Nyheter om Birkelund


Det tidligere Brann-talentet slutter i Sogndal for å bli lege

– Det er dette jeg alltid har hatt lyst til, sier Eirik Birkelund.
Les mer om:

Det tidligere Brann-talentet slutter i Sogndal for å bli lege

– Det er dette jeg alltid har hatt lyst til, sier Eirik Birkelund.
Les mer om:

«Park-aksjonistene» i Nydalen får bred politisk støtte lokalt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NYDALEN: Torsdag 13. juni møtte representanter fra aksjonsgruppa opp i bydelsutvalgene (BU) både i Nordre Aker og Sagene.Engasjerte Nydalen-innbyggere, sammen med Nydalen Velforening og Heilo Vel, opprettet underskriftskampanjen «Ja til stor park i Nydalen» på minsak.no 2. juni.

1000 skrev under på parkkrav i Nydalen på ett døgn

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NYDALEN: I skrivende stund har over 1400 personer signert elektronisk på oppropet som ligger ute på minsak.no. Det er en side der befolkningen kan samle støtte til saker de ønsker skal tas opp politisk i bystyret.

Tror på mirakuløs innspurt: – Vi skal ikke være redde

(Byåsen – Rælingen 35-25). Søndag fikk Rælingen stryk av Byåsen, men trener Daniel Birkelund tror fortsatt at laget kan berge plassen.

Han er eliteseriens «hissigpropp»: – Endrer ikke lederstilen min

Ingen av eliteserietrenerne får flere gule kort enn Daniel Birkelund. – Mer kontrollert enn det kan se ut til fra tribuneplass, sier Rælingen-treneren.
Les mer om:

Syv utøvere til para-VM

Skiforbundet har tatt ut syv utøvere til para-VM i langrenn i Canada. Vilde Nilsen og Birgit Skarstein er tatt ut på kvinnelaget, og på herrelaget er Johannes Birkelund, Eirik Bye, Trygve S. Toskedal Larsen, Håkon Olsrud og Thomas Karbøl Oxaal.

– Ville vært en sensasjon om vi hadde vært i nærheten av poeng

(Storhamar – Rælingen 36-25). Trener Daniel Birkelund er optimistisk før sesonginnspurten til tross for et nytt stortap.
Les mer om:

Fannemel over 200 meter i Oberstdorf

Kulturkrefter fra Nord–Troms har tatt historien om «den finske fare» til scenen og viser den for ungdom. – Jeg er sikker på at teaterformen kan være med på å løfte den kvenske minoriteten i samfunnsdebatten, sier Inger Birkelund.
Les mer om:

Overvåkning av kvenene er blitt teater

Kulturkrefter fra Nord–Troms har tatt historien om «den finske fare» til scenen og viser den for ungdom. – Jeg er sikker på at teaterformen kan være med på å løfte den kvenske minoriteten i samfunnsdebatten, sier Inger Birkelund.
Les mer om:

– Vanskelig å forklare hvorfor

(Rælingen – Tertnes 23-25). Men Daniel Birkelund kommer ikke til å legge ekstra vekt på å være «påskrudd fra start» inn mot Skrim-kampen.
Les mer om:

Nasjonalt kventeater i startgropa

Et nasjonalt kventeater kan se dagens lys, i hvert fall er det målet i et planleggingsarbeid som nå er i gang. – Optimismen min bare stiger og stiger, sier initiativtaker Inger Birkelund.
Les mer om:

Fikk bank av tabelljumboen: – Ikke i nærheten av noe som helst

(Gjerpen – Rælingen 33-20). Trener Daniel Birkelund slaktet lagets innsats etter sesongens største nederlag. Nå er det tid for selvransakelse i Rælingen.
Les mer om:

– Spiller helt uten press

De er garantert revansjelystne etter at de mistet poeng i sluttsekundene sist. Likevel ber trener Daniel Birkelund spillerne senke skuldrene før cupmøtet med Byåsen.
Les mer om:

Rælingen-treneren før eliteseriecomebacket: – Det er ikke noen vits å bestille Syden-billetter og tro vi er dronninger

Etter en oppkjøring uten en seier mot et eliteserielag, hadde også Rælingen-trener Daniel Birkelund tippet sine jenter i bunnen, om han hadde vært odds-setter.
Les mer om:

Månedens Saltenblikk-vinner: Hege tok vinnerbildet av sønnen Håkon på ei strand i Steigen

- Det blir mye grimaser, og det er svært få bilder det går an å bruke, sier Hege Birkelund Sollund om det å ta bilder av sønnen Håkon (11).

Har tro på en framtid i toppen

Daniel Birkelund (39) har høye tanker for sin nye klubb. Han mener Rælingen bør kunne være med å kjempe om medaljene i eliteserien i løpet av noen år.

Vilde (17) sammenliknes med Klæbo: - Hun bryter ned selvtilliten til gutta

Vilde Nilsen tok sølv på sprinten i Paralympics. Lagkamerat Johannes Birkelund sammenlikner 17-åringen med Johannes Høsflot Klæbo.
Les mer om:

Der huldre og svovelpreken er blitt publikumssuksess

I Nordreisa har formidling av den lokale kulturen basert på «tre stammers møte» blitt en publikumssuksess. – Det blir satt pris på at vi tar fram fortellinger fra vår egen historie, sier initiativtaker Inger Birkelund.
Les mer om:

Grensekultur fra nord på scenen i London fredag kveld

– Det føles som en anerkjennelse å bli sett fra London, sier Inger Birkelund i kulturbedriften Ihana!. I ti dager skal hun og fem andre kulturarbeidere vise fram grensekultur fra nord i verdensbyen.
Les mer om:

Stjernestier i Valnesfjord

Lørdag kan du få høre stemningsfulle toner på Fellesheimen av Elin Therese Birkelund og Jonathan Lavotha.
Les mer om:

Jon (76) har brukt 30 år på veldedig arbeid

– Gleden av å glede andre er det som motiverer meg mest, sier Jon Birkelund (76) fra Nordreisa. Han har ingen planer om å slutte med frivillig arbeid.
Les mer om:

Miss Universe-deltakere raser mot spillselskap

Et spillselskap lar deg vedde på hvem som blir norsk deltaker i Miss Universe. – Drøyt og nedverdigende, sier Caroline Birkelund, en av semifinalistene.
Les mer om:

- Legg merke til motivene

Årets første Saltenblikk-vinner er Hans Birkelund fra Valnesfjord.
Les mer om:

Vraket i Brann - nå hylles han av sin nye klubb

Sogndals Eirik Birkelund har imponert for Sogndal denne sesongen.
Les mer om: