Nyheter om Bjerke


Rett på sak på business-linja

Bjerke videregående er den første skolen i Oslo som tilbyr den treårige studieretningen businesslinja til elevene sine. Her forbereder elevene seg på arbeidslivet blant annet gjennom workshops, ungdomsbedrifter og BI-besøk.
Les mer om:

Groruddalen litteraturfestival: Bøker skaper verdighet

Safia Abdi Haase og Sherin A. Wahab har oversatt barneboka «Ryddetid» til henholdsvis somali og arabisk. Onsdag var de på Deichman Bjerke for å fortelle om arbeidet og diskutere innholdet i boka.
Les mer om:

Kveldens travtips: En klink vinner i V75

VGs travekspert, Anders Olsbu, klemmer til med tre bankere i V75-spillet på Bjerke Travbane i kveld. Voje Jerv er den sikreste.
Les mer om:

Lørdagens travtips: Jackpot-banker direkte i V75

Ingen klarte syv rette på Bjerke forrige lørdag. Dermed venter snaue 2,5 millioner kroner ekstra i syverpotten på Sørlandets Travpark.
Les mer om:

Kalle var ikke kald – ny seier på Bjerke

«Snømannen Kalle» er av den kalde typen – Grude Kalle er langt heitere for tiden. Onsdag tok han sin andre seier av to mulige i regi Heidi Moen.
Les mer om:

Kveldens travtips: Best av alle i V75

VGs travekspert, Anders Olsbu, satser på at Best Of All lever opp til navnet sitt i kveldens V75-omgang på Bjerke Travbane. 3-åringen var kun knepent slått i Hamre-debuten på Solvalla sist, tross trykker i tet underveis.
Les mer om:

Pallen glapp for Vegard Harm

Vegard Harm var sammen med toppkusk Magnus Teien Gundersen nestfavoritt i kjendisløpet på Bjerke søndag. Men pallen glapp; Vegard og Magnus endte på sjetteplass med hesten Do it Fass.

Cashet inn nye 100.000 kroner – slo hele den norske eliten

Fredrikstad-hesten Cash Okay er nær ved å runde tre millioner innkjørte kroner etter at han lett vant Karsten Buers æresløp på Bjerke.
Les mer om:

- Jeg ante ikke hva jeg drev med

Prinsesse Märtha Louise inviterte med seg kjendisene til hesteløp på Bjerke travbane.
Les mer om:

Se intervjuet med Helga Marie Bjerke

Helga Marie Bjerke er Krfs ordførerkandidat i Tromsø. Her blir hun intervjuet av sjefredaktør Helge Nitteberg.
Les mer om:

For en herlig Fighter

Photo Fighter travet et strålende løp i kriteriet for varmblodshestene på Bjerke søndag. Den treårige vallaken var bare centimetere fra å kunne ikle seg det blå bånd. Tredjeplassen var verdt 225.000 kroner for eierne Johan Jahre og Bodil Undrum i Ramnes.
Les mer om:

Se på hva partiene gjør, ikke bare hva de sier

Det er valgkamp og alle partier er ute med valgmateriell i bydelen vår der de lover et bedre Bjerke om de får bestemme. Det er få partier som sier hva de faktisk gjort i bydelsutvalget siden forrige valg.
Les mer om:

Lørdagens travtips: Finale-vorspiel i V75

V75-finalene går av stabelen på Bjerke lørdag, som et flott vorspiel til den store klasseløpssøndagen, hvor Derby- og Kriterieløpene skal avgjøres.
Les mer om:

Ukens kuskekommentarer: - Står perfekt til, er lynrask fra start og har flere valg herfra

Her finner du kuskekommentarer på alle V75-hestene på Bjerke lørdag.
Les mer om:

Bjerke bydel: De kjemper om din stemme: Grønn duell i fargerik bydel

Med både Venstre og Miljøpartiet de Grønne rundt bordet, har Bydel Bjerke to grønne partier som kjemper om de grønne stemmene - men fra hver sin leir. Venstre er med i den blå regjeringen og MDG i det rødgrønne Oslobyrådet. Vi slo av en prat for å høre hvor skoen trykker, og det med en sekundant på hver sin kant.
Les mer om:

Travtips Sørlandets Travpark 5.9. 19

Min banker Valle Hugo er en av få Tjomsland-travere som ikke har kvalifisert seg til storløpsfinalene på Bjerke førstkommende helg.
Les mer om:

Forlanger hjelp til Bjerke

Nye tall fra Statistisk Sentralbyrå viser at nesten fire av ti barn på Linderud er i en familie som lever i det som kalles vedvarende lavinntekt.

Ny rekord ga finaleplass

Denne uken har det vært kvalifiseringer til Klasseløpene på Bjerke. Tre hester fra distriktet har prøvd seg, og det var den aller ferskeste som gikk videre.
Les mer om:

Tjomsland pulveriserte motstanderne i Derby-kval

Øystein Tjomsland vant hele fem stallseire i mandagens kvalifisering til Norsk Travderby på Bjerke.
Les mer om:

Gir seg på Bjerke videregående skole: Astrid Støren Grytte ny rektor på Hersleb

Etter syv år som rektor på Bjerke videregående skole melder Astrid Støren Grytte overgang til sjefsstolen på Hersleb.
Les mer om:

Først i voksen alder fikk Lillian høre om familiens mørke hemmelighet(pluss)

Lillian Bjerke skjønte instinktivt at noe rundt onkel «Kalle» ikke tålte dagens lys. Til slutt begynte hun å spørre slekta.
Les mer om:

-Dritkult, mente Heidi Moen da outsider Lynet slo landets beste

Lynet slo landets beste og dro inn 100.000 Det er mange V75-stevner nå på sommeren. Ett av dem gikk på Bjerke torsdag i denne uken, og der tok Horgen Lynet, fra Begnadalen, skalpen på landets aller beste traverhoppe.
Les mer om:

Eiendomsmilliardær punget ut for toppleilighet i et av Norges mest eksklusive nabolag

Eiendomsforvalter Trygve Bjerke selger Norges dyreste bolig. Nå har han sikret seg toppleilighet i et prestisjeprosjekt på Oslo vest.
Les mer om:

Snart kan du se travløp via Nordstrands Blad

Fra midten av august overtar Amedia medierettighetene til rikstotoløp. Det betyr at abonnenter kan se livetrav fra Bjerke og andre arenaer via Nordstrand Blads nettavis.
Les mer om:

Kveldens travtips: Ny V75-jackpot

Det er internasjonal V75-omgang på Solvalla onsdag i forbindelse med Jubileumspokalen, hvor blant annet Gretzky B.R. starter. Dermed blir det i stedet V75 Bonus-kjøring på Bjerke i kveld, tirsdag.
Les mer om: