Nyheter om Bjørnevik


Tiva (11) mistet alt håret: – Jeg ble spurt om jeg var smittsom

Tiva Bjørnevik Brydøy er som elleveåringer flest, men det er én ting som skiller henne fra klassekameratene. Hun har ikke hår. Det skyldes tilstanden alopecia.
Les mer om:

Butikk i Langgata stenger døren for godt

Sko-, veske- og reiseutstyrbutikken Storms har besluttet å legge ned driften. - Det er ikke veldig dramatisk, sier daglig leder Silje Storm Bjørnevik.
Les mer om:

Fortvila huseigar tapar store summar: – Skal sjå til at han blir teke i vare på ein god måte

Huseigar Ørjan Schnelle Bjørnevik har i dag utgifter på mellom 15-16.000 kroner kvar månad på firemannsbustaden som blei evakuert i Porsvika etter at ein stor steinblokk nesten trefte husveggen i fjor.
Les mer om:

Her parteres skroget til havaristen (pluss)

Møysommelig gnager wiren besatt med diamanter seg gjennom det havarerte fartøyet utafor Linesøya. – Det er første gang jeg er med på å bruke diamantwire, sier Eskil Bjørnevik i rederiet BOA.
Les mer om:

Skal fjerne over 400 tonn vrakrester(pluss)

Gjennom hele vinteren har vraket av MS Osfjord ligget pal på den samme grunna. Nå er trondheimsbaserte BOA i ferd med å den opp. – Alt har gått etter planen, sier prosjektleder Eskil Bjørnevik i BOA.
Les mer om:

Bårds aller første seier på hjemmebane

Bård Bjørnevik Skogen var sterkest da Norges beste juniorspillere møttes i Sveio.
Les mer om:

Løste påskekrimmen over morgenkaffen: Krimferdighetene holdt mål

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg måtte le da jeg fikk vite at jeg vant. Det er første gang jeg sender inn svar på påskekrimmen, og da er det jo veldig gøy at jeg treffer på første forsøk, smiler årets vinner av avisas påskekrim. Som gammel Grei-gutt vekket årets plott oppmerksomheten til Rødtvet-beboeren. Selv om avisa leses flittig, trenger det ikke være en hemmelighet at laget i steinbruddet vinner over et loppemarked når som helst.

Tegnestiftene lå strødd – punkterte i 50 kilometer i timen

En tegnestift satte en bråstopp for Skjærgårdsrittet for Knut Bjørnevik. – Jeg holdt 50 kilometer i timen da jeg oppdaget at jeg hadde punktert. Det kunne gått riktig ille.
Les mer om:

Arne Madland braut ikkje lova

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Eg synest det er heilt hinsides, heile greia, seier Madland til Jærbladet.- Eg har ei rolle i samfunnet der eg må vera ryddig. Eg påpeika med ein gong at det ikkje er eigar, men leigetakar, som har ansvaret.

Denne gjengen skal redde 600-700 tonn mat i år

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I spissen for de 15 ansatte står butikksjef Tone Byberg. Hun bor på Bryne, men er oppvokst på en liten gård på Tjelta, og brukte en god del av ungdomstiden til å gå i demonstrasjonstog med «Redd planeten»-plakater.Bakgrunnen fra gård har lært henne å respektere mat, og miljøengasjementet har hun fortsatt.- Å redusere matsvinn er en viktig miljøsak. Så da denne jobben dukket opp, kunne jeg ikke la være å søke, seier Byberg.

Klepp Ap seier nei til bompakka og skaper spenning før det avgjerande kommunestyremøtet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Einar Erga har markert seg som ein tydeleg motstandar av korleis Utbyggingspakke Jæren er utforma. Eit fleirtal i medlemsmøtet torsdag 2. mai støtta synet hans, om å seia nei til bompakka. I formannskapet 24. april sa to tvilande Ap-representantar, Sigmund Rolfsen og Kate Seldal, ja til bompakka.

Nei, me er vel i grunnen ikkje klare for meir snø no?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)«Beregn noe ekstra tid til transport og kjøring. Bruk riktige dekk og kjør etter forholdene», skriver yr.no i snøvarselet.Dei melder om opp til fem centimeter snø i låglandet. For årstida er det mykje. Men snøen har begynt å smelta på morgonkvisten, og bygeaktiviteten skal minka ut over dagen. Då kjem også sola fram, og temperaturen skal stiga til 5-8 grader. Eit tynt, tynt lag med snø på Bryne.

Ja til å bruka 3 millionar på Sandtangen-bru

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Etter ein ekstra runde for å sjekka om det var pengar å henta i å be om fastpris som inkluderer omlegg og kryssing av kablar og røyr, vedtok formannskapet tysdag å løyva rett under 3 millionar til ny bru inn til Brynes grøne lunge. - Dette dreiar seg om eit brannvarslingstiltak som brannvesenet har vore tydelege på at trengst.

Time formannskap gjorde som i Klepp, og vedtok bompengar

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Prinsippavklaringane for Utbyggingspakke Jæren vart klare i fjor, fekk stor merksemd og skapte mykje støy. Hå kommune trekte seg frå «bompakka», men både i Klepp og Time valde politikarane å gå vidare. I Klepp har det kome eit eige bompengeparti, elles har det vore roleg.

Sola golfklubb vil lokke flere ut på greenen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Denne helgen har de beste juniorspillerne fra hele landet vært samlet på Sola golfklubb sin bane på Forus. Srixon Tour markerer starten på en ny sesong. På banen på Forus var denne helgen 131 juniorspillere fra hele landet samlet.- 131 spillere var påmeldt, og selv om det brøt ut pilotstreik, er det 131 spillere som tok seg hit.

Her seier Klepp formannskap ja til bompengar

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Mot Frp sine to stemmer vedtok Klepp formannskap i ettermiddag å gå inn for Utbyggingspakke Jæren.Fleire av representantane gav uttrykk for at saka smerta, og Aps gruppeleiar Sigmund Rolfsen gav uttrykk for at han ikkje gav garantiar om at gruppa hans kjem til å seia ja når kommunestyret gjer endeleg vedtak i saka 6. mai.- Me sa då me gjekk inn i dette at lista ligg høgt.

God golfpåske for Skogen

Bård Bjørnevik Skogen har gjort to gode internasjonale turneringer de siste to ukene.
Les mer om:

Nikolai (13) frå «Lykkeland»-rolle til song-solist

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Nikolai Holmen (13, snart 14) er eit kjent ansikt for mange, etter at han spela veslebroren til hovudpersonen Anna i NRK sin storserie «Lykkeland». Men Orstad-guten driv også med klassisk song i Klepp kulturskule.

Lalandsvegen kan få bom

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Opplysninga kjem fram i sakspapira til Klepp formannskap, som onsdag etter påske skal drøfta Utbyggingspakke Jæren - som er det offisielle namnet på den planlagde bompengepakken.Bommar kan gje trafikkvekst Det er planlagt sju bommar i den nye bompengepakken på Jæren.

Olaug Bollestad fikk låne Jan Ove Horpestads pels

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Horpestad er leder av Rogaland Pelsdyravlslag, og er ikke spesielt imponert over hvordan regjeringen vil avvikle næringen frem mot 2025, når det blir forbudt med pelsdyrhold i Norge.- Vi er sterkt misfornøyde med det Olaug Bollestad og regjeringen kommer med. I underkant av 500 millioner kroner rekker bare til en brøkdel av kostnadene.

Årets idrettsutøver!

Supertalentet Allan Dahl Johansson fra Tveita og super-oppmann Harry Bjørnevik fra Grei ble hedret med Groruddalens idrettspriser for 2018.

Idrettsprisene delt ut på Linne i kveld

All grunn til å smile til fotografen! Idrettsprisene er delt ut i kveld på Thon Hotel Linne. Vi gratulerer alle nominerte, og sender en spesiell hilsen til årets idrettsutøver Allan Dahl Johansson og årets idrettsleder Harry Bjørnevik.

Nedre Glomma-turnere med gull, sølv og bronse i Austria Open

Det ble laggull på Fredrik Bjørnevik Aas og Nore Stene, pluss individuelt sølv og bronse, under Austria Open i helgen.
Les mer om:

– Alle har et forhold til bolig, og de fleste er opptatt av å ha det fint hjemme

Frode Skarsgard Bjørnevik (38) fra Kurland har funnet opp et delingsnettverk for bolig- og interiørinteresserte, som han håper vil kunne utfordre måten vi selger boliger på i fremtiden.
Les mer om: