Nyheter om Borg


Trafikkuhell på Alvim

Sjåføren av personbilen har vært uheldig i rundkjøringen på Alvim ved Amfi Borg tirsdag ettermiddag.
Les mer om:

FILA relanserer 90-tallsfavoritt via norske influencere ✨

Sommerens deiligste sneakers er fra 1994. Denne saken er et samarbeid med FILA og motenettstedet Melk & Honning. Historien til italienske FILA strekker seg helt tilbake til 1911.

Snart skal Olav Thon gifte seg - tirsdag kveld var det utdrikningslag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: I en hage på Nordberg sitter Olav Thon (95) og Sissel Berdal Haga (79), tirsdag kveld. De er i utdrikningslag, sitt eget. Om få dager skal de gifte seg, etter mange år som kjærester. Den store dagen er 21. juni, og skal feires på Olav Thons sitt eget hotell, Bristol.

Landslagsløperne: - Styrer unna Maridalen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSENKOLLEN/MARIDALEN: Tirsdag formiddag staker to unge menn opp mot Grefsenkollen i det Nordre Aker Budstikke møter dem.Ikke andpustne lar landslagsløperne seg intervjue på toppen, og forteller om flere situasjoner de helst skulle unngått i Oslo-trafikken på rulleski. Sjur Røthe og Pål Golberg forteller samtidig om et økende behov for gode rulleskianlegg for barn og unge. Sjur Røthe (t.

Venter fortsatt: Derfor er den nye turveien kraftig forsinket

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SOGNSVANN / GRINDA: Den planlagte turveien mellom Grinda og Sognsvann, med utstikkere til Langmyrgrenda og Nordberg, er det mange som venter på. På denne stien, som er på utstikkeren til Nordberg, skal den tre meter brede grusveien anlegges. Noen titalls meter lengre skal den møte traseen fra Sognsvann.

- Man blir bedre på et instrument i kulturskolen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I de slitte lokalene i Rognan samfunnhus sitter både spente, nye og erfarnte kulturskoleelever sammen med sine lærere på første rad. Noen foreldre har også tatt turen, ellers er det god plass i amfiet.

Mesternes mester-vinneren i stygg ulykke

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NYDALEN / GOL: I helgen var Mesternes Mester-vinner Pål Anders Ullevålseter hyret inn som kursinstruktør i håndtering av motorsykkel på grusvei på Gol i Buskerud.

Lokale lag, foreninger, skoler og klubber får nesten 2 millioner kroner

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDRE AKER: Hvert år deler Sparebankstiftelsen DNB ut støtte til organisasjoner, lag og foreninger som skaper møteplasser for tilhørighet, utløser dugnad og medvirkning, fremmer mestring og læring og utvikler rollemodeller.Nå har de tildelt 123,5 millioner kroner fordelt på 703 lokale prosjekter på Østlandet i vårens lokale tildelingsrunde.

Deler en halv million medlemmer inn i røde, gule og grønne

Biskop Atle Sommerfeldt i Borg vil at fargene skal erstatte ord som «kirkefremmede», «kulturkristne» og «personlig kristen».
Les mer om:

Laget ny salme til bispedømmets bursdag

En splitter ny salme er laget i anledning Borg bispedømmes 50 års-feiring. Den er komponert av Rolvsøys kantor Ivar S. Haugen med tekst av Ingrid Brækken Melve.
Les mer om:

300 liter suppe gikk med på gjestebudet i Kirkeparken

Etter en høytidelig jubileumsgudstjeneste i anledning Borg bispedømmes 50-årsdag, var det duket for skikkelig suppefest i parken. Det passet en sulten barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad bra.

Her synger de bursdagssangen for 50-åringen Borg bispedømme

Hvaler-guttene Svein-Åge Iversen og Kristian Zakariassen fra Ekko-koret med domkantor Tore Erik Mohn på trekkspill var forsangere under bursdagssangen.
Les mer om:

Guttorm Ihlebæk ble æresmedlem i Borg domkor

- Joda, dette var jo utrolig hyggelig. Guttorm Ihlebæk (75) har nettopp blitt utnevnt til æresmedlem i Borg domkor, til stående akklamasjon fra en nær fullsatt domkirke torsdag kveld.
Les mer om:

Frps Bjørnar Laabak frykter at det kan ta 25 år å bli enige: Vil la staten avgjøre hvor dobbeltsporet skal gå

Sarpsborg-ordfører Sindre Martinsen-Evje sier nei til Bane Nors traséforslag fra Rolvsøy til Borg bryggerier og vil ha en kulvertløsning som er åtte milliarder dyrere. Frps Bjørnar Laabak vil nå ha statlig planlegging.
Les mer om:

Fra Malmö til Langmyrgrenda: Publikumsrekord, fartsrekord og kjendisrace

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)LANGMYRGRENDA: Med rekordantall publikummere lå alt til rette for en fantastisk reprise av 17. mai på Nordberg, som det har blitt. Etter å ha holdt seg på hjulene gjennom Mors skrekk og nedover Pål Andres-sletta ble det også ny fartsrekord i årets utgave av Norges største olabilløp, som i fjor.I Formel 1-løypa på Nordberg ble det også et spennende oppgjør mellom motorsykkelverdensmesteren og eleven hans på landslaget.

Snart blir det buss for bane

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDRE AKER: Sporveien skal de neste ukene utføre vedlikeholdsarbeid på Sognsvanns- og Storobanen fra Majorstuen til endeholdeplassene. De reisende må benytte seg av Ruters innsatte busstilbud istedenfor t-banen. Rutetidene blir endret, og Ruter oppfordrer de reisende til å sjekke om deres avgang blir påvirket av arbeidet.

«Tjukkasgjengen» inviterte ordføreren med på tur

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SOGNSVANN: Sognsvann bader i sol torsdag 16. mai. Kvikksølvet viser 20 røde, og mange er ute for å nyte været. Nordre Aker Budstikke har blitt invitert med «Tjukkasgjengen», som de selv kaller seg, på tur rundt Sognsvann dagen før nasjonaldagen.- Klart ny rekord! Så flott at dere er her i dag!

Har du tenkt på at det ikke er alle som har noen å feire 17. mai med?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: Christian Fredrik Borg er veldig god til å skrive. Det har han ikke minst fått vist, ved å komme på 2. plass i Aftenpostens 17. mai-talekonkurranse for ungdom. I tillegg skriver Christian for Nordre Aker Budstikke, og leverer supre saker til lokalavisa. Vi gratulerer Christian med 2.

Har du tenkt på at det kanskje ikke er alle som har noen å feire 17. mai med?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: Christian Fredrik Borg er veldig god til å skrive. Det har han ikke minst fått vist, ved å komme på 2. plass i Aftenpostens 17. mai-talekonkurranse for ungdom. I tillegg skriver Christian innemellom for Nordre Aker Budstikke, og leverer supre saker til lokalavisa.

Bane NOR velger rimeligste alternativ – trosser lokale politikere

Bane NOR har ikke lyttet til Sarpsborg-politikerne og anbefaler det rimeligste alternativet for bygging av det dobbeltsporet mellom Østfoldhallen og Borg Bryggerier.
Les mer om:

Unik situasjon, tre valglister til bispedømmerådsvalget i Borg

Valgrådet i Den norske kirke i Borg godkjente nylig alle de tre innkomne listeforslagene til valg av leke kandidater til Kirkemøtet og bispedømmerådet.
Les mer om:

Borg Havn jobber for å ha landstrøm på plass neste sommer

Dersom Borg Havn får ja fra Enova på søknad om støtte, er planen å ha et tilbud om landstrøm på plass neste sommer slik at besøkende skip kan være koblet til strøm når de ligger til kai.
Les mer om:

Frykter snøkaos mandag: - La bilen stå!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDRE AKER: Måneden vi har lagt bak oss var unormalt varm. Kun én gang har april vært varmere siden målingene begynte i 1900. Sist gang det var så tørt i den andre vårmåneden var i 1938. Kun 40% av normal nedbørmengde kom forrige måned.Mandag er det i kontrast til forrige måned meldt nedbør, og den kan skape problemer. Har du byttet til sommerdekk oppfordrer meteorologene deg til å la bilen stå.

Anneline (27) og førerhunden ble forsøkt nektet adgang på Amfi Borg – for andre gang

27-årige Anneline Sharon Gretland har med seg førerhunden Janko overalt. Lørdag 4. mai ble hun forsøkt nektet inngang på Amfi Borg av en vekter.
Les mer om: