Nyheter om Bjørn Borg


Lasse Kjus selger sportsklærprodusenten «Kjus» til amerikansk gigant

Lasse Kjus gjør som tennisspiller Bjørn Borg og selger klesmerket som bærer hans navn. For 19 år siden startet han sportsmerket Kjus, sammen med sveitsiske entreprenøren Didi Serena. Den amerikanske sportskjempen Acushnet som har merker som Totleist og Cobra ønsker et større fotfeste i Europa og da er Kjus en del av planen. Les: Svaret kom raskt: «Zidane er en skam!» Acushnet har over 5000 ansatte og salgsinntekter på 13,7 milliarder kroner i fjor.   «Det blir spennende tider for Kjus fremover.

FILA relanserer 90-tallsfavoritt via norske influencere ✨

Sommerens deiligste sneakers er fra 1994. Denne saken er et samarbeid med FILA og motenettstedet Melk & Honning. Historien til italienske FILA strekker seg helt tilbake til 1911.

Ut av Ronaldos skygge

Mye har handlet om Christiano Ronaldo i Torino så langt denne sesongen. Men i kveld var det en annen superstjerne som tok ansvar da CR7 satt på tribunen. Paulo Dybala scoret hat-trick da Juventus slo den sveitsiske Young Boys i Champions League i kveld. Han sikret dermed klubbens beste sesongstart noensinne med ni seire på rad! Dybala nettet to ganger i første omgang for Juve, som var uten suspendert Cristiano Ronaldo. Den argentinske angriperen fullførte sin trippel etter 69 minutter.

33 år gammel svenske ønsket av Manchester United

Den svenske forsvars-bautaen Andreas Granqvist ser ut som han drukket helmelk og spist grovbrød hele livet.  – Det er mange som har spilt mot han som omtaler deg som å møte en vegg, og det er en skikkelig bra egenskap for en forsvarsspiller. VM i Russland og avslutning av kontrakten med russiske Krasnodar sammenfalt i tid og Granqiust returnerte til Sverige og Superettan, – svenskenes svar på OBOS-Ligaen.

Real Madrid interessert i spiller som skal fyre opp Bale

Han har spilt over to hundre kamper for Arsenal, men har de siste årene vært på utlån til Nottingham Forrest og Cardiff. Ikke helt Real Madrid-materiale, sier du?  Men skal vi tro Team Talk er det akkurat det Aaron Ramsey er. Midtbanespillerens kontrakt med Arsenal løper ut på slutten av  sesongen, og etter at kontraktsforhandlingene på The Emirats stoppet, skal flere storklubber kommet på banen. Det er gammelt nytt at Manchester United ønsker seg jernmannen, men nå skal Real Madrid også ha meldt seg på. The Man.

Sitter her i underbuksa og tenker på Bjørn Borg

Det er sikker på grunn av at jeg her om dagen så igjen filmen Borg som dreier det seg om Wimbledon-turneringen i 1980, og opptakten til denne. Bjørn Borg mot John McEnroe i Wimbledon var selvsagt en stor affære, men det var et par år tidligere at mange fikk øyene opp for hvor iskald Bjørg Borg var i pressede situasjoner. US Open i 1978 hvor både Jimmy Connors og Bjørn Borg spilte fantastisk tennis.

Hyller Kalla, The Champ Ingo, Hanna, Zlatan og Bjørn Borg

Og, ber en troløs bønn for de tabloide Expressen-tufsene.