Nyheter om Borgen


Nå åpner han enda en Rema-butikk

SKIEN: Ove Borgen og Reitangruppen åpner ny Rema 1000-butikk på Herkules.
Les mer om:

Emrik (3) er Vazelina-fan: – Jeg vil høre «Traktor med henger»

3 år gamle Emrik Knai Øverbakken fra Borgen satt på første rad med hørselvern for å oppleve favorittbandet Vazelina Bilopphøggers.
Les mer om:

Østsiden-kollaps mot Moss2 – FFK spilte uavgjort mot Borgen

(Moss2-Østsiden 6–1 og FFK2-Borgen 1-1) Østsiden gikk på en stjernesmell mot Moss rekrutter, mens FFKs rekrutter rotet bort ledelsen mot Borgen på Fredrikstad Stadion.
Les mer om:

Har jobbet 41 år om bord på danskeferja: Nå går maskinsjefen i land for godt

Han startet karrieren på M/S Borgen og avsluttet på Superspeed. Etter 41 år i tjeneste mellom Kristiansand og Hirtshals takker Thor Egil Løyning for seg som maskinsjef.

Vil ha park, ikke fotohus

SV lover omkamp om Fotografihuset på Sukkerbiten i byrådsforhandlingene etter valget. – Vi vil jobbe hardt for at området omreguleres, sier ordfører Marianne Borgen (SV) i Oslo.
Les mer om:

Ordføreren i Oslo vil ikke se SIAN på Tøyen

Ordfører Marianne Borgen vil at tillatelsen organisasjonen SIAN fikk til å ha stand på Tøyen torg i Oslo trekkes tilbake.
Les mer om:

Thon på hjemmebane: - Hvis jeg slipper til, blir det bare rotete

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO/NORDRE AKER: Fredag ble Olav Thon (95, fyller 96 år i dag, 23. juni) og Sissel Berdal Haga (79) endelig ekteforlk, under en seremoni på Hotel Bristol, som var det første hotellet til eiendomskongen fra Hallingdal. - Dette viser at kjærligheten ikke har noen aldersgrense, sa ordfører Marianne Borgen, som viet de to.Nordre Aker Budstikke var tilstede under vielsen.

I 73 år har 30.000 unge fra hele verden gjort som dem

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BLINDERN: Mandag 24. juni går startskuddet for UiOs sommerskole. Det er 73. gang den avholdes. Studentene ønskes velkommen i universitetets aula av prorektor Gro Bjørnerud Mo og direktør for Diku, Harald Nybølet.

Nå er de herr og fru Thon: - Vi har grodd fast i Nordre Aker!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: Fredag 21. juni fikk Olav Thon (95) sin Sissel Berdal Haga (78) til hustru, i en storslått feiring med 250 gjester på Hotel Bristol. Og dét er det symbolikk i: Bristol var Thons første hotell.I forkant av selve vielsen klokken 11.30 inne i Bristol Hall, var det stor ståhei utenfor. Kampen Janitsjar spilte opp, og brudeparet kom også ut en tur for å hilse og å høre på musikken en liten stund.

I kveld skal fire Fredrikstad-syklister delta i NM i gateritt – se alt direkte på FBTV

Brødrene Jonas og Filip Iversby Hvideberg stiller på startstreken i seniorklassen, mens Kasper Borgen Andersen og Ole Andreas Saxegaard Klund deltar i juniorklassen når NM i gateritt på sykkel finner sted fredag kveld.
Les mer om:

Vestlandsutstillingen: Suppe på sprikende staur

UTSTILLING: Interessante kunstnerskap – tynt presentert, som her – lar seg ikke presse inn i noen vestlandsform som gir mening til navnet «Vestlandsutstillingen», mener kunstkritiker Trond Borgen.
Les mer om:

Så du hva Alexx gjorde da Maridalsvannet «forsvant»?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO: forventningene var heist til taket før den meritterte illusjonisten Alexx Alexxander søndag var hovedattraksjon under Se illusjonen lenger ned i artikkelen!Ved skur 39 på Akershusstranda skulle han få Maridalsvannet til å forsvinne. Reklamen for arrangementet har ikke vært av det beskjedne slaget. «Tidenes største illusjon» har stuntet blitt kalt i Facebook-poster og plakater rundt i byen.

Målt til 140 km/t i 80-sonen

Det gikk unna for en sjåfør på E16 ved Borgen.
Les mer om:

Snart skal Olav Thon gifte seg - tirsdag kveld var det utdrikningslag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: I en hage på Nordberg sitter Olav Thon (95) og Sissel Berdal Haga (79), tirsdag kveld. De er i utdrikningslag, sitt eget. Om få dager skal de gifte seg, etter mange år som kjærester. Den store dagen er 21. juni, og skal feires på Olav Thons sitt eget hotell, Bristol.

Kunstens drivhuseffekt

UTSTILLING: En flott utstilling, skriver Trond Borgen om «Flora». Kunstnerne trekkes fram, men det gjør også «gartneren i denne hagen», kurator Vibece Salthe.
Les mer om:

Den menneskelige komedie som tegnekunst

UTSTILLING: I Kjell Pahr-Iversens tegnekunst er mennesker bundet til jorden av tyngdekraften. Men de har likevel en åndelig oppdrift, skriver en begeistret Trond Borgen.
Les mer om:

Helsehus på Borgen til 180 millioner

Søndre Borgen Helsehus får 40 ekstra heldøgnsplasser, medisinsk senter og barnehage. Prislappen er 180 millioner kroner.
Les mer om:

Bil braste gjennom garasjevegg på Borgen

En bil kjørte onsdag ettermiddag gjennom veggen på et garasjeanlegg på Borgen.
Les mer om:

Tøyenløftet - seks år etter

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg er oppriktig stolt av å ha fått vært med på disse seks årene. Ordfører Marianne Borgen (SV) smiler bredt over bordet på Aktivitetshuset K1, midt på Tøyen.- Folk virker mer stolt over å bo her nå. Det er nå drøye seks år siden Tøyen-avtalen ble inngått, og området har gradvis blitt løftet gjennom denne tiden, både gjennom fysiske grep, viktige satsinger, og ikke minst et aktivt lokalmiljø.

Verden går under, og vi smører oss med solkrem

UTSTILLING: Verden er i ferd med å gå av hengslene. Det reflekteres i Vienezia-biennalen, skriver Trond Borgen. Her har han valgt ut det mest interessante.
Les mer om:

- Aksjeinvestorene er tilsynelatende lettet

DNB Markets' Ingvild Borgen Gjerde finner ikke den samme lettelsen i valuta- og rentemarkedet.
Les mer om:

Høydepunkter Borgen - Kråkerøy 2

Kommentator: Patrick Walther Larsen / Kamera: Thomas Andersen / Tekniker: Jesper Malthus-Andersen

Kunstens skattkiste åpnet i Haugesund

UTSTILLING: En eksepsjonell utstilling, skriver en overbegeistret Trond Borgen om det som vises i Haugesund Billedgalleri gjennom store deler av sommeren.
Les mer om:

Marianne Borgen ber regjeringen minske forskjellene i Oslo

Ingen byer i Norge har større sosiale forskjeller enn Oslo. Nå krever ordfører Marianne Borgen (SV) at regjeringen stiller opp for hovedstaden.