Nyheter om Bjørn


Fra hobby til levebrød(pluss)

Bjørn Tore Helgensen fra Målselv er en av de rundt 70 turoperatørene vi finner i Midt-Troms. Helgesen har gått fra hobby til levebrød med sitt Aurora Husky.
Les mer om:

Første par ut for Verdals-ordføreren(pluss)

Imane Zidouni fra Marokko og Anders Svendsen Fortun fra Verdal ble det første paret til å bli viet av ordfører Bjørn Iversen i Verdal.

Klubbleder stilte seg kritisk til ledelsen - fikk skriftlig advarsel

Klubbleder Bjørn Perry Myrvåg i Wood Group fikk advarsel i posten etter å ha stilt seg kritisk til bedriftens håndtering av en lovlig gå sakte-aksjon, det skriver Stavanger Aftenblad fredag.
Les mer om:

Varmere klode kan bety mer regn og kaldere somre i Norge

– Den dagen som er 10 prosent våtere enn det våteste du har opplevd før, den merker du, sier Bjørn Hallvard Samset i Cicero. Klimaforskere er bekymret for at kloden blir varmere.
Les mer om:

Oljebedrift i konflikt med ansatte ga klubbleder advarsel

LØNNSSTRID: Han reagerte på at Wood Group hentet inn innleie på Statoil-plattformen under en lovlig konflikt. Så fikk klubbleder Bjørn Perry Myrvåg advarsel i posten.
Les mer om:

Du kan ha krav på penger etter strømbrudd

– Det er en nokså enkel prosess, sier Thor Bjørn Omnes i Skagerak Energi.

Da onkel Bjørns bag ble stjålet i Ukraina

STAVANGER: «Hjelp haster!» Slik startet mailen som Bjørn Sverre Lies kontakter mottok onsdag morgen. Bjørn Sverre Lie er min onkel.

– Rustangrep kan unngås(pluss)

Tror du en vask med kaldt vann fjerner vegsaltet fra bilen din? Nei, det må tøffere lut til, mener bilpleier Bjørn Leirvik.
Les mer om:

Sier varaordfører undergraver ordførers troverdighet

Bjørn Egeli (Ap) mener varaordfører Egel Terkelsen (Frp) har et mantra om å undergrave posisjonen til ordfører Astrid Hilde.
Les mer om:

Mener uenigheten har ødelagt: – De lever i forskjellige verdener

NRKs langrennsekspert Torgeir Bjørn mener landslagsledelsen og Petter Northug og hans team må dele skylda for at OL går i vasken.

Utvik til Sarpsborg

Midtstopper Bjørn Inge Utvik (21) går fra Sogndal til Sarpsborg 08, og fyller dermed hullet Sigurd Rosted etterlot seg i klubben. Utvik har signert en treårsavtale med klubben.

Forstår frustrasjonen

– Jeg har ikke problemer med å forstå utålmodigheten, men det er vanskelig å gjennomføre prosjektet før 2021, sier eiendomssjef Bjørn Lunstøeng.
Les mer om:

Ble skutt på Serena hotell: – Jeg var sikker på at dette var slutten

For nøyaktig ti år siden ble Bjørn Svenungsen skutt og hardt skadd på Serena hotell i Kabul.
Les mer om:

Suveren Krüger tok sitt første individuelle NM-gull

GÅSBU/OSLO (NRK): Etter en knusende seier på femtenkilomter fristil er Simen Hegstad Krüger (24) en medaljekandidat i OL, mener NRK-ekspert Torgeir Bjørn.
Les mer om:

Teater-Jesus en Jesus for vår tid?

KRONIKK: Om kirkekritikk og forkynnelse i Bjørn Eidsvågs «Etterlyst: Jesus»: I teaterstykket bringes Jesus inn i verdidebatten om hva samfunnet vårt skal bygge på.
Les mer om:

Redd nye hydrogenferjer vil utsette bru

HJELMELAND: Jøsenfast kan bli skjøvet langt ut i tid, fordi det skal investeres 150 millioner kroner i nye hydrogen-elektriske ferjer i sambandet Hjelmeland-Nesvik-Ombo, ifølge ordfører Bjørn Laugaland.

Truer med å trekke seg fra kjeden(pluss)

Bjørn Asle Hynne i Aasen sparebank leder opprør mot store IT-kostnader i Eika-kjeden.
Les mer om:

Pengedryss over krigsmuseum(pluss)

Den enes død, den andres brød heter det. Tirsdag «arvet» Fosen Krigshistoriske Samlinger 75 000 kroner fra den lokale sjøheimevernsforeninga. – Vi synes det er et godt formål, sier Bjørn Snåsøy.
Les mer om:

Ganddal i natt: – Veldig trist å se barndomshjemmet i full fyr

En mann og en kvinne kom seg kjapt ut da en enebolig på Ganddal stod i full fyr natt til onsdag. Huseier Bjørn Helge Sigurdsen (51) synes det er trist å ha mistet eiendeler som har tilhørt familien i tiår.
Les mer om:

Tek i bruk fartshumpar for å gjera gatetunet tryggare

- Me prøver å bruka dei verkemidla me har, seier Ole Bjørn Maråk i Time kommune om trafikktryggleiken på det nye gatetunet i enden av Storgata på Bryne.
Les mer om:

Tek i bruk fartshumpar for å gjera gatetunet tryggare

- Me prøver å bruka dei verkemidla me har, seier Ole Bjørn Maråk i Time kommune om trafikktryggleiken på det nye gatetunet i enden av Storgata på Bryne.
Les mer om:

Melkebønder skal tenke «utenfor båsen»(pluss)

Bjørn Even Nerland var aldri i tvil om at han ville overta heimgarden i Vistdal. Nå skal han få hjelp til å drive mer målretta gjennom prosjektet «Styrket mjølkeproduksjon i Nesset».
Les mer om:

Jesus, det eneste?

TEATER: Bjørn Eidsvåg har møtt Strenge-Jesus, Snille-Jesus, Hippie-Jesus, Action-Jesus, Sosialist-Jesus og Facebook-Jesus. Men ingen slår Barmhjertighet-Jesus.
Les mer om:

Usikker framtid for Hålogaland avis

Redaktør Inge Bjørn Hansen kan ikke love at driften fortsetter.
Les mer om:

Mindre hyttepress i Hjelmeland

– Det har stilna av med hytteplanar i Hjelmeland, konstaterer ordførar Bjørn Laugaland.
Les mer om: