Nyheter om Bolig


Ydstebø og Base Bolig rykker inn på bibelskolen

Base Bolig AS kjøper eiendommen til Fjelltun Bibelskole på Kristianslyst. Kjøpesum: Om lag 70 millioner kroner.
Les mer om:

- Vi vil ikke ha det sånn

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det har nylig vært bydugnad og en ny ryddeaksjon denne helgen til minne om Sarah Auffret som omkom i en flystyrt tidligere i år. Silvia Galli har startet sin egen ryddekampanje mot sneiper. Dugnadsviljen og engasjementet for å rydde byen er stort blant noen. Det er bare synd at det ikke er flere som tar ansvar for eget søppel.

I morgen er det varslet nok en renteøkning – se hvor mye ekstra du må betale i måneden

Torsdag hever Norges Bank etter alt å dømme styringsrenten fra 1 til 1,25 prosent. Det betyr store ekstrautgifter for deg som eier bolig.
Les mer om:

Per Jacob (75) mister gård og grunn til ny E18 – nå vil han bygge alt opp igjen: – Jeg flytter ikke inn i leilighet i byen

PORSGRUNN: Per Jacob Kokkersvold må ofre både bolig, driftsbygninger samt 40 mål av den gamle slektsgården til ny E18. Men nå planlegger 75-åringen å bygge alt opp igjen, like ved den nye motorveien.
Les mer om:

Slik håper de rekonstruksjonen kan hjelpe Jemtland

Bare Svein Jemtland vet akkurat hva som skjedde på trappa utenfor parets bolig romjula 2017. I dag skal video spilles av i retten.
Les mer om:

Har planer om 2.500 boliger

- Ambisjonen er å ferdigstille mellom 200 og 500 boliger i året, sier adm. direktør i Conceptor Bolig, Lasse Skjelbred.

Disse får 500.000 Grønne midler: Kulturkafé, insektshotell, sykkelparkering og 1000 solsikker

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDRE AKER: Det var i budsjettbehandlingen for 2019, på tampen av fjoråret, at bydelsutvalget (BU) bevilget en halv million kroner til Grønne midler i Nordre Aker.Dette i tillegg til millionen som bevilges i Frivillighetsmidler. Frivillighetsmidlene ble delt ut tidligere i år.

Fürst på Furuset: Byggeplaner avgjørende for fremtiden

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi ønsker å bli værende på Furuset, men vi vokser hele tiden og nå er det helt sprengt i bygget her. I dag utnytter vi all plass og de ansatte sitter nesten oppå hverandre, sier administrerende direktør Håvard Selby Ebbestad i Fürst.Det er laget en egen reguleringsplan for tomta Fürst ligger på i Søren Bulls vei, samt baker'n rett ved. Den er delvis regulert til bolig. Fürst har søkt kommunen om å få lov til å bygge ut.

Etterlysning: Kjøpte du bolig for første gang i fjor?

Dagens Næringsliv ønsker å komme i kontakt med noen som kjøpte bolig for første gang i løpet av 2018.
Les mer om:

Bolighus i Finnmark er overtent

Det brenner i en bolig i Karasjok i Finnmark. Huset er overtent og brannen har spredt seg til et nabobygg.
Les mer om:

Rikskjendis flytter hjem til Tromsø: – Kunne ikke si nei

Kristin Spitznogle kjøper bolig i hjembyen Tromsø og planlegger å åpne ny praksis i ishavsbyen.
Les mer om:

Legionella-bakterier påvist i sameie på Lørenskog

Det er påvist legionellabakterier i en vannprøve fra en bolig i et sameie på Lørenskog. Én beboer er syk, men det er uvisst om dette skyldes legionella.
Les mer om:

Helene Olafsen punget ut for nytt hus på Nordstrand - gleder seg til å bygge og bo

TV- og snøbrettstjernen har kjøpt seg ny bolig, og valgte å bosette seg ikke langt fra den opprinnelige hjemkommunen, Oppegård. - Alt er gått veldig fort, sier Helene Olafsen til Nettavisen.

Fant 143 skjeggkre etter kjøp av bolig til 10,5 mill. – får ikke én eneste krone i erstatning

Vinden har snudd for misfornøyde boligkjøpere.
Les mer om:

Kattunger reddet ut fra brann i Trøndelag

To av de tre kattungene som ble reddet ut fra en brennende bolig i Meråker, var mer eller mindre livløs, forteller brannkonstabel Daniel Lillevold. – Hadde de vært inne i et par minutter til, hadde de nok ikke overlevd.

Applauderte planene for en aktivitets- og kulturpark

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BREKKE/NYDALEN: Nordre Aker Budstikke har flere ganger tidligere skrevet om Boligbyggs planer om å bygge kommunale boliger i blokker, på den kommunale tomta ned mot anleggsveien og turveien, litt ovenfor Maridalsvannet. Her kan du lese tidligere sak.Idéskisse om park Tidligere denne uken fortalte beboere fra flere sameier på Brekke til Nordre Aker Budstikke, om egen plan for den kommunale tomta ved Brekkeveien.

Unge må leie dyrt og dårlig i et spinnvilt leiemarked

Er det et gode at det har blitt så ettertraktet å investere i bolig? Ikke for oss unge.
Les mer om:

Ber om tre millioner for «Oslos minste enebolig»

For bare tre millioner kroner kan du bli eier av en frittstående bolig midt i hovedstaden. Haken? Den er på størrelse med en hybel.
Les mer om:

Fornærmede hevder Ludvigsen sa han kunne hjelpe til med alt

Svein Ludvigsen skaffet fornærmede jobb, betalte for kjøreopplæring og hjalp til med bolig.
Les mer om:

Anmeldte Ludvigsen i 2015: - Han presset hodet mitt ned

En mannlig asylsøker i 30-åra forteller at Svein Ludvigsen lovet ham opphold og bolig.
Les mer om:

Hevder Ludvigsen lovet oppholdstillatelse og bolighjelp for å få sex

To av tre fornærmede har forklart seg i overgrepssaken mot Svein Ludvigsen. Begge forteller at fylkesmannen lovet dem opphold i Norge og hjelp til bolig, og at Ludvigsens kjennskap til Erna Solberg og kongen har fått dem til å tro på ham.

24-åring hevder Ludvigsen lovet ham jobb, bolig og oppholdstillatelse

En 24 år gammel mann hevder Svein Ludvigsen sa han skulle hjelpe ham med bolig, jobb og oppholdstillatelse hvis han utførte seksuelle handlinger.
Les mer om:

24-åring hevder Ludvigsen lovet ham jobb, bolig og oppholdstillatelse

En 24 år gammel mann hevder Svein Ludvigsen sa han skulle hjelpe ham med bolig, jobb og oppholdstillatelse hvis han utførte seksuelle handlinger.
Les mer om:

Fornærmede hevder Ludvigsen sa han kunne hjelpe med alt

Svein Ludvigsen skaffet fornærmede jobb, betalte for kjøreopplæring og hjalp til med bolig. – Han sa kan kunne gjøre alt for meg, sa fornærmede i retten onsdag.
Les mer om: