Nyheter om Bjørn Helge Riise


Bjørn Helge Riise følger etter John Arne så godt han kan

Lillebror Bjørn Helge Riise benyttet julen til å fundere på om det var noe igjen av hans fotballkarrière og svaret ble nei. – Nå gjør han som storebror John Arne Riise og velger fjerdedivisjonsklubben Rollon.  – Brødrene har begge spilt for Aalesund og Fulham og nå skal Bjørn Helge bli trener og kanskje spiller for Rollon. Lillebror Riise hadde en svært innholdsrik karriere som spiller. I Norge har han spilt for Lillestrøm, Viking, Aalesund og Sogndal.

Sogndal lekker som en sil

Sogndal ser frem mot nok en sesong i OBOS-Ligaen og har startet oppkjøringen. Det er mange spillere som har forsvunnet ut døra siden sesongslutt. Det ble bare «nesten» eliteseriespill og noen av de som var med i fjord har kvaliteter og ønske om å spille øverst, mens andre passer ikke inn eller har blitt for gamle.  Disse har forlatt klubben siden sesongslutt: Landslagsspiller Kjetil Wæhler har rukket å bli 42 år og det var en overraskelse da han sist sesong gjorde et lite comeback for Sogndal.

Bjørn Helge Riise legger opp

Bjørn Helge Riises karriere som fotballspiller er over. 35-åringen brukte julen til å bestemme seg, melder VG.

Bjørn Helge Riise legger opp

Bjørn Helge Riises karriere som fotballspiller er over. 35-åringen brukte julen til å bestemme seg, melder VG.

Bjørn Helge Riise legger opp

Bjørn Helge Riises karriere som fotballspiller er over. 35-åringen brukte julen til å bestemme seg, melder VG.

Bjørn Helge Riise legger opp

Bjørn Helge Riises karriere som fotballspiller er over. 35-åringen brukte julen til å bestemme seg, melder VG. Riise har spilt for blant andre Aalesund, Lillestrøm, Fulham og endte til slutt sin karriere i Sogndal.

Bjørn Helge Riise legger opp

Bjørn Helge Riises karriere som fotballspiller er over. 35-åringen brukte julen til å bestemme seg, melder VG. Den anvendelige spilleren fikk 35 A-landskamper for Norge.

«Lille-Riise» legger opp – har store trenerambisjoner

Etter å ha fullført de fleste av ambisjonene sine som fotballspiller, legger Bjørn Helge Riise (35) opp. Nå satser han for fullt på ambisjonen som har ligget der i 10 år – bli hovedtrener.

Milliardkjøp gidder ikke trene, fester og spiser usunt

I fjor sommer hentet Barcelona Ousmane Dembélé fra Borussia Dortmund for 105 millioner euro pluss bonus som en erstatning for Neymar som forlot klubben til fordel for Paris Saint-Germain. – Kortversjonen, det har gått dårlig. På mandag gadd han ikke møte opp på trening og naturlig nok er han ikke med i troppen til Barcelona i morgendagens møte med Real Betis.

United-spilleren fikk valget mellom Guardiola og Mourinho

På søndag møtes City og United. Tidligere i år stod kampen mellom Guardiola og Mourinho. Da vant portugiseren. Det var høy temperatur i begge leire da brasilianske Fred skulle hentes ti Premier League. Ifølge Goal, hadde City-treneren satt midtbanespilleren øverst på ønskelisten, og var villig til å strekke seg langt for å sikre seg 25-åringen. Skal bli den offensive kraften på midtbanen. (foto: fred, twitter) Les: United tilbyr utskjelt spiller 2 millioner i ukelønn -Jeg fikk et tilbud fra City og pratet til og med med brasilianske lagkamerater som spilte der.

Arsenal-spilleren kan ha spilt sin siste kamp

Arsenal spilte uavgjort mot sporting i Europaligaen på torsdag, men mistet trolig spissen sin. Danny Welbeck gikk opp i en hodeduell inne i sekstenmeteren og landet på en unaturlig måte, etter å ha sendt headingen i retning mål. – Dette er de dårligste nyhetene vi har fått i kveld og vi frykter at det kan være alvorlig. Det gikk ut over mentaliteten til de andre spillerne. De skjønte fort at det var en alvorlig skade. Når du spiller fotball, og spiller slike kamper, kan dette skje.

Hva er det som skjer? Sander Berge klinte til med langskudd rett i mål

Vi bare sier det med en eneste gang, Sander Berge scorer aldri, han er en fantastisk forsvarsspiller, men noen målscorer er han ikke. Men aldri si aldri, i kveld kom Sander Berges andre mål som «voksen» og vi velger å kalle det en suser. Genk og Besiktas er i samme gruppe som Sarpsborg i Europa League. Tre minutter før full tid sendte Sander Berge et prosjektil inn i nettet fra drøyt 20 meter og reddet dermed uavgjort for Genk hjemme mot Besiktas. Les: Vi lar oss imponere av Sarpsborg Sander Berge, mate, that is a stunning goal. #S08 will be very happy with that, too.

Ny klubb på gang for Bjørn Helge Riise

Lillebror Riise og tidligere Fulham og Aalesund spiller Bjørn Helge begynner å bli såpass gammel at alle tatoveringene har mistet fargen. – 35 år gammel og nå Sogndal spiller etter å ha blitt solgt fra Aalesund i sommer.  35 år og på slutten av en lang karriere som aktiv spiller er det virke som trener som frister.

Riise kan knuse Bohinens drøm

Aalesund tapte 1-3 for Viking. Tre lag kjemper om opprykk i OBOS-ligaen. Aalesund møter Sogndal i neste kamp. Det betyr gjensyn med Bjørn Helge Riise.

John Arne Riise kjemper for lillebror

Vi koser oss over at det endelig er litt temperatur igjen i Norsk fotball, at det igjen er en gammel fotballhelt som må trå til er ikke så overraskende.  Da Lars Bohinen ble hovedtrener for et nynedrykket Aalesund var det klart at en del forandringer måtte gjennomføres. Sett ut ifra de resultatene klubben har i OBOS-Ligaen er det vanskelig å argumentere mot hans valg.

Lillebror Riise klar for Sogndal

Bjørn Helge Riise fortsetter karrieren i Sogndal etter at han onsdag avsluttet kontrakten med Aalesund.

Henta Riise (35) i tolvte time

Bjørn Helge Riise (35) blir siste spelar inn dørene på Fosshaugane før overgangsvindauget stengjer. Midtbanespelaren knyter seg til klubben ut sesongen.

Riise forlater Aalesund med umiddelbar virkning

Bjørn Helge Riise har på eget initiativ valgt å si opp kontrakten med Aalesund.

Bjørn Helge Riise forlet AaFK

Bjørn Helge Riise (35) blir siste spelar inn dørene på Fosshaugane før overgangsvindauget stengjer. Midtbanespelaren knyter seg til klubben ut sesongen.

Riise ferdig i Aalesund

Bjørn Helge Riise fikk ikke fornyet kontrakten med OBOS-klubben. Slutter umiddelbart - og blir Sogndal-spiller.

Riise familen liker å gi jernet og det skal lillebror også gjøre

Etter alle solemerker nærmer det seg slutten for lillebror Riise også som profesjonell fotballspiller. Spørsmålet nå blir om han følger etter i skisporet til storebror John Arne Riise.  Les: John Arne Riise skriver ny kontrakt Bjørn Helge Riise, som nå har blitt 35 år gammel, fikk akkurat som storebror teste fotballskoene i utlandet, men det tok ikke av på samme måte, etter opphold i  Standard Liège i 2002 med påfølgende utlån til Brussel før det bar hjem igjen til Lillestrøm.

Riise fortsetter ikke i AaFK

Aalesund og Bjørn Helge Riise er blitt enige om å skille lag etter sesongen. 35-åringen er på utgående kontrakt med serielederen i 1. divisjon.

Ble kaptein i sin tiende sesong

Det er gjennomført store endringer i Aalesund etter at de rykket ned til OBOS-Ligaen. Lars Bohinen er hentet inn som ny trener og mange har forlatt klubben. Nå bytter de også kaptein. Lillebror Riise er ferdig og veteran Fredrik Carlsen er ny kaptein  Fredrik Carlsen er i sin tiende sesong i Aalesund valgt som kaptein av trener Lars Bohinen. Les: Aalesunds Fotballklubb gratulerer John Arne Riise med heder “Jeg visste jeg var en av kandidatene. I tillegg var det mulig Lars ville ha en ny kaptein siden han er ny i klubben.

AaFK-kapteinen: – Nå får det briste eller bære

– Glem finfotballen når Aalesund skal unngå nedrykk. Nå er det kun seier mot Strømsgodset det handler om for Bjørn Helge Riise.

AaFK-kapteinen: – Nå får det briste eller bære

– Glem finfotballen når Aalesund skal unngå nedrykk. Nå er det kun seier mot Strømsgodset det handler om for Bjørn Helge Riise. Supporterne er nervøse før kampstart.