Nyheter om Bodø


Roma vant conferenceligaen – fullt hus for Mourinho

Roma kunne onsdag juble som den første vinner av conferenceligaen, selv om José Mourinhos lag underveis slapp inn ti mål på fire kamper mot Bodø/Glimt.

Godset temmet Glimt borte– hentet opp 0-2 med Friday-scoring

Tittelforsvarer Bodø/Glimt fikk ikke Strømsgodset ned på jorda i Eliteserien fotball. Innbytter Fred Friday skjøt inn 2-2-utlikningen

Historisk seier til Roma

Roma kunne onsdag juble som den første vinner av conferenceligaen, selv om José Mourinhos lag underveis slapp inn ti mål på fire kamper mot Bodø/Glimt.

Roma vant Conference League

Roma kunne onsdag juble som den første vinner av Conference League etter seier mot Feyenoord, selv om José Mourinhos lag underveis slapp inn ti mål på fire kamper mot Bodø/Glimt.

Roma vant historiens første Conference League – slo «norske» Feyenoord

(Roma – Feyenoord 1–0) Nicolò Zaniolo scoret hat trick mot Bodø/Glimt i kvartfinalen, og ble matchvinner da Roma vant sin første turnering i UEFA-regi i klubbens historie.
Les mer om:

Godset temmet Glimt borte– hentet opp 0-2 med Friday-scoring

Tittelforsvarer Bodø/Glimt fikk ikke Strømsgodset ned på jorda i Eliteserien fotball. Innbytter Fred Friday skjøt inn 2-2-utlikningen

Millionoverskudd for Bodø kommune – men én ting uroer kommunedirektøren

Resultatet i første tertial for Bodø kommune er bedre enn ventet. Men i horisonten truer mørke skyer.
Les mer om:

Nok et poengtap for Glimt – dette mener spillerne må forbedres

Det var langt fra helsvart for Bodø/Glimt mot Strømsgodset, et surt poengtap til tross. Likevel er Kjetil Knutsen, Hugo Vetlesen, Brede Moe og Marius Høibråten samstemte om en ting: Gultrøyene har mye å jobbe med.

Glimt-børsen etter poengdelingen med Strømsgodset

Det endte 2-2 mellom Bodø/Glimt og Strømsgodset. Her er dommen over de helgule spillerne.
Les mer om:

Dansk media: Bodø/Glimt har vært hos dansk suksesstrener for å lodde stemningen

Ingen blir overrasket når – ikke hvis – Kjetil Knutsen blir hentet til en større klubb utenfor Eliteserien. Det er derfor heller ikke overraskende at Bodø/Glimt jobber aktivt med å finne en verdig erstatter. Neste trener som skal inn og fortsette steamen til Glimt (vi ser bort fra den litt seige starten i Eliteserien), skal ikke være hvem som helst. LES: Der kom endelig bekreftelsen Liverpool-supporterne har ventet på! I den danske superligaen har nettopp Jess Thorup ledet FC København til serietittel.

Ny Glimt-smell - seieren glapp etter tabbe

Bodø/Glimt fikk en pangstart mot Strømsgodset, og ledet 2-0 etter en knapp halvtime etter scoringer av Amahl Pellegrino og Brede Moe. Så rotet de vekk seieren. Først reduserte Godset etter en kjempetabbe av keeper Nikita Haikin. Sisteskansen forsøkte å spille seg ut av egen boks, men Lars-Jørgen Salvesen snappet ballen og serverte Johan Hove som reduserte. På tampen kom utligningen. Fred Friday dro seg inn i boksen, og satte ballen i hjørnet. Dermed var opphentingen komplett, og lagene endte med ett poeng hver. Glimt har kun vunnet en av siste fem kamper i serien.

Glimt kastet bort tomålsledelse

Bodø/Glimt ledet 2-0 hjemme mot Strømsgodset, men etter en keepertabbe fra Nikita Haikin kom drammenslaget tilbake og fikk med seg ett poeng mot den regjerende seriemesteren.
Les mer om:

Holder stengt i sommer: – Vil nok oppleves som et savn

Er du turist og skal på camping i Bodø i sommer, må du 10 kilometer ut av byen.
Les mer om:

BBC: – Kanskje verdens vakreste «roadtrip»

Planlegger du bilferie i år? Britene mener du bør dra nordover. Kystriksveien (RV17) fra Steinkjer til Bodø er blitt kalt en av verdens vakreste turistveier.
Les mer om:

Nå sluttbehandles planen for den framtidige bydelen i Bodø

16. juni skal bystyre behandle planen for den framtidige bydelen på Hernes etter at privatpersoner og organisasjoner har kommet med sine innspill.
Les mer om:

En moderne byutvikling vil handle om å skaffe Bodø sentrum flere beboere, ikke parkeringsplasser

Slik en plog bryter jorda har bilen snudd om på byene våre.
Les mer om:

Åpnet flunkende ny skole til en halv milliard - andre steder fortviles det

Tirsdag var det offisiell åpning av Mørkvedbukta skole og barnehage i Bodø. Bittersøtt, mener FAU-leder.
Les mer om:

Vikings Tripic ute i en måned

Viking er uten Zlatko Tripic de neste ukene. Han sliter fortsatt med lysken, melder Stavanger Aftenblad. Det var etter seriekampen mot Bodø/Glimt 24. april at Tripic kjente på en belastningsskade. Han var tilbake mot Strømsgodset 12. mai, men spilte bare det siste kvarteret. Tripic spilte fra start fire dager senere mot Jerv, men bare en omgang etter å ha følt på lyskeproblemene igjen. Nå skal han bruke tiden til å bli bra igjen. – Vi har lagt en plan med trening.

Gir Moe sjansen på landslaget

Ståle Solbakken tar med seg Bodø/Glimts Brede Moe til landslagets fire Nations League-kamper i juni. 30 år gamle Moe har ikke spilt på Norges A-lag før. Se hele troppen på tv2.no.

Se jubelbildene fra åpningen i Bodø

Tirsdag 24. mai var det offisiell åpning av Mørkvedbukta skole og barnehage i Bodø.
Les mer om:

Mener alkoholloven ble brutt for andre gang: – Har gjennomført konkrete tiltak for å unngå at dette skjer igjen

Bodø kommune mener Samfunnet på Mørkved har brutt alkoholloven. For andre gang på ett år.
Les mer om:

Regjeringen stopper Fritidskortet. Men i Bodø fortsetter de å dele ut millioner til barn og unge

Bodø kommune gir nærmere 38 millioner kroner til barn og ungdom for at de skal kunne drive med organiserte aktiviteter. Det gjør de selv om et lignende nasjonalt prosjekt har vist seg å ikke fungere som ønsket.

LSK må til Bodø – Kisa og Turn fikk hjemmekamp

Mandag ble det klart hvem som møtes i cupens andre runde – og det er duket for flere fine oppgjør for lagene fra Romerike.
Les mer om:

Bodø/Glimt anker Knutsens Uefa-utestengelse

Bodø/Glimt har bestemt seg for å anke karantenen trener Kjetil Knutsen ble ilagt av Det europeiske fotballforbundets etter conferenceligakampen mot Roma.

Mest lest siste uke