Nyheter om Billig


Tør du kjøpe denne?

Billig kinesisk elbil klar for Norge.
Les mer om:

De mest verdifulle fra 16 til 40 år

Det er vanvittige penger i fotball, drevet frem av ca 3,5 milliarder fans. Vi leser ofte om spillere som selges for millioner av kroner og i noen tilfelle milliarder. Lovende talenter som Ansu Fati, som bare er 17 år gammel er verdt 400 millioner og Cristinao Ronaldo som har vært på topp lenge har fortsatt meget høy verdi til tross for at karrièren nærmer seg slutten. Les: Star Wars: Rogue One «forløper» TV-serie begynner å filme snart Hver spiller har en pris – uansett hvilken alder de er.

Billig bensin lokket mange til pumpene

– Køen strakte seg på et tidspunkt helt ut på veien.
Les mer om:

Vil fullstendig gjenskape midtbanen

Zinedine Zidane planlegger å gjenskape Real Madrids midtbane helt i sommer. Til tross for bråk og variende prestasjoner er Real Madrid er fortsatt en av de mest attraktive fotballklubbene på planeten. Nesten alle spillere drømmer om at en dag skulle spille for Los Blancos, og deres makt i overføringsmarkedet er nesten uovertruffen. – Bare tenkt på hvor mange spaltemetre som er skrevet om Martin Ødegaard sitt forhold til klubben.

Vil gjøre det lettere å velge billig strømavtale

Nye endringer på Forbrukerrådets sammenligningsportal skal prioritere avtaler med lengre varighet.
Les mer om:

Kjøpte for 18 millioner euro og satte kjøpsklausul på 300

Leganes er fly forbanna etter å ha måttet selge sitt viktigste kort i kampen mot nedrykk fra La Liga til Barcelona. – Mens den mektige storklubben får løst sin krise er det ikke mulig for Leganes å hente inn en erstatter før til sommeren. Barcelona har fullført sin nødsignering av Leganes-spissen Martin Braithwaite for € 18 millioner.

Manchester United må trolig godta en sjokkerende lav overgangssum

Paul Pogbas agent Mino Raiola for tiden engasjert i en offentlig ordkrig med sjefene på Old Trafford. – Dette er selvfølgelig for å gjøre det så irriterende for Manchester United å ha Pogba der at de velger å ikke forlenge avtalen med et år slik de faktisk har anledning til. «Drittsekkstrategien» ut til å virke enda en gang.

Marie, Lise og Olav var tre av det bransjen håper bli 20.000: – Et veldig bra tilbud!

Fem dager til ende kan man spise ute til en billig penge i Fredrikstad.
Les mer om:

I dag åpner Nordreisa-familien dørene: Er dette landsdelens fineste restaurant-utsikt?

– Vi har jobbet veldig mye selv for å få det så billig.
Les mer om:

Jose Mourinho ønsker to verdifulle Norwich spillere

Et ufravikelig krav fra Jose Mourinho for at han skulle ta over stafettpinnen i Tottenham etter Mauricio Pochettino var at klubben måtte grave dypere i lommeboka. – Han skal ha fått vesentlig mer å shoppe for i sommer enn tidligere år og nå er ønskelisten ferdig.

Rekordinteresse for kystledhyttene, men du kan fortsatt sikre deg billig drømmeferie i skjærgården

Frister det med noen deilige sommerdager på en idyllisk hytte i Oslofjorden? Da har du fortsatt muligheten, men det begynner å haste.
Les mer om:

Vil lage kunstisbane på Asmaløy – mener Hvaler kan få et rimelig anlegg

Høyre-politiker på Hvaler, Lars Egil Lande mener det er mulig å få en billig kunstisbane ved ungdomsskolen på Asmaløy.
Les mer om:

Dagbladet klages inn for PFU etter anmeldelse av låt

27-årige Kevin Boine nådde ikke opp med låten «Stem på mæ» i den nordnorske delfinalen i Melodi Grand Prix lørdag kveld, noe hans manager Fredrik Nordby ikke har noe problem med å akseptere. Det han syns er helt uakseptabelt, og mange med ham, er slakten som ble Boine til del i Dagbladets anmeldelse på nett, der låten fikk terningkast 1. Det ble blant annet skrevet følgende: «Kevins kofte kan du få billig, dette bidraget er en simpel etno/elektro-pop som mest minner om en russelåt tuftet på harry-joik.

Kule kontraster: Falt pladask for 70-tallshuset

Røft og mykt. Lyst og mørkt. Dyrt og billig. Vivian Klovnings stil preges av kontraster.
Les mer om:

Kule kontraster: Falt pladask for 70-tallshuset

Røft og mykt. Lyst og mørkt. Dyrt og billig. Vivian Klovnings stil preges av kontraster.
Les mer om:

Juventus er et av fem lag som jakter Lionel Messi

Det er for første gang en reell mulighet for at Lionel Messi kan velge å forlate Barcelona, og det kan skje allerede til sommeren. – Den argentinske superstjernens frustrasjon over sportsjef Eric Abidal nådde et høydepunkt da kan pekte på spillerne for at han var nødt til å sparke den tidligere manageren. Messi var ikke nådig da han tok til Instagram sette sin tidligere lagkamerat på plass og beskyldte ham for å skade klubbens rykte.På grunn av en spesiell klausul i kontrakten hans, er han gå til en hvilken som helst klubb han ønsker på en gratis overgang etter sesongen.

Kylian Mbappe enig med La Liga gigant

Vi har opplevd litt merkelig oppførsel fra Paris Saint-Germain sin nest største stjerne Kylian Mbappe i det siste, ikke så ille som den største Neymar, men nok til at det blir lagt merke til. Det franske supertalentet har tydelig vist misnøye når han har blitt byttet ut og forholdet til manager Thomas Tuchel virker litt anstrengt. – I tillegg er det litt lenger mellom målene. Les: Tidligere Arsenal-spiller og Xavi involvert i en herlig overgangsrøre Nå kan mye av grunnen være avslørt.

Kjempesuksess for billig mat på restaurantene

PORSGRUNN: De sju restaurantene som selger billig mat i Porsgrunn denne uken har opplevd en kraftig økning i omsetningen.
Les mer om:

«Spis for 100»-uka: Se alle rettene du kan få for en hundrings

På mandag starter matfesten i Stavanger. Da kan du få deg et godt måltid til en billig penge.
Les mer om:

Lokale nettbutikk-konger starter lavprisselskap for pakker: – Billig frakt er hele poenget med dette

SKIEN: Bård Bratsberg og Stig Andengaard håndterer 40 000 pakker gjennom sine ni nettbutikker. Nå starter de postselskap for å tilby lave fraktpriser på pakker.

Nå kan du gjøre kupp på familiebiler - her er syv fine under kr 100.000!

Med to aktive barn, hus og hund, kan en pent brukt familiebil være midt i blinken. Familien Evensen fra Årnes har funnet bilen som dekker alle behov i hverdagen, samtidig som den er billig i drift.

Nå er det billig å bruke strøm, og slik blir det i månedsvis framover(pluss)

Det unormale er den nye normalen, slår Bjørn Ludvigsen i Hålogaland kraft fast.

Artisten Mange Schmidt viser hvordan man kan kjøpe falske streams hos Spotify

Det er ikke bare hos Instagram, Facebook og YouTube man kan kjøpe seg høyere tall via svindel – også Spotify. Artisten Mange Schmidt har spilt inn en video hvor han viser hvor enkelt det er å kjøpte «falske» streams. Altså betale firmaer som har folk som streamer musikken du ønsker å «promotere». Se snutten som svensken postet: View this post on Instagram Ni har säkert hört talas om fejkade streams. Alltså att man köper manipulerade lyssningar till sina låtar på de olika streamingtjänsterna.

Så dyr blir nye Land Rover Defender

Den norske Land Rover-importøren har sluppet prisene for nye Defender 110. Direkte billig blir den ikke.
Les mer om: