Nyheter om Bill Clinton


USAs gamle krigsplan mot Nord-Korea frigitt: Spådde blodbad

Bill Clinton vurderte å angripe atomanlegg med kryssermissiler.
Les mer om:

Lattermilde ekspresidenter spøkte under konsert for orkanrammede

De tidligere presidentene Barack Obama, Bill Clinton, Jimmy Carter, George H.W. og George W. Bush deltok lørdag på en konsert for orkanrammede områder i USA. Det ble en tidvis lattermild affære.

Løgn og fanteri

«I did not have sexual relations with that woman», sa Bill Clinton. Selv trener jeg fire ganger i uka, har det alltid bra, og veier 61 kilo. Hvite eller subtile løgner sitter overraskende lett. Her er mine topp 5!
Les mer om:

Jammen er det lenge sidan vi hadde så mange på landslaget

Google vart skipa, Bill Clinton vart stilt for riksretten, såpeserien Hotel Cæsar såg dagens lys og Oslo Lufthamn Gardermoen vart opna. Hugsar du årstalet?

Bill Clinton skriver krim med stjerneforfatter James Patterson

Når Bill Clinton samarbeider med en av verdens mestselgende forfattere, er det med en savnet president som thriller-tema.
Les mer om:

Bill Clinton skriver krim med stjerneforfatter James Patterson

Når Bill Clinton samarbeider med en av verdens mestselgende forfattere, er det med en savnet president som thriller-tema.
Les mer om:

Bill Clinton blir spenningsforfatter

USAs 42. president debuterer som skjønnlitterær forfatter med bok om savnet president.
Les mer om:

Ingen amerikansk president har blitt dømt i riksrett. Kan Trump bli den første?

NEW YORK/OSLO (VG) Bill Clinton ble stilt for riksrett og frikjent. Richard Nixon gikk av før det kom så langt. Ekspertene er uenige om hva som venter Donald Trump.

Clinton-familien er ikke noe dynasti

Bill Clinton er en av de mest usannsynlige presidentene i nyere amerikansk historie.
Les mer om:

Trump vurderer å søke råd hos Bill Clinton

Påtroppende president Donald Trump sier han vurderer å søke råd hos tidligere president Bill Clinton.

Trump vurderer å søke råd hos Bill Clinton

Påtroppende president Donald Trump sier han vurderer å søke råd hos tidligere president Bill Clinton.

Da Trump vant skrev de om ny «South Park»-episode i all hast

Donald Trump hypnotiseres av magiske bær og Bill Clinton slår seg sammen med Bill Cosby i den siste «South Park»- episoden.

Frykter Trumps FBI-kort

HOLDER FAST: Bill Clinton og ­Demokratene gjør alt de kan for å framstå selvsikre. Men FBI-etterforskningen av Hillary Clintons e-poster er en stor bulk i valgkampen-planen til grasrota i partiet.
Les mer om:

Bill Clinton på scenen for første gang siden e-postskandalen. Sa ikke ett ord om det alle snakker om

Bill Clinton unngikk å ta opp de nye e-postene under et velgermøte i Nord-Carolina søndag.
Les mer om:

Nye Wikileaks-dokumenter: Ba donorer om å betale for Clinton-taler

Clinton-familiens stiftelse samlet inn penger til veldedige formål, men skal samtidig ha bedt selskaper om å betale fett for taler fra Bill Clinton, ifølge lekkede dokumenter.
Les mer om:

Trump inviterte ny Clinton-anklager til debatten

LAS VEGAS (VG) Det er allerede bekreftet at Barack Obamas halvbror står på Trumps gjesteliste i natt. Det gjør også en ny kvinne som anklager Bill Clinton for seksuelle tilnærminger.

Trump tar med seg Obamas halvbror til siste debatt

LAS VEGAS (VG) Til forrige debatt inviterte Donald Trump med seg fire kvinner som har anklaget Bill Clinton for seksuelle tilnærminger. Nå tar han med seg Barack Obamas halvbror.

Dei usynlege fattige

To gonger har eg dekt presidentvalet i USA. Siste gongen var då George W. Bush vart attvald i 2004. Fyrste gongen då Bill Clinton slo far hans i 1992.Kvar gong har eg vore innom ei kyrkje som ligg midt i hovudstaden. Du ser kuppelen på...
Les mer om:

Trump: – Bill Clinton angriper kvinner

Donald Trump forsvarte seg selv ved å si at alt han er anklaget for kun er ord, men at Bill Clinton faktisk mishandler kvinner.

Trump-kampanjen: Derfor tok vi inn Clinton-anklagerne

ST. LOUIS (VG) I siste øyeblikk ble tre kvinner som har anklaget Bill Clinton for seksuelle overtramp fløyet inn. Donald Trump var med på avgjørelsen, bekrefter hans kampanjeleder til VG.

USA-ekspert mener debatten var jevn: – Ikke et vendepunkt for Trump

USA-ekspert mener mye skade har skjedd for Donald Trump i helgen etter at skandalevideoen ble publisert. I nattens debatt sa han unnskyld, før han raskt poengterte at Bill Clinton er verre.

Anklager Clinton for overgrep

Få timer før nattens TV-debatt stilte Donald Trump opp på en overraskende pressekonferanse med fire kvinner som anklager Bill Clinton for voldtekt og seksuell trakassering.

Trump samler Clinton-anklagere i debattbyen

ST. LOUIS (VG) Donald Trump har tatt med seg tre kvinner som har anklaget Bill Clinton for upassende seksuell oppførsel til St. Louis – der Trump i natt møter Hillary Clinton til debatt.