Nyheter om Billig


Manchester City ga alt i januarvinduet, prøver igjen nå

Landslagsspiller og Leicester sin superving Riyad Mahrez har vært like tiltrekkende som shit på fluer for Manchester City manager Pep Guardiola. Den Franske angriperen har valgt å spille på landslaget til Algerie.

Foretrekker å fortsette i Newcastle, men…

Man skulle tro West Ham president David Sullivan skal være forholdsvis panisk da redningsmann David Moyes ga beskjed om at ikke lenger ville lede laget videre.  Ja jeg vet, men det stemmer faktisk, mannen som har vært en fiasko siden han ble Manchester United manager i 2013 gjør det bra.

Billig forsikring - slik gjør du det

Forsikringsselskapene tjener svært godt på kunder som sjelden eller aldri sjekker forsikringene sine. Minst en gang i året bør du sjekke prisen for å få billigst mulig forsikring. Slik gjør du det:
Les mer om:

Dumper prisene på billetter til Syden: Tur/retur Tromsø for under 300 kroner

Om man har mulighet til å ta ferie i mai, kan man komme svært billig fra det.

Hva betyr det at Manchester United nå fisker etter samme keeper som Liverpool?

Liverpool har latt seg imponere av Roma keeper Alisson Becker, som i det minste er topp 10 keeper i verden.

Billig og bra brannbil(pluss)

Åfjord kommune har fått på plass den nye røykdykkerbilen som skal brukes og driftes av Fosen Brann- og Redningstjeneste. Doningen er en Volswagen Amarok med V6-motor og firehjulsdrift. – Det er en billig og bra bil, sier Magne Silseth i det lokale brannkorpset.

Nå kan du bo på tannlegekontor under Champions League-finalen

Prisene på kampbilletter, hotell og fly til Champions League-finalen i Kiev mellom Real Madrid og Liverpool er skyhøye. Men er du raskt ute kan du i det minste skaffe deg billig losji i den ukrainske hovedstaden.

3D-kamera under vann, billig batteri varer i ti år, dronerekord endte med krasj

FREDAGSTECH: Spennende smånyheter som du kanskje har gått glipp av denne uken: Undervanns 3D-kamera ser gjennom grums, ny batteriteknologi med lang levetid, droneshow med 1374 droner endte med krasj.
Les mer om:

Flere busser i Asker og Bærum

Samferdsel. Venstre vil at det skal være enkelt og billig å reise kollektivt. Nå blir kollektivtilbudet i Asker og Bærum enda bedre!
Les mer om:

For enkelt om elbilen

Fakta er at elbilen er i ferd med å bli like billig å produsere som fossildrevne biler. Da vil elbilen være konkurransedyktig selv med gradvis innføring av moms.
Les mer om:

Verdens energibruk øker

Produksjon fra norsk sokkel er en relativt billig måte å bringe ny olje til markedet på.
Les mer om:

Her er Abid Raja klokkeklar på at de er i mot tredje rullebane – det reagerer kollegaen kraftig på

SVs Nicholas Wilkinson reagerer kraftig på Venstres Abid Raja sin opptreden under folkemøtet onsdag. Raja mener Wilkinson prøver seg med billig retorikk.
Les mer om:

Selger alt av inventar og møbler til en billig penge

«Sykehusbarnehagen» flytter snart inn i nytt bygg. I den forbindelse arrangeres det loppemarked førstkommende lørdag, hvor alt av møbler og inventar skal selges.
Les mer om:

Sim Salah Bim

Roma syntes i sommer det var smart å selge Mohamed Salah billig til Liverpool. Fra det sekundet han satte sine føtter på Anfield må noen av dem ha begynt å lure. 42 millioner euro for en vinner gullballen, med mindre de som bestemmer er blinde, døve, korrupte og i koma er lite.  I går var det den første av to Champions league semifinaler hvor Liverpool tok imot Roma og vartet opp med festfotball man vanligvis ikke ser i en så viktig kamp.

Er det i år Stabæk rykker ned?

Bodø/Glimt spilte uavgjort og fikk et poeng, dermed deler Bærumsklubben plassen helt nederst på tabellen med Start. Allerede før Eliteserien startet skjønte man at ting ikke var helt som det skulle være, de gikk på tap etter tap i vennskapskamper også mot lag som Ull/Kisa, Strømmen og Skeid.

Kan gå billig ved nedrykk

Alt må klaffe og alle over må tape for at West Bromwich skal overleve årets Premier League sesong.

Må strippe biblioteket – klart for gigantisk boksalg

SKIEN: – Vi må strippe biblioteket, det gir et gigantisk boksalg. Vi har hundrevis av bøker, og det kommer til å bli billig.
Les mer om:

Nytt forlag flekker tenner

Mens norske storforlag masseproduserer bøker så billig som råd, lagar nystarta Villhund forlag i Hillevåg sine små bøker for hand i opplag på 100.
Les mer om:

Kontroller i hele Europa: Sigmundur slapp billig unna

Fra onsdag morgen til torsdag morgen arrangeres det «Speedmarathon» i Europa. I Møllevannsveien var UP på plass for å bidra med resultater.
Les mer om:

Svenskegiganten Nordby solgte for dobbelt så mye som alle matbutikkene i Fredrikstad, Hvaler og Råde til sammen

Jan Erik Østreng (49) og Mette Tungen (52) mener folk bør støtte lokalt næringsliv fremfor å fylle opp fryseren med billig mat fra Sverige. – Jeg blir mektig provosert når jeg åpner avisen og ser annonser for Nordby kjøpesenter, sier Østreng.

Trendene fra moteukene til en billig penge

Moteukene i London, Paris, New York og København viste fire hovedtrender. Ruter, farger, lange kjoler og en ny vri på klassikeren trenchcoat. Her er en guide så kan du fikse din egen vri på budsjett det går an å leve med.

Her er RBK-legendens dom over Ørland(pluss)

Rosenborg-legende Steffen Iversen er ikke i tvil om at Ørland slapp svært billig unna i serieåpningen i Trondheim lørdag ettermiddag.

Lavpris-bilen prøver seg igjen

Men er den billig nok?
Les mer om:

Lavpris-bilen prøver seg igjen

PRØVEKJØRT: Men er den billig nok?
Les mer om:

26 år med dørproduksjon

Hos Gilje Door på Moi satses det på å tilby sikre og gode kvalitetsdører i kampen mot billig import.
Les mer om: