Nyheter om Bjarne


Kan kjendisane redda politikken?

KOMMENTAR: Så skal Tore Renberg, Kristoffer Joner, Bjarne Berntsen og Tommy Fredvang ta seg av detaljregulering, implementering av strategiplanar og interpellasjonar i bystyret. Blir lokalpolitikken meir sexy då?

- Kjell Bjarne måtte dø. Det var en forutsetning for at Elling skulle gjenoppstå

Har akkurat fullført den femte boka om Elling.
Les mer om:

Bjarne Berntsen kan bli bystyrepolitiker i Sandnes

Viking-trener Bjarne Berntsen står på Sandnes Arbeiderparti sin liste foran kommunevalget i 2019. Men hovedpersonen selv har ingen tro på bystyre-plass.
Les mer om:

Lillebror Brøndbo om hvordan det er å leve i skyggen av D.D.E-Bjarne

Thomas og Bjarne Brøndbo om sin første duett.

Slik reagerte Harald (75) da han vant VGs gullbil

Fredag fikk Harald Bjarne Erstad (75) ta med seg ny bil hjem etter at han vant VGs tredje gullbil til en verdi av over 400.000 kroner.
Les mer om:

– Folk tar penger av bordet

– Det er ikke snakk om at vi har hatt en global gjeldsbombe som har eksplodert over natten, sier råvaresjef i SEB, Bjarne Schieldrop.
Les mer om:

Strenge straffer i seismikksaken

Omsider foreligger dom i den store skattesviksaken fra sist vinter, da Bjarne Skeie måtte sitte en hel dag i vitneboksen. De tre tiltalte fikk strengere straffer enn Økokrims påstand.
Les mer om:

Ekofisk-saken: – Jeg ble forbannet. Nå skal vi anke

Oljearbeider Bjarne Kapstad må innse at han tapte erstatningssaken mot Tryg også i lagmannsretten. Dommen gjorde ham forbannet og nå er han klar for en ny anke.
Les mer om:

Ekofisk-saken: Conoco Phillips-mekaniker tapte erstatningssak om å ha blitt forgiftet på jobb

Bjarne Kapstad saksøkte Tryg for 8,5 millioner kroner, men tapte i tingretten. Heller ikke lagmannsretten ga ham støtte i saken mot forsikringsselskapet.

Bjarne vant kjempekontrakt – måtte utvide staben og kjøpe nytt utstyr for å klare å fullføre

I fjor inngikk transportfirmaet til Bjarne Gryte en avtale med konferansesenteret på Brunstad. Han tror avtalen vil utgjøre en omsetningsøkning på sju millioner kroner i år.
Les mer om:

Bjarne (67) veide 40 kilo da han ble kastet ut av sykehuset

Bjarne Myrvold følte seg så syk at han var redd for å dra hjem – likevel sendte sykehuset inn tre politifolk for å kaste han ut.
Les mer om:

Veien til serieledelse for Mjøndalen er åpen på tirsdag

Før i dag var det tre lag på toppen av OBOS-Ligaen som hadde samme poengsum. Aalesund, Mjøndalen og Viking hadde alle etter 24 kamper 49 poeng.  Viking VS Florø. – Viking spiller for opprykk og Florø for overlevelse Florø var innstilt på å sende Viking hjem uten poeng, de kjemper nederst i OBOS-Ligaen og er avhengig av å ta igjen og gå forbi minst et lag for å overleve.

Dagens Florø – Viking kamp er viktig for begge lag

Med ti seire på de tolv siste kampene er det ingenting å si på formen til Viking om dagen, det er de som sanker flest poeng i OBOS-Ligaen.  Viking ligger nå likt med Mjøndalen og serieleder Aalesund på poeng (49) – Mens Florø som ligger nest sist håper de snudde en negativ trend ved å vinne borte mot Nest/Sotra i forrige runde. Florø vet hvor viktig denne kampen er og håper å få med seg hjemmepublikumet med å gi bort billetter for en krone. – Det er de fremste radene som skal fylles og klubben tror det blir ok vær, men lover ingenting.

Riis utsetter planen om prokontinentallag

Den tidligere danske sykkelstjernen Bjarne Riis har lagt planene om å få på plass et nytt profflag i nest øverste nivå på is.
Les mer om:

Ekofisk-saken: Ekspertvitne brøt interne regler

ERSTATNINGSSAK: Bjarne Kapstad fikk ikke hjerneskade av oljejobben, mente forsikringsselskapet Trygs ekspert. Men hun skulle egentlig aldri fått vitne.
Les mer om:

Mener Aas kunne tjent 700 millioner

Råvareanalysesjef Bjarne Schieldrop mener Einar Aas kunne tjent 700 millioner kroner om kraftmarkedet utviklet seg normalt inn i neste år. Han tror Aas kommer tilbake - men da med andres penger.
Les mer om:

Bjarne Olav frå Vaksdal miste livsverket sitt då skipet «Heiko» brann

Eigar Bjarne Olav Eidnes er likevel først og fremst glad for at alle liv blei berga då lasteskipet tok fyr ved Askvoll i Sogn og Fjordane natt til torsdag.

Bjarne Olav miste livsverket sitt då skipet «Heiko» brann

Men eigar Bjarne Olav Eidnes er først og fremst glad for at ingen liv gjekk tapt.
Les mer om:

Difor blei Bjarne den einaste frå Sp som reiste seg under bomavstemminga i Time

- Eg trudde at alle kom til å stemma imot, og så enda eg opp åleine. Men så er eg jo nokså prinsippfast når eg først står for noko, spøker Bjarne A. Undheim.
Les mer om:

Ein-to-fem: Møt Aftenbladets sjefredaktører de siste 35 årene

PODKAST: Hør Thor Bjarne Bore, Jens Barland, Tom Hetland og Lars Helle snakke om «sitt Aftenblad».

Lise Klaveness: Første oppgave få Ada Hegerberg tilbake

Lise Klaveness vet det meste om hvordan det er å spille på landslandslaget og det å være kvinne i et fortsatt mannsdominert miljø. Hun har spilt på aldersbestemte landslag fra J16 i 1997, for Asker i to omganger, i Umeå i to omganger før hun avsluttet karrieren i Stabæk i 2011 (Stabæk hadde da overtatt Asker)   I går overtok hun direktøransvaret for elitefotball i toppledelsen i Norges fotballforbund etter Nils Johan Semb.

Bjarne Berntsen: - Vegvesenet kjører over et lokalsamfunn med dampveivals

Figgjo-bu Bjarne Berntsen reagerer sterkt på at Statens vegvesen overkjører politikere og fylkesmann, og kommer med et nytt forslag på E39-trasé mellom Ålgård og Hove.

Hevder dette skjer ukentlig – men at det blir dysset ned

Arbeidstilsynet og politiet gjør for lite for å forhindre ulykker som den i Stavanger forrige uke, mener kranbilekspert Bjarne Roland. Han anslår at cirka én kranbil velter i uka.

Gi gass!

Det nye bussanbodet for Suldal starta opp i sommar, og sjølvsagt må Tide, som nå skal levera tilbodet til bussande suldøler, få ein sjanse til å komma i rute. Men det er underleg når selskapets områdesjef startar det ferske forholdet med å understreka korleis dei ikkje kan garantera resultata og slår frampå om at suldøler med viktige reiser bør vurdera å starta dagen før for å vera på sikre sida. Det var svaret etter ein episode med ei morgonrute som ikkje rokk morgonbåten til Stavanger og som resulterte i at elevane som skulle til vidaregåande i Sauda stranda på kaien på Sand i staden. Det er

Ekofisk-saken: - Offshorearbeidere får ikke løsemiddelskade

STAVANGER: Bjarne Kapstad ble ikke forgiftet og skadet av kjemikaliene på Ekofisk, mener Tryg. Forsikringselskapets ekspertvitne mener at offshorearbeidere ikke blir løsemiddelskadet av jobben.