Nyheter om Bjørn


Fullt på stadion for første gang på ni år: - Hele publikumsbudsjettet er jo i boks

(Kvik-FFK 1-0) For første gang siden opprykkskampen i 2010 var Halden stadion mer eller mindre fullsatt. Klubbleder Bjørn Brevig var mildt sagt en fornøyd mann etterpå.
Les mer om:

«Nå er det så svart at jeg bare vil legge meg til å sove»

Bare to ganger har Rosenborg klart å sette ballen i mål i årets sesong, idag var det møte med Strømsgodset hvor ingen av lagene hadde lyst til å spille ball. – Det er dårligst av samtlige lag. Det ble 0 – 0 i en ufattelig kjedelig kamp hvor det ikke var noen høyepunkter, bare et tidligere storlag i krise og et drammenslag som fortsatt er på påskeferie. -Det er fint i Trondheim om våren så hvorfor ikke. Les: Zidane: «Han er verdens beste nr. 9» «Det er samme hvordan vi spiller, vi må utøve det bedre. Vi er for dårlige i dag. Jeg er for tung i dag.

«Uansett hvor han dukket opp så ble Tor Åge ett midtpunkt»

Morten, Asbjørn, Svein, Rune, Helge, Jan og Bjørn har skrevet dette minneordet om Tor Åge Sumstad som gikk bort den 23. mars i år.
Les mer om:

Samler Bodø-legender til ny festival

Rune, Vebjørn og Bjørn sto bak en historisk plateutgivelse i 1989. Nå har Joddski fått samlet dem sammen igjen.
Les mer om:

Bjørn skutt i Meråker

Skjærtorsdag ble en voksen hannbjørn på 144 kilo skutt i Meråker i Trøndelag.
Les mer om:

Bjørn skutt i Meråker

Skjærtorsdag ble en voksen hannbjørn på 144 kilo skutt i Meråker i Trøndelag.
Les mer om:

Bjørn rev sau i fjor – nå er han felt i Meråker(pluss)

Statens Naturoppsyn (SNO) opplyser at det ble felt en bjørn i Meråker skjærtorsdag.
Les mer om:

Bjørn skutt i Meråker(pluss)

Skjærtorsdag ble en voksen hannbjørn felt i Meråker.
Les mer om:

Det blir offisiell åpning: «Det er ikke daglig at det restaureres kulturminner inne i marka»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)LILLOMARKA: Det er Historielaget Grefsen - Kjelsås - Nydalen som forteller om åpningen av restaurererte uteliggerhytta til Harald Grande, fredag 10. mai kl 12.00-14.00:«Det er ikke daglig at det restaureres kulturminner inne i marka, men sist høst ble altså uteliggerhytta i Grefsenåsen ferdig satt i stand.

- Det var ingenting igjen av forholdet

Bjørn og Linda Maaseide avslører hvorfor de valgte å gi ekteskapet en ny sjanse.
Les mer om:

Finner du spor etter bjørn vil Miljødirektoratet ha bilder av dem

Nå kan du også sende bilder til direktoratet med mobilen.
Les mer om:

Kjendispåske

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hvordan ser påsken ut for de forskjellige kjente navnene rundt om i Groruddalen? Vi tok en runde for å høre hva politikere, artister, idrettsfolk og ildsjeler skal fylle høytiden med. Kamzy Gunaratnam, varaordfører, Ap: 1. Fem sammenhengende dager.2. Hvor ellers? Beste Grorud!3. Familien.4. Sove lenge, spise masse og lange gåturer ved og rundt Stemmer'n og Vesletjern. 5. Nei.

Riise møtte Messi i 2007: – Prestert på dette nivået i 10-15 år

Bjørn Helge Riise fikk 72 minutter mot Argentina i 2-1-seieren på Ullevaal 22. august 2007. Allerede da så han noe unikt med Argentinas nummer 19.

Bjørn Erik ble anmeldt for å ta denne videoen

Han ville bare ta flotte naturbilder med drone. Det resulterte i anmeldelse. Økokrim er bekymret for at dronebruk skal gå ut over dyrelivet.
Les mer om:

Bjørn Erik ble anmeldt for å ta denne videoen

Han ville bare ta flotte naturbilder med drone. Det resulterte i anmeldelse. Økokrim er bekymret for at dronebruk skal gå ut over dyrelivet.
Les mer om:

Endelig er arbeidstillatelsen på plass

Aalesund har hatt en god start på årets OBOS-Liga sesong, de har etter tre kamper 7 poeng akkurat det samme som Ull/Kisa og Sandefjord.

Hytta har en prislapp på 20 millioner - det har ikke gått ut over interessen

KRAGERØ: Mekler Bjørn Helliksen sier det er stor interesse for en hytteeiendom på Buholmen.
Les mer om:

Klager på støy fra snøproduksjonen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)LINDERUDKOLLEN: I slutten av mars sendte bydelsoverlegen brev til Kjelsås langrennsgruppe og Kjelsås IL.

Ensom gutt i skvisen

BOK: Bjørn Ingvaldsen på sitt aller beste med ny barne- og ungdomsbok for alle aldre.
Les mer om:

Ny trend: Kjøper hytte for å spare miljøet

En av årsakene til at Bjørn Sannesmoen bestemte seg for å kjøpe hytte, var hensynet til miljøet. Et argument eiendomsmeglerne hører stadig oftere.
Les mer om:

Drapet på Vår Frelsers gravlund: Utsatte vurdering av drapssiktet

Den 48 år gamle mannen som er siktet for drapet på Bjørn Marie Skeisvoll Hereid er fengslet i fire nye uker, sjøl om han motsatte seg varetektsfengsling.
Les mer om:

Flere gressbranner i distriktet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tirsdag formiddag fikk politiet melding om en gressbrann i et område ved Sandeveien på Feda. En grunneier hadde mistet kontrollen, og brannvesenet i Kvinesdal kjørte ut for å slukke brannen i terrenget. Politiet kom til stedet. Brannen på Feda var avtalt sviing som tok overhånd. Det brant i et område på 2-3 mål, og ble raskt slukket.

Disse veiene får ny asfalt på Jæren

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Asfaltsesongen starter snart og mange veier i Rogaland får ny asfalt de neste månedene.Statens vegvesen inngår i disse dager 71 kontrakter til en verdi av 2,9 milliarder kroner for asfaltering av nesten 3000 kilometer vei. Dette er fordelt på 800 kilometer på riksveiene og 2200 kilometer på fylkesveiene.

Det brenn på Lyefjell

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Dei driv og sløkkjer, og det er eit ganske stort omfang. Men eg trur dei begynner å få nokon lunde kontroll, utan at eg skal seia for mykje, og seia at det det er i orden. Dei har folk på alle flanker, så det begynner å sjå ganske greitt ut, opplyser Bjørn Tollefsen, vaktleiar i Rogaland brann og redning (RBR) til Jærbladet.Då er klokka blitt 17.45.

- For at ikke isbjørnen skal komme for nær bebyggelsen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Søndag var det helikopteraktivitet ved Hiorthhamna. Lufttransport var ute og fløy på oppdrag for Sysselmannen, som hadde fått melding om at det lå et hvalrosskadaver på isen. Og en død hvalross kan fort tiltrekke seg en bjørn eller to.- Vi fryktet i hvert fall det. Dette var så nær byen at vi kanskje ville fått den inn i bebyggelsen.