Nyheter om Bjørn


Eliteserieklubbene får trene organisert igjen

Norsk Toppfotball er lei av å vente på avklaring fra helsemyndighetene om organisert trening og vedtok mandag kveld at organisert trening for Eliteserien og OBOS-ligaen kan vende tilbake til treningsfeltet fra 1.april. Vedtaket innebærer fortsatt at klubbene følger myndighetenes råd om uteaktivitet. Spillerne kan trene i små grupper på opp til fem personer så lenge alle holder én meters avstand til hverandre. Les: Den tidligere United-kapteinen har funnet ungdomskilden hos Conte «Vi har ventet på rådene fra helsemyndighetene som vi skulle få via fotballforbundet.

«Alle» andre permitterer, mens Bjørn Are trenger et titalls nye ansatte

Trenger du jobb? Her kan det være en mulighet.
Les mer om:

Gjelsten og Sunde betalte 873,1 millioner for Gresvig-boet

Ifølge borapporten etter Gresvig-konkursen betalte Bjørn Rune Gjelsten og Olav Nils Sunde mer enn 800 millioner kroner for store deler av boet. Samtidig sendes det ut oppsigelser til ansatte på grunn av coronaviruset.

- Sykt

Stina Nilsson (26) om møtet med bjørn: «Dessverre hadde jeg ikke børsa med meg.»
Les mer om:

Stina Nilsson så bjørn på treningstur: – Så sykt

OL-vinner Stina Nilsson (26) fikk seg en stor overraskelse da hun gikk på ski i Östersund mandag. Hun melder i sosiale medier at hun traff på en bjørn.
Les mer om:

LO slår ring rundt karantenekommunene i nord: Støtter ordfører Wilhelmsen og co fullt ut

– Vi har full tillit til de grepene kommuneleger og ordførere tar på vegne av befolkningen i nord. Det sier leder av LO Troms og Finnmark, Bjørn Johansen, som hadde møte med regionrådet sitt før helga.

I dag starter Jens Bjørn i ny sjefsjobb med 651 ansatte: – Jeg må nok sjonglere litt

I dag skulle egentlig Jens Bjørn Staff håndhilst på en rekke nye kolleger. Nå blir det en annen start i ny jobb enn han hadde sett for seg.
Les mer om:

I dag starter Jens Bjørn i ny sjefsjobb med 651 ansatte: – Jeg må nok sjonglere litt

VESTFOLD OG TELEMARK: I dag skulle egentlig Jens Bjørn Staff håndhilst på en rekke nye kolleger. Nå blir det en annen start i ny jobb enn han hadde sett for seg.
Les mer om:

Han skal gi Northug evig liv på sokkel

Petter Northug skal få evig liv på sokkel. Kunstneren Tore Bjørn Skjølsvik vet ennå ikke helt om skiløperen skal ha stavene i lufta, eller på bakken, men er sikker på at statuen blir preget av fart.

NHO truer med koronaloven(pluss)

NHOs Ole Erik Almlid og KS' Bjørn Arild Gram var enige, men likevel uenige, da ny veileder for lokale karantenebestemmelser ble presentert i Oslo søndag.
Les mer om:

Ute i vannet oppdaget Bjørn et uhyggelig syn: – Dette er jo forferdelig

Drama på isen for tre rådyr. Det endte ikke bra.
Les mer om:

Kritiserer Finn.no: Gjør ikke nok for å sikre forbrukerne

Bjørn Vidar og Carl-Axel er to av mange nordmenn har opplevd å bli lurt av falske annonser på Finn.no. De mener nettstedet ikke tar nok grep for å bli kvitt svindlere og kriminelle.

Til Bjørn Knoph

Les mer om:

50 mann i gang med utvask i kraftstasjonen

Øyvind Hansen, som er regionleiar for Polygon Region Sørvest, fortel at dei vil ha opptil 50 mann i arbeid med reingjering og teknisk reinsk på det meste.

Kommune-Norge krever koronagaranti fra staten

Koronakrisen gir økte utgifter for landets kommuner. Nå ber KS-leder Bjørn Arild Gram om at Storting og regjering sørger for at økonomien for 2020 er trygg.
Les mer om:

KS anslår at kommunene taper 20 milliarder kroner i 2020 - krever koronagaranti fra staten

Koronakrisen gir økte utgifter for landets kommuner. KS anslår at kommunesektoren får et netto inntektstap og kostnadsøkning som følge av Koronapandemien på om lag 20 milliarder kroner i 2020. Nå ber KS-leder Bjørn Arild Gram om at Storting og regjering sørger for at økonomien for 2020 er trygg.
Les mer om:

Opplever enorm økning: – Dette viser hva grensehandelen betyr

Bjørn André Moen (39) hos Rema Hassingen mener at politikerne nå bør se at svenskehandelen koster. Hans butikk har opplevd 50 prosents økning, en drøy uke etter at Svinesund ble stengt.
Les mer om:

Kommune-Norge krever koronagaranti fra staten

Koronakrisen gir økte utgifter for landets kommuner. Nå ber KS-leder Bjørn Arild Gram om at Storting og regjering sørger for at økonomien for 2020 er trygg.
Les mer om:

-Akkurat nå føler mange av oss at det er stille før stormen

Tvedestrand kommune står overfor en rekke utfordringer. Det var rådmann Jarle Bjørn Hankens klare beskjed til kommunestyret, under et ekstraordinært kommunestyremøte torsdag kveld.
Les mer om:

Redd butikkdød – dropper snarvei forbi Tau

– Noe gammeldags tankegang, sier veiplanlegger Bjørn Alsaker etter at Strand kommune droppet veiprosjekt av hensyn til det nye kjøpesenteret R13 og andre butikker på Tau.
Les mer om:

Dette kjøretøyet ble stoppet med 22 tonn for mye: – Fikk 136.500 kroner i bot

– Slikt kan gå ille. Det handler om sikkerhet, sier Bjørn Uno Rogneby i Statens vegvesen etter at vegvesenet stoppet et kjøretøy på Harestua onsdag formiddag.

Industrigründer Bjørn Rygg: - Nå handler det om å overleve

Han har 1000 ansatte i sving i 29 selskaper - og har selv over 140 roller i næringslivet. Bjørn Rygg er kjent for å være en offensiv og frisk gründer, men nå kommer selv ikke han utenom permitteringer.
Les mer om:

Den kulturelle skolesekken blir digital og smittefri

Forfatterne Bjørn Ingvaldsen, Linde Hagerup og Jan Tore Noreng tar initiativ til et digitalt formidlingsopplegg av litteratur. De vil tilby skoleelever litteratur på video.

Tar over drifta igjen(pluss)

Nasjonalfossen Turistsenter er konkurs. Dermed tar Bjørn Harald Arntzen over igjen.
Les mer om:

Frykter for bjørnens dyrevelferd(pluss)

Klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn (V) vil ikke tillate bruk av løs, på drevet halsende hund under skadefelling av bjørn – i frykt for bjørnens velferd.
Les mer om: