Nyheter om Borg


Partiet Ny Kurs i Moss får nesten 20 prosent i fersk meningsmåling: Vil flytte all containertrafikk til Borg havn

Nykommeren Ny Kurs i Moss fosser frem og er større enn Høyre i byen på en fersk meningsmåling. Det nye partiet vil nedlegge containerhavna i Moss og flytte trafikken til Borg havn. Havna i Fredrikstad har kapasitet til å overta.
Les mer om:

Musikkmiljøet om nedleggelsen av Borg Musikk: – Har vært et møtepunkt

Det Norske Blåseensemble er blant kundene som syns det er trist at Borg Musikk DA legges ned 1.oktober. De fremhever verdien av lokal og profesjonell fagkunnskap som butikken har markert seg med i distriktet.
Les mer om:

Glommastien fredag morgen: - Ser jo helt jævlig ut!

Slik så Glommastien mellom Banedrift og Borg Bygg på Lisleby ut fredag morgen.
Les mer om:

Borg Musikk legger ned etter 22 år

Etter 22 år er det på tide å si vel blåst. Netthandel og billige utenlandske aktører, samt færre korpsmusikanter har gjort at salgstakten hos Borg Musikk DA har gått fra allegro til adagio. Første oktober er det finale og ugjenkallelig slutt.
Les mer om:

Banner-stuntet som betød slutten for Ultras Borg

Ultras Borg har støttet Sarpsborg 08 fra tribunen gjennom det siste året, men etter at de ble frastjålet et banner i lørdagens kamp mot Rosenborg, er supportergruppering nå lagt ned.
Les mer om:

Marius Borg Høiby endret Instagram-konto etter kritikk

At hunden Louie ble beskrevet som «en Boston Terrier med Downs syndrom» falt ikke i smak hos alle. Nå er teksten endret.
Les mer om:

Velg klimatiltak og dialog framfor skam

CRUISE: Mens MDG vil påføre folk skam og bygge borg rundt Stavanger, vil Venstre kutte utslipp sammen med næringslivet og ha en liberal by hvor turister ønskes velkommen, uavhengig av fremkomstmiddel.
Les mer om:

Bli med inn i biskopens fengslende bolig!

Tanken på å bedrive vranglære blir kvalt før fødselen. For prestene i Borg vet at biskop Atle Sommerfeldt har fire fengselsceller i kjelleren...
Les mer om:

Lasse Kjus selger sportsklærprodusenten «Kjus» til amerikansk gigant

Lasse Kjus gjør som tennisspiller Bjørn Borg og selger klesmerket som bærer hans navn. For 19 år siden startet han sportsmerket Kjus, sammen med sveitsiske entreprenøren Didi Serena. Den amerikanske sportskjempen Acushnet som har merker som Totleist og Cobra ønsker et større fotfeste i Europa og da er Kjus en del av planen. Les: Svaret kom raskt: «Zidane er en skam!» Acushnet har over 5000 ansatte og salgsinntekter på 13,7 milliarder kroner i fjor.   «Det blir spennende tider for Kjus fremover.

Borg Havn lager egen konsertcamp til Gyllene Tider

Har du bobil, så kommer det 80 eksklusive «Camp GT»-plasser til Gyllene Tider-konserten 9. august. Borg Havn har inngått avtale med Værste om flere parkeringsplasser. Fredrikstad er populært!
Les mer om:

Datteren kjemper sitt livs kamp - familien risikerer regning på en halv million kroner

Monica Torp Borg (46) er lettet over at den rusbelastete datteren har funnet en behandlingsmetode hun er motivert for. Samtidig er hun fortvilet over at familien risikerer å stå igjen med regninga på 540.000 kroner selv.
Les mer om:

Full pott på siste forsøk for Borg Havn – får ti millioner til landstrøm på Øra

På tredje og siste forsøk fikk Borg Havn tilslag på søknaden hos Enova til å bygge et nytt landstrømanlegg på Øra til 13 millioner kroner. – Et viktig miljøtiltak for oss, sier havnedirektøren.
Les mer om:

Pappa til barnet som ikke fikk spille i løpet av en hel turnering reagerer

Det er mange ledere av barnefotball som tror de leder A laget for Barcelona eller akkurat har fått managerjobben i Manchester United. – De av oss som har barn som spiller fotball har helt sikkert opplevd det som en far har skrevet i et avis innlegg.  Fotballforbundet reagerer kraftig, men det spørs om det hjelper. – Er du først ekskluderende som leder av et lag, er det ingenting som kan endre på det. Les : Leo Borg ute av kvalifisering til junior turneringen i Wimbledon All lærdom viser at hvis ikke laget er inkluderende og trygt for de som er med, forsvinner de en etter en.

Dansk unggutt fra Superligaklubben AC Horsens til et Arendal lag med ambisjoner

Driver du og roter nede i Post-Nord ligaen er det viktig med ambisjoner og fans som er villige til å ta i et tak. Arendal Fotball har begge deler, men må kneppe opp et hatt for å klare opprykk til høsten.

Leo Borg ute av kvalifisering til junior turneringen i Wimbledon

Björn Borgs sønn Leo Borg har noen skikkelig store tennis-sko å fylle og han er godt i gang, i det miste når det gjelder ambisjonsnivå. 16 åringen fikk et «wildcard» til Wimbledon turneringen, men oppholdet ble kort i møtet mot franskmannen Loris Pourroy. Björn Borg vant Wimbledon totalt fem ganger, senest i 1980 da han beseiret rival John McEnroe i en frenetisk fem-sets kamp.
Les mer om:

Får nesten ti millioner i støtte – nå blir det landstrøm i Borg Havn

Endelig fikk Borg Havn full klaff på søknaden sin til Enova om støtte. Neste høst slipper båter å holde forurensende motorer i gang mens de ligger til kai i havna.
Les mer om:

Björn Borgs sønn Leo i Wimbledon-kvalifisering

39 år etter at Björn Borg tok sin femte Wimbledon-seier er sønnen Leo (16) klar for kvalifisering til junior-Wimbledon.
Les mer om:

Her passerer bussene med under ett minutts mellomrom

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: På bildet over passerer de tre bussene i løpet av drøyt to minutter. Alle kjører samme linje, og stopper på de samme stoppene. Den første bussen plukker opp passasjerene, mens de andre tilsynelatende har langt færre passasjerer. Etter disse tre bussenes "klumping" tar det mye lengre tid før neste buss kommer. Dette har blitt vanlig for 25-linja fra Majorstuen til Lørenskog. 26.

Norsk sommer 3019 med Amara og Tomy – se videopremieren

I vår slapp sangeren/rapperen/låtskriveren/produsenten Adrian Amara alias Amara sin debut-EP Atlantis. I dag kom oppfølgeren Sommer 3019. Denne gangen med sin musikkpartner Tomy alias Tomas Borg Coucheron. De to 22-åringene fra Oslo serverer fire lette sommersanger – med en tynn rød tråd for dem som lytter. Se premieren på musikkvideoen til «3019» nedenfor vår prat med gutta. Sommer 3019. Amara, er dere veldige forut for deres tid? – Dette er musikk du kan ta det rolig med i tusen år fremover. Fremtiden blir syk, bro.

Stor interesse for friskt sommerøl

Sommeren er høysesong for øl i Norge, og svært mange ønsker et lettdrikkelig og friskt øl på denne årstiden. Hansa Borg Bryggerier opplever stor etterspørsel av nyheten Hansa Mango IPA.

Trafikkuhell på Alvim

Sjåføren av personbilen har vært uheldig i rundkjøringen på Alvim ved Amfi Borg tirsdag ettermiddag.
Les mer om:

FILA relanserer 90-tallsfavoritt via norske influencere ✨

Sommerens deiligste sneakers er fra 1994. Denne saken er et samarbeid med FILA og motenettstedet Melk & Honning. Historien til italienske FILA strekker seg helt tilbake til 1911.

Snart skal Olav Thon gifte seg - tirsdag kveld var det utdrikningslag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: I en hage på Nordberg sitter Olav Thon (95) og Sissel Berdal Haga (79), tirsdag kveld. De er i utdrikningslag, sitt eget. Om få dager skal de gifte seg, etter mange år som kjærester. Den store dagen er 21. juni, og skal feires på Olav Thons sitt eget hotell, Bristol.

Landslagsløperne: - Styrer unna Maridalen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSENKOLLEN/MARIDALEN: Tirsdag formiddag staker to unge menn opp mot Grefsenkollen i det Nordre Aker Budstikke møter dem.Ikke andpustne lar landslagsløperne seg intervjue på toppen, og forteller om flere situasjoner de helst skulle unngått i Oslo-trafikken på rulleski. Sjur Røthe og Pål Golberg forteller samtidig om et økende behov for gode rulleskianlegg for barn og unge. Sjur Røthe (t.

Venter fortsatt: Derfor er den nye turveien kraftig forsinket

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SOGNSVANN / GRINDA: Den planlagte turveien mellom Grinda og Sognsvann, med utstikkere til Langmyrgrenda og Nordberg, er det mange som venter på. På denne stien, som er på utstikkeren til Nordberg, skal den tre meter brede grusveien anlegges. Noen titalls meter lengre skal den møte traseen fra Sognsvann.