Nyheter om BodøFlere elever ved Bodø videregående skole skal ha fått skabb: - Det er en epidemi

Avisa Nordland har fått kjennskap til at flere personer angivelig skal ha fått skabb på Bodø Videregående skole. En mor av en av elevene ved skolen sier at situasjonen oppleves som håpløs.
Les mer om:

I dag leverte Bodø søknaden kulturministeren nektet å støtte

Kulturminister Trine Skei Grande avviste Bodøs planer om å bli Europeisk kulturhovedstad i 2024, og ba byen om å søke igjen på et senere tidspunkt. I dag blir likevel søknaden levert – uten en garanti om statlig støtte.

Bodø Run Festival 2019

Bodø Run Festival 2019
Les mer om:

Ullensaker/Kisa 2 - Bodø/Glimt 2 25. august klokken 17.00

Ullensaker/Kisa 2 - Bodø/Glimt 2 25. august klokken 17.00

Pågrepet etter knivtrusler i Bodø

En mann ble pågrepet for knivtrusler ved en bolig i Bodø torsdag kveld.
Les mer om:

Pårørende og ansatte har kommet med alvorlige påstander. Nå skal miljøtjenesten i Bodø granskes

Både pårørende og ansatte har kommet med alvorlige påstander mot miljøtjenesten i Bodø. Nå skal tjenesten granskes utenfra.
Les mer om:

Skremt da han så skadene som ga kjøreforbud: - Vi vil ha forsøk med saltfri vei i Bodø

Denne bilen fra 2007 var så saltskadd at den fikk kjøreforbud da den var til EU-kontroll torsdag. Nå vil Frp ha forsøk med saltfri riksvei fra Tverlandet til Løpsmark.
Les mer om:

– For mange folk forsvinner ut - og vi klarer ikke stoppe det slik Tromsø, Bodø og Alta har klart(pluss)

Næringssjef Terje Steinsund i Narvik er imponert over næringsarbeidet som gjøres i Sør-Troms, men synes nå et virkelig krafttak må til for å stoppe befolkningsnedgangen.
Les mer om:

Frykter at flere kamper ryker

SKIEN: Odd-trener Dag-Eilev Fagermo er ikke veldig optimistisk med tanke på Fredrik Oldrup Jensen (26) og søndagens toppkamp i Molde. Det er heller ikke sikkert at midtbanespilleren rekker neste hjemmekamp mot Bodø/Glimt.

Keeper Nikita Hikin forsetter i Bodø/Glimt

Nikita Hikin har forlenget kontrakten med Bodø/Glimt og blir i klubben ut 2021. Haikin kom til klubben før årets sesong. – Vi startet å snakke for noen måneder siden og det var en fin forhandling, så jeg er glad for å ha signert og ser frem til to ekstra år i klubben, forteller Haikin etter signeringen. Les: Ola Kamara limer inn ballen i krysset fra 16 meter! Han trives godt i klubben og ser frem til å videreutvikle seg. – Jeg liker folkene, de er gode mot meg og respekterer meg. Jeg ser for meg å spille her og jeg er klar til å ta videre steg.

Nå har Bodø sendt søknaden

Les mer om:

Dette jobber politiet med torsdag

Foreløpig ingen meldinger fra politiet om saker fra Harstad og omegn. Men i Bodø gikk det hett for seg natt til torsdag.
Les mer om:

Delte ut bøter i Bodø

Les mer om: