Nyheter om Bodø


Lanserer nytt tilbud i Bodø: – Det er viktig at folk ser at de ikke er alene

Kreativt verksted er et nytt tilbud i regi av Røde Kors i Bodø. Organisasjonen håper at verkstedet kan bidra til at færre faller utenfor i samfunnet.
Les mer om:

Hanne tok med familien og flyttet til Bodø: – Med kaffe og ren vilje så kommer man langt

Hanne Myrvang (46) måtte reise lenger sør i landet før hun fant tilbake til sine nordnorske røtter. Nå er den nye daglige lederen for Frelsesarmeen i Bodø tilbake i nord, her ønsker hun å spre hjertevarme for mennesker som sliter med rus.

Får fortsette å vokte målet etter lang tids usikkerhet

Egentlig helt frem til nå har Viking keeper Iven Austbø vært usikker på om han fikk fortsette i Viking. – Mens alle de andre i Viking på utgående kontrakter (11 stykker) fikk løpende sine kontrakter utvidet lot en avklaring med Iven vente på seg.  Den 33 år gamle keeperen fra Stavanger har en lang merittliste som begynte i Viking som junior i 2002. Les: Veteran forlenger etter opprykk Iven Austbø kom til Viking så tidlig som i 2002. Da hadde han levert godt i RIL og tok plass på juniorlaget til de mørkeblå.

Reagerer på flytting av reindriftsforvaltning fra Fauske til Bodø

Ordfører Jørn Stene tilbyr kontorer til reindriftsforvaltningen på Fauske.
Les mer om:

Tordner etter foreslått busskutt. Tvinges til hurtigbåt

Det er sterke reaksjoner i både Hamarøy og Steigen på at kommunene er i ferd med å miste morgenbussen til Bodø og en av ettermiddagsbussene derfra.
Les mer om:

Se bildene fra Nøtteknekkeren i Bodø. Kjenner du noen?

I kveld var det igjen klart for Pias Ballettsudio og Nøtteknekkeren. Cirka 60 dansere var på scenen. Se bildene og om det er noen du kjenner.
Les mer om:

Politikerne i Bodø hørte ikke på barnevernslederen: – Merkelig og uforståelig

Etter en periode uten ventelister og med lavere sykefravær, går det feil vei i barnevernet i Bodø: – Innholdet i sakene våre blir alvorligere og alvorligere, sier barnevernsleder Arve Rolandsen.

Neste år kan du se kunstutstillinger i Bodø sammenhengende hele året

12 kunstutstillinger kan Bodø Kunstforening og Stormen Kunst til sammen by på i 2019. Det aller meste som skal stilles ut er av kunstnere fra vår egen landsdel.
Les mer om:

En bølge av rørende harmoni

«Vårt lys skal brenne ned, for glede og for fred – så vi kan feire jul igjen» sang de vel 40 jentene i Bodø Domkirkes Ungdomskor – og akkurat slik er det, hver gang.
Les mer om:

Legger ned journalistutdanningen i Bodø: – Mange slutter før de er ferdige

Nord Universitet avvikler bachelorstudiet i journalistikk.
Les mer om: