Nyheter om Boots


Legenden Daniele De Rossi legger opp

Daniele De Rossi som har viet hele sitt liv til Roma er slettes ikke fornøyd med utviklingen til klubben i det siste og kommenterer det. – Hans skapte sjokkbølger blant lojale fans da han for et halvt år siden signerte for den argentinske giganten Boca Juniors sammen med noen kommentarer om hvordan virkeligheten burde være- Den tidligere Roma-kapteinen forteller at det er familieårsaker til at han legger opp på toppnivå. Les: Azar Karadas starter sin trenerkarriere 621 kamper 117 landskamper 85 mål 4 trofeer «Jeg må reise hjem.

Sparker sin fjerde manager siden Moshiri ble hovedaksjonær

Det er ikke spørsmål om Everton manager Marco Silva får sparken, men heller når. Det kan skje allerede i kveld ettersom Toffees majoritetsaksjonær Farhad Moshiri etter planen ankommer Liverpool nå i kveld for å avgjøre fremtiden til den 42 år gamle portugiseren. Det var Liverpool som overkjøring med b-laget 5-2 i byderbyet sammen med 18 plassen i Premier League som har gjort det umulig for manageren å fortsette.

Fantastisk uspennende, hjalp ikke å sende de nest beste

Så mye som Liverpool vinner begynner det å bli uspennende å følge med, det blir litt som slutten av en lang sydenferie, man begynner å bli lei av sol, paraplydrinker og å bestille mix grill sammensatt av alle andre retter på menyen. – Det var trolig det Liverpool manager Jürgen Klopp tenkte i forkant av møtet med svake Everton under ledelse av Marco Silva, vi skaper litt spenning i kampen og sender de nest beste Liverpool spillerne. Ubeseiret i 32 strake kamper Men det nyttet selvsagt ikke, Everton ble knust i nok en oppvisningskamp.

FREDAGSFJAS med Vita og Wanda: – Merker at et champagneglass kommer mot ansiktet mitt

Det er fredag, og det betyr FREDAGSFJAS Spalten hvor våre favorittfjes brekker ned sitt favorittfjas. Denne uken er det ikke bare ett, men to favorittfjes som gir oss innblikk i mørke partyminner og helge(u)vaner: tvillingparet/blidfisene/godsnutene Vita og Wanda Mashadi. NRK beskriver Vita og Wanda som Norges Kardashians Etter tre sesonger om sitt eget liv har tvillingene flere ben å stå på.

Årets influensavaksine har kommet til apotekene i Bodø. - I fjor gikk vi tom

Både Vitusapotek i Glasshuset, Boots apotek, sykehusapoteket og Apotek 1 i Bodø har fått inn årets influensavaksine.

West Ham sitt beste angrepskort er så upopulær at han ønskes dit peppern gror

Snakk om å brenne broer, West Ham spiller Marko Arnautovic har sin bror som manager, de to har klart å gjøre seg til så store uvenner med fans og ledelse i klubben at de fremstår som skoleeksempelet på hvordan ikke gjøre det hvis du har lyst å en dag komme tilbake for en kopp kaffe og et wienerbrød.  Det er store penger i Kina som har fått brødrene til å gjøre som de gjorde, allerede i vinter presenterte de et ønske om et salg til Shanghai SIPG, men West Ham ønsket absolutt å beholde sin angrepstjerne og partene ble enige om en forlengelse av hans avtale med vesentlig bedrede betingelser. Les:

John Obi Mikel takker for seg – men ikke helt

Vi husker ham for kaoset med Lyn, United, Chelsea og resten gjengen, men vi skal ikke glemme at 32-åringen har fått med seg mye annet i løpet av karrieren. Nå er det på tide å trappe ned. Nigeria er ferdig i Africa Cup of Nations, og Mikel benyttet anledningen til å takke for seg på landslaget. -Jeg syntes 13 år er nok. Jeg har vunnet trofeer og har hatt mange fantastiske øyeblikk. Seieren i Africa Cup of Nations i Sør-Afrika var selvfølgelig høydepunktet.

Et dansesteg nærmere målet: Anja Riste (22) ble europamester i Line Dance i det høyeste nivået

Anja Riste (22) fra Lomen har siden barnsbein svingt på dansegulvet i boots. Og stødig har hun klatret seg opp i gradene. I fjor rykket hun opp fra nest høyeste nivå, advance, til høyeste nivå: megastar.
Les mer om:

Festhelg med cowboyhatt og boots(pluss)

Cowboy-folket fylte opp bygda med bobiler og campingvogn
Les mer om:

- Nå har festivalen blitt en tradisjon

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Helga i countrymusikkens navn har satt sitt preg på høstmørket på Fauske de siste to årene. Nå er det akkurat annonsert at det kommer til å bli en ny runde med fest, cowboyhatter og slide-gitar i september. - Vi er veldig glade for at det fremdeles viser seg at interessen for festivalen på hotellet er stor.

Musikalsk cowboyfest på Huset

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Mange hadde møtt fram for å få med seg en kveld med countrymusikk. Det var fullt rundt bordene og noen av gjestene benyttet seg av sjansen og kom med boots og cowboyhatt.Longyearbyen Blandakor med band svingte seg fra den ene låten til den andre og fikk opp stemningen i hovedsalen på Huset. Et imponerende antall solister entret scenen utover kvelden. Publikum så absolutt ut til å like det de hørte.

Lanserer nytt plateselskap viet country, americana og folk

Navnet på det plateselskapet blir Die With Your Boots On Records.

Derfor vekker kongens antrekk oppsikt

Ankom ski-NM i Moon Boots.
Les mer om:

Dusty boots spiller for siste gang

Det er klart for en siste dans med originalbesetningen av bandet fra Fauske.
Les mer om:

Ellevill USA-satire om å selge sin sjel

Morsom debutfilm fra California-rapperen Boots Riley.
Les mer om:

Blåser i gang en egen countrykveld

Sola storband gjentar suksessen med en helaften i Sola kulturhus og oppfordrer denne gang folk til å ta på seg cowboyhatt, skinnvest og boots.
Les mer om:

Gata 18: Anmeldelse: Hjemmeseier!

Dusty Boots viste at mange konserter gjør underverker for et band.
Les mer om:

Gatafestivalen lørdag

Se bilder fra da Dusty Boots og Donkeyboy var på scenen.
Les mer om:

Brassband-gjengen rir igjen

Boots og bandittar, høg ihaah-faktor og musikalsk fyrverkeri; Bjerkreim brassband har tatt turen over dammen og 150 år tilbake i tid.

Åpnet nytt apotek: – De andre kommer til å lure på hva i all verden som skjer

Boots apotek har jobbet 17 år med å få kjente velværeprodukter inn i sitt tilbud. Tirsdag åpnet neste generasjon apotektilbud på Jessheim.
Les mer om:

Apotek-testen sa føflekken var kreftfri – hos hudlegen fikk Per Erik sjokkbeskjed

Per Erik Johnsen (61) skannet føflekken sin hos Boots og fikk beskjed om at den var normal. Da han likevel dro til legen for en ekstra sjekk viste det seg at det var kreft likevel og at den hadde spredd seg.
Les mer om:

Ruby Boots: Fra Perth til Nashville

Rebecca Louise "Bix" Chilcott forlot hjemmet 14 år gammel og jobbet i perlefiskeindustrien.
Les mer om:

Anders fra Dusty Boots får spille inn plate

Anders Brodersen Johansen (26) var i desember i studio i Oslo og spilte inn to låter som etter hvert skal bli et album.
Les mer om:

Kongen av country blir ekspertdommer

Duket for boots og linedance i Stjernekamp.
Les mer om:

Ung og lovende – og død

Tre år etter debutalbumet Grace, svømmer Jeff Buckley (30) uti Mississippi-elva, iført boots og klær. Han kommer aldri tilbake.
Les mer om: