Nyheter om Bodø/Glimt


Toppscoreren fikset Glimt-seier

Kristian Fardal Opseth scoret sitt 18. mål for sesongen og ble matchvinner da serieleder Bodø/Glimt slo Kongsvinger 1-0 i 1. divisjon tirsdag.

Klart for tradisjonsrik fotballskole på Rognan

Hvert år siden 2007 har det vært fotballskole i Kraneparken på Rognan. Også i kommer Bodø/Glimt.
Les mer om:

FFK-kapteinen: – Vi spilte virkelig som dritt

Fredrikstad Fotballklubb ble knust av Bodø/Glimt onsdag kveld. Nå er det sju poeng opp til sikker plass i 1. divisjon for den gamle storheten.

Befestet tabelltoppen: – Et langt skritt nærmere opprykk

Serieleder i 1. divisjon, Bodø/Glimt, knuste Fredrikstad 4-0 onsdag og har ni poeng ned til nærmeste utfordrer i kampen om direkte opprykk til Eliteserien.

Tok ledelsen etter 27 sekunder med målgivende pasning fra Ulrik

Bodø/Glimt tar i mot Fredrikstad på Aspmyra, og står sterkt før pause.

Hjemmeseier og 4-0 for Bodø/Glimt

Aasmund Bjørkan og Bodø/Glimt sikret sin 15. seier mot Fredrikstad i kveldens oppgjør.

LNS fotballskole med Bodø/Glimt profiler i gang

66 unge spillere er i full gang på LNS sin populære fotballskole i Risøyhamn.
Les mer om:

Sprint hektet av i opprykkskampen

Bodø/Glimt 2 tok alle poengene i SKS Arena mandag.
Les mer om:

Opseth tomålsscorer i Glimt-seier

Toppscorer Kristian Fardal Opseth scoret to av målene da serieleder Bodø/Glimt vant 4-0 mot nyopprykkede Elverum på bortebane i 1. divisjon søndag.

Ulrik Saltnes scoret igjen

Bodø/Glimt med solid borteseier.
Les mer om:

Ny brakseier for Glimt: Toppscorer Fardal Opseth senket Elverum

Lysluggen fra Sogn fortsetter å bøtte inn med mål for Bodø/Glimt. På de siste to kampene har Fardal Opseth scoret fem av de helgules ni mål.

Niende året med fotballskole for barn

Leonard Nilsen og Sønner (LNS), IL Andøygutten og FK Bodø/Glimt arrangerer for niende året på rad fotballskole for barn i alderen 6 til 16 år.
Les mer om:

Azemi klar for Vålerenga

Vålerenga har i dag hentet spissen Fitim Azemi fra israelske Maccabi Haifa. Det bekrefter Oslo-klubben på sine egne hjemmesider. Azemi scoret 11 mål for Bodø/Glimt i Eliteserien i fjor, men dro til Israel da de rykket ned. Nå er 25-åringen tilbake i Norge, og kan få sin Vålerenga-debut allerede mot Tromsø på mandag.

Opseth-show da Glimt knuste Arendal

Kristian Fardal Opseth er i ferd med å skyte Bodø/Glimt til Eliteserien. Søndag scoret han hattrick da serielederen i 1. divisjon slo Arendal 5-0.

Bodø/Glimt vant 5-0 over Arendal

Bodø/Glimt beholder ledelsen i OBOS-ligaen. De vant 5-0 mot Arendal på Aspmyra stadion under kveldens kamp.
Les mer om:

Glimt kan tape millioner etter kontraktstabbe

Tidligere Glimt-spiller Papa «Badou» Alioune Ndiaye er på vei til Galatasaray, men en videresalgsklausul som falt ut av kontrakten kan gjøre at Bodø/Glimt går glipp av flere millioner.
Les mer om:

RBK bekrefter Konradsen-overgang

Morten Ågnes Konradsen selges fra Bodø/Glimt til Rosenborg. 21-åringen blir dermed gjenforent med sin bror, Anders Ågnes Konradsen. Les mer på tv2.no.

Poengdeling i toppkampen

Start og Sandnes Ulf delte poengene broderlig i en kamp ingen av lagene hadde lyst til å tape. Bodø/Glimt har nå åtte poeng ned, mens Ranheim kan sende Start ned på 3. plass etter sin kamp senere i kveld. Det…

Glimt med jerngrep om tabelltopp

Ulrik Saltnes og Kristian Fardal Opseth sørget for å gi Bodø/Glimt 2-1 og tre poeng borte mot Mjøndalen. Formlaget fra Bodø topper 1. divisjon med ni poeng.

Bodø/Glimt med jerngrep om tabelltoppen

Ulrik Saltnes og Kristian Fardal Opseth sørget for å gi Bodø/Glimt 2-1 og tre poeng borte mot Mjøndalen. Formlaget fra Bodø topper 1. divisjon med ni poeng.

Brennhete Saltnes sørget for Glimt-seier mot Mjøndalen: – Jeg liker å diktere spillet

(Mjøndalen – Bodø/Glimt 1-2) Ulrik Saltnes (24) scoret igjen for nordlendingene, som vant mot Mjøndalen. Indreløperen har nå scoret fem av Glimts åtte siste mål.
Les mer om:

Bodø/Glimt med ny, sterk seier: - Vi er et steg nærmere målet

Ulrik Saltnes og Kristian Fardal Opseth sørget for å gi Bodø/Glimt 2-1 og tre poeng borte mot Mjøndalen. Formlaget fra Bodø topper 1. divisjon med ni poeng. 

Følg kampen mellom Bodø/Glimt og Mjøndalen

KRISTIANSAND (NRK): Politiet valgte å la den ulovlige nynazistiske demonstrasjonen gå av frykt for at det kunne bli bråk. Det får de kritikk for.

Reginiussen reddet Ranheim

Joachim Osvold så ut til å bli matchvinner for Bodø/Glimt med sin første berøring på ballen, men Ranheim reddet 3-3 i toppoppgjøret i 1. divisjon lørdag.
Les mer om: