Nyheter om Bodin


Bodin 1 - Bodø 1

Bodin 1 - Bodø 1
Les mer om:

NTG - Bodin 2

NTG - Bodin 2
Les mer om:

Fylket skal kutte 456 millioner kroner. Likevel skal de punge ut for å flytte frisørsalong 8,8 kilometer

Frisørlinja på Bodø videregående skole har tipp topp salong og andre lokaler. Men nå vil fylkeskommunen flytte den til Bodin videregående.
Les mer om:

Bodin 1 - Vefsn FH

Bodin 1 - Vefsn FH
Les mer om:

Bodin 2 - Bodø 2

Bodin 2 - Bodø 2
Les mer om:

Bodin 2 - Bodø 2

Bodin 2 - Bodø 2
Les mer om:

Bodin 2 - Sandnessjøen

Bodin 2 - Sandnessjøen
Les mer om:

Polarsirkelen 2 - Bodin 1

Polarsirkelen 2 - Bodin 1
Les mer om:

Mann i 20-årene tapte. Dømt for voldtekt i Bodin leir

Soldaten i 20-årene ble dømt av Salten tingrett i sommer. Nå har han tapt ankesaken.
Les mer om:

Mann tiltalt etter å ha skutt elg i boligområde i Bodø

En bodømann i 40-årene er i Salten tingretten tiltalt for å ha skutt en elg i et friluftsområde mellom boligfeltene på Grønnåsen og Bodin leir i Bodø. Mannen skjøt elgen uten lovhjemlet tillatelse. Det var i midten av februar i år at mannen brukte en rifle for å avlive elgen. Vedkommende hadde da brukt et prosjektil som ikke har den anslagsenergien som kreves for en rask avliving av elg, og som ikke er tillatt brukt til storviltjakt. – Han skjøt flere ganger, og slik at ett eller flere skudd traff elgen i mageregionen, står det i tiltalen.

Bodø-skolen ble først i Nord-Norge: - Vi er stolte!

Bodin videregående skole er sertifisert som "Ren skole" av Antidoping Norge.
Les mer om:

Vigdis la telefonen igjen på benk og stakk til sjøs, minutter etterpå var den borte. Men nå jubler hun høyt og lykkelig

Vigdis Bodin søker derfor den ærlige finneren av telefonen, kortene og alle de verdifulle bildene hennes.
Les mer om:

Elevrådsstyret: – Kontakten med elevene svikter

Elevrådsstyret ved Bodin Videregående skole vil være mer tilgjengelig for elevene, og er godt i gang med å fornye elevrådskontoret.
Les mer om:

Voldtektssak fra Bodin leir: - Hadde ikke forventet å våkne og ha vondt

Avtjente førstegangstjeneste i Bodø - endte i Salten tingrett.
Les mer om:

- Dette er ikke en nedleggelse

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SALTDAL/BODØ: Saltenposten skrev lørdag at Vg1-tilbudet på Teknikk og industriell produksjon (TIP) ikke blir igangsatt ved Saltdal videregående skole til høsten. Nå vil utdanningssjefen belyse saken nærmere.Les også: - Dramatisk at det ikke blir TIPIkke nedleggelse - Først og fremst er det viktig å understreke at denne saken ikke innebærer en nedleggelse av TIP ved Saltdal VGS.

Fare for streik i Nordland fylkeskommune

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Streikeuttaket vil først og fremst ramme Bodø videregående skole, Bodin videregående skole og Polarsirkelen videregående skole, skriver Nordland fylkeskommune i en pressemelding.Eksamensperiode Skolene er i gang med å vurdere konsekvensene av streiken dersom den skulle bli en realitet.

BILDEGALLERI: Klissvåt action i Vestvatn

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)De siste årene har det vært en fast tradisjon for alpingruppa på Bodin videregående å arrangere ”Vestvatnplasket”, en skikkelig morrodag med kjøring i alpinbakken og sist, men ikke minst selve plasket. I slutten av bakken har de nemlig lagd et basseng som ski-eller brettkjørerne ender opp i. Klikk [url=https://saltenposten.no/galleri/vis_galleri/vestvatnplasket-2019/3f.641]her[/url eller i toppen av saken for å se bildegalleri.
Les mer om:

Uhell i alpinanlegget i Vestvatn

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)MISVÆR. Det var under den årlige happeningen «Vestvatnplasket» i alpinanlegget i Vestvatn onsdag uhellet skjedde.En av elevene i alpingruppen ved Bodin videregående skole som var med på sesongavslutningen, var uheldig og falt på nedtur i bakken.

Klart for Øvelse Nord: 1.500 aktører skal øve seg på en krisesituasjon

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: - Fauske kommune deltar i Øvelse Nord torsdag 25. april for å øve krisestab, kriseteam, legesenter, servicetorg og diverse fagpersonell. Dette kan føre til redusert drift på enkelte områder i kommunen, opplyser de i en pressemelding.1.500 er med Øvelse Nord, som arrangeres i år for 24. år på rad, er landets største sivile og militære krise- og beredskapsøvelse og verdens største kriseøvelse i regi av et universitet.

Det første året som drivere av Pizzabakeren er straks over - nå har Janne og Omar bestemt seg: De vil bygge og bo i Tvedestrand

Nå er det snart et år siden Pizzabakeren på Bergsmyr gjenåpnet. Og Janne Bodin (27) og Omar Pawe (27) bestemt seg. De blir i Tvedestrand.
Les mer om:

Julekonsert i Bodin kirke

Mandag 10. desember skal Bodø Kammerkor synge juletoner.
Les mer om:

Gjør klart for julenissens ankomst i Glasshuset

Bodø Sentrum Næringsforum ville gjøre noe ekstra julete i Glasshuset og ba elevene på Bodin videregående om å hjelpe.
Les mer om: