Nyheter om Boss


90min: United dytter inn 3 United-spillere og 240 millioner kroner i byttehandel

Declan Rice har vokst på rekordtid til å bli en av de store defensive midtbaneprofilene i Premier League. Ryktet om at den engelske landslagsspilleren (tidligere ire) står på favorittlista til Solskjær, har gått hele denne sesongen. Men David Moyes har siktet seg inn på sterke plasseringer og et og annet trofe, der Rice spiller en avgjørende rolle. Betyr dette at Solskjær må innse at han etter sommeren kun møter 22-åringen som motstander?

Chelsea legende John Terry overraskende lansert som Jason Tindall erstatter

Bournemouth arbeider for fullt med å finne en erstatter for manager Jason Tindall. – Etter manageren fikk sparken og Joshua King meldte overgang til Everton har de begynt å vinne igjen. De slo Birmingham i Championship på lørdag og Burnley i FA Cupen på tirsdag. Det hele under midlertidig ledelse av Jonathan Woodgate. Les: Mourinho er ikke videre fornøyd med Bale, nei Ahead of our #FACup clash at Turf Moor, Jonathan Woodgate discussed: The opposition’s strength Building up momentum The impact of individuals Listen to today’s press conference in full and for free on afcbTV.

Pogba tilbake fra skanning

Det er noe positivt oppi det negative: Paul Pogba er skadet, men vil bli sterkt savnet. For ikke så altfor mange månedene siden ble Pogba-skader møtt med et skuldertrekk. Det var halvveis mot Everton at franskmannen måtte ut med en skade i låret. Pogba forlot banen, United mistet noe av overtaket – som i siste sekund resulterte i poengdeling. Les: Når Dortmund-direktør tar frem de myke verdiene, da er Haaland tapt På mandag kom resultatene fra skanningen. Vi kjører Solskjærs uttalelse til MUTV uten oversettelsesfilter: “It’s an injury that will take a few weeks to heal.

Guardiola lover at Chelsea kommer til å bli skikkelig skumle

Vi har brukt de første dagene til å uffe oss over at Thomas Tuchel har tatt over tøylene hos Chelsea. Skal vi tro Pep Guardiola (som vi alltid gjør), bør vi straks endre holdningern vår til den tidligere Mainz -Dortmund -og PSG-manager. -Velkommen. Han er en eksepsjonell manager, og jeg er ganske sikker på at han får suksess. Jeg er glad for å se ham i landet. Da jeg var hos Bayern München, spilte jeg mot ham i Mainz. I den siste sesongen hos Dortmund gjorde han et utrolig stykke arbeid. Den måten Dortmund spilte på var enestående.

Kevin de Bruyne ute med lei skade

Liverpool mistet Virgil van Dijk, klarte seg lenge uten, før Klopp nå virkelig føler det store savnet etter verdens beste midtstopper. Hos City er det like ille, men heldigvis ikke like lenge. For på fredag ble det klart at Pep Guardiolas offensive leder, Kevin de Bruyne er satt ut med muskelskade. Det var en uheldig smell i 2-0 seieren over Aston Villa som har sendt belgieren til gjengen i hvit frakk. Les: Manchester United har nå tre spillere som avgjør Og dommen? Opptil seks uker.

Rooney spratt champagnen på første forsøk!

Forrige uke la Wayne Rooney opp etter en ekstrem fotballkarriere der hyllester fra stjernespillere verden over tikket inn på sosiale medier. På tirsdag feiret han første Championship-kamp som permanent manager med å sprette champagnen. Derby sliter under nedrykkssteken og er ukentlig på jakt etter nok oksygen til å slippe nedverdigelsen med å ende opp i League One. På tirsdag kom seriersvante Bournemouth (med King startende på benken) for å ta med seg tre poeng og ødelegge festen til Rooney. Les: Zinedine Zidane har høyt forbruk av spillere!

The Athletic: Chelsea rydder vei for supertalentet som bryter overgangsrekorden

Vi har så vidt avsluttet artikkelen om hvordan Pep Guardiola planlegger det store fremstøtet i sommer for å sikre seg Erling Haaland. Nå tyder det på at City er alt annet enn alene. Selvfølgelig ingen overraskelse at en ekstrem Golden Boy på 20 år som dundrer inn 19 scoringer på 17 kamper denne sesongen står øverst på ønskeliste hos de største klubbene.

Om ikke så lenge er det eneste de har igjen av supertalent Yusuf Demir minner og en fet bankkonto

Du har sannsynligvis ikke hørt om 17 år gamle Yusuf Demir med mindre du er glødende opptatt av østerisk fotball. Rapid Wien vet de sitter på gullkalven, en rekke klubber sitter klare med det store sjekkheftet for å sikre seg det neste store. Den unge spissen følges tett av speiderne til Manchester United, Barcelona og Ajax, med den nederlandske talentfabrikken som det mest sannsynlige neste stoppested.

Denne gangen har Manchester United definitivt truffet blink på overgangsmarkedet

På mandag kan 19-åringen Moises Caicedo ha spilt sin siste kamp for Independiente del Valle. ifølge lokalavisa i Manchester er dette planen hos United. Manchester Evening News er skråsikre på at den ecuadorianske midtbanespilleren trekker til Europas fotballnavle på nyåret.

Bayern München tapte kampen om David Alaba

Oliver Kahn har jobbet steinhardt for å beholde stammen hos verdens beste lag, men har måttet innse at de største trofeene ikke er nok. Først gikk Thiago Alcantara, nå er David Alaba på vei ut døra. Med en kontrakt som løper ut i sommer har Bayern München hatt press på seg i forhandlingene med østerrikeren. På lille julaften resignerte Kahn. Les: West Ham bunkrer opp med dansk dynamitt -Vi har hatt den røde løperen rullet ut for David Alaba og strakk oss til grensene våre.

Hadde det vært opp til Ferguson, ville Carlo Ancelotti vært boss hos Manchester United

På onsdag er det duket for kvartfinale i ligacupen mellom Everton og Manchester United. Hadde det vært opp til Sir Alex, ville Carlo Ancelotti ledet de røde. Litt søkt, en haug av år etter at Ferguson la opp, men med en Ancelotti på høyden inn som manager for United i 2013, da blir ingressen kanskje ikke så teit likevel. Les: I forhandlinger med både den røde og blå delen av Manchester Vi lar Ancelotti fortelle historien. -Jeg har fortsatt et fantastisk forhold til Sir Alex, og vi møttes da han bestemte seg for å stoppe.

Liverpool må klare seg altfor lenge uten Diogo Jota

Liverpool mister sine viktigste forsvarsspillere, omrokkerer og holder koken. Liverpool mister viktige midtbanespillere, omrokkerer og holder koken. Nå er det angrepet som skal utsettes for skadespøkelse. Diogo Jota har blitt historisk i Liverpool etter en helt enestående debutperiode på Anfield.

- Vi vil at alle skal være med å synge

Det sier Kirsten Limstrand (74) initiativtaker og leder for BOSS.
Les mer om:

Lampard har lansert sin kandidat til Derby-jobben

Da Phillip Cocu ble hentet inn til Derby var planen klar: Bygge opp Derby og dekke bordet for Wayne Rooney den dagen han er trenertørr nok bak øra. Men da den stolte klubben, som under Lampard lå og snuste på opprykk til Premier League, gikk ned til bunnen av tabellen – og ble der, var borddekkingen over for den tidligere Barcelona-spilleren. Spillende trener Rooney fikk over natten totalansvaret (sammen med Steve McCLaren) for å finne veien ut av uføret. Denne helgen var det klart for første kamp med Rooney som boss.

Liverpool fortjener en skikkelig unnskyldning

Vi føler oss som idioter når vi siden Pickford taklet Van Dijk av banen har stilt spørsmålet om full krise hos Liverpool. Etter dette har det ikke gått en uke uten at Klopp har fått en spiller til på skadebenken, og vi har gjentatt spørsmålet. På søndag kom svaret. Leicester har sammen med Tottenham virkelig fått opp farten i Premier League.

People’s Choice Awards: Ellen elsker sine ansatte, Demi Lovato spøker om bruddet

Ellen DeGeneres: Er hun fremdeles slem? Eller var hun aldri det? Under søndagens 46. utgave av People’s Choice Awards holdt hun en koselig takketale til sine ansatte. Tidligere i livets år 2020 ble The Ellen DeGeneres Show utsatt for en intern gransking Etterforskingen kommer i kjølevannet av en rekke klager fra personer som jobber for Ellen DeGeneres’ TV-produksjon. Du kan lese om «fryktkulturen» som spøker i gangene hos Warner Bros.

Messi blir helt feil – det er N´Golo Kanté som trengs

Da ryktene kom om at PSG rigger seg for forhandlinger med Lione Messi, kom senior ut fra forhandlingshullet og avslo ryktene. For en tidligere PSG-spiller er dette den beste løsningen for Paris-klubben. For er det noen PSG trenger for å heve klubben de siste klikkene til Champions League-trofeet, er det midtbanespilleren på Stamford Bridge, kommer det fra en tidligere PSG-spiller. Les: Den argentinske kongen på Anfield trer av Eric Rabesandratana sto i rundt hundre kamper for PSG på slutten av 1990-tallet, og har selvfølgelig fulgt gamleklubben tett.

Donald Trump introduserer Lil Pump som Little Pimp

Donald Trump appellerer til de smarte artistene. Lil Pump, som hadde én hit for noen år siden, gir sin støtte til Trump. Det synes DT var så stas at han fløy den 20 år gamle Florida-gutten Gazzy Garcia opp til Grand Rapids i Michigan. Her holdt Lil Pump en uforglemmelig tale. Dessverre surrer 74-åringen litt og kaller «Gucci Gang»-rapperen for Little Pimp. Etter 15 sekunder retter han på seg selv og kaller ham Little Pump. Trump x Pump!

Liverpool fans forsøker å lage sanger som rimer med Diogo Jota

Det er litt rart å skrive at et lag i går inntok tabelltoppen i Premier League sliter, men sannheten er at Liverpool må jobbe mer for poengene enn sist sesong. – Manager Jürgen Klopp viser frem hele sin hvite tanngard når kan snakker om klubbens nyinnkjøpte portugiser og for å bruke en klisje, redningsmann. Jürgen Klopp meldte det ville bli en rolig sommer på overgangsmarkedet og det har de holdt.

Topp 16 norske låter som kom i dag

Norsk musikk-buffet! Av det kliss nye slaget. Vi satt oppe i natt og hørte gjennom en ekstra stor dose med ny norsk musikk. Her er noen av våre favoritter. Royane «Click» Boss bish fra Drammen! Det hadde klikket for mange hvis denne ble sluppet i sommer, men Royane Harkati tenkte at pjuskete oktober-Norge trengte et heit energi-push Bangeren har hun skrevet selv, mens JuniorParis har produsert. Videoen er laget av Kevin Norby. PS: Se opp for intervju med Royane hos 730.no straks!   Maria Mena «Let Him Go» Fem år etter Growing Pains serverer hele Norges pop-O.G.

Endelig: Mourinho har fått sin backup for Harry Kane!

Tottenham har ikke skjult hvor viktig jakten har vært på en passende angrepsspiller før sesongen smeller til for alvor. Nå får Mourinho teste en målhungrig brasilianer som kan bli en langsiktig løsning. Det er Benfica som i en pressemelding bekrefter at de leier ut Carlos Vinicius til London-klubben. 25-åringen har spilt for Napoli og Monaco før han ble hentet til Portugal i 2019.

Ellen DeGeneres’ show sparker tre av sine produsenter

Ellen DeGeneres fjerner folk fra staben. Natt til tirsdag norsk tid skriver Variety at The Ellen DeGeneres Show har sparket tre senior-produsenter: Ed Glavin, Kevin Leman og Jonathan Norman skal nå være avskjediget. Samtidig blir showets musikkansvarlige, DJ tWitch alias Stephen Boss, forfremmet til co-executive produsent. tWitch og Ellen DeGeneres (Warner Bros.) Tiltaket skjer i kjølvannet av kritikk fra flere hold mot seriens arbeidsplass, inkludert sjefen selv Ellen. Mandag ettermiddag lokal tid i Los Angeles skal 62-åringen i et videomøte ha fortalt sin stab at hun «ikke er perfekt» og at

Bekreftet: Dansk milliardær tar sats for oppkjøp av kriserammet engelsk fotballklubb

Thomas Sandgaard har jobbet seg opp en anselig formue gjennom suksessen med produksjon av medisisk utstyr. Hva er da mer naturlig enn å kjøpe seg en engelsk fotballklubb. Charlton Athletic har som resten av de mindre klubbene i England møtt virusveggen og leter febrilsk etter nødløsninger for å styre seg gjennom krisen. London-klubben ble stiftet tilbake i 1905 og «holder til» i engelske tredjedivisjon med alle gleder og sorger dette måtte innebære.

Liverpool-kjøp: «Broren min presset meg til å bytte»

Liverpool landet tidligere i dag den greske forsvareren Kostas Tsimikas etter at en Leicester deal gikk i vasken. – Nå forteller Tsimikas hva som gjorde at det i det hele tatt ble et bytte. Historien til Liverpool nykommeren er ganske søt, han forteller overgangen ble en realitet på grunn av hans bror som presset på for en forandring og presset på for Liverpool. «Broren min er fan av Liverpool, og han presset meg til å bytte til Liverpool. Som gutt var jeg Liverpool-fan.