Nyheter om Bjelland


BMW-bande er på ferde igjen. – Guffent å tenke på at de har vært like utenfor huset

Natt til søndag ble flere BMW-er robbet for verdifullt utstyr både på Lambertseter og Nordstrand. Blant dem som våknet til innbrudd i bilen, var familien Bjelland. – Tydelig at de visste akkurat hva de skulle ha.
Les mer om:

Mann omkom i ATV-ulykke i Vest-Agder

En mann i 60-årene omkom i en ATV-ulykke i Bjelland i Marnardal i Vest-Agder søndag morgen.
Les mer om:

Mann omkom i ATV-ulykke: – Dypt tragisk

En mann i 60-årene mistet søndag livet i en ulykke med ATV i Bjelland i Marnardal kommune.
Les mer om:

Mistet livet i ATV-ulykke

En person mistet søndag morgen livet i en trafikkulykke med atv. Ulykken skjedde i Bjelland.
Les mer om:

Skulle på jakt – mistet livet i ATV-ulykke

En mann i 60-årene mistet søndag morgen livet i en trafikkulykke med ATV. Ulykken skjedde i Bjelland.
Les mer om:

Mann omkom i ATV-ulykke

En ATV-sjåfør kjørte søndag av veien og havnet i en bekk i Bjelland i Agder. Mannen i 60-årene ble bekreftet omkommet på stedet. De pårørende er varslet.
Les mer om:

Så «lite» tjener Nicklas Bendtner i FC København

Nicklas Bendtner-prosjektet vil koste FC København rundt en million danske kroner (1,3 norske) i løpet fire måneden avtalen gjelder.- At avtalen er kort og at han ikke tjener best i klubben viser at han ikke har lang tid på å bevise at han fortsatt har det. Går ned i lønn Lønna er fortsatt i øvre del. men han vil være langt bak for eksempel Andreas Bjelland og Viktor Fischer.

Elleve og et halvt års fengsel for drap i Haugesund

En 50 år gammel mann er dømt til fengsel i elleve år og seks måneder for drap på samboeren Anne Kari Bjelland i Haugesund. Han er også dømt for likskjending. 

Dømt for drap på samboeren

En 50 år gammel mann er dømt til fengsel i elleve år og seks måneder for drap på samboeren Anne Kari Bjelland i Haugesund og for å ha tent på huset.

Samboerdrapet i retten neste uke

Retten har satt av fem dager, men fordi den drapstiltalte mannen har tilstått drapet på sin samboer Anne Kari Bjelland (49) med kniv, tror statsadvokaten at rettssaken som starter mandag, kan gjennomføres på tre dager.
Les mer om:

Christian Bjelland smiler, tross et dårlig år: – En fornuftig balanse er viktig. For meg er både forretningsdrift og kunst viktig i livet, ved siden av familien selvsagt.

Fire sommeruker på landstedet på Sele har gjort Christian Bjelland godt. Og etter et vanskelig år i fjor går forretningene nå bedre. Og så er det kunstsamlingen, da.
Les mer om:

Kvinne frå Bergen omkom

Det var 33 år gamle Miriam Bjelland frå Bergen som omkom i ulykka under Litledalshornet ovanfor Sæbø onsdag.
Les mer om:

Frigir navn etter rasulykke i Ørsta

Det var Miriam Bjelland (33) som omkom etter å ha blitt truffet av stein på Litledalshornet i Ørsta.
Les mer om:

– 50 millioner er for mye for nytt rekkverk på Bybrua

– Det må være mulig å få et rekkverk på Bybrua rimeligere enn 50 millioner kroner, sa Andreas Bjelland Eriksen (Ap) i samferdselsutvalget i Rogaland fylkeskommune onsdag.

Ole Bjelland ble frikjent igjen: – Lettet for at jeg blir trodd og forstått

– Jeg er frikjent og lettet for at retten har hørt og trodd på meg. Men i denne saken er det egentlig bare tapere.
Les mer om:

Marsjerte for fred

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)8. mai er Norges frigjøringsdag, og det også dagen der veteraner og veteranfamilier hedres, fra andre verdenskrig og frem til dagens internasjonale operasjoner. I år er det 74 år siden Norge fikk sin frigjøring fra Tyskland, og onsdag ble dagen markert i Flekkefjord.Det ble en verdig markering med fredsmarsj, musikk ved Flekkefjord musikkorps, sang og taler.

Se opptak fra fredsmarsjen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Norges frigjøringsdag er 8. mai. Det er også dagen hvor vi hedrer alle veteraner, og veteranfamilier, fra andre verdenskrig og fram til dagens internasjonale operasjoner. Etter andre verdenskrig har over 100.000 nordmenn tjenestegjort i nesten hundre ulike internasjonale operasjoner i over 40 land i fire verdensdeler.Hør radiosendinger fra 8. mai 1945Elevene i 8.

Fredsmarsj for Polen-turen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Niendeklassingene på Flekkefjord ungdomsskole er nå i mål økonomisk med Polen-turen til høsten med 520.000 kroner. Nå har derfor elevene i 8. klasse begynt sin dugnad for tur i 2020.- Vi begynte med tulipanaksjonen fra Lions - og fortsetter nå med fredsmarsj 8.

«Ferskt» Moi-lag er klare til sesongstart

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Moi stiller med nytt lag i år, men ifølge trener Kristian Holte skal Moi også i år klare å bite fra seg i 5. divisjon. En gjentakelse av sesongen for to år siden vil neppe bli gjentatt. Da raste laget gjennom divisjonen mer eller mindre uten poengtap.

Suveren i toppkampen

Ståle Solbakkens FC København slo Midtjylland 3-0 i toppkampen i Danmark. Dermed leier FCK med åtte poeng på det jyske laget når seks kampar står att. Dame N'Doye scora dei to siste etter at Andreas Bjelland scora først. Solbakken kan dermed føre FCK til seriemeisterskap for åttande gong.

Mange på jaktfeltstevne

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)For mange jegere er jaktfeltstevnet på Flikka liksom start på årets jaktsesong. I år deltok 100 personer på jaktfeltstevnet.Roger Haver skjøt 25 treff. Inga Røyland var beste dame med 20 treff, mens NM-mesteren Matthias Flikka stoppet på 24 treff, bare et bak vinneren.Skytingen var både på Flikka og på Stølen.Noen resultater: Klasse JEG K (Kvinner) 1. Irina Røyland - 20/12 2. Birgitte Spilde - 14/8 3. Lene Gyland - 13/8 4.

– Det er en skam slik det ser ut nå

Svein Tore Ohm Bjelland (55) har fått nok. Han beskriver Stavangergata som en «kjerrevei», og mener det er på høy tid at kommunen tar grep.
Les mer om:

Stine Sofie kan ha gjort tidenes første funn av sjøhest i Norge(pluss)

Forsker Otte Bjelland er svært overrasket over at Stine Sofie Næss Nordgård (8) fant en sjøhest i fjæra på Straumen i Inderøy.

Stord-raner tvangsinnlagt

Mannen i 40-årene, som ranet en dagligvarebutikk på Bjelland på Stord i går, er tvangsinnlagt på psykiatrisk sykehus.
Les mer om: