Nyheter om Blackburn


Tottenham går etter forsterkninger hos Newcastle

Newcastle United-spissen Allan Saint-Maximin er på Tottenham Hotspurs radar denne sommeren, London-klubben ser ut til å styrke seg foran Antonio Contes første hele sesong. Lilywhites har allerede bekreftet to signeringer foran sesongen 2022/23 – Ivan Perisic og Fraser Forster kom begge til klubben i juni. I tillegg skal Tottenham blitt enige om en avtale på 26 millioner pund for å kjøpe midtbanespiller Yves Bisouma fra Brighton. Nå vendes vende oppmerksomheten mot å signere en spiss. Ifølge Football.London kan den spissen være Allan Saint-Maximin.

Leeds enig med Bayern München rett etter det personlige var på plass

Marc Roca ble tidligere i dag enig om de personlige vilkårene med Leeds United og er klar til å signere en fireårskontrakt når Bayern München gir grønt lys til overgangen. Den 25 år gamle spanjolen har vært i Bayern München siden sommeren 2020, men oppholdet i den tyske storklubben har egentlig aldri vært noen suksess. Ifølge Sky Sport Germany har Bayern München og Leeds blitt enige om en pris for midtbanespilleren. Leeds skal betale 110 millioner kroner, det beløpet kan senere øke til 160 millioner avhengig av bonuser.

Marcelo lar seg overtale til å bli i La Liga av Ronaldo

Heldigvis har Marcelo som nå faktisk forlater Real Madrid og fått flere alternativer på bordet enn klubben som har gjort alt for å torpedere karrieren til den tyske ballmagikeren Mesut Özil. Etter 15 år og 25 titler er det definitivt slutt i kongens klubb på avskjedspressekonferansen Marcelo var vag om fremtidige planer, men han overraskende for alle bli værende i La Liga. Den brasilianske fotballegenden Ronaldo har tatt seg tid til å snakke med sin landsmann og bedt han om å melde overgang til Real Valladolid.

Juventus stopper Steven Gerrard sin store plan

Liverpool legende Steven Gerrard trapper gradvis opp til en dag å overta som manager på Anfield, men det kommer ikke til å skje på en god stund. – Suksess med Rangers i Skottland brakte han til Aston Villa. Suksess i Premier League vil gjøre han svært aktuell den dagen Jürgen Klopp bestemmer seg for å finne på noe annet. Nå er fokus på neste sesong og hvis det Gassetta dello Sport skriver er hans planer effektivt stoppet. Aston Villa har fått selskap i jakten på Luis Suarez så langt bare fra klubber som Steven Gerrard var sikker de ville slå.

Presenterte Vincent Kompany med historisk sus

Burnley har en stolt og lang historie, klubben var en av tolv som startet The Football League i 1888 bare seks å etter de selv ble stiftet. For noen dager siden sparket de Premier Leagues lengst sittende manager Sean Dyche med tungt hjerte. Til høsten ville 50 åringen fått 10 år som leder for klubben. I sin prestasjon av den nye manageren Vincent Kompany gjør de det med et historisk sus.

Har lagt et tredje bud på Mané

Liverpool vet de sitter på rent gull og har ikke tenkt til å la mannen som står for det raskeste hat-tricket i Premier Leagues historie med 2 minutter og 56 sekunder gå billig. (I en 6-1 seier mot Aston Villa i 2014/15 sesongen). Bayern München har etter sigende blitt enige med Sadio Mané om en treårskontrakt. Det kan sitte langt inne det som gjenstår er at klubbene blir enige om en overgangssum. Det tredje budet er sendt! Les: Åge Hareide assistent overtar Blackburn Det første budet fra Bayern skal ha vært 265 millioner kroner pluss bonuser.

Barcelona i sjokk over Lewandowski prising, Manchester United derimot…

Med de siste ukenes uttalelser fra den polske superstjernen Robert Lewandowski er det klinkende klart han vil bort fra Bayern München. 33 år gamle Lewandowski har levert år ut og år inn for den tyske storklubben og forventet en litt mer smidig holdning fra klubben nå som han ønsker seg videre. Barcelona har et intenst ønske om å signere Lewy, men er begrenset av dårlig økonomi. Sjefene på Camp Nou var villige til å strekke seg til 40 millioner euro, noe de mente var rimelig for en som bare har et år igjen av sesongen, deres slappe tilbud, vekket sjefene på Manchester United.

Dahl Tomasson ny Blackburn-manager

Danske Jon Dahl Tomasson er ansatt som ny hovedtrener for den engelske fotballklubben Blackburn. Mesterskapsserieklubben bekrefter ansettelsen på sine nettsider tirsdag. Tomasson har undertegnet en avtale som strekker seg fram til sommeren 2025. Den tidligere danske toppspissen kommer fra jobben som trener i svenske Malmö. Han forlot klubben mot slutten av fjoråret etter å ha ledet den til to strake seriemesterskap. Fra 2016 til 2019 var Tomasson Åge Hareides assistent på det danske landslaget.
Les mer om:

Åge Hareide assistent overtar Blackburn

Suksess med det danske landslaget under Åge Hareides ledelse førte til at assisten Jon Dahl Tomasson landet jobben som hovedtrener for Malmö FF. Suksess med de svenske seriemestrene førte til at han fikk sparken!. I sterk konkurranse med Bodø/Glimts hovedtrener Kjetil Knutsen og Ronny Deila som har overtatt den belgiske klubben Standard Liège har den meget sympatiske dansken fått jobben med å lede legendeklubben Blackburn.

Dansk dynamitt skal lede Blackburn tilbake til Premier League

Den tidligere danske landslagsspilleren (da danskene var dynamitt) erstattet Uwe Rösler som Malmø FF-trener, ledet den svenske klubben til titler, og tar et solid steg opp til Championship. På tirsdag kom bekreftelsen fra Henning Bergs første klubb i det store utlandet om at dansken har fått oppdraget med å sende den stolte klubben tilbake til Premier League.

Henning Berg sparket i mars, landet i dag ny trenerjobb

Henning Berg klarte å bli legendarisk på ferieøya Kypros ved at han klarte å bite seg fast som hovedtrener for Omonia over flere sesonger. – I mars fikk han sparken etter å ha ledet klubben siden slutten av 2019. Nå kan hans gamle klubb oppleve hvordan det er å ha den tidligere Manchester United spilleren som motstander. Nordmannen ble presentert som Páfos sin nye hovedtrener. LES: Kunne enkelt ha sikret seg Liverpools Darwin Nunez for 250 millioner «Páfos er glade for å kunngjøre signeringen av Henning Berg som vår nye hovedtrener» Páfos endte på en 6.

Kjetil Knutsen får konkurranse fra Ronny Deila og dansken som skaffet Malmö seriegull i 2021

Blackburn, som faktisk har vunnet Premier League vil tilbake i det gode selskap. Vi hadde tenkt å ringe Henning Berg, men redaksjonen har fredagsfølelsen og slapper heller av foran tastaturet. Berg var med i suksess-sesongen 1994/1995 da Blackburn med spissduoen Shearer/Sutton som banket inn for 49 mål, manager Kenny Dalglish med Jack Walker sine penger bygget opp et slagkraftig lag. Etter mesterskapet var sikret sluttet Kenny Dalglish og siden har Blackburn hatt store vanskeligheter med å finne flyten.

Neste danske trener på vei inn i engelsk fotball

Thomas Frank har virkelig vært en god ambassadør for danskene. Engelsk media og Brentford-suppporterne digger den temperamentsfulle, men også lune manageren. De sportslige resultatene med opprykk og etablering i Premier League med fotballmyggen Brentford er imponerende. Nå åpner døra seg for Jon Dahl Tomasson. Det er danske Ekstrabladet som er overbevist om at Dahl har rykket opp som favoritt til trenerjobben hos Blackburn. I løpet av de to årene han ledet Malmö FF vant han to serietitler og sikret Champions League-billett. For et halvt år siden valgte han å gi seg i Malmö.

Kjetil Knutsen i samtaler med tidligere Premier League-vinnere!

Ketil Knutsen er et hett navn i fotball-europa etter enrom suksess med Bodø/Glimt. Blackburn Rovers forbereder seg på å møte Knutsen om deres ledige stilling, kan TEAMtalk avsløre. Championship-laget leter etter en erstatter for Tony Mowbray etter at 58-åringens kontrakt ikke ble fornyet forrige måned. SISTE: Barcelona vil erstatte de Jong med City-stjerne Premier League-vinnerne fra 1995 har allerede snakket med en rekke managere, inkludert tidligere Sheffield Wednesday-sjef Carlos Carvahal, Ronny Deila (!) og Everton-legenden Duncan Ferguson. Mens Michael Beale og Daniel Fark

Knutsen favoritt til Blackburn-jobb – dette tror ANs ekspert

Onsdag ble Bodø/Glimts tidligere akademisjef Gregg Broughton presentert som sportsdirektør i Championship-klubben Blackburn. Nå lanseres Kjetil Knutsen som kandidat til å overta den ledige trenerstolen i klubben.
Les mer om:

Liverpool har ikke tenkt å gå glipp av lillebror Bellingham

Liverpool var en av flere klubber som angret på at de ikke prøvde hardere å overbevise familien til Jude Bellingham om at hans «videre utdannelse» ville blitt best ivaretatt hos dem. den tyske storklubben Borussia Dortmund kom for to år siden med det beste tilbudet og siden har den 18 år gamle midtbanespilleren ikke bare vokst seg inn til en fast plass i klubben, men også blitt en selvsagt del av det engelske landslaget. Jude Bellingham bor med sin mor i Tyskland, mens lillebror Jobe Bellingham bor med far i Birmingham.

Coutinho er «sluppet løs»

Noen hundre millioner kroner for en fotballsparker er uansett ikke billig, men i tilfellet Coutinho, som for rundt 1,5 milliarder ble hentet til Barcelona fra Liverpool, er det snakk om kraftig «rabatt» når brasilianeren endelig er på vei bort fra Camp Nou – for godt. For Steven Gerrard handler det ikke om hva Barcelona betalte for den tidligere lagkompisen hos Liverpool, men hva 29-åringen leverer på banen i Aston Villa-drakt.

Hodgson gir seg etter sesongen

Managerveteranen Roy Hodgson (74) gir seg i Watford etter sesongen og forlater trolig, for annen gang, fotballsirkuset for godt. Watford-sjefen tok over Joshua King og co. etter at Claudio Ranieri fikk sparken i januar. Watfords Premier League-kontrakt henger i en tynn tråd, og lager rykker ned om det ikke blir tre poeng mot Crystal Palace til helgen. – Det var åpenbart kortsiktig (Watford-avtalen).

Manchester United villig til å bla opp for å «redde» Jarrad Branthwaite bort fra Everton

Denne sesongen har Everton skrapet nedrykksstreken i Premier League og et av få lyspunkt er unge og lovende Jarrad Branthwaite. – 19 åringen har fått sjansen i Premier League fire ganger denne sesongen og gjort tingene svært på på et lag i spillermessig krise. Det har ført til interesse fra flere hold, også fra Manchester United som for så vidt også er ute å kjøre. Daily Mail skriver at Manchester United er imponert over hva Jarrad Branthwaite viser og vil tilby det som trengs for å «redde» han fra Everton.

Phil Jones: – Jeg gir aldri opp!

Skadeproblemer og benkesliting til tross, Manchester United forsvarer Phil Jones er alltid positiv og nå i et intervju med The Guardian snakker han om fremtiden som lys. «Jeg gir aldri opp» Les: Mål mot Nederland og Serbia og briljant spill i overkjøringen mot Chelsea har vekket både Conte og Rangnick 30 år gamle Phil Jones har hatt store skadeproblemer de siste årene og det er nesten et mirakel han er tilbake på Old Trafford, kampklar. Manager Ralf Rangnick har ikke akkurat vært ivrig på å bruke Jones som har for to kamper denne sesongen, inkludert en i Premier League.

Sjokkerte bergensere våkner opp til nyheten om at Morten Gamst Pedersen er Åsane-spiller

Den 40 år gamle evighetsmaskinen Morten Gamst Pedersen har det fortsatt gøy med fotball og «rykker» nå opp til OBOS-Ligaen etter å ha signert med Åsane. Bergens Tidene som virkelig ikke har skjønner seg på fotball forstår ikke hva Åsane tenker på. – Deres overskrift er: «Åsane kunne blitt så interessant. Men nå har de begynt å rote.En 40 år gammel finnmarking er saksen som klipper over «den oransje tråden».» Bergensavisen på sin side er i sjokk!. Vi i Sporten synes det er et smart valg og tipper at Åsane rykker opp til Eliteserien på bekostning av Brann.

Morten Gamst Pedersen er i Bergen og det er ikke godt nytt for Brann

Åsane og Brann er begge i OBOS-Ligaen, Brann som nykommer etter en svært trøblete sesong i Eliteserien, mens Åsane, som har vært på nippet til opprykk flere ganger ser sterkere ut enn på lenge. Det er slettes ikke sikkert Brann gjør som Lillestrøm da de var nede i OBOS-Ligaen og kommer tilbake på første mulighet. BA var tilstede på Flesland (flyplass i nærheten av Bergen) da «Gamsten» som har klubber som har nesten 10 år bak seg for Blackburn landet tidligere i dag. (Pedersen fikk sin Premier League debut i 1-1 kampen mot Manchester United i august 2004).

Jobbsøknaden til Mark Hughes havnet i spamfilteret

Før helgen kunne Bradford City, som kjemper for å holde seg innenfor seriesystemet kommet med en svært overraskende og positiv nyhet. Fans flokket seg til Northern Commercials Stadium for å se debutkampen til den Den tidligere Manchester United- og Barcelona-spissen og manager veteranen walisiske Mark Hughes. Gårsdagens League Two oppgjør endte med tap på hjemlig gress for Bradford, de ble slått 0 – 2 av Mansfield som er i opprykkskampen.

Bekreftet: United-legenden Mark Hughes endelig tilbake som trener

Det har vært stille rundt United-legenden Mark Hughes de siste årene. Uten trenerjobb siden 2018 er jernmannen tilbake langs sidelinjen. Nå handler det om å sikre en playoff-plass for Bradford. For League Two-klubben må dette oppleves som et skikkelig varp. Tidligere spiller for United, Barcelona, Bayern München og Chelsea, tidligere trener for Wales, Blackburn, Manchester City, Fulham, Stoke og Southampton. Les: Dato klar for Xavis første El Clasico som Barcelona-manager -Jeg er her av en grunn.

Laurent Blanc fikk sparken – hjalp lite med Frankrike og PSG på CV’en og James Rodriguez i troppen

Når du har vært landslagstrener for seiersvante Les Bleus og tre år som manager for PSG er du vant til at det blåser friskt, men at oppsigelsen skulle komme etter bare 13 måneders tid i en «bakgårdsliga», det var neppe forventet. Det franske landslagsikonet Blanc med spill for Barcelona, Marseille, inter Milan og Manchester United (det siste hadde vi faktisk glemt), ble hentet til de store pengene som trener for Al-Rayyan i desember 2020.