Nyheter om Billig


Tilbyr bunad for 309 kroner: – Dette er et kjempeproblem

Denas Fasion er en kinesisk bedrift som nå tilbyr bunader for en latterlig billig penge på Wish. Lederen i Sandefjord Husflidslag trodde ikke hun hørte riktig da hun ble fortalt om dette tilbudet.

Først Neymar og Kylian Mbappe, så Premier League toppscorer

Det er en ting på agendaen til Paris Saint-Germain, sikre en forlengelse med sine superstjerner Neymar og Kylian Mbappe. – Det er plankekjøring for Neymar som gjerne blir, mens Mbappe er litt mer usikker. L’Equipe, melder at Neymar allerede er i sluttforhandlinger med PSG-hierarkiet. Så nære en signatuur at klubben håper å kunne kunngjøre kontraktsforlengelsen – satt til å løpe frem til 2027 – før Champions League-kampen mot Manchester City 28.

Tilbyr Vestfoldbunad for 309 kroner: – Dette er et kjempeproblem

Denas Fasion er en kinesisk bedrift som nå tilbyr bunader for en latterlig billig penge på Wish. Lederen i Sandefjord Husflidslag trodde ikke hun hørte riktig da hun ble fortalt om dette tilbudet.
Les mer om:

No blir det enklare å talestyra mobilen på nynorsk(pluss)

Takka vere ei gratis uttaleordliste på nynorsk frå Nasjonalbiblioteket, blir det no enkelt og billig å utvikla program der nynorskbrukarar kan styra mobiltelefonen med stemma eller få datamaskina til å lesa høgt på nynorsk.

Milliarder: Snakker med folkene til Mohammed Salah og Harry Kane!

Den franske søkkrike klubben Paris Saint-Germain følger opp med ekstreme investeringer for å nå sitt mål om å vinne Champions League. – Det holder ikke å dominere den franske ligaen de skal bli best i verden. I går tapte Tottenham 1 – 3 mot Manchester United i Premier League og med det er Champions League neste år i praksis utenfor rekkevidde for London-klubben. Harry Kane har helt siden Mauricio Pochettino fikk sparken for et og et halvt år siden følt det var noe som manglet.

Hardt ut: - Billig, smakløst og uheldig

Piers Morgan nekter å legge seg flat i sitt første intervju etter at han måtte gi seg i jobben i «Good Morning Britain».
Les mer om:

Artisten Robert (38) på Bekkelaget har fans i Latin-Amerika: – Jeg er meg selv på steroider

Han handler helst skjorter i Paris og har vært 13 ganger i Mexico. Men Robert Vendetta lever billig for å finansiere artistlivet.
Les mer om:

Dette er Romerikes rimeligste enebolig

Er du på jakt etter en billig enebolig? Dette rødmalte huset fra 1935 er for tiden lavest priset av alle objekter som er til salgs på Romerike.
Les mer om:

Haalands representanter var først i Barcelona – nå skal de ha samtaler med Real Madrid

Tidligere i dag var Team Haaland i møte med Barcelona. Nå fortsetter jakten på verdens kanskje heteste spiss i den spanske hovedstaden hos Real Madrid. Borussia Dortmund kommer ikke til å slippe Braut Haaland billig.

I fjor slapp du billig unna – i år blir situasjonen en helt annen

SKIEN: Er du blant dem som blir slått ut når pollensesongen starter. I år ventes det en betydelig tøffere sesong enn i fjor.
Les mer om:

Eduardo Camavinga får sportsdirektører til å hente frem det ekstra store sjekkheftet

Det kommer til å skjota for den klubben som til slutt klarer å hente Rennes sin 18 år gamle midtbanestjerne Eduardo Camavinga. – Den meget elegante og ekstremt kjappe ballfordeleren har vært en del av klubben siden han var en liten gutt. Kometkarriere Les: Bold: Kasper Junker på vei til medisinsk test – FC Horsens følger ekstra godt med Til tross for bare være 18 år gammel har han allerede gjort seg så bemerket i Ligue 1 og på det franske landslaget at konservative Transfermarkt verdsetter han til 60 millioner euro.

Real Madrid dumper Eden Hazard!

Real Madrid tok frem det store sjekkheftet og sikret seg Mr Chelsea Eden Hazard for 115 millioner euro, en pris som av eksperter sommeren 2019 ble sett på som billig. – Konservative Transfermarkt hadde en verdivurdering på 150 millioner euro på det tidspunktet. Eden Hazard sin drømmeovergang ble til et fullstendig mareritt, det har vært en rekke skader, dårlig kommunikasjon med ledelsen i Real Madrid og medspillere og generelt elendig form. – Selv om leveransen på banen er dårlig er lønna fortsatt imponerende, den belgiske stjernen drar inn 13 millioner euro i året.

Tvunget til å selge minst fem spillere

Liverpool manager Jürgen Klopp kan bli tvunget til å selge opptil fem spillere for legge grunnlaget for kjøp i sommer som kan bringe dem tilbake på topp i Premier League. De siste årene har Liverpool vært dyktige på overgangsmarkedet, ved flere anledninger har de gjort meget gode dealer, fra å tjene enormt på Philippe Coutinho til å signere Diogo Jota på en avtale som var ekstremt billig. Liverpool har med vunnet både Premier League og Champions League de siste par årene.

Bruno Fernandes skal friste landslagskollega

Wolverhampton har fått den 21 år gamle portugisiske venstrevingen Pedro Neto til å blomstre opp etter de kjøpte han fra Braga i 2019, hans prestasjoner har vekket interessen til Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær. Sjefene på Old Trafford har fått Bruno Fernandes til å bidra til å overtale sin landsmann om at de passer perfekt sammen i angrepet til Manchester United. – Men Pedro Neto kommer ikke billig, Wolverhampton har nettopp forlenget avtalen frem til sommeren 2015 og har slettes ikke lyst til å selge.

«Danny Ings vil score flere mål enn Sergio Aguero og Gabriel Jesus i Manchester City»

Southampton-spissen Danny Ings vil blomstre opp under Pep Guardiola sin ledelse slik at han vil score mer enn Manchester City-duoen Gabriel Jesus og Sergio Aguero. – Det er den tidligere Aston Villa spissen Darren Bent som mener Ings vil ta et stort seg opp i sommer ved en overgang. Ings har levert varene for Southampton etter han kom fra Liverpool i 2018 (først på lån før en permanent avtale i 2019). – På et lag som sliter har han levert ni mål og tre assist på 25 kamper denne sesongen.

Suksess-program til Bodø: Lager ny brygge til 12 millioner

Det blir ikke billig for Kjerringøy Bryggehotell å få «Hver gang vi møtes» på besøk. Nå skal de lokale eierne bruke millionsummer på ny brygge, og samtidig lage et topp moderne studio.
Les mer om:

Zidane og Marcelo vil snu ved Cristiano Ronaldo retur

Juventus har lagt sin største stjerne ut på billigsalg, Cristiano Ronaldo ble hentet fra Real Madrid i 2017 for den nette sum av 117 millioner euro, nå må de som vil sikre seg den potugisiske stjernen ut med mindre enn en tredjedel. – Men det blir likevel ikke billig, Ronaldo har en heftig lønn. Det blir ganske sikkert et salg i sommer, men ekspertene er usikre på om det blir en retur til Real Madrid eller en retur Manchester United.

Påske-priskrigen har begynt: Nå får du billig sjokolade og brus

Extra, Kiwi og Rema 1000 kutter prisene på en rekke påskevarer.
Les mer om:

Politisk kommentator om «Ap-festen»: – Tror de slipper billig unna

På tross av strenge koronabestemmelser deltok flere Ap-topper i helgen på en fest i en suite hos Scandic Havet. At det fortsatt er lenge til valg, kan være «redninga» for Skjæran & co.
Les mer om:

Fryktar billig engelsk ost skal knekke norsk landbruk

Landbruket er redd dei blir ofra når Noreg er i sluttspurten med Storbritannia om ein handelsavtale.
Les mer om:

Måtte starte salget tidligere for å unngå trafikkaos: Lange køer for billig snop

– Det er tomt. Det er tomt. Det er tomt.
Les mer om:

Europa er i gang med å legge om til vind og sol. Det kan gi billig kraft for Norge.

Europa er i gang med å legge om til vind og sol som energikilder. En ny rapport spår lange perioder med store overskudd…
Les mer om:

Sergio Ramos erstatter passer perfekt sammen med Harry Maguire

La meg bare si det med en gang, 34 år gamle Sergio Ramos som kom til Real Madrid for 16 år siden ville også passe perfekt sammen med Harry Maguire i forsvaret til Manchester United, men den spanske kapteinen har mest lyst på Juventus eller Paris Saint-Germain for så, til slutt avslutte karrieren der det en gang startet hjemme i Sevilla. Real Madrid og Sergio Ramos ser ikke ut til å klare å bli enige om en forlengelse, det går definitivt mot et salg til sommeren. – Sjefene på Santiago Bernabéu har funnet en mulig arvtager i Villarreals Pau Torres.

Landsdelen slapp billig unna koronaen – helt til mutasjonene dukket opp

Nord-Norge har frem til nylig sluppet relativt billig unna pandemien, men etter at mutasjonene begynte å melde sin ankomst – har det for alvor tatt seg opp også i nord.
Les mer om: