Nyheter om Bjørn


Her vil eierne bygge boligblokker, men dette skal være næringsområde, mener rådmannen

Bjørn Myhre vil gjøre om deler av sin næringseiendom i Bekkeveien på Vear til boligområde med lavblokker, men rådmannen anbefaler Tønsberg-politikerne å si nei.
Les mer om:

Bjørn skulle feire 50-årsjubileet med cruise i Karibien: – I stedet ble det weekend på bobilparkeringen på Kråkerøy

– Jeg skulle dyppet føttene i vannet på i Antibes nå, sier Bjørn Norum. Jubilanten hadde tidlig bestemt at han og samboeren skulle feire 50-årsdagen sin med cruise i Karibien. Men så kom koronaen.
Les mer om:

Nøtterøy-firma konkurs: - Det ble lite å gjøre når folk ikke kan møtes på grunn av koronaviruset, sier eieren

Helt siden 1998 har nøttlendingen Morten Bjørn Hallanger hatt ballonger som levebrød. Nå har han valgt å begjære firmaet sitt konkurs. Covid 19 tok knekken på Ballongdesign Unlimited AS.
Les mer om:

Svarer på kritikken

Helseminister Bent Høie står fast ved at Stortingets skjenkestopp-beslutning har konsekvenser. Helsedirektør Bjørn Guldvog mener at beslutningen er fullt ut forsvarlig.
Les mer om:

Han er den nye Autostrada-sjefen

Bjørn Brun-Hansen og kona Eva kjøpte hus på Nøtterøy og skulle flytte sørover fra Trondheim. Planen var å ukependle til jobben i Trondheim. Slik ble det ikke.

Polarisering, kunstig intelligens, Norges smarteste by og koding i NAV | SW2021

Er digitaliseringen av Norge på rett vei? Det er det store spørsmålet på årets SW2021. Den 10. og 11. februar har Dataforeningen trommet sammen det som må være den best kvalifiserte forsamlingen for å besvare spørsmålet.  Blant de nesten 60 foredragsholderne finner vi blant andre Bjørn Erik Thon, direktør i Datatilsynet, Cathrine Pihl Lyngstad, dataleder i NAV, Eddie Sjølie, direktør i Finn.no, Gun Peggy Strømstad Knudsen, ass.

– Feil å legge ned Åsegarden(pluss)

Oberstløytnant Bjørn Tore Woll, tillitsvalgt Nord i Norges Offisers og Spesialistforbund (NOF) har aldri vært i tvil.
Les mer om:

Korona og alkoholskjenking - nå innfører Tvedestrand kommune disse reglene

Alkoholservering i forbindelse med matservering tillates i Tvedestrand fra fredag 22. januar. Det opplyser kommunedirektør Jarle Bjørn Hanken.
Les mer om:

Regjeringen med siste korona-nytt

Klokken 14.30: Pressekonferanse med justis- og beredskapsminister Monica Mæland og helse- og omsorgsminister Bent Høie om koronasituasjonen. Helsedirektør Bjørn Guldvog og avdelingsdirektør i Folkehelseinstituttet, Line Vold, vil også være til stede.

– Dette er svært uvanlig

Influensatallene overrasker klinikkoverlege Bjørn Egil Vikse.
Les mer om:

Nå tar Hotel Bjørn Erik (52) millioninnspurten – tror hotellet fra 1894 kan åpne igjen om kort tid

30. mars 2020 måtte Hotel Fredrikstad stenge etter en gedigen vannlekkasje. En mann med øks gikk amok og skadet sprinkleranlegget. Nå har alt tørket opp – og tak, vegger og gulv er justert og lagt nytt.
Les mer om:

Brakstad er forsiktige optimister: – Vi åpner på fredag

Stortinget trosser regjeringen, og åpner for skjenking på utesteder med matservering. Både Synnøve Haftorsen Brakstad hos Brasserie Brakstad og Bjørn Gerry Viksund i Inventum varsler at de åpner på fredag, men ingen av dem vet hva vedtaket egentlig innebærer – ennå.

To budgivere kjempet – nå er Dæhlies hyttepalass solgt

– Jeg er fornøyd med salget, sier skikongen Bjørn Dæhlie.
Les mer om:

Mo frykter for den akuttmedisinske beredskapen(pluss)

Fylkesrådsleder Bjørn Inge Mo (Ap) og fylkesordfører Ivar B. Prestbakmo reiser bust etter Helsedirektoratets forslag om ambulansenes utrykningstid.
Les mer om:

Ernas største virusfrykt

Statsminister Erna Solberg, helsedirektør Bjørn Guldvog og FHI-direktør Camilla Stoltenberg er enige om hva de frykter mest framover: Muterte virusvarianter i Norge.

– Jeg har brukt 3.000 timer på denne – nå gir jeg opp, sier Bjørn (71)

Lørdag gikk «et smykke av en veteranbåt» ned ved flytebryggene i Fjeldberg båthavn. Trolig var det kulda som hadde skylda. Forsikringsselskapet utbetaler ikke én krone.
Les mer om:

Inventum-sjefen: – Tror forbudet forlenges ytterligere

Bjørn Gerry Viksund tviler på at skjenkeforbudet vil vare i bare én uke til.
Les mer om:

Statsministeren med siste nytt om korona-tiltak

kl. 14.00 inviterer statsminister Erna Solberg til pressekonferanse om koronasituasjonen i Marmorhallen. Helse- og omsorgsminister Bent Høie, direktør i Helsedirektoratet Bjørn Guldvog og direktør ved Folkehelseinstituttet Camilla Stoltenberg vil også være til stede.

Frykter for den akuttmedisinske beredskapen: - En sminking av virkeligheten

Fylkesrådsleder Bjørn Inge Mo (Ap) mener Helsedirektoratets anbefaling om å endre hvordan utrykningstiden til ambulansene framstilles vil gi en falsk trygghet til folk i distriktet.
Les mer om:

Regjeringen om nye korona-tiltak

Klokken 14.00 inviterer statsminister Erna Solberg til pressekonferanse om koronasituasjonen i Marmorhallen. Helse- og omsorgsminister Bent Høie, direktør i Helsedirektoratet Bjørn Guldvog og direktør ved Folkehelseinstituttet Camilla Stoltenberg, vil òg vere til stades på pressekonferansen.

Raseriet mot sentralisering

De vil så gjerne tegne et bilde av bygdetullinger mot framskritt, der de sitter og kommenterer og analyserer i den urbane vellykkenhet. Men samtidig så viser det seg at sannheten er noe helt annet. -Vi trenger distriktspolitikk og fiskeripolitikk som respekterer verdiskapende arbeid. Det var hovedpoenget til første foredragsholder Bjørn Egil Flo som er forsker ved Norsk institutt for bioøkonomi (NIBIO). Og tittelen på foredraget er sterkt og autentisk: «Kjensla av ran». Han la an tonen for det sinnet, og det distriktsopprøret, vi bare har sett startet av.
Les mer om:

Ikkje pallplass for Lorentzen

Håvard Holmefjord Lorentzen blei nummer fire i sprint-EM i Heerenveen. Han blei nummer fem på den avsluttande 1000-meteren. Thomas Krol og Hein Otterspeer sikra nederlandsk dobbelsiger, og tyske Joel Dufter tok bronsen. Verken Bjørn Magnussen eller Odin By Farstad fekk gå siste distansen på grunn av diskvalifikasjonar. Resultatlista ser du her. I kvinneklassa blei det også nederlandsk gull, ved Jutta Leerdam. Julie Nistad Samsonsen og Martine Ripsrud blei 12 og 14. Resultatlista.

Advarer mot å forlate Visit Bodø og Salten

Faglig leder Bjørn Godal i Salten Friluftsråd advarer Beiarn og de andre kommunene mot å forlate Visit Bodø og Salten.
Les mer om:

Åpen om sexlivet etter kreften

Bjørn Einar Romøren (39) kan legge noen beintøffe år bak seg. Runder med cellegift, datterens fødsel som han nesten gikk glipp av - og et sexliv han ikke visste om han ville få tilbake, men som han synes det er viktig å snakke om.
Les mer om:

Lorentzen nummer fem

Håvard Holmefjord Lorentzen er på femteplass samanlagt i sprint-EM på skøyter etter første dag, over eitt tidspoeng bsk leiande Thomas Krol. Lorenzen blei nr 6 på 500 m (35,04) og 7 på 1000 m (1.09,24). Bjørn Magnussen er nr 12 og Odin By Farstad blei diska på 500 m. I kvinneklassen er Julie Nistad Samsonsen og Martine Ripsrud nr 14 og 15 etter første dag.