Nyheter om Bjørge


Full fyr i nedlagt gartneri på Greåker

Brannen har spredd seg til nærliggende biler. Vitner forteller at de hører materiale rase fra bygget. Video: Mads Bjørge
Les mer om:

Alvorlig bekymret for langrenn. Vil hjelpe Sverige

Bjørge Stensbøl mener vi trenger flere nasjoner i Europa-toppen dersom langrenn skal overleve.
Les mer om:

Vil la loddtrekning avgjøre hvem som får komme

Festivalsjef Svein Bjørge i Steinkjerfestivalen akter nemlig å la loddtrekning avgjøre hvem som blir blant de heldige 200 som får inntreden på festivalen, som vil bli gjennomført med en rekke konserter fra navn som Tora, Vidar Villa, Stein Torleif Bjella og mange flere den 19. og 20. juni. – Alle artistene kommer til byen og vil opptre for maks 200 personer. Alle andre kan se gratis på festivalen, som strømmes på nett. Folk kan melde sin interesse. Så får vi trekke lodd.

– Jeg hadde ikke sett for meg den responsen!

Jorunn Undheim og Bjørge Verbaan fra Strømmen samlet musikervenner fra 18 ulike land til å synge Beatles-klassikeren «With a little help from my friends». Det ble braksuksess.
Les mer om:

Idrettsprofilenes heftigste minner – går som en farsott på Facebook

I disse dager tar norske idrettsutøver et dypdykk i gamle fotoalbum fra sine karrièrer. – Det er kjempegøy å se hva gamle venner legger ut om dagen, sier den gamle storscoreren til FFK, Markus Ringberg (43). Eks-hockeykeeper Bjørge Josefsen (43) etterlyser flere bildeminner fra sin sport.

– Det er forferdelig tungt å få beskjeden, selv om man har visst det(pluss)

Sjef for Steinkjerfestivalen, Svein Bjørge, sier det er tungt å ta innover seg at festivalen må avlyses, men han er samtidig glad for at nå er kommet en avklaring.
Les mer om:

De har kjøpt to næringstomter, men vil ikke si hva de skal bygge

Bjarøy Gruppen selger ut halvparten av bodhotellvirksomheten til tidligere Pareto-sjef Ole Henrik Bjørge. Deres nystartede selskap har også kjøpt to tomter på Råel, men daglig leder Andreas Bjarøy vil foreløpig ikke si noe om fremtidsplanene her.
Les mer om:

Kreftsyke Andreas (57) hos Nordstrandsfotografene kom hjem fra Thailand: – Jeg satt med gummihansker og munnbind på flyet hjem

Andreas Bjørge (57) har bukspyttkjertelkreft og lever langt på overtid. Kreftbehandlingen hans blir forsinket på grunn av koronasituasjonen på Ahus. Han synes det er godt å være hjemme igjen og håper folk tar karantenebestemmelsene på alvor.
Les mer om:

Her går lærarane langt utanfor komfortsona for elevane sine

Ved Bogafjell skole i Sandnes skiftar lærarar på å legge ut morosame filmsnuttar kvar dag. – Vi må ut av komfortsona heile gjengen no, seier fungerande rektor Elise Bjørge Folgerø.
Les mer om:

18-åring matchvinner for Arendal

Det treningskampen mot Fram trolig vil huskes for, er høljregnet på Myra – og at Anders Bjørge ble matchvinner.
Les mer om:

Andreas (57) lever på overtid: – Jeg venter bare på at kreften sprer seg

Andreas Bjørge (57) fra Langhus lever langt på overtid. Han har bukspyttkjertelkreft med spredning til leveren. Å informere om kreften hjelper ham til å kjempe videre for å leve litt lenger.
Les mer om:

Andreas (57) fra Nordstrandsfotografene lever langt på overtid med bukspyttkjertelkreft: – Det er god medisin for meg å være i Thailand, borte fra leger og sykehus, her føler jeg meg ikke kreftsyk

Andreas Bjørge (57) lever langt på overtid. Han har bukspyttkjertelkreft med spredning til leveren. Å informere om kreften hjelper ham til å kjempe videre for å leve litt lenger.
Les mer om:

Svein Bjørge: – En trist beskjed å få. Rismelen blir ikke slik vi ønsket oss.(pluss)

Rismelen blir ikke en fullverdig arena, sier gründeren av Steinkjerfestivalen.
Les mer om:

Nina bodde i en praktisk leilighet, men så dukket drømmehuset opp - regner med å bruke ti år på å pusse opp

PORSGRUNN: Nina Pettersen og Espen Bjørge fant drømmehuset for ett og et halvt år siden. De regner med å bruke flere år på renoveringen av murhuset fra 1918. Stuen ble ferdig før jul. – Det er en utfordring å finne interiør som er stort nok, sier Nina. Hun synes overgangen fra den lille leiligheten ble stor.

– Det har aldri vært større uenighet internt i Sarpsborg 08

Nestleder og i sportsutvalget i Sarpsborg 08 Bjørge Øiestad er klar på at det blir forandringer inn mot 2020 sesongen. Internt har det aldri vært større uenighet i klubben.
Les mer om:

Fra tonnevis med rock til hjembygdas kulturhus

Svein Bjørge er ferdig med rockefestivalen Tons of Rock og satser på Steinkjer for fullt – på kulturhuset i byen.
Les mer om:

Nå er det klart hvem som blir arrangementansvarlig for Dampsaga(pluss)

Tirsdag ble det kjent at Svein Bjørge får ansvaret for arrangementer ved Dampsaga kulturhus i Steinkjer.

Hitler fikk nok av bronselaget

Bjørge Lilleliens udødelige sitater.
Les mer om:

Grethe (71) vil flytte, men er «fanget» i eget hus: – Noen ganger sitter jeg bare og griner

For 16 år siden ble det bestemt at nye E16 skal bygges over Grethe Elisabeth Bjørge (71) sin eiendom. Veien er fortsatt ikke bygget, og kommunen vil heller ikke kjøpe huset hennes.
Les mer om:

Ekstrem etterspørsel etter ved – snart er det utsolgt utsolgt over alt

SKIEN: – I år har veden gått utrolig raskt unna. Jeg ble utsolgt altfor tidlig, sier vedforhandleren Ole Bjørge (79). Flere lokale produsenter forteller nå om et glohett marked – og snart tomme vedlagre.
Les mer om:

Ble kjøpt for 3,2 mill i 2001, nå er det solgt og prisantydningen var på 30 millioner

Eiendommen på Bjørge i Fyllingsdalen er meglerens dyreste salg noensinne.
Les mer om:

De bygde opp privat suksesskole – nå har ekteparet solgt CIS til barnehagegigant

Ekteparet Lise Holman (61) og Fredrik Bjørge Hansen (38) har solgt Children's International School til Norges største private barnehagekjede Læringsverkstedet.
Les mer om:

Ole Henrik slutter etter å ha tjent 263 millioner kroner: – Jeg vil savne gode kolleger

For ni år siden kjøpte han Tønsbergs dyreste bolig. Nå gir Ole Henrik Bjørge (49) seg som toppleder for lukrativt meglerhus.
Les mer om:

«Løkmannen» Bjørge er med i ny «Charterfeber»-sesong

Tove og Bjørge Olsen skapte fjorårets beste tv-øyeblikk som deltagere på TV3-programmet «Charterfeber». I september er Gullrute-vinnerne klare for en ny runde som turister på Granca.
Les mer om:

Svein Bjørge etter første året med Tons of Rock i Oslo: – Var i kontakt med flere haldensere som sa de tok feil angående flyttingen

Tons of Rock fikk sukessår i Oslo i år. Men festivalsjef Svein Bjørge innrømmer at han godt kan savne deler av de fantastiske omgivelsene på Fredriksten festning.
Les mer om: