Nyheter om Botten


– Listhaugs bekreftelse var ikke en realitet(pluss)

– Regjeringen står ikke lenger for det Sylvi Listhaug (Frp) sa i valgkampen, da hun bekreftet at det nye deponiet ikke skulle komme til Nesset, konstaterer Else-May Botten (A) etter Stortingets spørretime onsdag.

– Kan være klokt av Giske å trekke seg som finanspolitisk talsperson

Sentralstyremedlem i Ap Else-May Botten tror det kan være klokt av Trond Giske å trekke seg som finanspolitisk talsperson, i tillegg til å gå av som nestleder.

Disse er først ute i Klassequizen

Sentralstyremedlem i Ap Else-May Botten tror det kan være klokt av Trond Giske å trekke seg som finanspolitisk talsperson, i tillegg til å gå av som nestleder.

Reaksjoner etter Giskes avgang: Botten mener det var klokt

Knut Storberget synes det er trist at Trond Giske trekker seg som nestleder i Arbeiderpartiet, men sier han har forståelse for hans beslutning.

Botten om Giske-avgang: – Et klokt valg

Det sier stortingsrepresentant og sentralstyremedlem i AP, Else-May Botten til VG.
Les mer om:

– Det gagnar ingen at dette drar ut i tid

Else-May Botten (Ap) var til stades på krisemøte om Giske-varslingane. Ho er klar på at jobben må bli gjort skikkeleg, men raskt.
Les mer om:

Støtter at Giske må fratre som nestleder

Else - May Botten (Ap) støtter partilederens anbefaling.
Les mer om:

Oppdragene står i kø(pluss)

Stortingsrepresentant Else-May Botten går en travel januar i møte. Den 8. januar stiller hun i sentralstyret i Ap, der den politiske framtida til Trond Giske står på dagsorden.

– Det er bra at det kommer fram. Da kan vi gjøre noe med det(pluss)

Stortingsrepresentant Else-May Botten (Ap) har full tillit til at Ap-leder Jonas Gahr Støre håndterer Giske-saka på en god måte. Hun mener det er viktig at saker som kommer opp tas på alvor.

– Skjerp miljøkravene til kystruta(pluss)

Else-May Botten (A) mener Regjeringen stiller altfor svake miljøkrav i anbudet som er utlyst for kystruta Bergen-Kirkenes.

- Å bygge nytt sjukehus er eneste alternativ

Else-May Botten (Ap) mener det er regjeringens ansvar å sørge for at nysjukehuset på Hjelset blir realisert.

– Sørviks uttalelser kan ikke kobles til Nordmørslista

Per Martin Kjønnø reagerer på at Steinar Wiik Sørviks kommentar til Else-May Botten blir koblet til Nordmørslista.

Jenny Klinge: – En fornærmelse mot meg og alle andre nordmøringer

Stortingspolitikeren fra Surnadal reagerer sterkt på Steinar Wiik Sørviks kommentar til Else-May Botten.

Botten: – Noen har forskrudde bilder av sex

Tirsdag møttes tre norske kvinnelige politikere for å diskutere den siste tids avsløringer om seksuell trakassering og overgrep i norsk politikk.
Les mer om:

– De som sier fra må bli hørt

Stortingspolitiker Else-May Botten brukte eksempler fra egne opplevelser da hun på møte i Molde tok oppgjør med seksuell trakassering.

Eit kraftig oppgjer mot seksuell trakassering

MOLDE (NRK): Stortingsrepresentant Else-May Botten (Ap) tek eit kraftig oppgjer med den seksualiserte trakasseringa ho møter som politikar på topp-plan. – At eg er hyggeleg, tek folk i handa og ser dei i auga betyr ikkje at eg elskar dei, seier ho.

Fryktar utanlandske aktørar får milliardkontrakt

Prisen er ikkje det einaste som skal bety noko når nye vegar skal byggjast, meiner stortingsrepresentant Else-May Botten (Ap). Ho er redd for at fastlandssamband til fleire milliardar kroner skal hamne på kinesiske hender.

Vil slå sammen fødeavdelingene

I et svar til Aps Else-May Botten argumenterer helseminister Bent Høie tungt for at fødeavdelingene ved sjukehusene i Kristiansund og Molde allerede nå slås sammen til en avdeling.

Botten vil ha klart føde-svar fra Høie

Stortingsrepresentant Else-May Botten (Ap) krever nå svar fra Høie (H) vedrørende planer om sammenslåing av fødeavdelingene.

– Vi håper at Roar Strand spiller

Trener Trond Øvergård sier det er ekstra motiverende om Roar Strand står på motsatt banehalvdel når Ørland tar imot Melhus til semifinale i Obos Cup. Spesielt for midtbanespiller Markus Botten, som kan få i oppgave å være maur på fotballegenden.

Botten mener Møre og Romsdal kommer dårlig ut i statsbudsjettet

Stortingsrepresentant Else-May Botten (A) mener regjeringa i statsbudsjettet verken leverer på næring, transport eller klima. Men hun roser den for startbevilgninga til nytt sjukehus på Hjelset.

Fylkesmannen er uroa over utviklinga

Stortingsrepresentant Else May Botten (Ap) mener det er pinlig at E39 Betna-Stormyra ikke er lagt inn i statsbudsjettet for 2018.
Les mer om:

E39 Betna-Stormyra: – Dette er et tillitsbrudd

Stortingsrepresentant Else May Botten (Ap) mener det er pinlig at E39 Betna-Stormyra ikke er lagt inn i statsbudsjettet for 2018.
Les mer om:

Botten i energi- og miljøkomiteen

Fredric Holen Bjørdal fra Sunnmøre er plassert i finans – og i arbeidsutvalget med Støre og Tajik.

Botten nestleder i energi- og miljøkomiteen

Mens Fredric Holen Bjørdal fra Ålesund er plassert i finans – komiteen med valgets mest omtalte lederskifte.