da vi var ferdige med å slokke

Brannmester Svein Bråthen tror katten kan ha vært inne i huset da det brant.
Les mer om:

Det er tøft å drive butikk i Grefsenveien om dagen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSEN: Grefsenveien skal oppgraderes, og også gjøres klar til nye trikker. Her kan du lese tidligere sak om arbeidene, i tillegg oppgraderes Grefsenveien fra Platåveien til Midtoddveien. Nordre Aker Budstikke møter et knippe næringsdrivende på strekningen mellom Storo og Disen holdeplass.

Ariane (28) følger i kjærestens fotspor - nå gjør paret noe helt spesielt med sin egen hage

SKIEN: Hun er litt lei av «kakla» hans, men Ariane Bekkhus (28) har likevel klatret etter kjæresten Kim Bråthen (30). Det vil muligens naboene på Gimsøy få merke.
Les mer om:

Brannvesenet har øvelse

I ettermiddag har en brannbil kjørt med blålys i Tvedestrand sentrum. Brannmester Svein Bråthen beroliger med at det hele er en øvelse.

De har fått 85 000 til å styrke handel og reiseliv i kommunen

BAMBLE: John Bråthen og Nils Egel Nilsen mener de har oppskriften for hva som kan løfte Bamble til nye høyder, hva gjelder turist og handelsnæringen.
Les mer om:

Raw Air også neste sesong

Hoppsjef Clas Brede Bråthen fikk ønsket oppfylt.
Les mer om:

Inspirerer flere til å komme seg på tur

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: - Så flott det ble forstørret, smiler Bråthen som synes det er stas at bildet hans gikk av med seieren.Bildet viser et nytråkket skispor på fjellet midt i mellom Storsteinfjellet og Tokdalen og det er hans kone som er den svarte silhuetten midt i bildet. Attpåtil er det en spennende himmel med godværskyer, sol og blå flekker.- Været var sånn hele dagen.

Svein er Tvedestrands nye brannmester

Svein Bråthen (44) har fungert som brannmester i Tvedestrand i snart ett år.
Les mer om:

Helt knust ved Nykänens kiste

Familie og venner tok farvel. - Innenfor skihopping finner du ikke noe mer guddommelig, sier Norges sportssjef, Clas Brede Bråthen.
Les mer om:

Hoppsjefen om Gull-Lundby: – Hun er Bjørn Wirkola

Hoppsjef Clas Brede Bråthen trodde han ikke skulle overleve da Maren Lundby tok sitt første VM-gull.
Les mer om:

Hoppsjefen om Gull-Lundby: – Hun er Bjørn Wirkola

Hoppsjef Clas Brede Bråthen trodde han ikke skulle overleve da Maren Lundby tok sitt første VM-gull.
Les mer om:

Hoppsjefen om Gull-Lundby: – Hun er Bjørn Wirkola

Hoppsjef Clas Brede Bråthen trodde han ikke skulle overleve da Maren Lundby tok sitt første VM-gull.
Les mer om:

Kastet racket på hoppsjefen

Følelser i sving på kammerset hos hopperne. Men sportssjef Clas Brede Bråthen mener det jobbes konstruktivt.
Les mer om:

Medaljen røk for Bråthen i junior-VM

Lucas Bråthen var bare ett hundredel unna ledelsen i første omgang, men kjørte ut i annenomgangen av storslalåmrennet i junior-VM mandag.
Les mer om:

Bliss flytter til Sæter – tar farvel med spøkelsene i Nordstrandveien

Den multifunksjonelle forretningen Bliss har blitt et kjent og kjært møtested på Nordstrand. Nå pakker innehaver Cathrine Bråthen sammen og flytter til Sæter for å konsentrere seg om frisørfaget.
Les mer om: