Nyheter om BilligTV-anmeldelse «Lykkeviken»: Billig lykke

Syltynn svensk krimsåpe.
Les mer om:

Priskutt: Så billig kan du få ny Tesla nå

Model 3 har fått tøffere konkurranse.
Les mer om:

Priskutt: Så billig kan du få ny Tesla nå

Model 3 har fått tøffere konkurranse.
Les mer om:

Skal du innrede for en billig penge? Her er fire hybler til inspirasjon

Liten plass krever smarte løsninger. Vi besøkte fire studenter som har fått det til.
Les mer om:

Skal du innrede for en billig penge? Her er fire hybler til inspirasjon

Liten plass krever smarte løsninger. Vi har besøkt fire koselige hybler med personlig stil.
Les mer om:

Politikernes vedtak om billigere bompenger for elbiler får leserne til å rase: – De slapp billig unna

«Hva i alle dager skal det være godt for? De sliter like mye på veien som oss med ordentlige biler, på tide at elbilene får være med å betale for seg de også! Dette blir bare for dumt!»
Les mer om:

Tema Bil og Motor: BMW X5 45e: Ikke billig, men best

Det finnes knapt en bedre hybridbil enn BMW X5 xDrive 45e på markedet i dag. Men som alltid, det koster litt å være kongen på veien.
Les mer om:

Her går forundringsposene unna: – Flere og flere benytter seg av ordningen

– Dette er en typisk vinn vinn-ordning. Vi får redusert matsvinn og forbrukeren får mat til redusert pris, sier fabrikksjef Therese Ryan på Nortura. De topper lista over steder som tilbyr god mat lokalt til en billig penge.
Les mer om:

Linn Sigrid satser lokalt: – Jeg vil ikke utnytte billig arbeidskraft

VINJE: På et nedlagt industrilokale sitter Linn Sigrid Bratland og smir smykker. Nylig fikk hun enda en til med på laget. – For meg har det aldri vært noe alternativ å sette vekk produksjonen til et lavkostnadsland.

Gjett hvor mye skolesekken til Stormi (2) koster?

Hadde du turt å bruke ranselen til Stormi? Alle som har gått på skole vet hvor viktig det er å føle seg fresh første dag etter ferien. Kanskje med nytt pennal og jakke, eller for de aller heldigste: Nytt antrekk fra topp til tå, som er nøye stylet for første skoledag. Men datteren til Kylie Jenner og Travis Scott er ikke helt som alle andre barn. Stormi skal nok ikke begynne på vanlig barneskole helt ennå, hun er knapt to og et halvt, men hun har likevel fått oppleve «første skoledag» – trolig i form av barnehageaktiviteter hjemme med mamma og pappa. Selv om Stormi ikke skal lange veien er ryg

Nespressos nye maskin lar deg endelig brygge mer enn én kopp kaffe

Men billig er det fortsatt ikke.
Les mer om:

Bekreftet: Ross Barkley leies ut

Aston Villas danske sportsdirektør Johan Lange har sørget for at Jack Grealish får flere toppspillere rundt seg. Vinden har blåst i forskjellige retninger rundt Ross Barkley de siste sesongene, men at 26-åringen blir en enorm forsterkning for Aston Villa, det er det ingen tvil om. Les: Neymar slapp billig fra det Midtbanespilleren ble hentet fra Everton til Stamford Bridge i 2018, og har gjort jobben for Chelsea i 86 kamper med 11 scoringer og 11 assists.

Agenten dritsur på Solskjær

Manchester United har Donny van de Beek som signering denne sommeren. Punktum. Da Bruno Fernandes ble hentet inn i januar, ble portugiseren kastet rett inn og gitt muligheten til å etablere seg lynraskt (til inntoget av virus nr. 19). Nederlenderen Solskjær beskriver som en stjernespiller, får et noe annet opplegg. Van de Beek fikk sin debut i sesongåpningen og svarte med Uniteds eneste scoring. Dette skulle åpne døren inn på førsteelleveren, men har så langt gitt to av tre kamper fra benken, den siste i 3-2 seieren over Brighton.

Neymar slapp billig fra det

PSG gikk hele veien i Champions League, men måtte innse at Bayern München var akkurat så gode som da de knuste Barcelona 8-2. Selv om finaleplass for Neymar og gjengen var en viktig milepæl, kan det se ut som effekten av finaletapet først nå avtar. Ligue 1-sesongen startet med 1-0 tap mot jyplingen Lens, et resultat som ble gjentatt mot erkerivalen Marseille.

Bård Hoksrud ut mot MDG: – En dårlig idé å ta penger fra folk flest

Miljøpartiet de Grønne (MDG) mener flyreiser har blitt for billig og ønsker å innføre en ny flyseteavgift. Tull, mener Bård Hoksrud (Frp).

Solskjær etter overtidsdramaet: – Vi fortjente trolig ikke mer enn ett poeng

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær legger ikke skjul på at rødtrøyene hadde marginene med seg mot Brighton. Han mener formen er for dårlig og at de slapp billig unna etter overtidsdramaet.

Tønsberg forbereder seg på skrekkscenario: – Rart hvis det ikke skjer noe her også

Til tross for at Tønsberg er inne i sin verste smitteperiode siden april, har byen sluppet billig unna koronaviruset. Nå forbereder imidlertid kommunen seg på «worst case scenario».
Les mer om:

Utvidelse av busstreik i Agder fra og med 26/09

Mulighet for å ta buss til skolen er essensielt for mange studenter, og vi i Velferdstinget i Agder jobber for at studenter skal få et billig og godt kollektivtilbud mens vi studerer.
Les mer om:

Alta våknet fra dvalen, sørget for spenning

ALTA/OSLO (Sporten) (Alta IF – Skeid 3-1) Skeid åpnet best, men scoringer fra Håvard Nome og Christian Reginiussen, sørget for tre poeng til Alta. Toget har gått for lengst i kampen om førsteplassen og direkte opprykk til OBOS-ligaen. Alta var uten flere av sine bestespillere inn mot dagens Skeid-kamp. Det hjalp heller ikke at store forsvarsfeil i eget forsvar. Med både Morten Gamst Pedersen, Hans Norbye og Svein Ove Thomassen ute av dagens kamptropp, var det et svekket Alta IF.

Knuser håpet om Georginio Wijnaldum og Memphis Depay

Barcelona har ikke bare en administrativ krise eller en krise på banen, de har også en meget anstrengt finansielle situasjon. – La Liga følger nøye med og har meget effektive virkemidler for hånden hvis klubben ikke klarer å få økonomien i balanse. The Mirror skriver at forbundet har klargjort ovenfor klubben at hvis de har tenkt til å hente den nederlandske duoen Georginio Wijnaldum fra Liverpool og Memphis Depay Lyon må noe selges.

Woodward-strategien mislykkes Dortmund «planlegger å øke prisen»

Starten på Premier League sesongen var trist for Manchester United, slapt spill og 3 – 1 tap på Old Trafford mot Crystal Palace fikk fans til å rope i retning av klubbens pengemann Ed Woodward med spørsmål om hvor det blir av Jadon Sancho. For mens seriestarten til Borussia Dortmund gikk glimrende med to mål av vår egen Erling Braut Haaland i 3 -0 seieren over Borussia Mönchengladbach ble det oppvaskmøte for Manchester United stjernene.

Se bilder fra Stjernens ishockeyskole 2020

Rundt 100 barn møtte opp da Stjernens tradisjonsrike ishockeyskole startet lørdag. – Hockeyskolen er fundamentet til klubben og vi har nå gjort flere tiltak for å oppgradere den. Vi har gått til innkjøp av nytt utstyr og ikke minst har vi satset på flere trenere som skal følge opp deltagerne, sier Christer Olsen - sportslig leder i Stjernen Ung. – Vi har en uttalt målsetting om å bli best i byen på å ivareta våre barn og unge. Vi ruster oss opp mot at vi skal inn i en ny arena. Da har denne gruppen høyest prioritet, fortsetter Olsen.
Les mer om: