Nyheter om Blackburn


Morten Gamst Pedersen har fortsatt ambisjoner

Avsluttingen for Morten Gamst Pedersen i Tromsø ble unødvendig knotete etter at veteranen først ble lovet en sesong til for så å ikke få det etter klubben lenge ikke turte å ringe han med den dårlige nyheten. Nyopprykkede Sandefjord tilbød en kontrakt, men nå har han valgt å returnere til Finnmark og spille for sin gamle klubb Alta. Det er viktig for Morten Gamst Pedersen som spilte i flere år for Blackburn i Premier League å poengtere at han fortsatt har ambisjoner. «Det fristet å komme hjem til Finnmark nå og være med på et spennende prosjekt i Alta IF.

Hva nå Morten Gamst Pedersen?

Det kom til en litt merkelig avslutting på Tromsø legende Morten Gamst Pedersen sin karrière i Nordens Paris. – Etter nedrykket til OBOS-Ligaen hørte han ikke noe fra klubben i lang tid til tross for at han trodde de var enige om en sesong til. Morten Gamst Pedersen var absolutt ikke klar for å legge fotballskoene på hylla og reiste til England for å trene med sin gamle klubb Blackburn. – Det fikk han en mottagelse en helt verdig, det var nok noe av grunnen til han etter en dialog med nyopprykkede Sandefjord sa nei takk til en avtale.

Bournemouth-stjernen Joshua King drømmer om Manchester United

Joshua King forteller at en overgang til Manchester United forrige måned ville vært «en drøm som gikk i oppfyllelse» – men innrømmer at han må «være forsiktig med hva jeg sier» om det. Ole Gunnar Solskjær lag prøvde i alle retninger å finne en angrepsspiller før fristen i vinterens overgangsviduet gikk ut. Edinson Cavani, Danny Ings, Islam Slimani, Dries Mertens, Salomon Rondon og – kanskje mest bisarr – Adolfo Gaich alle nevnt som United mål, før de til slutt hadde flaks med minutter igjen for å lande den tidligere Watford spilleren Odion Ighalo på utlån fra Kina.

Faren til Taylor Swift fryktet for livet hennes

Er ikke bare-bare å mene noe, selv ikke når du er Taylor Swift. I natt var det premiere på Netflix-dokumentaren Miss Americana under Sundance-festivalen i Utah. Filmen, regissert av Lana Wilson (After Tiller, The Departure), gjør et dypdykk inn i popstjernens karriere.

Morten Gamst Pedersen fikk beskjed først i dag!

Tromsø-legende Morten Gamst Pedersen regnet med å være med videre inn i denne sesongen. – Det var planen i fjor helt til det plutselig ble helt stille fra sjefene i klubben. Idag har Tromsø sendt ut en pressemelding hvor klubben etter et møte med hovedtrener Simo Valakari og «Gamsten» har bestemt at de ikke tilbyr ny kontrakt. Les: Leeds vil styrke midtbanen med norsk talent «Tromsø IL har besluttet at klubben ikke tilbyr Morten Gamst Pedersen ny kontrakt. TIL og Morten hadde i dag et møte, der han fikk beskjed om klubbens avgjørelse.

Gamst Pedersen får ikke ny kontrakt

Tromsø IL har besluttet at de ikke tilbyr Morten Gamst Pedersen ny kontrakt, heter det i en pressemelding fra klubben. Klubben understreker at dette er basert på en helhetlig vurdering der stallsammensetting og dekning i de ulike posisjoner har spilt inn. Gamst Pedersen spilte for TIL i 2000 til 2004 før han dro til Blackburn. Han gjorde comeback i Tromsø i 2016.

Sett på treningsfeltet til Blackburn

Tromsø valgte å ikke gi Morten Gamst Pedersen en ny avtale til tross for at det var noe de hadde signalisert at de ville gjøre. Faktisk har de ikke tatt kontakt og fortalt sin klubbveteran hva som skjer. Alle skjønner at ting endres når man rykker ned og at det trolig er mye som skjer i kulissene, men det hindrer en ikke fra å ta kontakt. – Morten Gamst Pedersen er ikke en som sitter på rumpa, 38 åringen vil fortsatt spille fotball.

Gamst Pedersen trener med Blackburn

Trener med gamleklubben denne uken.
Les mer om:

Her realiserte Morten guttedrømmen, som sikret han økonomisk resten av livet. Nå er han tilbake - 15 år etter

Morten Gamst Pedersen skal trene med gamleklubben Blackburn i en uke.
Les mer om:

Gamst trener med Blackburn: – Jeg holder alle muligheter åpne

Morten Gamst Pedersen og Blackburn har blitt enige om at han skal trene en uke med gamleklubben. Allerede i dag er han på første økt.
Les mer om:

Gamst trener med Blackburn: – Jeg holder alle muligheter åpne

Morten Gamst Pedersen og Blackburn har blitt enige om at han skal trene en uke med gamleklubben. Allerede i dag er han på første økt.
Les mer om:

«Big Sam» Allardyce kan fikse Arsenal på én dag

Du kalles ikke «Big Sam» for ingenting. I tillegg til en ruvende tilstedeværelse har Sam Allardyce fortsatt snakketøyet og selvtilliten i orden.  Den tidligere engelske landslagstrener, og senest manager for Everton frem til mai 2018, er ikke i tvil om at Arsenal er i en bakevje som forutsetter en «Allardyce-opprydning». -Jeg kunne komme å jobbe med Arsenals forsvar og gjøre dem bedre til i morgen. Det ville overhodet ikke være noen problemer. Det har jeg allerede gjort hos alle klubbene jeg har jobbet med: Newcastle.

Fulgte etter pappa ut portene på Lerkendal

Noen overganger skjønner man logikken bak nesten før de skjer. En av Rosenborg sine aller største talenter er 20 år gamle Tobias Bjørnebye som har vært lånt ut til Hødd.

Leeds fortsetter å vinne

Leeds slo Blackburn 2-1, mens Preston vant 3-1 over Huddersfield, og lagene henger seg på toppen av tabellem. West Bromwich holder toppen i Championship, men både Preston og Leeds har rett på hælene. Preston tok en 3-1-seier over Huddersfield, og holdt fast på andreplassen. Les: Ajax-sensasjon Hakim Ziyech blir trolig snart å finne i Premier League Leeds tok også en 2-1-seier over Blackburn og forblir tredje.

Det blir ikke Roma for Sunderlands hat-objekt Nr.1 likevel

Man kunne i forrige uke høre et samlet engelsk pressekorps riste på hodet over nyheten om at Jack Rodwell, som hvis vi skal være snille oppførte seg som en drittsekk som godt betalt Sunderland spiller.

Skadeskutte og upopulære Jack Rodwell på vei til Roma

Stemmer det at Roma er neste stopp for Jack Rodwell er det meget hyggelige nyheter for en som både har vært skadet og slitt med mentale problemer og som har vært yndet (og fortsatt er) hat-objekt for en rekke Sunderland fans.  Når man ser nær historikk er det meget overraskende at en storklubb som Roma nå tydeligvis satser på en så skadeskutt spiller. Les: Inter Milan tror de kan bringe Thomas Müller tilbake i toppform Jack Rodwell skal ifølge den italienske journalisten Fabrizio Romano være på vei til AS Roma i Serie A. Jack Rodwell will undergo his medicals tomorrow with AS Roma.

Få tror det stopper ved utlån

Roma har hentet Nikola Kalinic på lån fra Atletico Madrid frem til 30. juni 2020. -Utlånsavtalen er på to millioner euro, Roma kan kjøpe den kroatiske landslagsspilleren etter endt låneperiode for ni millioner euro. Kalinic har god erfaring fra italiensk fotball og Serie A før han dro til Spania spilte han for både Fiorentina og Inter Milan. Les: Tidligere Liverpool-kjempe stakk av fra Champions League spill “It feels great, because I am joining a big club. I am proud to become part of this team and this club.

Johansen og Fulham slo tilbake med seier

Stefan Johansen spilte 62 minutter da hans Fulham vant 2-0 hjemme mot Blackburn lørdag. Dermed sikret London-klubben sesongens første seier.
Les mer om:

Craig Bellamy: Tidligere Liverpool-spiller slår følge med Kompany

Den 39-årige waliseren blir ikke nødvendigvis husket best for to runder á ett år på Anfield, men skitt au. Det er uansett noe vanskelig å putte Bellamy i en klubb-bås. Nei, dette må vi faktisk trekke tilbake.

Henning Berg slutter i Stabæk, men blir ikke arbeidsledig

Nå som Henning Berg forlater Stabæk og overtar treneransvaret for den kypriotiske klubben Omonia Nicosia, vil han bosette seg i kort avstand fra min favoritt strippeklubb Elysee Night Spot som starter natten ved lunchtider.  Det er trolig ikke Henning Berg sine prestasjoner for Stabæk som har åpnet opp døra hos den kypriotiske klubben, men heller hans spillererfaring fra Manchester United, Blackburn og landslaget.

Lokale Leeds-fans fikk med seg ett poeng

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Kvinesdal-formann Jan Rob er blant dem som er med på turen. Et chartret fly tok av fra Kjevik utenfor Kristiansand fredag formiddag - og siden ankomst Leeds har nordmennene virkelig satt farge på fotballbyen.- Det har vært en fantastisk tur.

Nå har vi enda en nordmann i Premier League

Mens de aller fleste her hjemme har fulgt Leeds sin kamp om opprykk til Premier League har Norwich City med den defensive midtbanespilleren Alexander Tettey sakte, men sikkert fått grepet om Championship.  I går vant de 2 -1 mot Blackburn og etter tre sesonger er Norwich og Alexander Tettey tilbake i Premier League. Les: Spanske AS: -Har blitt enige om en vanvittig lønn. I 2017 hentet de inn Daniel Farke som ny manager, han har god erfaring som angrepsspiller for en rekke lag i Tyskland og kom fra jobben som hovedtrener for andrelaget til Borussia Dortmund.  – Det ble etterhvert en suksesshist

Klare for Premier League

Etter tre sesonger er Norwich og Alexander Tettey tilbake i Premier League. Opprykket ble klarte med 2-1 hjemme mot Blackburn lørdag kveld.

Rykket opp til Premier League

Etter tre sesonger er Norwich og Alexander Tettey tilbake i Premier League. Opprykket ble klarte med 2-1 hjemme mot Blackburn lørdag kveld.

Norwich til Premier League

Alexander Tetteys klubb Norwich er klar for Premier League etter 2-1 over Blackburn i kveld, etter tre sesongar i Championship. Alle måla kom i første omgang. Tettey kom innpå som innbytar på overtid. Sheffield United slo Ipswich 2-0 og er også i praksis klar for opprykk.