Nyheter om Birmingham


Leeds United planlegger kjøpefest

I dag tar Cardif City imot Leeds United kl 1300, selvsagt uten publikum. Leeds manager Marcelo Bielsa har mulighet til å rykke fra West Bromwich i toppen av Championship etter de i går spilte 0 -0 mot Birmingham hjemme på The Hawthorns. Begge lag er i praksis klare for Premier League før Leeds sin kamp senere idag har begge 37 poeng på toppen av tabellen. Nærmeste konkurrent er Fulham som ikke har kommet godt i gang etter corona-pausen. – De tapte 0 – 2 mot Brentford og har bare 64 poeng.

Det ser mørkt ut, men Ole Gunnar Solskjær har ikke gitt opp Jude Bellingham

Jude Bellingham som blir 17 år om noen dager har vist hva han duger for i Birmingham. – En samlet presse ble overrasket da SportBild (og vi i sporten selvsagt) meldte at han har bestemt seg for å signere for Borussia Dortmund istedenfor Manchester United. SportBild skrev: «De sterkeste klubben i Bundesliga bak Bayern tilbyr talentfulle engelske spillere muligheten til å spille, til og med i Europa. Bellingham vil derfor gå til Dortmund, ikke United.

Forlenger med 37-årig Premier League keeper

Vi merker det er godt å skrive om historier som denne. Nå som en 16-, 17- og 18-åringer får sin debut i Englands to øverste divisjoner, er det godt å se at forballspillere ikke nødvendigvis blir kassert når de passerer 35. Ben Foster har spilt for Manchester United, Birmingham og West Bromwich. Hos Watford har det blitt to runder og nesten 150 kamper. Les: Bekreftet: Manchester City henter inn Guardiolas tidligere sjef Foster har passert 37, så betyr dette at keeperen trapper ned? Dette skal hvertfall Watford ikke ha noe av.

Dansk superstjerne hyperaktuell som arvtager for Pep Clotet

Birmingham har kunngjort at manager Pep Clotet vil forlate klubben når denne sesongen er avsluttet, og nå er Michael Laudrup bli koblet med den engelske tradisjonsklubben. The Telegraph mener dermed at Michael Laudrup befinner seg høyt oppe på listen over kandidater. Les: Leeds sikter seg inn mot supertalentet som glapp Samtidig uttaler mediene at ingenting er avgjort ennå, og at det sannsynligvis først vil skje når denne sesongen er over. Michael Laudrup har gått uten trenerjobb siden han sluttet i Al Rayyan i Qatar i 2018. – Han har trenererfaring fra England Swansea.

ESPN: Manchester United skvises

Når du som 16-åring har 35 Championship-kamper bak deg, har du et forsprang på dine jevnaldrende. Ifølge ESPN frister Manchester United derfor Jude Bellingham med at han blir del av Solskjærs tropp og ikke U18 -eller U23-troppen. Birmingham lar seg ikke imponere av dette. For det er Birmingham som har gitt tenåringen tillit, coaching og støtte i sin rakettlignende utvikling på seniornivå. Nå hevder ESPNs kilde at Championship-klubben ikke kommer til å gi slipp på sin juvel hvis ikke United ser og betaler en solid sum før overgang.

Historisk Premier League-tabell basert på poeng pr kamp

Dette er porno for tallentusiaster og statistikere. – Det du ser under er Premier League lag sitt gjennomsnitts score basert på alle kamper spilt. Manchester United topper tidenes Premier League-tabell basert på poeng per kamp foran Arsenal og Chelsea. – Det er talkSPORT som har vært tallknusere og kommet frem til denne PPG lister (Poeng pr game) Mancehster United, med sine 13 Premier League-titler i sekken, leder an med en PPG på 2,07.

Lee Bowyer: Premier League trenger Leeds

Noen som husker Charlton-manageren fra hans dager med knotter under skoene? Nå mener 43-åringen at Premier League blir fattig uten Leeds, skulle sesongen bli kansellert i Championship. Bowyer spilte atten år som profesjonell og fikk med seg runder for: Leeds, West Ham, Newcastle, Birmingham og Ipswich. Det begrenset seg til én kamp for det engelske landslaget, men med 397 Premier League-kamper i kroppen, er Bowyer en som huskes godt på balløya, ikke minst på Elland Road. | #OnThisNight in 2000, #LUFC defeated @acmilan 1-0 in the Champions League.

Tidligere Liverpool-spiller vrakes

Bournemouth hentet vingen Jordan Ibe i 2016 for nærmere to hundre millioner kroner. Fire år senere dyttes 24-åringen videre. Hos Liverpool ble det 41 kamper, men Ibe måtte se seg utsendt på utlån til Birmingham og Derby de to siste årene. Så kom Bournemouth og la et betydelig beløp på bordet for kantspilleren. Les: The Athletic: Liverpool må selge tre spillere Ifølge Sky Sports har dette arbeidsforholdet nå gått i stå.

Tre engelske spillere Manchester United skal ha i sommer

Denne sommeren ser Manchester United ut til å følge sin plan om å hente unge engelske spillere. – BBC skriver om de tre som skal på plass i sommer, det er fire år mellom dem. Den første er Birmingham sin 16 år gamle midtbanespiller Jude Bellingham. den andre Aston Villa sin 24 år gamle midtbanespiller Jack Grealish og den siste som koster mer enn de to andre til sammen Borussia Dortmund 20 år gamle angrepsspiller Jadon Sancho.

Newcastle permitterer

Newcastle er den første klubben i Premier League sompermitterer tilsette på grunn av korona-viruset. Alle ikkje-aktive i klubben blir permittert, melder BBC. Championship-klubbane Birmingham og Millwall har også permittert fleire av sine tilsette. All fotball i England er sett på vent til tidlegast 30. april. Komande fredag skal partane i den engelske fotballen møtest for å diskutere ulike scenario for å avslutte sesongen.

Skamfull Grealish bøtelagt av Aston Villa

Et godt råd hvis du skal snike deg ut for å dra på fest, ikke krasj med bilen din slik Aston Villa Kaptein Jack Grealish gjorde og ikke gjør det rett etter du har oppfordret alle andre til å være hjemme. Et uhell kan skje den beste, men å kjøre til en venn samtidig som man befinner seg i karantene er rett og slett for dumt, noe Grealish selv innrømmer. – Full av skam forteller han om hendelsen. West Midlands Police meldte at de rett før klokka 10 søndag ble kalt ut til Dickens Heath-området etter en Range Rover hadde kjørt inn i to parkerte biler.

Tyske Bild: Dortmund har tatt innersvingen på United

Jude Bellingham har vokst seg for stor for Birmingham i en alder av 16 år. Høres helt sykt ut, men når du har etablert deg på et stabilt nivå i Championship som «sweet sixteen», da får du ikke fred fra toppklubbene. Manchester United har fulgt midtbanespilleren de siste månedene og fikk invitert tenåringen med familie til treningsfeltet på Carrington for en omvisning rett før viruset gjorde dette umulig. Les: Mandag kom gladmeldingen til Solskjær og United-supporterne Utsiktene for at Bellingham skal bli overtalt av United er derfor store.

Fire nye stjerner og Henderson tilbake

Manchester Uniteds stjernekeeper David de Gea er etter alle solemerker på vei bort og det gir rom for å hente tilbake Dean Henderson, som som fortsetter å imponere stort imponert i andre sesong på lån hos Sheffield United. I følge Mirror planlegger Solskjær promotere ham til deres nye nr.

«To eksempler hvorfor Jude Bellingham bør unngå Old Trafford»

Simon Jordan ble i sin tid søkkrik på å selge mobilabonnementer og istedenfor å sløse det bort slik mobilgrunder Idar Vollvik gjorde han en noen vellykkede investeringer, blant annet med å kjøpe fotballklubben Crystal Palace. Nå bruker han klubbens erfaringer med Manchester United som bakgrunn for sitt råd om at Jude Bellingham som i praksis er pakket og klar for en overgang fra Birmingham burde bli «hjemme». Les: ESPN: United har intensivert jakten på supertalentet Crystal Palace største stjerne Wilfried Zaha sitt mislykkede opphold på Old Trafford brukes som et eksempel.

ESPN: United har intensivert jakten på supertalentet

Det er ingen hemmelighet at Manchester United har sirklet seg inn rundt 16-åringen Jude Bellingham. Solskjær og gjengen gjorde et fremstøt i januar uten å lykkes, men nå har klubben intensivert offensiven og har denne uken hatt fint besøk på Carrington. Ifølge ESPNs kilde var Bellingham på guidet tur på Carrington treningsfelt. Birmingham har åpnet opp for klubber å prate med wunderkid Bellingham, og United ventet ikke lenge med å vise frem fasilitetene sine.

Dette er kvartfinalene i FA Cupen

I går var det trekning til FA Cupen sin kvartfinale til tross for at det er noen kamper som ikke er unnagjort enda. I kveld spiller Manchester United borte mot Derby. Tottenham røk ut ut mot Norwich på straffespark. Les: Eric Dier stormet tribunen Slik spilles kvartfinalene: Sheffield United – Arsenal Newcastle – Manchester City Norwich – Derby/Manchester United Leicester – Chelsea Manchester City måtte slite for å slå Sheffield Wednesday i FA-cupen, men Sergio Agüero sendte tittelforsvareren til kvartfinale med kampens eneste mål. Les på Helsesjefen: Deppa?

Birmingham selger supertalent Jude Bellingham

Birmingham City midtbanespiller Jude Bellingham kan være på vei til Bundesliga rapporter i Tyskland som sier at tenåringen vil gjøre en 35 millioner euro sommerovergang til Borussia Dortmund. 16-åringen ble en del av Birmingham laget i begynnelsen av sesongen, og debuterte i en Carabao Cup-kamp mot Portsmouth. Han har fortsatt med å spille 31 kamper i Championship så langt. Les: Tuttosport: Zlatan stikker fra Milan Han har imponert nok til vekke interessen fra Europas største klubber, og Manchester United gjorde angivelig et forsøk på å hente han i januar.

Dortmund nøyer seg ikke med Haaland og Sancho – sikret seg nytt supertalent

Med en klubb som Borussia Dortmund ser verdens supertalenter at det ikke er noen grunn til å vente til du runder 20 før du skal bli satset på. Så lenge du kommer til Dortumund. For ingen av verdens supertalenter kan se bort fra Borussia Dortmund som en av de beste arbeidsgiverne på markedet.

Søndag landet en tidligere Crystal Palace-spiller på Ålesund lufthavn Vigra

Stor glede hos Aalesund som ikke har tenkt til å besøke OBOS-ligaen igjen med det første. Søndag ettermiddag landet den tidligere Crystal Palace-spilleren Jordon Mutch på Ålesund lufthavn Vigra. Veien gikk videre med bil til Color Line Stadion, hvor 28-åringen gjennomførte medisinsk test og skrev under på en avtale med tangotrøyene ut 2020-sesongen. «Skal gi alt for AaFK» Les: Toppkamper avlyst etter virus alarm «Vi er veldig fornøyde med at Jordon har skrevet under for oss. Dette er en solid forsterkning.

Lars Bohinen tester midtbanespiller Jordon Mutch

Det er tydelig Aalesund ikke har tenkt at deres retur til Eliteserien skal bli av det korte slaget. Hovedtrener Lars Bohinen ønsker å ta med seg farten fra sist sesongs OBOS-Liga mesterskap sammen med forsterkninger inn i årets sesong. Denne uken har de Jordon Mutch på prøvespill. 28-åringen kan skilte med over 100 kamper for klubber som Birmingham, Cardiff og Crystal Palace.

Reiten scoret sitt sjuende

Guro Reiten scoret sitt sjuende mål for sesongen da Chelsea slo Birmingham 2-0 i London onsdag. Maria Thorisdottir fikk sitt første innhopp siden skaden i oktober.

Reiten scoret – Thorisdottir tilbake fra skade

Guro Reiten scoret sitt sjuende mål for sesongen da Chelsea slo Birmingham i London onsdag. Maria Thorisdottir fikk sitt første innhopp siden skaden i oktober.

Reiten scoret – Thorisdottir tilbake fra skade

Guro Reiten scoret sitt sjuende mål for sesongen da Chelsea slo Birmingham i London onsdag. Maria Thorisdottir fikk sitt første innhopp siden skaden i oktober.

Ny scoring for Guro Reiten

Guro Reiten scoret sitt femte mål for sesongen da hun sendte Chelsea i ledelsen hjemme mot Birmingham onsdag kveld. Reiten pirket ballen i mål fra kort hold like før pause på Kingsmeadow i Vest-London. Den tidligere LSK-spilleren har vært god siden overgangen til Chelsea og står nå med fem scoringer og åtte målgivende i serien. Chelsea vant kampen 2–0, etter at Bethany England satte inn scoring nummer to etter pause. Maren Mjelde spilte hele kampen for Chelsea, mens Reiten ble byttet ut 13 minutter før slutt. Maria Thorisdottir fikk et kvarter som innbytter.

Markus Henriksen slipper å sitte på tørkeloftet og se lagkamerater tape

De siste resultater i Championship viser med all tydelighet hvor «tett i pappen» Hull manager Grant McCann er som satte sin tidligere kaptein Markus Henriksen utenfor laget i flere måneder etter en overgang gikk i vasken. Hopper på vinnertoget Heldigvis har Hull latt han få spille igjen, men ikke hos dem, de har lånt Markus Henriksen til Bristol City som tar imot han med åpne armer. – Mens de fire siste kampene for Hull har vært tap har nå Bristol City fire strake seire. Det betyr også at Markus Henriksen med sine nye lagkamerater har rast forbi Hull på tabellen.