Nyheter om Bjørndalen


Hadde akkurat flyttet inn i nybygd leilighet i Oslo. Så dukket denne gamle bygården opp...

BREVIK: Erlend Bjørndalen Eikrem (30) fra Porsgrunn har sammen med samboer og svigerforeldre fra Drammen kjøpt den sentrale og innholdsrike bygården, Eriksengården, midt i Brevik.

Liverpool tapte 50 millioner på å slå Barcelona

Jeg er overbevist om at Ole Einar Bjørndalen elskende Jürgen Klopp ikke ofret et sekund å tenke på detaljene i overgangsavtalen for Philippe Coutinho da Liverpool sendte Barcelona ut av Champions League med verdens frekkeste hjørnespark. I Januar 2018 til høylytte protester og draktbrenning ble Philippe Coutinho til Barcelona for 135 millioner euro pluss bonuser basert på fremtidige resultater. En del av avtalen at Liverpool skulle få 5,23 millioner euro – rundt 50 millioner norske kroner – ekstra dersom katalanerne vant Champions League.

Hytteforening reagerer

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hytteforeningen for Vestpynten og Bjørndalen setter pris på at hytter i utsatte soner får tilbud om nye punkter, men de er sterkt imot en fortetning av hytteområdet øst for Bjørndalselva og oppsetting av nye hytter i dette området. Det skriver de i en høringsuttalelse til delplan for Bjørndalen og Vestpynten hytteområde som ligger ute på høring med frist 2.

Klopp overrasket Bjørndalen: – Jeg tror ikke Ole Einar har større beundrere enn meg

Ole Einar Bjørndalen forteller om stjernemøtet han hadde med Liverpool-manager Jürgen Klopp, som er en stor tilhenger av den tidligere skiskytteren.

Klopp overrasket Bjørndalen: – Jeg tror ikke Ole Einar har større beundrere enn meg

Ole Einar Bjørndalen forteller om stjernemøtet han hadde med Liverpool-manager Jürgen Klopp, som er en stor tilhenger av den tidligere skiskytteren.

– Bjørndalen er på bucket-listen min

Jürgen Klopp beskriver Ole Einar Bjørndalen som Franz Beckenbauer, Pelé og Bobby Moore i én og samme person.

Her var Kristian (22) sikker på å ryste LSK: – Fryktelig surt

(Gjelleråsen – LSK 1-3). Innbytter Kristian Bjørndalen fikk muligheten han hadde drømt om, bare to minutter etter at han entret banen.
Les mer om:

- For at ikke isbjørnen skal komme for nær bebyggelsen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Søndag var det helikopteraktivitet ved Hiorthhamna. Lufttransport var ute og fløy på oppdrag for Sysselmannen, som hadde fått melding om at det lå et hvalrosskadaver på isen. Og en død hvalross kan fort tiltrekke seg en bjørn eller to.- Vi fryktet i hvert fall det. Dette var så nær byen at vi kanskje ville fått den inn i bebyggelsen.

LSKs cupmotstander åpnet sesongen med sterk seier

(Melbo – Gjelleråsen 1-2). Kristian Bjørndalen satte inn begge målene da Gjelleråsen serieåpnet med 2-1-seier borte mot Melbo i 3. divisjon.
Les mer om:

– En skandale at Bjørgen og Bjørndalen ikke får statslønn

Langrennssjef Vidar Løfshus frykter at kompetansen til stortalenter kan gå tapt på grunn av måten norsk toppidrett er finansiert.
Les mer om:

Løfshus: - En skandale at Bjørgen og Bjørndalen ikke får statslønn

Vidar Løfshus slår alarm om finansieringen i norsk toppidrett. Han frykter at ressurspersoner som Marit Bjørgen, Kjetil André Aamodt og Ole Einar Bjørndalen vil gå tapt om staten ikke griper inn.

Quality Airport Hotel dropper påskefjærene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)DYREVELFERD:Fargede fjær er en selvskreven gjenganger i påskepynten, men i år velger Nordic Choice Hotels å droppe fjærene fra egne påskedekorasjoner. I Sola er hotellkjeden representert ved Quality Airport Hotel Stavanger. Hensikten med å droppe fjærene fra påskedekorasjonene er å rette oppmerksomhet mot dyrevelferd, ettersom fjærene kan komme fra såkalt levendeplukking fra oppdrettsfugl utenfor Europa.

Bjørndalen om Solberg: – En av de største

Når Petter Solberg nå setter punktum for sin egen karriere, skal han gjøre alt han kan for at sønnen Oliver når sine drømmer.

Bjørndalen om Solberg: – En av de største

Når Petter Solberg nå setter punktum for sin egen karriere, skal han gjøre alt han kan for at sønnen Oliver når sine drømmer.

Bjørndalen om Solberg: – En av de største

Når Petter Solberg nå setter punktum for sin egen karriere, skal han gjøre alt han kan for at sønnen Oliver når sine drømmer.

Daniel Andrés fangst er trolig ny norgesrekord

Kun fire ganger har noen klart å fange den lille fisken før. Natt til lørdag klarte Daniel André Bjørndalen (38) å fange det som kan være den største krystallkutlingen som noen gang er blitt fanget.
Les mer om:

Nå vil Idar (30) ha telefon fra det populære tv-programmet: – Jeg sklir inn i selskapet med Northug, Bjørgen og Bjørndalen

SKIEN: Idar Hagen Pryerdalen feiret 30-årsdagen med å sikre sitt fjerde NM-gull i vannsklie lørdag. Nå venter skiensgutten på telefon fra NRK-programmet Mesternes mester.

NRKs langrennekspert Torgeir Bjørn: - Trond Nystad kan ikke bli landslagssjef

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Lars Berger sa nei til å bli Russland-trener

Russisk skiskyting er på jakt etter en norsk trener – men fikk nei fra Lars Berger. Nå vurderer de å spørre Ole Einar Bjørndalen.

Lager ny identitet til Ole Einar Bjørndalen

Anført av hamarsing Kjetil Wold har reklamebyrået Anti¨, med Hamar-avdelingen i spissen, fått jobben med å bygge opp den nye merkevaren Ole Einar Bjørndalen.

Utklasser alle rekorder uten Bjørgen og Bjørndalen: - Helt utrolig

En rekke av tidenes beste norske idrettsutøvere ga seg etter forrige sesong. Likevel har Norge denne vinteren utklasset alle tidligere rekorder - med hele seks gull flere enn i rekordmesterskapet i Pyeongchang.
Les mer om:

Thingnes Bø i samme klubb som Bjørndalen og Svendsen

Johannes Thingnes Bø er en av fire herrer som har tatt fire VM-gull i samme mesterskap. Fem bom i går kveld ødela sjansen til å kopiere Laura Dahlmeiers fem.
Les mer om:

Bjørndalen advarer: – Det må ikke bli som i langrenn

Norge har hittil tatt fem gull i VM i skiskyting. – Det er helt på grensen, mener TV 2-ekspert Ole Einar Bjørndalen.

Kritisk Bjørndalen: - En katastrofe

VM-programmet i skiskyting er proppfullt. I årets VM er det 12 konkurranser på 11 dager. Noe må skje, mener Ole Einar Bjørndalen.

Bjørndalen: – Det er en katastrofe for konkurransen

Ole Einar Bjørndalen hyller nyvinningen single mixed stafett. Men en ting irriterer TV 2-eksperten.