Nyheter om Bodø/Glimt


Zinckernagel har signert med seriemester!

Det har vært litt av en reise de siste sesongene for Philip Zinckernagel. Bodø/Glimt som springbrett inn i engelsk fotball, opprykk til Premier League, retur til Championship på utleie til Nottingham Forest, bidragsyter til at skogvokterne rykket opp for første gang på 23 år. Så kom beskjeden om at han skulle tilbake til Watford og Championship. Den danske vingen var ikke tent på nok en runde, og har de siste ukene jobbet med en overgang. Watford Observer skrev Watford ikke aktivt jobbt med å selge Zinckernagel, men kommer et bud på 3 millioner pund eller mer står døra åpen.

Slik spilles 3. runde i fotball-NM

Det blir flere fotballgodbiter i cupens 3. runde. Vårens tapende cupfinalist Bodø/Glimt skal spille borte mot Vålerenga.

Slik spilles 3. runde i fotball-NM

Det blir flere fotballgodbiter i cupens 3. runde. Vårens tapende cupfinalist Bodø/Glimt skal spille borte mot Vålerenga.

Vålerenga møter Bodø/Glimt i cupen

Det ble en meget tøff trekning for Vålerenga og Dag-Eilev Fagermo i tredje runde i cupen. Etter å ha slått Brumunddal med et nødskrik, blir det nå regjerende seriemester Bodø/Glimt hovedstadslaget skal bryne seg på.

Gleder seg over tilbudet på 81 millioner kroner: - Et viktig steg videre

– Det er en veldig positiv dag for Bodøs storstue, sier styreleder i FK Bodø/Glimt, Inge Henning Andersen.

Tilbyr Glimt å kjøpe Thalleveiåkeren for 81 millioner kroner

Fylkesrådet tilbyr Bodø/Glimt å kjøpe Thalleveiåkeren for 81 millioner kroner.
Les mer om:

Cupfest i Harstad og Nordlandshallen - se kampene hos Avisa Nordland

Avisa Nordland inviterer i samarbeid med NRK Nordland til cupfest på våre flater. Både Bodø/Glimt og Junkeren skal i aksjon i cupens andre runde.

Sen utligning reddet sjansesløsende Tromsø

Alioune Ndour lå an til å bli matchvinner fra straffemerket minutter ut i andre omgang, men scoring fra Lasse Nilsen ga 1-1 mellom TIL og FKH i Eliteserien. Begge lagene kom til oppgjøret i god form. Tromsø kunne skilte med poengfangst mot Bodø/Glimt, Viking og Lillestrøm de siste kampene, mens Haugesund nylig hentet tre poeng mot Odd og ett poeng borte mot Rosenborg. FKH hadde før kampen kun én seier på Alfheim av 13 mulige. Den kom tilbake i 2018. Og det luktet ikke akkurat tre poeng for gjestene til å begynne med. Tromsø styrte første omgangen fullstendig, men fikk ikke hull på byllen.

– Har vært en aha-opplevelse for noen

Kjetil Knutsen forteller at de tok et oppgjør i Bodø/Glimt under landslagspausen.
Les mer om:

Bursdagsbarnet Pellegrino senket gamle lagkamerater med to mål

Bodø/Glimt tok en kontrollert seier i Kristiansund lørdag.

Opptur for Glimt

Bodø/Glimt kom seg tilbake på vinnersporet med 2-0-seier over Kristiansund på bortebane. Amahl Pellegrino scoret begge målene mot gamleklubben.

KBK-krisen fortsetter: Senket av tidligere lagkamerat Pellegrino

KRISTIANSUND (VG)(Kristiansund - Bodø/Glimt 0–2) Amahl Pellegrino brukte 32-årsdagen til å straffe gamle lagkamerater.

Bystyrets vedtaket bør få stå, og arbeidet med ny stadion på Thalleveiåkeren begynne for fullt

Bystyreflertallet i Bodø åpner for at Bodø/Glimt kan få bygge nytt stadion på Thalleveiåkeren.
Les mer om:

Bodø/Glimt får bygge på Thalleveiåkeren

Bystyreflertallet går ikke inn for jordvern av Thalleveiåkeren. Nå kan Bodø/Glimts-stadionplaner behandles før jul. – En milepæl, sier daglig leder i fotballklubben, Frode Thomassen.

HamKam mister danske

FC Midtjylland har oppheva Oliver Sørensens leigekontrakt med HamKam med umiddelbar verknad. Det skriv nyheitsbyrået Ritzau. 20-årige Sørensen skal vere på plass i Danmark til sesongoppkøyringa startar torsdag neste veke. Han spelte tre kampar frå start for HamKam denne sesongen i tillegg til tre innhopp. Han pådrog seg tre gule kort. – Eg ser fram til å spele meg inn på et godt lag. Eg veit ikkje så mykje om norsk fotball, men fått med meg det som Bodø/Glimt har gjort, sa Sørensen i eit intervju med «Kamma» då han kom til klubben i slutten av mars.

Serieligaen-trekning: Molde – Elfsborg og Sparta Praha – Viking

De tre norske lagene i Uefas serieliga fikk onsdag vite hva de står overfor i europacupens 2. kvalifiseringsrunde: Molde, Viking og Lillestrøm endte på henholdsvis 2.-, 3.- og 4.-plass i fjorårets eliteserie og skal dermed inn i 2. kvalrunde til serieligaen, der kampene spilles 21. og 28. juli. Molde åpner med hjemmekamp og skal opp mot svenske Elfsborg. Viking får et vrient dobbeltoppgjør mot tsjekkiske Sparta Praha, men har fordelen av å avslutte på hjemmebane.

Disse kan Glimt møte i andre kvalifiseringsrunde

Onsdag ble det klart at dersom Bodø/Glimt tar seg videre fra mesterligaens første kvalifiseringsrunde, der de møter Kí Klaksvík, vil de møte The New Saints fra Wales eller Linfield fra Nord-Irland. Glimt spiller mot Klaksvik 5./6. og 12.13. juni. 2. kvalifiseringsrunde spilles 19./20. og 26./27. juli.
Les mer om:

Færøysk motstand for Glimt i mesterligaens 1. kvalifiseringsrunde

Bodø/Glimt skal opp mot KI Klaksvik fra Færøyene i 1. kvalifiseringsrunde til mesterligaen i fotball. Kampene spilles 5./6. og 12./13. juli, og Glimt skal spille hjemme først. Begge kampene må nordlendingene spille uten Kjetil Knutsen på sidelinjen. Hovedtreneren soner fortsatt karantene på grunn av bråket mellom ham og Romas keepertrener Nuno Santos i april. Den regjerende norske seriemesteren får en lang vei inn mot gruppespillet i mesterligaen.

Stian (45) har 125 kamper for Glimt - nå er han tilbake i klubben

FK Bodø/Glimt har nå ansatt sin nye akademileder.
Les mer om:

Kjetil Knutsen i samtaler med tidligere Premier League-vinnere!

Ketil Knutsen er et hett navn i fotball-europa etter enrom suksess med Bodø/Glimt. Blackburn Rovers forbereder seg på å møte Knutsen om deres ledige stilling, kan TEAMtalk avsløre. Championship-laget leter etter en erstatter for Tony Mowbray etter at 58-åringens kontrakt ikke ble fornyet forrige måned. SISTE: Barcelona vil erstatte de Jong med City-stjerne Premier League-vinnerne fra 1995 har allerede snakket med en rekke managere, inkludert tidligere Sheffield Wednesday-sjef Carlos Carvahal, Ronny Deila (!) og Everton-legenden Duncan Ferguson. Mens Michael Beale og Daniel Fark

Slik er Aasmunds nye rolle i Glimt: – Vi ses på som en trussel

Aasmund Bjørkan er fortsatt trener i Bodø/Glimt, men rollen er litt endret.
Les mer om:

Mest lest siste uke