Nyheter om Bjørndal


Vær ikke så bråkjekke mot «maktkritikerne på balkongen»

«For oss vanlige borgere av fredrikstadsamfunnet er det positivt at Julsen og Bjørndal «skyter i retning av Rådhuset til stadighet» som Reinertsen og Jarild formulerer det.»

Ordføreren angrer ikke uttalelsen om «eldre herremenn»: – En helt korrekt beskrivelse

Da ordfører Jon-Ivar Nygård i en kommentar på Fredriksstad Blads debattsider skrev at han ikke ville bruke mer tid på et innlegg signert Roar Julsen og Kjell Bjørndal, fikk han så hatten passet.

Kamp om de minste leilighetene - førstegangskjøper Jimmy (33) har lett i flere år før han fikk napp

En leilighet på 17 kvadratmeter på Bjørndal ble solgt til førstegangskjøper Jimmy Wong for 1.570.000 kroner. Dette er en kvadratmeterpris på hele 94.400 kroner.
Les mer om:

Tre unge menn fra Nordstrand og Søndre Nordstrand tiltalt etter skyting mot bil på Bjørndal

Tre menn er tiltalt for drapsforsøk eller medvirkning til drapsforsøk.
Les mer om:

Svar til Julsen og Bjørndal: Stjernen Hockey hadde ideen til Isegran Eiendom

«Ideen ble egentlig sådd av Stjernen Hockey. De lobbet for ny Arena Fredrikstad overfor det politiske miljøet.»
Les mer om:

Bibliotektipset: – «Inn i villmarken» er en enestående mysteriefortelling med mange ubesvarte spørsmål

Bibliotekar Aleksander Bjørndal anbefaler denne uken boken «Inn i villmarken» – en enestående mysteriefortelling om Christoffer McCandless som plutselig forsvant.
Les mer om:

Lokaldemokratiet mot forvitring – ledet av en sosialdemokrat

Duoen Kjell Bjørndal og Roar Julsen bruker flere saker fra den senere tid for å begrunne sin påstand om at ordføreren og posisjonspartiene styrer gjennom å begrense lokaldemokratiet og allmennhetens innsyn.
Les mer om:

Ungdom på Holmlia og Bjørndal fikk pengegave til lokale møtesteder

To frivillige organisasjoner i Bydel Søndre Nordstrand kan glede seg over en stor pengesum til ungdom på Holmlia og Bjørndal.
Les mer om:

Parkert elbil brant på Bjørndal

En bil ble totalskadd i en brann på Bjørndal i Oslo natt til tirsdag. Bilen sto parkert på en parkeringsplass i Seterbråtveien.
Les mer om:

– Det er egentlig kjempeironisk, for pappa tok aldri lappen. Han var redd for å kjøre bil. Så døde han i en bilulykke

Søndag 2. september 2018 sitter fem personer i en veteranbil på vei ned fra Gaustatoppen. I en skarp sving går det galt. Bremsene svikter og bilen krasjer inn i en fjellvegg. Ingen av de fem overlevde ulykken. En av dem var Jan Bjørndal, som mange i Kragerø kjente fra scenen på Stopp en Halv.

560 Bjørnholt-elever får hjemmeundervisning etter koronautbrudd

Bjørnholt videregående skole på Bjørndal stengte skolen mandag etter at tre elever og en lærer fikk påvist koronasmitte i helgen. Skolens 560 elever får dermed hjemmeundervisning ut uken.
Les mer om:

Overrasket over bok-plassering i Bjørvika: – Noe av det råeste og beste jeg har lest

Ukens anbefaling fra bibliotekar Aleksander Bjørndal ved Fredrikstad bibliotek er en bok fra menneskerettighetsforkjemper James Baldwin.

Bekreftet: Uttaket til VM i landevei, vraker Boasson Hagen og Kristoff

Norges Cykleforbund sender en spennende tropp ned til årets VM i Landevei i Imola, Italia. Den harde VM-løypa i den italienske byen Imola gjør at det hverken er plass til Edvald Boasson Hagen eller Alexander Kristoff i troppen. Det at også VM starter syv dager etter at rytterne i Tour de France har krysset målstrekken i Paris. Og det er noen av grunnen til at de er vraket. Løypene Tempoløypen er ganske flat, noe som bør passe de klassiske tempospesialistene med god aerodynamikk.

Bjørdal på vei til Eliteserien

Den tidligere Aalesund-spilleren skal bare være detaljer unna en avtale med Oslo-klubben, ifølge avisen. Henrik Bjørndal som var i Aalesund tilabke i 2012 -15-sesongen skal være ekstremt nære ved å signere for Vålerenga fotball. Angrepsspilleren har ett år igjen av kontrakten med belgiske Zulte Waregem. Han ble hentet fra AaFK til Brighton i 2016, og har også vært på et utlån til svenske IFK Göteborg. Spilleren står med en rekke ungdosmlags kamper for Norge. I sin tid i Aalesund, var han sterkt delaktig til at Aalesund holdt seg i serien.

FEAS: Selg - selg ikke!

De pensjonerte parhestene Julsen/Bjørndal ville beholdt NorgesNett og solgt resten.
Les mer om:

Første kamp siden nedstengingen: Ellingsrud IL rett til topps

I helgen var Ellingsrud J14s håndballjenter i aksjon for første gang siden Norge ble stengt ned i mars. Det gikk over all forventning, og groruddølene kunne til slutt juble for seier i Bjørndal Håndballcup.
Les mer om:

Jublet for tidlig - mistet gullet

Vibeke Lystad trodde hun vant fellesstarten i sykkel-NM for kvinner, men Mie Bjørndal Ottestad passerte henne like før mål og snappet NM-gullet. – Jeg er sykt overrasket. Det var ikke forventet i det hele tatt, sier Ottestad til TV 2.
Les mer om:

Drama i NM: Konkurrenten feiret seier, men det var Mie som vant

Fellesstarten i sykkel-NM for kvinner ble et målfoto-oppgjør. Mie Bjørndal Ottestad vant etter at Vibeke Lystad trodde hun hadde tatt tittelen.
Les mer om: