Nyheter om Bjelland


– 50 millioner er for mye for nytt rekkverk på Bybrua

– Det må være mulig å få et rekkverk på Bybrua rimeligere enn 50 millioner kroner, sa Andreas Bjelland Eriksen (Ap) i samferdselsutvalget i Rogaland fylkeskommune onsdag.

Ole Bjelland ble frikjent igjen: – Lettet for at jeg blir trodd og forstått

– Jeg er frikjent og lettet for at retten har hørt og trodd på meg. Men i denne saken er det egentlig bare tapere.
Les mer om:

Marsjerte for fred

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)8. mai er Norges frigjøringsdag, og det også dagen der veteraner og veteranfamilier hedres, fra andre verdenskrig og frem til dagens internasjonale operasjoner. I år er det 74 år siden Norge fikk sin frigjøring fra Tyskland, og onsdag ble dagen markert i Flekkefjord.Det ble en verdig markering med fredsmarsj, musikk ved Flekkefjord musikkorps, sang og taler.

Se opptak fra fredsmarsjen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Norges frigjøringsdag er 8. mai. Det er også dagen hvor vi hedrer alle veteraner, og veteranfamilier, fra andre verdenskrig og fram til dagens internasjonale operasjoner. Etter andre verdenskrig har over 100.000 nordmenn tjenestegjort i nesten hundre ulike internasjonale operasjoner i over 40 land i fire verdensdeler.Hør radiosendinger fra 8. mai 1945Elevene i 8.

Fredsmarsj for Polen-turen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Niendeklassingene på Flekkefjord ungdomsskole er nå i mål økonomisk med Polen-turen til høsten med 520.000 kroner. Nå har derfor elevene i 8. klasse begynt sin dugnad for tur i 2020.- Vi begynte med tulipanaksjonen fra Lions - og fortsetter nå med fredsmarsj 8.

«Ferskt» Moi-lag er klare til sesongstart

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Moi stiller med nytt lag i år, men ifølge trener Kristian Holte skal Moi også i år klare å bite fra seg i 5. divisjon. En gjentakelse av sesongen for to år siden vil neppe bli gjentatt. Da raste laget gjennom divisjonen mer eller mindre uten poengtap.

Suveren i toppkampen

Ståle Solbakkens FC København slo Midtjylland 3-0 i toppkampen i Danmark. Dermed leier FCK med åtte poeng på det jyske laget når seks kampar står att. Dame N'Doye scora dei to siste etter at Andreas Bjelland scora først. Solbakken kan dermed føre FCK til seriemeisterskap for åttande gong.

Mange på jaktfeltstevne

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)For mange jegere er jaktfeltstevnet på Flikka liksom start på årets jaktsesong. I år deltok 100 personer på jaktfeltstevnet.Roger Haver skjøt 25 treff. Inga Røyland var beste dame med 20 treff, mens NM-mesteren Matthias Flikka stoppet på 24 treff, bare et bak vinneren.Skytingen var både på Flikka og på Stølen.Noen resultater: Klasse JEG K (Kvinner) 1. Irina Røyland - 20/12 2. Birgitte Spilde - 14/8 3. Lene Gyland - 13/8 4.

– Det er en skam slik det ser ut nå

Svein Tore Ohm Bjelland (55) har fått nok. Han beskriver Stavangergata som en «kjerrevei», og mener det er på høy tid at kommunen tar grep.
Les mer om:

Stine Sofie kan ha gjort tidenes første funn av sjøhest i Norge(pluss)

Forsker Otte Bjelland er svært overrasket over at Stine Sofie Næss Nordgård (8) fant en sjøhest i fjæra på Straumen i Inderøy.

Stord-raner tvangsinnlagt

Mannen i 40-årene, som ranet en dagligvarebutikk på Bjelland på Stord i går, er tvangsinnlagt på psykiatrisk sykehus.
Les mer om:

Både Risa AS og Bjelland AS har framleis permitterte

Fem tilsette hjå entreprenøren Risa AS og ti hjå Bjelland AS har vore permitterte sidan nyttår.
Les mer om:

Bjelland AS tildelt stor kontrakt i Gjesdal

Tidligere i år måtte entreprenørfirmaet Bjelland AS permittere flere ansatte. Nå har de vunnet et anbud i Gjesdal verdt nærmere 80 millioner kroner.

Leder: Nye toner fra sykehus-ledelsen

MED INTERESSE leser vi i fredagsavisen svaret fra den nye sykehusdirektøren for Sørlandet sykehus, på et leserbrev fra Arne Bjelland. Arne Bjelland va...
Les mer om:

Permitteringar både hjå Risa AS og Bjelland AS

Sidan nyttår har ti av dei 130 tilsette hjå entreprenøren Bjelland AS vore permitterte. Også ved Risa AS er det gjennomført permitteringar.
Les mer om:

Anne Kari Bjelland jobbet 33 år i Coop

Anne Kari Bjelland begynte å jobbe i Coop-systemet da hun var ferdig med ungdomsskolen.
Les mer om:

Innrømmer å ha drept samboeren

En mann i 50-årene har i nye avhør forklart at det var han som drepte samboeren Anne Kari Bjelland (49) i Haugesund natt til første nyttårsdag.
Les mer om:

Mann innrømmer drap på Anne Kari Bjelland i Haugesund

Mannen i 50-årene som er siktet for å ha drept samboeren, Anne Kari Bjelland i forbindelse med en brann i Haugesund første nyttårsdag, har innrømmet handlingen.

Les ekskjærestens rørende farvel med Louisa

Norske Glen Martin fra Bjelland i Vest-Agder var danske Louisa Vesterager Jespersen (24) sin kjæreste fram til i sommer. For to dager siden skrev han et innlegg på sin Facebook-side hvor han sier «på gjensyn».

Lokale entreprenørar har unngått permittering - enn så lenge

Stangeland, Rygg Maskin og Nordbø Maskin har så langt sluppe å permittere, men entreprenørane fryktar tøffe tak over nyttår. Bjelland har premittert ti personar.

Ståle Solbakken har oppdaget talentfabrikken til Manchester United

De fleste store klubbene inkludert Manchester United har stor apetitt på talenter og signerer langt flere unge spillere enn de noen gang har brukt for. – Er du en del av deres ungdomssatsning har du utvilsomt et talent og du blir godt skolert, men det er slettes ikke sikkert du blir en del av førstelaget.   Disse spillerne med talent og bakgrunn i en stor klubb har blitt populære hos sterke klubber i mindre ligaer.

Lokale entreprenører varsler permitteringer

- Nå må politikerne på banen, forlanger Ole Bjelland.
Les mer om:

Massiv permitteringsvarsling blant lokale entreprenører

Risa, Stangeland maskin, Velde, Bjelland og Rygg maskin har alle sendt ut permitteringsvarsler. Nordbø maskin vurderer det fortløpende. – Vi står oppi et bransjeproblem, sier Tommy Stangeland, daglig leder i Stangeland maskin.

Massive permitteringsvarsler hos lokale entreprenører

Risa, Stangeland Maskin, Velde, Bjelland og Rygg Maskin har alle sendt ut permitteringsvarsler. Nordbø maskin vurderer det fortløpende. – Vi står oppi et bransjeproblem, sier Tommy Stangeland, daglig leder i Stangeland maskin.