Nyheter om Botten


– Vi håper at Roar Strand spiller

Trener Trond Øvergård sier det er ekstra motiverende om Roar Strand står på motsatt banehalvdel når Ørland tar imot Melhus til semifinale i Obos Cup. Spesielt for midtbanespiller Markus Botten, som kan få i oppgave å være maur på fotballegenden.

Botten mener Møre og Romsdal kommer dårlig ut i statsbudsjettet

Stortingsrepresentant Else-May Botten (A) mener regjeringa i statsbudsjettet verken leverer på næring, transport eller klima. Men hun roser den for startbevilgninga til nytt sjukehus på Hjelset.

Fylkesmannen er uroa over utviklinga

Stortingsrepresentant Else May Botten (Ap) mener det er pinlig at E39 Betna-Stormyra ikke er lagt inn i statsbudsjettet for 2018.
Les mer om:

E39 Betna-Stormyra: – Dette er et tillitsbrudd

Stortingsrepresentant Else May Botten (Ap) mener det er pinlig at E39 Betna-Stormyra ikke er lagt inn i statsbudsjettet for 2018.
Les mer om:

Botten i energi- og miljøkomiteen

Fredric Holen Bjørdal fra Sunnmøre er plassert i finans – og i arbeidsutvalget med Støre og Tajik.

Botten nestleder i energi- og miljøkomiteen

Mens Fredric Holen Bjørdal fra Ålesund er plassert i finans – komiteen med valgets mest omtalte lederskifte.

– Vi skal bli tydeligere

– Vi skal lære av feilene vi gjorde i årets valgkamp. Arbeiderpartiet skal bli tydeligere. Muligheten til å få gjennom våre saker, er større med dagens mindretallsregjering, sier Else-May Botten.

Else-May Botten fikk mest stryk

Se hvilke politikere som ble strøket mest i stemmelokalene.
Les mer om:

Over 1500 strauk Else-May Botten frå lista

Det var førstekandidaten til Arbeidarpartiet, Else-May Botten, som vart stroken flest gongar av listetoppane i Møre og Romsdal. Sylvi Listhaug (Frp) hadde 525 strykingar.

– Ikke tid for hoderulling

Valgdagen derpå dro Else-May Botten rett til partikontoret på Youngstorget – på sentralstyremøte i AP for å evaluere hva som gikk galt.

– Trist å gå tilbake slik

Else-May Botten ikke fornøyd med de første prognosene.
Les mer om:

– Nå er sjukehuset trygt

– Dette er en gladsak for oss som har kjempet for å få bygget det nye fellessjukehuset. Arbeiderpartiets sjukehusløft betyr 470 millioner friske penger til drift av Helse Møre og Romsdal, og lettere å lånefinansiere nybygget, sier 1.-kandidat Else-May Botten.

– Jeg føler at jeg er mer motivert nå enn noen gang

Sofaen hjemme i stua til Elsa-May Botten (Ap) er pent brukt. Hun liker heller å bruke fritiden på å ta småfly-lappen og jakte.
Les mer om:

Oppfordrer til å stryke Botten

Asbjørn Jordahl vil gi signal om frustrasjon i Kristiansund, oppfordrer til å stryke førstekandidat Else-May Botten.

Storberget og Botten sier nei til salg av Norge

Onsdag besøkte de Gjemnes med sin landsomfattende «Nei til salg av Norge»-turné.
Les mer om:

Ap krever svar om barneavdeling

Listetopp Else-May Botten sier Arbeiderpartiet vil kreve svar om innholdet i nysjukehuset før partiet vil si ja til låneavtale.

Ap vil ha svar om barneavdeling

Listetopp Else-May Botten sier Arbeiderpartiet vil kreve svar om innholdet i nysjukehuset før partiet vil si ja til låneavtale.

– Trenger ikke løfte sverdet mot naboen

Mer samarbeid, mer generøsitet og mindre nedsnakking av naboen. Kombinert med unike muligheter til å bruke russursene i havet vil det gi Møre og Romsdal ei lysende framtid, mener Else-May Botten.

Kriger om en plass i Forsvaret

Andrea Botten (22) fra Brumunddal har en ambisjon: karriere i Forsvaret. Da må man først presse kroppen til bristepunktet.
Les mer om:

– Hydrogen kan gi jobber

Arbeiderpartiet har tro på et hydrogeneventyr i Norge, og fikk mot regjeringspartienes vilje gjennomslag i Stortinget for en ny hydrogenstrategi. Else-May Botten (A) tror den kan skape nye arbeidsplasser.

Samlar innspel til Jonas

Om Jonas Gahr Støre (Arbeidarpartiet) blir statsminister etter Stortingsvalet til hausten, har han lovd å kome med ein strategi for havet. Det er denne planen Else-May Botten hentar innspel til.

Nye tingrettslokaler blir valgkampsak

Planene om nytt tinghus i Molde er lagt bort, bekrefter stortingspolitiker Helge Orten (H). Else-May Botten (Ap) tar kampen for bedre lokaler for tingretten videre.

Vil ha fire ferjer fast på Molde-Vestnes

Stortingsrepresentant Else-May Botten (Ap) ønsker en permanent ordning med fire ferjer på ruta mellom Vestnes og Molde til Møreaksen kommer.

Venter fullt hus på Rådhuset

Else-May Botten er hovedtaler på det åpne 1. mai-arrangementet.
Les mer om:

– Veit ikkje kven som la torturskuldingar på Twitter-kontoen til Nordmørslista

Toppkandidat til stortingsvalet, Steinar Wiik Sørvik (Nordmørslista), forsvarar at han kallar politikken til Else May Botten (Ap) for tortur. No vil politikarane i Møre og Romsdal ta eit oppgjer mot sjikane og trakassering i valkampen.