Nyheter om Bjørnstad


Pernille (32) og Ivar (35) kjøpte ubeboelig småbruk – nå får de hjelp av disse karene: – Kunne ikke takke nei

Pernille Lier Bjørnstad (32) og Ivar Busterud Bjørnstad (35) får god avkastning på huskjøpet i Elverum.
Les mer om:

Eirik (29) brukte egenskaper fra gaming til å sikre seg fast jobb: – Han har vist at han vil

Etter flere utdanningsforsøk fant Eirik André Bjørnstad endelig noe som passet han perfekt. Nå er han ansatt i Sandefjordbedriften Emagine, og flytter snart til hvalbyen.
Les mer om:

I denne rundkjøringen er det lett å bli forvirret: Vet du hvordan du bør kjøre?

SKIEN: Det er veldig mange ulike typer rundkjøringer i Grenland. På Bjørnstad er det flerfeltsvei både inn og ut av rundkjøringen. Det kan skape forvirring, og for noen er det vanskelig å vite hvordan de skal plassere seg. Få svar i videoen over.
Les mer om:

Tuva (24) har sagt opp jobb og leilighet – nå flytter hun inn i en varebil

Tuva Bjørnstad (24) bytter ut det stabile «A4-livet» med et hus på fire hjul.
Les mer om:

Norsk sølv i telemark-VM

Trym Nygaard Løken (27) avsluttet et forrykende VM i telemark med sølv på den klassiske distansen i sveitsiske Melchsee-Frutt søndag. Fra før har han tatt ett gull, ett sølv og én bronse i mesterskapet. – Trym leverte et meget bra renn i dag, og får med seg en ny VM-medalje. Det er fantastisk å komme tilbake etter to sesonger med skader og problemer, sier sportssjef Per Olav Tangen. Gullet gikk til sveitsiske Bastien Dayer. I tillegg ble det dobbelt norsk i juniorklassen, da Kaja Bjørnstad Konow vant foran Emma Araldsen. Jacob Alveberg tok sølv i herreklassen.

Dobbelt norsk i kombinert

Jarl Magnus Riiber kronet en fantastisk sesong med å vinne det siste rennet i verdenscupen søndag. Han kjempet hele veien mot lagkamerat Espen Bjørnstad, som han til slutt slo i spurten. Fabian Riessle tok tredjeplassen. Riiber har ikke blitt dårligere enn nummer to i verdenscupen denne sesongen, og er også suveren vinner av sammendraget.
Les mer om:

Dobbelt norsk i Klingenthal: – Bekreftelse på at man er den beste

Jarl Magnus Riiber (23) vant søndagens kombinertrenn foran lagkompis Espen Bjørnstad (27) i sesongfinalen i Tyskland.
Les mer om:

Tuva (24) har sagt opp jobb og leilighet – nå flytter hun inn i en varebil

Tuva Bjørnstad (24) bytter ut det stabile «A4-livet» med et hus på fire hjul.
Les mer om:

Norsk pangstart på telemark-VM

Kaja Bjørnstad Konow kjørte inn til klart gull i sprint for junior da VM i telemark ble innledet i Sveits torsdag. Hun vant med nesten to og et halvt sekund. Konow var på tredjeplass etter første omgang, da hun pådro seg fire tilleggssekunder. Camille Bourbon fra Frankrike og Anne Katharina Kessler fra Tyskland kjørte begge feilfritt og var henholdsvis 1,56 og 0,57 sekund foran den norske 20-åringen. I siste nedfart pådro Konow seg tre nye straffesekunder, men Bourbon og Kessler pådro seg henholdsvis fem og fire, og dermed var det rått parti. Ingen var i nærheten av den norske kjørerens fart.

To debutanter i para-verdenscupen

Skiforbundet har tatt ut følgende utøvere til verdenscuphelgen i paralangrenn i Finland 19.-23. mars: Vilde Nilsen, Indira Liseth, Trygve Toskedal Larsen, Thomas Oxaal, Ole Martin Lid (ledsager) og Andreas Bjørnstad. For Bjørnstad blir det hans første internasjonale langrennskonkurranse, men han mangler klassifisering og vil derfor gå som «rookie». Det betyr at navnet hans ikke vil komme på verken start- eller resultatlister. Liseth har gått verdenscup på Lillehammer, men får nå sin debut i verdenscupen internasjonalt.

Esben (32) gjorde business av garasjesyslene: — Jeg gjør det ikke for å bli rik

Esben Bjørnstad driver med sandblåsing, lakkering, restaurering og lager egendesigna bålpanner av varmtvannstanker. I tillegg til full jobb og familie. — Jeg syns det er veldig gøy å holde på i garasjen, sier han.
Les mer om:

«Ace» Ventura i Orlando

Den norske golferen Kristoffer Ventura vartet opp med en hole-in-one i Arnold Palmer Invitational søndag. På det som så ut til å bli en bekmørk norsk golfdag, der Viktor Hovland spilte seg helt ut av tetstriden, og også Ventura selv slet, leverte 26-åringen et drømmeslag på banens 14. hull. Ventura fikk et perfekt treff, og ballen landet på grenen og spratt ned i hullet. – Der skal man normalt bruke tre slag. Men Kristoffer Ventura, han drar den inn!

– Jeg var en partygutt som gjorde mye dumt

I tenårene var det ikke alt som tydet på at gullvinner Espen Bjørnstad skulle bli toppidrettsutøver.
Les mer om:

Norge tok gull i lagkonkurransen

Ingen var i nærheten av å true kombinertgutta i lagkonkurransen søndag. Espen Bjørnstad, Jørgen Graabak, Jens Lurås Oftebro og Jarl Magnus Riiber forsvarte VM-gullet fra 2019.
Les mer om:

Greit utgangspunkt for Norge

Jarl Magnus Riiber fikk ikke ut sitt beste i hoppbakken under lagkonkurransen i kombinert. Men lagkameratene hans leverte varene. Både Espen Bjørnstad og Jens Lurås Oftebro hoppet godt, men det var Jørgen Graabak som sto for Norges viktigste svev. Den olympiske mesteren fra 2014 var på forhånd Norge mest usikre kort, men leverte sitt klart beste hopp da det gjaldt som mest. – Det var nervepirrende. Det er en lagkonkurranse og det er mye som kunne blitt avgjort av mitt hopp.

Sliter med nattesøvnen: – Redd og nervøs

Espen Bjørnstad sier det er mange tanker som kverner i hodet hans for tiden.
Les mer om:

Gårsdagens VM-renn skapte sinne – flere ønsker radikal endring i hoppdømmingen

Hoppdommerne høstet krass kritikk etter gårsdagens VM-konkurranse. Kombinertløper Espen Bjørnstad og NRK-ekspert Johan Remen Evensen mener det er på høy tid med videodømming.
Les mer om:

Haugsrud og Bjørnstad om Woods-ulykken: – Utrolig trist

– Hadde denne veien ligget på Østlandet, ville den vært sikret for lenge siden
Les mer om:

Haugsrud og Bjørnstad om Woods-ulykken: – Utrolig trist

Eurosports golfduo Per Haugsrud og Henrik Bjørnstad satt med tårer i øynene da nyheten om Tiger Woods’ ulykke sprakk.
Les mer om:

Historisk VM-uttak i kombinert

Det norske kombinertlaget reiser til Oberstdorf som en av de største gullkandidatene til Norge denne vinteren. I første rekke er det Jarl Magnus Riiber som er storfavoritt i alt han stiller opp i, men både blant de andre herrene og kvinnene er det andre medaljekandidater. Det er første gang kvinnene skal gå VM i kombinert. – At vi nå har med et kvinnelag er historisk og vi ønsker å ta medalje i samtlige VM-øvelser, sier sportssjef Ivar Stuan på pressetreffet. Dette er troppen som reiser til VM: Herrer: Jarl Magnus Riiber, Jørgen Graabak, Espen Bjørnstad, Jens Lurås Oftebro, Espen Andersen og E

Fredrikstad-politiker ber Sarpsborg droppe Bjørnstad og bruke Viken Park – fikk ikke flertall

MDGs Erik Skauen mener Sarpsborg har mer enn nok lokale næringsområder og vil ikke åpne for ny utbygging i Kalnesskogen, i konkurranse med Viken Park.

De norske herrene ute i semifinalen

Lagsprinten i Ulricehamn ble, som gårsdagens sprint, ikke en god norsk konkurranse for herrene. Begge de norske lagene, som gikk i det første heatet, endte utenfor topp to og måtte satse på at tiden holdt til avansement til finalen. Dessverre for dem ble tempoet i den andre semifinalen mye høyere, og begge de norske lagene tøk ut. På Norges førstelag gikk Finn Haagen Krogh og Sindre Bjørnstad Skar, mens på Norges andrelag gikk Thomas Helland Larsen og Pål Trøan Aune. Både Finland og Russland røk også ut i semifinalen etter fall på siste etappe.

Oftebro med oppløftende resultat

Jens Luraas Oftebro var mannen Norge måtte sette sin lit til på søndagens kombinertrenn i Klingenthal. Han lå på 8.-plass, 40 sekunder bak ledende Lukas Greiderer etter hopprennet. Det ble tidlig klart at seieren skulle stå mellom Akito Watabe, Geiger og Greiderer. Etter to sterke rykk fikk Geiger gå alene i mål, foran Watabe som spurtslo Greiderer i kampen om 2.-plassen. Bak dem kjempet Oftebro mot de tre tyskerne Frenzel, Riessele og Rydzek. Han trykket bra til og holdt dem bak seg på oppløpet, og tok 4.-plassen. Neste nordmann ble Espen Andersen på 14.-plass.
Les mer om:

Oftebro på skuddhold

Jens Lurås Oftebro ligger godt an til å kjempe om en pallplass i verdenscupen kombinert i Klingenthal. Han har 40 sekunder opp til ledende Lukas Greiderer. Oftebro landet på 136,5 meter i storbakken. Leif Torbjørn Næsvold, som har sin styrke i hoppbakken, er nest best av de norske. Han landet på 137 meter og går ut på 13.-plass.

Ingen norske i sprintfinalene

Norge sendte et reservepreget lag til svenske Ulricehamn. Det viste seg også på resultatlistene, som ble preget av de svenske hjemmehåpene. Verken blant kvinnene eller herrene greide noen av de norske å kvalifisere seg til finaleheatene. På kvinnesiden ble beste norske Magni Smedås, som tok en 11.-plass til slutt. På herresiden gikk både Finn Haagen Krogh og Sindre Bjørnstad Skar itl semifinalen, men ingen av dem greide å nå finalen. På kvinnesiden tok svenskene storeslem, da Maja Dahlqvist vant foran Johanna Hägström, med Jessica Diggins på tredje.