Nyheter om Bolton


Okkult dagbok fra norsk poet og livet som supporter av Bolton W.

Kom ikke her og si at hverdagen ikke er variert.
Les mer om:

USA advarer Russland mot å leverer våpensystem til Syria

President Donald Trumps nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton advarer Russland mot å levere et nytt luftforsvarssystem til Syria.

Sjelden uhelbredelig sykdom sørger for bråstopp

Stephen Darby som nå er 29 år var på et tidspunkt et av Liverpool sine store talenter, han har spilt sammen med blant andre Steven Gerrard og Jamie Carragher. Han fikk sin Premier League debut i 2010 og har spilt i Champions League. Frem til å dag var han spiller for Championship klubben Bolton. – Høyrebacken er diagnostisert med Motor Neurone Disease, som ifølge Store Medisinske Leksikon er en nevrologisk sykdom der de motoriske nervecellene blir svake eller ødelegges.

Engelsk klubb nær økonomisk kollaps

Det har skjedd før, og det vil skje igjen. Denne gangen er det en Championship-klubb som blir umyndiggjort og tvinges til total makeover. Bolton har kommet gått ut fra start i ligaen med 11 poeng på seks kamper.

USA advarer Russland mot å legge seg opp i valget i november

Donald Trumps nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton advarer Russland om at USA ikke vil tolerere noen form for innblanding i kongressvalget i november.
Les mer om:

Ingen tidsplan for USAs varslede fredsplan for Midtøsten

USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton erkjenner at det ikke finnes noen tidsplan for Trump-administrasjonens lenge varslede fredsplan for Midtøsten.
Les mer om:

Bolton advarer Assad mot å bruke kjemiske våpen i Idlib

USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton varsler at USA vil reagere svært kraftig hvis Syrias president bruker kjemiske våpen for å gjenerobre Idlib.
Les mer om:

Ble skviset ut av Real Madrid – nå skal han inn i varmen

Han vokste opp i Real Madrids ungdomssystem La Fabrica, men når tiden var inne for å kjempe om plass på seniorlaget ble han veid for lett. Etter å blant annet ha spilt for Bolton, Sunderland og Fiorentina er han nå ønsket av Julen Lopetegui. Det er i Chelsea Marcos Alonso har sprunget ut i full blomst. I byderbyet mot Arsenal ble spanjolen matchvinner i 3-2-kampen. Deilig! Har det bra om dagen der han er.

Bolton frykter Kina og Iran vil påvirke valg i USA

USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton frykter at både Kina, Iran, Nord-Korea og Russland vil prøve å påvirke kongressvalget til høsten.

USA og Russland skal diskutere Syria, Iran og våpenkontroll

President Trumps sikkerhetsrådgiver John Bolton skal møte sin russiske motpart i Genève for å diskutere våpenkontroll, og Irans rolle i Syria, ifølge Reuters.

Bolton: Nord-Korea har ikke tatt nødvendige nedrustningssteg

Nord-Korea har ikke tatt de nødvendige stegene mot atomnedrustning, sier USAs sikkerhetsrådgiver John Bolton, og avfeier at USA vil lette på sanksjonspresset.
Les mer om:

Bolton: Nord-Korea har ikke tatt nødvendige nedrustningssteg

Nord-Korea har ikke tatt de nødvendige stegene mot atomnedrustning, sier USAs sikkerhetsrådgiver John Bolton, og avfeier at USA vil lette på sanksjonspresset.
Les mer om:

Overganger i Nottingham Forrest sommeren 2018

Det er fortsatt litt tid igjen før overgangsvinduet i Championship lukkes.

Overganger hos Birmingham sommeren 2018

Det er fortsatt litt tid igjen før overgangsvinduet i Championship lukkes. Her har du overgangene hos Birmingham så langt i sommer. Nye spillere: Kristian Pedersen – 1. FC Union Berlin, ukjent beløp Stolt danske. (foto: birmingham) Ute av klubben: Cheick Keita – KAS Eupen, ukjent beløp Jason Lowe – Bolton Wanderers, free transfer Paul Robinson  – pensjonert Garry Monk bestiller ikke en, men to øl. Heia Birmingham! Les betalt artikkel: Casino bonus for betting og odds

Overganger hos Tottenham sommeren 2018

Det er fortsatt litt over én uke igjen av overgangsvinduet i Premier League før første kamp sparkes i gang 10. august med Manchester United mot Leicester.

Overganger hos Everton sommeren 2018

Det er fortsatt noen uker igjen av overgangsvinduet i Premier League før første kamp sparkes i gang 10. august med Manchester United mot Leicester. Her har du overgangene hos Everton så langt i sommer.  Nye spillere: Richarlison – Watford, 429 millioner kroner Store forventinger stilles til Evertons storsignering. (foto: everton) Ute av klubben: Ramiro Funes Mori – Villarreal, ukjent beløp Jose Baxter – Oldham, free transfer Conor Grant – Plymouth, free transfer Calum Dyson – Plymouth, free transfer Wayne Rooney – DC United, free transfer Blir litt tomt etter legenden.

Overganger hos Arsenal sommeren 2018

Det er fortsatt noen uker igjen av overgangsvinduet i Premier League før første kamp sparkes i gang 10. august med Manchester United mot Leicester. Vi har valgt å gi deg en oversikt over overgangene så langt i sommer.  Vi starter med Arsenal. Nye spillere: Bernd Leno – Bayer Leverkusen. Ukjent sum Stephan Lichtsteiner – Juventus. Free transfer Sokratis Papastathopoulos – Borussia Dortmund. Ukjent sum Dortmund-spillere er populære på Emirates. (foto: dortmund) Lucas Torreira – Sampdoria. Ukjent sum Matteo Guendouzi – Loreint. 85 millioner kroner Ute av klubben: Santi Cazorla – Villarreal.

Joe Hart ble med på treningsleir

Joe Hart ble kjøpt av Manchester City fra Shrewsbury tilbake i 2006 og et par sesonger senere ble han Englands landslagskeeper. Han har vært ute i kulden en god stund nå og heller ikke vurdert som god nok til å bli med landslaget til England.  Nå er han tilbake på Etihad stadion etter å ha vært på utlån hos West Ham. Laget har nå dratt på treningsleir i USA og Joe Hart er med, men om det betyr han er inne i varmen igjen vites ikke.

To «tusenårsstormer» på to år: – Nå gir vi opp

ELLICOTT CITY, MARYLAND (VG) Jim Bolton traff kona si på kafeen de senere kjøpte og drev sammen i 16 år. Etter at vannet fosset inn i lokalene for andre gang på to år, tør de ikke lenger fortsette.
Les mer om:

Emre Can og Jon Flanagan har spilt sin siste Liverpool kamp

Liverpool skulle helst sett at de kunne beholde Emre Can, men det har lenge vært klart han ikke ønsket å forelenge sin kontrakt.  De kunne lett vært sure for at de ikke fikk i det minste solgt han til Juventus (mest sannsynlig hans neste klubb), men de har ihvertfall utad klart å takke han for innsatsen og anerkjent at han har gjort en meget god jobb for klubben og ønsker han lykke til videre.   Emre Can and Jon Flanagan will both leave the club upon the expiry of their contracts this summer. Our full #PL retained list: https://t.co/HuG8VS9p1x Everybody at #LFC thanks all departing players fo

Contras-kameratene fra 1980-tallet tilbake i amerikansk politikk

Husker du Iran-Contras-skandalen i USA? Nå har Oliver North og John Bolton, gjort comeback.
Les mer om:

John Bolton er hauken som dikterer Trump

President Donald Trumps nye nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton (69) kalles en hauk, og har hatt som uttalt mål å styrte regimet i Iran før 2019.
Les mer om:

Når to planeter møtes

Djevelen ligger ikke bare i detaljene, men i munnen til Donald Trumps nye nasjonale sikkerhetsrådgiver, John Bolton.
Les mer om:

Når to planeter møtes

Djevelen ligger ikke bare i detaljene, men i munnen til Donald Trumps nye nasjonale sikkerhetsrådgiver, John Bolton.
Les mer om:

Når to planeter møtes

Djevelen ligger ikke bare i detaljene, men i munnen til Donald Trumps nye nasjonale sikkerhetsrådgiver, John Bolton.
Les mer om: