Nyheter om Bilder


Ny app hevder å stanse storkriminelle – med over tre milliarder bilder

En søkemaskin for ansikter har revolusjonert politiarbeid i USA og Canada, men frykten for innskrenking av personvernet er stor.
Les mer om:

Tom (55) beholder bare dem som er bra(pluss)

Tom Ek er en meget habil hobbyfotograf. Han tar mange bilder i løpet av et år. – Jeg tar en del, men beholder bare det jeg synes er bra, sier fotografen.
Les mer om:

Bli med inn og se hvordan det er i Bodøs nyeste leilighetsbygg: – Er helt unikt

Ramsalt står snart helt ferdig til sommeren, og nå tar salget seg opp. Her kan du se bilder fra bygget ved kaikanten.
Les mer om:

Jahn Teigen i Fredrikstad: Husker du Teigen var hoveddommer under Glommafestivalens karaokefinale?

Hele Norges poplegende er gått bort. Jahn Teigen sovnet stille inn mandag kveld, 70 år gammel. Her er bilder både av Teigens besøk i vårt distrikt og sammen med Fredrikstad-folk.

Se Jahn Teigens liv i bilder

Den folkekjære artisten ble bare 70 år gammel, men rakk å leve et svært innholdsrikt liv.
Les mer om:

Se Jahn Teigens liv i bilder

Jahn Teigen var en entertainer og en sentral skikkelse i norsk kulturliv i nær et halvt århundre. Tirsdag kom beskjeden om at artisten har gått bort.
Les mer om:

Skriv om krig. Eller ta bilder. Lag musikk, video, hva du vil ... Premie: 10.000 kroner

KONKURRANSE: For de fleste av oss er Krigen historie. Men noen, også unge, har opplevd krig. Og alle kan forsøke å forestille seg. Nå inviterer Aftenbladet til konkurranse for alle under 20 år. Premiepotten er 10.000 kroner
Les mer om:

Cecilie sa opp jobben – nå selger hun bilder som bare det

SKIEN: Det startet med et samlivsbrudd for flere år siden, nå ramler oppdragene inn. – Jeg rekker nesten ikke å male ferdig før de er solgt, sier Cecilie Sundfær, som nå jobber på oppdrag for R8.
Les mer om:

80 år siden krigen startet – send oss bilder, send oss minner

KRIGEN: I år er det 80 år siden Den andre verdenskrig kom til Norge. Det er 75 år siden fredsvåren. Aftenbladet vil gjerne ha hjelp av leserne til å fortelle historien – og historiene.
Les mer om:

Deler nye bilder av prinsessen

Prinsesse Estelle fyller åtte år i dag.
Les mer om:

Ada (12), Dina (12), Mina (12) og Lisa (12) kjemper om pokaler. Se bildene fra fotballfesten

I helgen arrangeres ISE Cup og her kan du se et utvalg bilder fra turneringen på Fauske i SKS-Arena.
Les mer om:

Svensk politiker dømt

Ble kritisert etter å ha delt bilder av seg selv på jakt i Afrika. Nå må han gi fra seg flere av trofeene.
Les mer om:

Dåhjort på svømmetur i Hankøsundet: – Første gang jeg har sett dette

Fredag var Kim Bromstad på fototur på Hankø. Der skulle han ta bilder av dåhjort og fugler – og det var litt av noen bilder han fikk.
Les mer om:

Ydmyket av Haaland – PSG stjernene svarer med en skikkelig fest

Det er ikke forventet at ikke overbetalte fotballstjerner skal ha et privatliv, men når PSG-supporterne «ligger og blør» etter å ha blitt ydmyket av en lyslugget 19-åring, da lar du festen gå i det stille. Tirsdag tapte PSG-stjernene 2-1 i Dortmund. Tre dager senere føk det bilder rundt av en gjeng PSG-spillere som festet til den store gullmedaljen (som det så fint heter). Les: Løftet trofeet med John Arne Riise – nå advarer han Liverpool-mål mot å velge Anfield Ikke noe gærent med anledningen.

Se bilder fra FFK – Mjøndalen

FFK kom under 0–1 mot Mjøndalen, men slo tilbake med en sterk 2. omgang, vant 2–1 – og slo nok et eliteserielag. FFK-trener Bjørn Johansen lover at ingen skal ta av.
Les mer om:

730 x influencer-stjerneskuddet Jenny Huse: – Jeg vil ikke være et forbilde!

Jenny Huse er helt klart et friskt pust blant norske influencere og YouTubere! I starten av oktober postet Oslo-jenta sin første video på YouTube med tittelen «Jeg slo opp fordi jeg ikke fikk bruke sminke?». Videoen fikk stor respons, og siden har opplastningene hennes fått over en halv million visninger. Det siste halvåret har 18-åringen delt videoer om tabubelagte temaer som «sugar dating», plastisk kirurgi, fuckboys, haters og hvordan selge trusene sine. Jenny har også laget en egen video dedikert til «Feil gutter gjør i senga», som vekket mye oppmerksomhet. Redigeringen og filmingen er enk

Kom uskadd fra dette

Dramatiske bilder fra E39. Veien fortsatt sperret etter stort snøras.
Les mer om:

Realt rollebytte for Andrea Riseborough

Nå møter vi nemlig Andrea Riseborough som hardbarket narkosmugler i HBO-serien «ZeroZeroZero». Serien baserer seg på boken med samme tittel, skrevet av den mafia-drapstruede forfatteren Roberto Saviano («Gomorrah»). Saviano har latt serieskaper Stefano Sollimas («Suburra») få lage levende bilder av historien som utspiller seg i Italia, Mexico og USA.
Les mer om:

Petter har fotografert rekordtidlig blomstring: – Det startet i januar

Sjekk denne hekken Petter har tatt bilder av.
Les mer om:

Cara Delevingne reagerer på Justin Biebers rangering av Haileys venninner

Sur respons etter litt lusen lek. På showet til James Corden ble Justin Bieber i natt utfordret til å rangere modellvenninnene til kona Hailey. Hvis han takket nei, måtte han spise ikke så «Yummy» mauryoghurt, torskesæd, reke- og chillismoothie og oksepenis – så han takket ja. Kendall Jenner kommer øverst på Justins favorittliste. Cara Delevingne kommer nederst… – Jeg har ikke tilbrakt så mye tid med Cara, forklarer JB. Nå kommenterer London-jenta innslaget. – Hvis du ikke har noe imot meg, hvorfor slutter du ikke å blokkere meg, spør Cara. For så å dra inn Hailey Baldwin – som Justins kone he

Blåfrost 2020: Nå er folkefesten endelig i gang: Se bilder fra folkelivet på Slipen

Det er fredag, det er Blåfrost, og det er endelig klart for årets festival på Slipen.
Les mer om:

Noen har stjålet identiteten og bildene hans, men dette provoserer Audun mest: - Det virker som jeg stjeler andres bilder. Den er frekk

Noen har opprettet en konto og utgir seg for å være superfotograf Audun Rikardsen. Det liker han fryktelig dårlig.
Les mer om:

Turister tar bilder av Christine (33) hver dag

Frisørsalongen i Tromsø er blitt en attraksjon.
Les mer om: