Nyheter om Bjørn


Pappa Ropstad vil ha KrF med på omkamp om fritt skolevalg

Bjørn Alfred Ropstad (KrF) mener regjeringens kjør for å innføre fritt skolevalg i alle fylker, kan bety nedlagte klasser og skoler i Agder. Nå kjemper han for at sønnen Kjell Ingolf og KrF bryter med regjeringens syn.
Les mer om:

– Det er ikke bestandig man skal høre på meg

SKIEN: «Å faen, tenkte jeg. Han er det lenge siden jeg har tenkt på». Da Bjørn Hansen dukket opp i Dag Solstads tanker puttet han den pensjonerte kemneren fra Kongsberg inn i en setning.

– Nå starter veien tilbake til livet

Bjørn Einar Romøren (38) er ferdig med cellegiftbehandling.
Les mer om:

– Hvor mye folkehelse er det igjen med alle luksusen på hytta?

Seniorforsker Bjørn P. Kaltenborn er oppgitt over luksushyttene som popper opp i fjellet. Han mener det er svært lite grønt over dagens hyttebygging.
Les mer om:

Sentral heia-eigar set foten ned for aktivitet på eigedommen sin

I brevet til kommunen skriv ekteparet Jorunn og Sverre Herabakka at det ikkje er med lett hjarte at dei nå går til dette skrittet. Fleire mottakarar har fått varselet; ordførar Gerd Helen Bø, løypekøyrar Bjørn Egil Nerheim i Gull-Spor, Suldal Idrettslag, Gullingen leirskule, Gullingen Utviklingsselskap og Suldal Bygdeservice.

Deler glad­melding

Bjørn Einar Romøren forteller at han nå er ferdig med sin siste cellegiftbehandling.
Les mer om:

– Nå starter veien tilbake til livet

Tidligere skihopper Bjørn Einar Romøren er ferdig med sin siste cellegiftkur, etter at han fikk påvist kreft i fjor.
Les mer om:

«Fa­ren din er død», er alt mo­ren vil si. Så får Bjørn et over­ras­ken­de livs­tegn

Bjørn vok­ser opp uten et stabilt hjem og uten en far. Men en dag forandrer alt seg.
Les mer om:

Gladmelding

Bjørn Einar Romøren (38) forteller at han nå er ferdig med sin siste cellegiftbehandling.
Les mer om:

Stanset dette vogntoget på E6: – Den steinen dreper hvis den treffer noen

På få timer ble to kjøretøy fra samme transportfirma stanset med farlig last. – Det er sånne vi er ute og leter etter, sier kontrolleder Bjørn Uno Rogneby.
Les mer om:

Bjørn likte ikke dette synet: – Ekstremt merkelig

SKIEN: Bjørn Rød fra Skien oppdaget noe rart ikke langt fra huset sitt onsdag kveld.
Les mer om:

Fylkestopper i KrF: Gleder seg over mulig Hareide-retur

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstads far - Bjørn Alfred Ropstad - er fylkesvaraordfører i Agder og svært positiv dersom Knut Arild Hareide blir del av den nye Solberg-regjeringen.

Må ta kjapp avgjørelse om kontantstøtte: -Farlig når vi ikke vet konsekvensene

Åmli kommune må på rekordtid finne ut om det er «økonomisk forsvarlig» å innføre kontantstøtte. Leder for oppvekst i kommunen, Tore Flottorp, sier det er en krevende oppgave. Kommunestyrepolitiker Hilde Hansen Smeland (Ap), mener det er en håpløs oppgave. Ordfører Bjørn Gunnar Baas (Sp) synes det er dumt at det er blitt en hastesak.

Stor glede i kommunen: - Dette er veldig gøy!

Ordfører Marianne Landaas (H), næringssjef Anne Torunn Hvideberg og rådmann Jarle Bjørn Hanken er samstemte i gleden over nok en signering på Grenstøl.
Les mer om:

Dette er årets viktigste IT-trender

KOMMENTAR: Mer fokus på data og ikke bare applikasjoner. Det blir noen av de tydeligste it-trendene i 2020, skriver Bjørn Røsten i Unit4.
Les mer om:

Sjekk hvem som er ansatt til å drive utstyrssentralen på nye Idrettens Hus(pluss)

Ved den nye skateparken får Molde sin første sentral for gratis utleie av sports- og friluftsutstyr. – Målet er økt aktivitet og lavere forbruk, sier Bjørn Jarle Kleppen i BUA.

Ordfører Gram beklager å ha kalt kommunelegens ordbruk «skandaløs»(pluss)

Ordfører i Steinkjer og styremedlem i Helse Nord-Trøndelag, Bjørn Arild Gram (Sp), beklager ordbruken sin mot kommunelegen.

Kildesortering har økt betraktelig - men det er et problem

Den nye «oransje dunken» for glass- og metallemballasje har blitt tatt godt imot av innbyggerne i Grenland, og graden av kildesortering har økt betraktelig. Det er vi strålende fornøyde med, sier prosjektlederen for husstandsinnsamling av glass- og metallemballasje, Bjørn Gjersvik i en pressemelding. Men dessverre så får vi inn altfor mye annet avfall i dunken også.

Spør om skjermbruk i matpausen

Bør skolene i Haugesund ha felles regler for hvordan matpausene skal være? Venstre-representant Bjørn Gunnar Husby vil ta opp spørsmålet i utvalg for oppvekst 6. februar.
Les mer om:

Trafikkulykken delte ham nesten i to – nå er han tilbake som bonde og bygger fjøs til ti millioner

Bjørn Inge Bækken (40) fra Gausdal satt fastklemt i bilvraket i 30 minutter etter frontkollisjonen. De to påfølgende ukene ble han operert ti ganger på Ullevål sykehus. – Det var en stund jeg bare ønsket å dø sier Bækken, som nå er full av tro på framtiden.

Har sagt nei til midtstopper. Dette er AaFKs plan på overgangsmarkedet

Sportssjef Bjørn Eirk Melland bekrefter at AaFK har midler til spillerkjøp, om den riktige muligheten dukker opp.
Les mer om:

Har sagt nei til midtstopper. Dette er AaFKs plan på overgangsmarkedet

Sportssjef Bjørn Eirk Melland bekrefter at AaFK har midler til spillerkjøp, om den riktige muligheten dukker opp.
Les mer om:

Ordfører-Gram hudfletter kommunens overlege: – Skandaløst(pluss)

Steinkjer-ordfører Bjørn Arild Gram (Sp) mener uttalelser om Sykehuset Namsos bør få konsekvenser for kommuneoverlege Sunniva Rognerud i Steinkjer.

Ordførern Gram hudfletter kommunens overlege: – Skandaløst(pluss)

Steinkjer-ordfører Bjørn Arild Gram (Sp) mener uttalelser om Sykehuset Namsos bør få konsekvenser for kommuneoverlege Sunniva Rognerud i Steinkjer.

Ungdomsrådet meiner om stipend og bassengprisar

Ungdomsrådet i Suldal er godt i gang, og før helga samla rådet seg over pizza i kantina i kommunehuset for sitt andre møte. Der var to av sakene stipendordninga som skal lokka suldalsungdom til Sauda vgs og arbeidet med å få til eit ungdomskort for Suldal Bad. Korleis skal gulrota fungera? Politikaranes idè om å gi elevar som vel Sauda vgs 10 000 kroner rett i lomma, har fått mykje merksemd, men mange detaljar gjenstår å spikra når det gjeld korleis gulrota skal fungera i praksis.