Nyheter om Bodø/Glimt


Bodø/Glimt står overfor tidenes hardkjør i norsk fotball – nå skal Knutsen rotere

SKIEN (VG) Den første av 17 kamper i juli og august er spilt – og Bodø/Glimt er også i gang med det som trolig blir 21 strake matcher med maks fire dagers hvile mellom hver. Aldri har et norsk klubblag vært gjennom noe lignende.

Éder Militao går opp i lønn og får en vanvittig utkjøpsklausul på 10 milliarder

Det er tydelig at Real Madrid tenker at ingen skal komme og knabbe deres beste spillere. – Kongens klubb følger opp og forsterker en trend med å sette vanvittige utkjøpsklausuler på avtaler de forlenger. Den brasilianske midtforsvareren har forpliktet til laget akkurat som hans landsmenn Vini Jr og Rodrygo. Les: Bekreftet! Ikke noe problem å kjøpe «den totale midtbanespiller», du må bare ut med 5 milliarder Kontraktsfornyelsene fortsetter i Real Madrid. Først var det Modric, så Vinicius, senere Rodrygo og nå den siste som kom på kontraktsforlengelsestoget er Éder Militao.

Krever 1,2 milliarder og kommer til å få 1,2 milliarder av Liverpool

Liverpool skal ta tilbake tronen fra Manchester City og holde på den, neste sesong blir trolig den oppgaven svært tøff, trolig for tøff hvis du spør de fleste engelske eksperter til tross for at Mohamed Salah har skrevet under på en langtidskontrakt. Og som en del av klubbens langsiktige tekning, Liverpool skal hente Englands største talent om dagen 18 år gamle Jude Bellingham. Sjefene på Anfield er villig til å både bla opp og vente. Jude Bellingham har bitt en svært viktig spiller for Borussia Dortmund. Han har forlengs etablert seg i det øvre sjiktet av europeisk fotball.

Bekreftet! Ikke noe problem å kjøpe «den totale midtbanespiller», du må bare ut med 5 milliarder

Barcelona er svært fornøyde med at de endelig har fått på plass finansiering av «den totale midtbanespiller» Franck Kessie. – Dette er en nyhet som har ligget og ulmet en stund, men som først i dag, rett etter sjefene på Camp Nou fikk solgt 10% av Tv-rettigheter til et amerikansk selskap for 2 milliarder. Barcelona har lært av tabben fra Neymar salget med å ha lave utkjøpsklausuler så denne gangen klasker de på en utkjøpsklausul på 5. milliarder. Franck Kessie har i dag signert en avtale for de neste fire årene med Barcelona.

Nå vet vi hvorfor Erik Botheim ikke dro tilbake til Bodø/Glimt

I fjor banket Erik Botheim inn mål for Bodø/Glimt og var med å bringe seriegullet hjem til Bodø for andre år på rad. Verden fikk opp øyene for spissen og det endte med en overgang til russiske Krasnodar for omtrent 80 millioner kroner. Den russiske invasjonen av Ukraina gjorde det umulig å fortsette Krasnodar og etter å ha blitt endelig fristilt fra avtalen for en måned siden regnet mange med en retur til Bodø/Glimt var aktuelt. I følge TV 2 er Erik Botheim på vei til Salernitana som allerede «har» Stefan Strandberg og Emil Bohinen.

Odd senket Glimt etter dramatiske overtidssekunder

Odd stoppet tapsrekken på fire hjemmekamper da Bodø/Glimt ble slått 3-2 i Eliteserien lørdag. Ni minutter på overtid sikret Espen Ruud seieren på straffespark.

Normann vil aldri tilbake til Russland, Haaland er klar for Manchester City og Sørloth får en ny sjanse

Mathias Normann som er på kontrakt med russiske Rostov har i et år vært på lån hos Norwich i Premier League, nå lå en kjøpsopsjon i bunn, men den var linket til overlevelse på øverste nivå. Det ble bare 25 kamper for Normann for Norwich på grunn av et skadeopphold som kom særdeles ubeleilig. Den defensive midtbanespilleren har kontrakt med Rostov frem til sommeren 2024, i en normal situasjon ville han returnert, men på grunn av Russland sin invasjon av Ukraina ønsker han aldri å returnere. Hele verden har fått med seg at Erling Braut Haaland har signert for Manchester City.

Fauskekvinne fikk full pott

Kvinnen så på Bodø/Glimt spille mot Odd, lite viste hun at telefonen skulle ringe.
Les mer om:

Spillere og trenere i harnisk etter kontroversiell straffe: – Bittert

Bodø/Glimt trodde de hadde sikret ett poeng mot Odd langt inne på overtid. Så oppsto situasjonen hele Fotball-Norge snakker om i kveld.
Les mer om:

Klarte ikke å delta på feiringen etter kampen - dette sier mannen bak overfallet

SKIEN: Tobias Lauritsen hadde nok med seg selv etter den stygge smellen han fikk i Odds 3-2-seier over Bodø/Glimt.

Flere spillere fortjener ros etter det elleville dramaet - er du enig i TA-børsen?

SKIEN: Odd slo Bodø/Glimt 3-2 lørdag. Her er vår vurdering av spillerne.
Les mer om:

Langt på overtid tok kampen fullstendig fyr: – Spinnvilt

SKIEN: (Odd - Bodø/Glimt 3-2) Det ble en helt ellevill avslutning på kampen mellom Odd og Bodø/Glimt lørdag. Gjestene utliknet seks og et halvt minutt på overtid, mens Espen Ruud (38) satte inn seiersmålet to minutter senere.

Skadesmell da Bodø/Glimt tapte ellevilt drama Skien

Ingenting gikk gultrøyenes vei lørdag kveld.
Les mer om:

Odd-spissens innrømmelse etter omstridt straffe: – Skjønner at folk reagerer

SKIEN (VG) (Odd – Bodø/Glimt 3–2) Ingen i Bodø/Glimt forsto hvorfor dommer Rohit Saggi dømte straffe til Odd åtte minutter på overtid. Også Abel Stensrud (20) – spilleren som ble felt – synes den var soft.

Vanvittig overtidsdrama

Bodø/Glimt så ut til å redde ett poeng mot Odd, men så ble det dramatisk på overtid.
Les mer om:

Knutsen reagerer på dommeravgjørelse i sluttsekundene: – Ikke straffespark én gang i året

Sju minutter på overtid så Isak Helstad Amundsen ut til å redde poeng for Bodø/Glimt mot Odd, men kun minuttet senere fikk Odd straffespark, og Espen Ruud sendte Skien til himmels. Straffen kom etter at Abel William Stensrud ble felt av Japhet Sery Larsen. Glimt-trener Kjetil Knutsen var ikke imponert over dommeravgjørelsen. – Å dømme på noe sånt ... Da skal du være 100 prosent sikker. Det reagerer vi sterkt på. For meg er det ikke straffespark én gang i året. Vi får ikke gjort noe med det, sier han til Discovery etter kampen. Seieren var Odds første på hjemmebane siden 8.

Odd vant etter overtidsdrama

Superveteranen Espen Ruud (38) senket Bodø/Glimt med et straffespark etter 99 minutter. Odd vant 3-2 på Skagerak.
Les mer om:

Odd og Glimt har startet selskap sammen

SKIEN: Lørdag kveld er de motstandere på Skagerak arena, men utenfor banen spiller Odd og Bodø/Glimt på samme lag.
Les mer om:

Glimt-kapteinen ga Vålerenga mer smerte i cupen

Ulrik Saltnes ble matchvinner på tampen da Bodø/Glimt vant 1-0 borte mot kriserammede Vålerenga i fotball-NMs tredje runde.

Saltnes med egen Pride-markering: – Utrolig viktig

VALLE (VG) (Vålerenga – Bodø/Glimt 0–1) De som fulgte ekstra godt med la kanskje merke til Bodø/Glimt-kapteinens fine gest til Pride-miljøet under kampen mot Vålerenga.

Vålerenga-nedturen fortsetter – sen scoring ga cupexit

Ulrik Saltnes ble matchvinner på tampen da Bodø/Glimt vant 1-0 borte mot kriserammede Vålerenga i fotball-NMs tredje runde.

Vålerenga slått ut av cupen - til tross for strafferedning

Vålerenga-krise ble et faktum i det de røk ut i cupens tredje runde mot Bodø/Glimt. Ulrik Saltnes ble matchvinner på tampen da Glimt sikret 1-0. Vålerengas keeper Magnus Sjøeng får i sin debykamp en strafferedning som var med på å holde hjemmelagets håp oppe helt til siste minutt. Men i det ordinær tid er ute setter Glimt kaptein Saltnes kampens eneste mål, og sørger for at nordlendingene går videre til neste runde i cupen. – Vi er inne i en motgangsperiode, så får vi si det slik at vi i dag var opp mot vårt beste mot et godt lag.

Glimt kjempet seg videre i cupen

Vålerenga keeperdebutant så ut til å bli helten mot Bodø/Glimt, men en sen scoring fra Ulrik Saltnes gjorde at de Glimt tok seg videre til cupens fjerde runde.

Vålerenga-krisen fortsetter: – Det er blytungt

INTILITY ARENA (VG) (Vålerenga - Bodø/Glimt 0–1) Bare minutter etter at keeperdebutant Magnus Sjøeng (20) så ut til å bli den store helten for hjemmelaget, banket Ulrik Saltnes ballen i mål og sendte Bodø/Glimt videre i cupen.