Nyheter om Bjerke


Sykkelaksjon på Årvoll: – Takk for at du sykler

Bjerke MDG – Miljøpartiet De Grønne – feiret verdens sykkeldag med å hylle alle syklister. Tok du sykkelen til jobb onsdag 3. juni og syklet langs sykkelveien ved Årvoll fikk du tommel opp av disse sykkelentusiastene.
Les mer om:

Vinner Valle Mattis eliteløpet?

Denne helgen er det storløp på Solvalla i Sverige. Der skulle vi gjerne sett elitehingsten Valle Mattis, men slik ble det ikke. Nå blir han heller en av favorittene på Bjerke.
Les mer om:

Summer Snow Challenge ved Mosetertoppen i regi av Hafjell Ski Marathon 29. til 31. mai – Morten Eide Pedersen skal sette standarden på åpningsdagen

Rekordvinteren i Øyerfjellet har enda ikke tatt slutt. Nå arrangerer Espen Harald Bjerke & co. en egen Strava-konkurranse for de som vil konkurrere på snø og med ski helt i slutten av mai måned.
Les mer om:

Summer Snow Challenge ved Mosetertoppen i regi av Hafjell Ski Marathon 29. til 31. mai – Taugbøl og Eide Pedersen skal sette standarden på åpningsdagen

Rekordvinteren i Øyerfjellet har enda ikke tatt slutt. Nå arrangerer Espen Harald Bjerke & co. en egen Strava-konkurranse for de som vil konkurrere på snø og med ski helt i slutten av mai måned.
Les mer om:

«Stedsanalyse - Veitvet, Sletteløkka og Linderud»: Et dypdykk i nærmiljøet

Onsdag lå resultatet av to års nitidig arbeid klart i Bydel Bjerke: en full stedsanalyse av områdene Veitvet, Sletteløkka og Linderud. Målet er at man slik bedre kan se hva innbyggerne ønsker og trenger - og styre utviklingen i riktig retning.
Les mer om:

Benedicte (23) og Kristoffer (28) ble vitne til en dramatisk utforkjøring: – Bilen kom flygende inn mot uteplassen vår

Det ble en lei avslutning på 17. mai-feiringen for samboerparet Benedicte Kalstrup og Kristoffer Bjerke på Nykirke.
Les mer om:

Satte dagsorden over nett: Fra frivillighet til boligbygging

Bydelsutvalget i Bydel Bjerke gjennomførte sitt første digitale møte torsdag 7. mai. Selv med over tre timer foran en skjerm, må bydelsutvalgets leder, Lars Fuglesang (Ap) si seg godt fornøyd.
Les mer om:

– Vi kommer sterkt tilbake i 2021

Valdres Sommerballett håpet i det lengste at de skulle klare å gjennomføre årets Sommerballett. –Etter å ha vurdert de gjeldende smitteverntiltakene og drøftet de sammen med kommunelegen, ser vi at det ikke er mulig å gjennomføre årets Sommerballett, sier Marianne Bjerke.
Les mer om:

Etter nesten tre års seierstørke kom endelig seieren for Banker Go's på Bjerke onsdag

Han har varslet storform, traveren til familien Solemsli fra Vang, og etter nesten tre års seierstørke kom endelig seieren for Banker Go's på Bjerke onsdag.
Les mer om:

Garderobe-Mannen-kunder betalte på forhånd: – Vi har ikke fått en eneste melding om noen ting underveis

Christoffer og Tanja Gnolden Bjerke fra Selbak er blant dem som fortviler etter å ha bestilt og betalt varer fra Garderobe-Mannen. En Facebook-gruppe for folk i samme situasjonen har nå drøye 1.350 medlemmer. – Ønsker å hjelpe dem alle, sier hovedeier selv.
Les mer om:

Også Vestnes vurderer å lette besøksforbod(pluss)

- Vi håpar at vi skal kunne gi fleire ei etterlengta anledning til å møte den dei er glad i, seier kommunalsjef Greta Bjerke i Vestnes.
Les mer om:

Marthe Wang fra Bjerke slipper ny plate fredag

Marthe Wang fra Bjerke slipper 17. april plata «Bakkekontakt». Albumet er hennes andre.
Les mer om:

Lungesyke Maria (41): – Jeg har også lyst til å leve en stund til

– Det går over, sier Maria Bjerke. 41-åringen er lungesyk og har nedsatt immunforsvar. Nå gjør hun sitt beste for å fylle hverdagen med positivt innhold i «semi-isolatet» hun har opprettet for seg selv.
Les mer om:

Hvordan sko seg på en død manns storhet

Kjartan Fløgstad, Tore Rem og Espen Søbye forsøker i sin nye bok, «På æren løs» å nazifisere min far, André Bjerke.
Les mer om:

Spørreundersøkelse: Si din mening om Bjerke

Si din mening om Bjerke og bli med i trekningen av 5 gavekort á 3.000 kroner.
Les mer om:

Digitale aktiviteter for barn og unge: Nysirkus Bjerke inn i stua

– Sist torsdag ble det klart at vi går inn i en periode der mange barn og ungdommer skal være mye hjemme. Det kan være utfordrende og vi må alle finne nye rutiner i hverdagen, sier Trude Mette Johansen, avdelingsleder for fritid i Bydel Bjerke.

– Det er veldig mange som er opptatt av seg og sitt. Men det koster ikke så mye å bry seg litt om andre også

– Hvis du er utdannet helsearbeider og ikke melder deg nå, synes jeg det er forferdelig trist, sier influencer Benedichte Bjerke, som selv er utdannet sykepleier.
Les mer om:

Schmid leier Raw Air

Constantin Schmid er i teten etter kvalifiseringa i Holmenkollen, og den 20 år gamle tyskaren leier dermed også Raw Air etter det første av i alt 16 teljande hopp. Robert Johansson er best av dei norske med 4.-plass. Marius Lindvik er nummer 7 og Anders Haare nummer 10. Også Daniel André Tande (nr 17), Johann André Forfang (21), Robin Pedersen (29),Joacim Bjøreng (41), Oscar Westerheim (45) og Andreas Branerud Buskum (50) er klare for rennet søndag. Halvor Egner Granerud, Mats Bjerke Myhren og Fredrik Willumstad er slått ut. Kvalifiseringa blei rekordjamn.

Forfatterforeningens tapte ære

BOK: Jo, det var all grunn til å refse André Bjerke, Ejlert Bjerke og Alf Larsen for deres arbeid under krigen.
Les mer om:

Kveldens travtips: To klare V75-bankere

Både Mons og High Into The Sky er soleklare V75-bankere på Bjerke Travbane i kveld og får stå ugarderte.
Les mer om:

Desirée (48) gjør NM-comeback hvert år: – De mener det er galskap det jeg holder på med.

Desirée Bjerke (48) deltok i to OL i akesportens Formel 1-gren, skeleton. I helgen sikret Fredrikstad-kvinnen sitt 18 NM-gull i sporten få misunner henne å delta i.
Les mer om:

Vant V75 – straks millionær

Grimstad-hesten Ask Eld innfridde sitt favorittskap under V75-omgangen på Bjerke onsdag kveld. Nå er den holdbare 10-åringen til Einar Askvik snart millionær.
Les mer om:

Storform på Hamre-stallen

Frode Hamre presenterer vinnere over en lav sko om dagen. Onsdag selet Hamre ut tre vinnere på Bjerke, og nå plusset han på med to nye triumfer på hjemmebanen Jarlsberg.
Les mer om:

Ukens kuskekommentarer: – Har god tro på seier direkte

Her kan du lese kuskekommentarer på alle hestene som starter i V75-omgangen på Bjerke lørdag.
Les mer om:

Vil bygge omsorgsboliger i veiskråningen: – Tomta er uegnet for bolig

Planene om to omsorgsboliger og støyskjerm på tomta i Trondheimsveien 301 og 303 i Bydel Bjerke får naboene og lokalpolitikerne til å reagere. Nå skal saken opp i bystyret.
Les mer om: