Nyheter om Bjarne


Lunddøler vant kvinabridge

Makkerparet Bjarne Kjell Brogeland og Jonny Pedersen forsynte seg aller grovest av julegodteriene i Kvinesdal Bridgeklubb.
Les mer om:

Bjarne Pettersen hanket inn kontrakt verdt 640 millioner

Målet for Bjarne Pettersen har aldri vært å bli rik. Det blir han heller ikke, selv om han er aksjonær i selskapet han var med å starte for nesten 30 år siden. Alt investeres i ny teknologi.
Les mer om:

Skeie fikk oppreisning i Stavanger

I Jæren tingrett fikk Bjarne Skeie gjennomgå for «en oppsiktsvekkende mangel på hukommelse». Dommen i ankesaken mot hans tidligere, fortrolige medarbeider Christian Selmer snur saken på hodet.

Kantoren har spelt over heile landet: - I Varhaug kyrkje kan folk syngja, så taket formeleg løftar seg

Kantor Kjell Bjarne Svanæs har levd eit liv i musikken. Overalt han har vore, har han etterlate seg kor.
Les mer om:

Bjarne Brøndbo slapp med skrekken i Thailand

Thailand slapp lettere fra stormen «Pabuk» enn ventet, og nå sier Bjarne Brøndbo at han og kona Lise Greftegreff vil bli værende lenger.

Bjarne Brøndbo og kona flyktet fra stormen i Thailand

DDE-vokalist Bjarne Brøndbo og kona Lise Greftegreff kom seg opp i fjellene da den tropiske stormen «Pabuk» meldte sin ankomst der de er på ferie i Thailand.

Bjarne Brøndbo i Thailand: – Alle har flyktet fra stranda

Syns du sommaren i fjor var for lang og for varm? Ekspertane meiner vi må førebu oss på å ha det endå varmare enn det.

Bjarne Brøndbo måtte flykte fra stormen: - Det er helt sinnssykt

DDE-stjerna og kona ferierer på Koh Samui. I dag tidlig måtte de flykte fra stormen.

Bjarne Brøndbo måtte flykte opp i fjellene

Den tropiske stormen «Pabuk» herjer i Thailand.

DDE-Bjarne måtte flykte opp i fjellene

Den tropiske stormen «Pabuk» har fredag rammet sør-østkysten av Thailand. DDE-vokalist Bjarne Brøndbo er en av mange nordmenn som befinner seg i ferieparadiset.

Han må holde tett

Bjarne Dankel er sprekkeferdig etter å fortelle publikum hvem som spiller på Rådhusplassen i august. Men kan han det?
Les mer om:

Anne og Bjarne opplevde marerittet – to ganger

Fem år etter den yngste sønnen døde etter en tur på byen, døde Anne Grete Orlien (66) og Bjarne Hjeltnes' (64) eldste sønn av en sjelden krefttype.
Les mer om:

Ola Bjarne frå Sula har vore frivillig på "Eidet" i 15 år(pluss)

Då han budde i Sula, med små born, stod alpintinteresserte Ola Bjarne Kynø framfor to val: Fjellsetra i Sykkylven, eller Ørsta skisenter.

– Jeg savner lukten av pipetobakken til bestefar Bjarne

– Jeg savner de i familien som har gått bort. Farfar, farmor, mormor, morfar og tante Laila. Spesielt bestefaren min Bjarne hadde jeg et godt forhold til, sier René Hansen.
Les mer om:

Bjarne vil ikkje på film – men no kan du sjå han på tv

Politiet har startet etterforskning etter et dødsfall i Herøy i Nordland.

Endelig: Overgang på plass for islending de lånte i sommer

Deler vi fjorårets sesong i to så var Viking mer imponerende siste halvdel og seier i OBOS-Ligaen som resultat. – Et kjennetegn var et meget godt organisert forsvar. Et sterkt kort var den islandske lånesoldaten Axel Óskar Andrésson.

Nå vet vi hvor Runar Hove skal spille neste år

23-åringen kommer fra Florø hvor han har spilt fast på A-laget de siste seks sesongene. Klubben har de to siste sesongens spilt i OBOS-ligaen, men rykket i år ned. Selv om Vikings nye mann naturligvis gleder seg til å prøve noe nytt, erkjenner han at det blir litt vemodig å forlate gamleklubben – som han har spilt for i hele sitt liv. – Det har jo vært et eventyr i Florø siden vi startet for 7-8 år siden med A-laget i tredjedivisjon. Men det blir kjekt å prøve noe nytt.

Veteran forlenger etter opprykk

33 år gamle André Danielsen har i praksis vært Viking spiller bestandig og går under kannenavnet «Mister Viking» nå tar han et år til. er klar for ett år til i klubben. Viking-trener Bjarne Berntsen er veldig fornøyd med å få med seg «Mister Viking» ett år til. «Det er veldig bra, han er jo «Mister Viking» og begynner å nærme seg klubbrekorden. Det er litt sjeldent at en fotballspiller har nesten hele karrieren sin i en klubb. Han kan spille i nesten alle posisjoner og er hardtjobbende», sier Berntsen til Eurosport. André Danielsen har vært mørkeblå helt siden han kom fra SIF som 14-åring.

Ekofisk-saken avvist av Høyesterett

Bjarne Kapstad trodde støtten fra Statens arbeidsmiljøinstitutt skulle gjøre anken til Høyesterett til plankekjøring. Så feil kunne han ta.

– Vi har ikke penger til å forsette med dagens skoletilbud, sier Bjarne Elde (Ap)(pluss)

Ungdom som søker videregående skole kan ikke regne med å få oppfylt førsteønsket sitt like ofte som dagens elever, sier fylkespolitiker Bjarne Elde (Ap). – Vi har ikke nok penger, forklarer han.
Les mer om:

Bjarne og mikrofonen

Les mer om:

Norges skøytesjef om starten: – Det er frustrerende

TOMASZÓW MAZOWIECKI (VG) Norges skøytesjef Bjarne Rykkje (40) innrømmer at det er frustrerende for ham og allroundløperne at de etter tre verdenscuper bare har klart å komme på pallen én gang – Sverre Lunde Pedersens andreplass for to uker siden.
Les mer om:

– Jeg lever egentlig et veldig kjedelig liv

Bjarne Melgaard om sex, dop, dødshuset og svartmetall. Og kunsten.
Les mer om:

Gjensidige ønsker hardere lut enn to prikker for mobilbruk

- Dette er veldig gledelig. Samtidig håper vi Samferdselsdepartementet vil gå enda lenger i en eventuell ny runde, det vil si tre prikker og en firedobling av boten til 6.800 kroner, sier kommunikasjonssjef Bjarne Rysstad i Gjensidige.

ikke lest: Bjarne 1 Julekavalkade

Mine tre val
Les mer om: