Nyheter om Billig


Hit drar familien for å spare penger: – Vi gjør noen skikkelige kupp

SKIEN: – Vi handler her ofte. Mest fordi det er billig, men det finnes også andre fordeler.
Les mer om:

Hastverk er lastverk og kjøper man billig, så kjøper man dyrt!

I NRK Troms sin nyhetssending den 13. januar samt i Harstad Tidende den 15. hører vi om en fylkesråd for utdanning, Bjarne Rohde med hastverk som er utålmodig med å komme i gang med byggingen av skolen. Fylkesråden ser ingen grunn til å vente på en avklaring om hvordan en eventuell ny idrettshall skal finansieres i samspill med Harstad kommune.

Vil ut i verden, men markedet er dødt

Emil Bohinen er klar for å komme seg ut i den store verden, en rekke klubber blant annet i Italia og Frankrike skal være interesserte, men det er slettes ikke så lett. Stabæk jobber med å få til et salg og i følge Budstikka håper de prestasjonene spesielt slutten av sesongen skal gjøre at det går igjennom. I sommer var flere klubber på ballen og bød på Bohinen, men ingen av de var innenfor det som Stabæk var villige til å selge for. Uavhengig av om de får til et salg av midtbanespilleren er det et ledd som skal styrkes nå i vinter.

Wayne Rooney legger opp og fikk drømmejobben samme dag

Phillip Cocu er allerede glemt på Pride Park Stadium. Nå skal Wayne Rooney gjøre jobben Frank Lampard begynte på og nesten lyktes med i 2018/19-sesongen. Permanent. Rooney har hatt en hybridrolle etter at han returnerte til balløya fra make USA great again (særlig) i i 2020.

Tottenham terminerer spilleren som har vært lengst i klubben

I sommer var Danny Rose ferdig med sitt låneopphold i Newcastle og tilbake hos Tottenham. – Manager Jose Mourinho her fullstendig uinteressert i sin venstreback han har tross alt både Sergio Reguilón og Ben Davies i hans posisjon. Det har blitt nøyaktig 0 seriekamper for Danny Rose siden returen, hans siste seriekamp var for Newcastle i juli. Nå går det mot slutten for hans tid i klubben han kom til som liten gutt.

Everton avslører hvor latterlig billig de kjøpte James Rodriguez fra Real

Ancelotti testet Everton-spillerne i 2018/19-sesongen, fikk kartlagt svakhetene og begynte innkjøp forrige sommer. Hans tidligere disippel hos Real Madrid, James Rodriguez ble blant annet hentet til Goodison Park. Den bortgjemte Real-spilleren tilførte troppen en eksplosjon av spillerglede, fart og teknikk. Da er det sikkert ekstra tilfredsstillende når Everton-direktøren kan fortelle om prisen. Da overgangssummen ikke ble offentliggjort verserte det rykter om det ene og det andre.

Han er den snilleste gutten i klassen: – Jeg har vel sluppet billig unna

Han betalte 2200 kroner i bøter i fjor, og med det er han den snilleste gutten i klassen. Det er bare småpenger i forhold til hva verstingen måtte ut med i 2020.
Les mer om:

Solskjær gir oss status før Burnley og Liverpool

I en normal sesong er det ofte etter nyttår og et tettpakket kampprogram Premier League-klubbene for alvor begynner å slite med skadesituasjonen i troppen. Virus nr. 19 sørget for at denne sesongen ble preget av en historisk dårlige oppkjøring, noe som har resultert i et ras av skader allerede før nyttår. United har sluppet relativt billig unna og kan nå styre seg inn mot toppen av Premier League hvis Burnley-hindringen passeres med tre poeng.

En billig og grei støvsuger med spesielt ett stort minus

Håndholdte støvsugere kommer i mange slags farger og fasonger - og ikke minst i mange ulike prissjikt. Andersson VCH 2.
Les mer om:

Stengte grenser har gitt snus-fest for norske butikker

Billig snus fra Sverige kan du se langt etter. De høye prisene i Norge gir klingende mynt i kassen for snusprodusent…
Les mer om:

UiA-professor om lave konkurstall i 2020: – Minner om japanske zombie-selskaper

Det var uvanlig få konkurser på Sørlandet i 2020. Professor Trond Randøy mener det kan skyldes billig kapital og at krisa rammet ulikt, men antyder også en opphopning av «zombie-selskaper» som kan gå overende i år.

Det er bare å gjøre seg klare for Brentford i Premier League

Da Steve Bruce og Newcastle skulle opp mot Brentford i ligacupens kvartfinale før jul, var han full av lovord over Championship klubben. Nitti kampminutter senere fikk Newcastle-manageren rett. 1-0 seier til Brentford og videre til semifinalen. Brentford har jobbet litt i det stille – frem til forrige sesong. Da var biene noen centimeter fra opprykk til Premier League, noe som ikke kommer av tilfeldigheter. Vi lar Steve Bruce skryte av forretningsmodellen til Brentford. -Man må gi store komplimenter for måten de har jobbet på de neste fem årene.

– Hvis noen får tilbudt billig fyrverkeri i dag, er det sannsynligvis mitt. Og jeg har balltre

BAMBLE: Fyrverkeri til en verdi av mellom 30 000 og 50 000 kroner ble stjålet fra en konteiner ved Brotorvet i løpet av natta. Kent Inge Moum er frustrert og forbanna.

Flytter til øy langt ute i havgapet; får billig hus og fadder

Mange drømmer om å flytte til et nytt sted, men tør ikke ta steget. Programmet «Prøv en øy» fikk prosessen i gang for Iris Gusfre og Stian Balducci.
Les mer om:

Går for trippel signering etter å ha landet gigantavtale

Juventus har nettopp fornyet sin sponsoravtale med Jeep i en avtale som vil gi de italienske mesterne 55 millioner dollar per sesong gjennom 2023-24. Juventus har allerede en god sponsorpool med med enn 100 millioner dollar per sesong fra Jeep og merkevaresponsor Adidas. Det tyske sportsklær firmaet betaler klubben en basissats på 51 millioner euro per sesong gjennom 2026-27. – Sterk økonomi muliggjør et raid på tre høyt profilerte spillere samtidig i januar.

Nå får du den billig – det kan fort endre seg

Kanskje er det nå du skal slå til?
Les mer om:

Vi etterpåkloke mener Lampard burde valgt Florian Wirtz fremfor Kai Havertz

Den tyske storklubben Bayer Leverkusen solgte Kai Havertz til Chelsea for 71 millioner euro i sommer, sett i etterpåklokskapens lys burde de heller hentet 17 år gamle Florian Wirtz for en brøkdel av prisen. Har du ubegrenset med penger spiller det selvsagt ikke noen rolle, men for oss som ikke var til stede da milde gaver ble delt ut av våre stolte naboer i øst er det et poeng å kjøpe billig og selge dyrt. Les: Solskjær har funnet et tyrkisk stortalent som kan sette fart på Lindelöf Mens høsten til Kai Havertz har vært skuffende i Chelsea har Florian Wirtz blomstret opp.

Steve Bruce har en klar favoritt i Championship

På tirsdag bærer det mot kvartfinale i Carabao Cup. En logistisk lidelse for toppklubbene, en etterlengtet mulighet for å hevde seg på balløya for Newcastle og andre. Steve Bruce møter klubben han virkelig ser opp til. Brentford jobber i det stille. Frem til forrige sesong. Da var biene noen centimeter fra opprykk til Premier League. Steve Bruce virker litt småmisunnelig på forretningsmodellen til Thomas Frank og gjengen. Les: Fredrik Haugen blir utenlandsproff etter ti år i Brann -Man må gi store komplimenter for måten de har jobbet på de neste fem årene.

Josef Ropstad godtar billig rusbrus

En påminner om hvorfor vi egentlig feirer jul, signert Flu Hartberg.
Les mer om:

Russland utestengt fra internasjonal idrett i to år: – Slipper altfor billig unna

Idrettens voldgiftsrett (CAS) har bestemt seg for å utestenge Russland fra internasjonal idrett i to år. Utøvere kan likevel få delta under nøytralt flagg.
Les mer om:

Hevder billig LED-lys dreper 99,9 prosent av coronavirus

Lys kan være en supereffektiv virus-drapsmaskin.
Les mer om:

Har du fortsatt et lite håp om billig svenskeribbe og snus? Glem det!

Noen håper sikkert fortsatt at portene til Sverige skal åpnes – og at de skal kunne legge julehandelen over grensa. Ferske tall slår klart fast: Bare glem det!
Les mer om:

Har du fortsatt et lite håp om billig svenskeribbe og snus? Glem det!

Noen håper sikkert fortsatt at portene til Sverige skal åpnes - og at de skal kunne legge julehandelen over grensa. Ferske tall slår klart fast: Bare glem det!
Les mer om:

Askeladden som ville vinne de norske byene

De har snudd opp ned på alt fra tannlege- til begravelsesbransjen. Og de har ingen planer om å stoppe der. Men hva går tapt når alt blir kjapt og billig?
Les mer om:

Lei av kø på E18? Da har Tore Jan gode nyheter til deg

Lei av å stå i kø ut fra Tønsberg mot E18? Og på E18 langs Holmenåsen sør for Sem? Neste helg får du en førjulspresang. Den er ikke billig.
Les mer om: