Nyheter om Biltema


Glitter og nisser - Julehandelen i Fredrikstad er i gang!

Elsk det eller hat det - nå er julehandelen i gang i Fredrikstad. På Biltema og Hageland har allerede pyntenissene tatt plass i butikkhyllene.

Savner gangsti til Rema/Biltema ved brohodet

– Når vi skal handle og bære varer med oss hjem, er ofte korteste rute å foretrekke, mener en leser.
Les mer om:

Presterødkrysset skaper køkaos igjen

– Det er helt kaos gjennom Kilen. Jeg brukte 30 minutter fra Biltema til Kilden kino, sier TB-tipser.
Les mer om:

Biltema reagerer sterkt på forskjellsbehandling

I Gjøvik og Lillehammer fikk Biltema ja til å etablere seg utenfor sentrum. På Hedmarken sier Fylkesmannen nei.

Bilforretningen het Bilteam – så åpnet Biltema: – Vi ble nedringt

SKIEN: Tidlig på 2000-tallet solgte Bilteam i Skien Saab og Suzuki. Så åpnet bildelevarehuset Biltema. – Vi ble nedringt av folk som skulle til Biltema. Selv 1881 skjønte ikke forskjellen, ler Kjetil Lassen.
Les mer om:

Stjal to dyre sykler fra garasjen, satt igjen disse to

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSEN: Syklene ble stjålet fra garasjen på Grefsen, i løpet av natten:- Min mann gikk ut i garasjen tidlig i morges, for å hente den ene sykkelen og sykle til jobb. Han tenkte ikke på at låsen var dirket opp på garasjedøra, og dro opp døra. Men der inne manglet det to sykler, forteller Heidi. Stjal dyre sykler - De to syklene som var stjålet er en el-sykkel og en vanlig sykkel, sistnevnte er også en ganske dyr sykkel.

Biltema stenger 16. mai - gjenåpner 31. mai

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Butikken åpnes fredag 31. mai.- Vi inviterer til stor åpningsfest med gode tilbud, gavekort til de første 100 kundene og mye kjekt for barna, lover markedsansvarlig Monica Videm i Biltema.Det nye varehuset er på 3.000 kvadtarmeter.Biltema-butiken på Eie stenger 16. mai.

Meklingsmøtet endte med brudd – løsningen for Bygnes kom over telefon

– Det satt langt inne, sier Knut Harald Dobbe hos fylkesmannen i Rogaland. Nå kan det bli flere butikker i samme kategori som Biltema på Bygnes.
Les mer om:

Norengros har tredobla butikken og flytta

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Norengros opnar offisielt torsdag i nye lokale i Morenefaret på Bryne. Flyttelasset trengde heldigvis ikkje fraktast så langt.

Biltema lover Norges mest moderne varehus på Forus

Rogaland fylkeskommune vil i den reviderte Regionalplanen for Jæren se på mulighetene for detaljvarehandel på Forus. Det betyr trolig at Biltema endelig kan åpne varehus.

Støre røsket med seg hele verktøysavdelinga på Clas Ohlson, Biltema, Jernia og Maxbo

Næringspolitikk er blitt norsk politikks nye kampsak.
Les mer om:

Biltema-åpning 1. juni

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det er flinke folk som er i sving. Framdriften er god, og alt ligger an til ferdigstillelse innen de satte åpningsdatoene, sier John Våge.Han er en av fem aktører som står bak selskapet som eier bygningsmassen som skal leies ut til Biltema og Byggvell Egersund.Byggvell åpner 1. oktober Biltema skal åpne sin nye butikk 1. juni, mens 1.

Innbrudd hos Biltema – politiet er på plass for å sikre spor

Ukjente gjerningspersoner har brutt seg inn på lag
Les mer om:

Lager gulvplass til ny Biltema

Espeland AS har lagt beslag på hele byens betongproduksjon for å lage gulv til Biltema og Byggvell.
Les mer om:

Biltema øker etter at de flyttet tilbake: – Vi er kanonfornøyd!

SKIEN: Etter at Biltema flyttet tilbake til Kjørbekk i 2017 har omsetningen bare gått en vei. Også i fjor var det et jevnt tilsig med kunder.
Les mer om:

Puster lettet ut: Sier ja til Biltema

BAMBLE: De risikerte innsigelse fra Fylkesmannen, men utfordringen av ATP på Langrønningen viste seg å gå rett gjennom. - Jeg har feiret med å strø veier, smiler utbygger og entreprenør Vidar Tellefsen.

Biltema måtte stenge etter vannlekkasje

Biltema på Olrud måtte stenge lørdag formiddag grunnet en vannlekkasje som har satt butikkens datasystem ut av spill.
Les mer om:

Ny eier har tatt over Biltema-tomta

Ivar Hovland har solgt tomten på Tengsareid, hvor det nå arbeides med et bygg som skal huse Biltema og Byggvell Egersund.

Her kommer to nye matbutikker, tett i tett

Coop Sørvest vil bygge ny Mega-butikk ved gamle Biltema på Bryne. Samtidig skal Coop Klepp bygge Extra-butikk rett på andre siden av kommunegrensa.
Les mer om:

– Vi trenger ikke å bli stuet bort på aldershjem selv om vi passerer 70–80 år

To dager i uka jobber en gjeng pensjonister på Biltema i Kristiansand. Over 8000 pensjonister er i arbeid på Sørlandet, ifølge SSB. Arbeidstakere over 70 år vil trolig bli en større del av arbeidslivet i tiden framover, ifølge forsker.

– Det kan da ikke være miljøvennlig at 2500 hytteeiere og alle andre som bor her ute må kjøre flere mil?

BAMBLE: Posisjonen i Bamble gir sin fulle støtte til Vidar Tellefsen og er klar til kamp for å sikre Biltema og tilsvarende butikker adgang til Langrønningen.
Les mer om:

Eksplosiv vekst for Biltema på Bryne

Biltema på Bryne har fått 66 prosent flere kunder etter åpningen på Håland i vår, mens omsetningen har økt med 88 prosent.
Les mer om:

Biltema flyttet og fikk 50.000 flere kunder på fem måneder på Bryne

Nå håper Biltema-sjefen i Norge at de nye varehusene som kommer på Forus og i Egersund, skal bli en like stor suksess som etableringen på Bryne.