Nyheter om Bilder


Gilde med massiv dyrevelferd-kampanje etter sjokkdokumentar

En halv dag etter at NRKs Brennpunkt-dokumentar viste alvorlige bilder fra norsk svineproduksjon, reklamerer Gilde for god dyrevelferd i landets største aviser.
Les mer om:

Vinstra-tiltalte hadde flere bilder av avdøde på PC-en sin

LILLEHAMMER (VG) I oktober 2018 søkte den drapstiltalte 17-åringen 58 ganger på innhold relatert til seriemordere. Dette var samme måneden Laura Iris Haugen (16) ble drept.
Les mer om:

Steinbrudd-saken avgjort med ordførerens dobbeltstemme

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SALTDAL: I forbindelse med avstemmingen for og imot et steinbrudd på Drageid, var det hensynet til skolebarn og den økte anleggstrafikken som var blant de viktigste temaene i diskusjonen.I vedtaket fra formannskapet var det negativ innstilling til driften, fordi man mente kvaliteten på steinmassene ikke er godt nok utredet i forkant. Det er kun tatt en steinprøve av massene, uten at det er boret i grunnen.

Slår et slag for ledige stillinger i Nord-Norge

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SALTDAL: Nord-Norge er en landsdel med mange ledige stillinger, men det oppleves til tider som vanskelig å rekruttere ansatte. Nå slår Jobbnorge og Personalhuset et slag for nettopp dette og arrangerer rekrutteringskonferansen for aller første gang i februar 2020. - Hjem til nord- I Nord-Norge har det ikke blitt flere folk siden 60-tallet.

Styret har vedtatt å legge ned Ullevål sykehus

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)ULLEVÅL: Mot tre stemmer, vedtok styret i Helse Sør-Øst torsdag 20. juni bygging av det nye regionssykehuset på Gaustad, og lokalsykehuset på Aker. Det skriver Dagens Medisin. Det var de ansatterepresentantene som stemte imot, mens representantene for ledelsen stemte for, skriver Aftenposten.Plasseringen av Oslos nye sykehus har skapt stor splid.

Vil slå seg sammen med Senterpartiet og si ja til masseuttak på Drageid

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Synet er delt, og det er sterke krefter for og imot tiltaket.

Du kan bli med og bestemme hvem som skal få 5000 kroner

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)ULLEVÅL: Kjøpesenteret Amfi Ullevaal på Ullevaal stadion skal dele ut Amfelia og Oskar-prisen til en organisasjon som er med på å skape gode opplevelser for barn og unge. Prisen deles ut lørdag 22.

- Vi vil ikke ha det sånn

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det har nylig vært bydugnad og en ny ryddeaksjon denne helgen til minne om Sarah Auffret som omkom i en flystyrt tidligere i år. Silvia Galli har startet sin egen ryddekampanje mot sneiper. Dugnadsviljen og engasjementet for å rydde byen er stort blant noen. Det er bare synd at det ikke er flere som tar ansvar for eget søppel.

- 15. august 2022 skal vi ha fest!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)VALNESFJORD: Anne Stenhammer som arbeider som en av de frivillige for å få på plass en folkehøgkole i Valnesfjord, underrettet kommunestyret i Saltdal om hvor saken står. - Tomta er ferdig og grunnboret. I 2020-21 skal vi begynne og grave. 15. august 2022 skal vi ha fest! proklamerte Stenhammer for kommunestyret.35 funksjonshemmede Kalkulert etter dagens pris kommer skolen til å koste 180 millioner kroner.

– Hvis du så mine YouTube-anbefalinger ville du nok arrestert meg

The 1975 har tatt steget fra indie-klisjéer til kritikerrosen samfunnsdebattanter i løpet av få album. Fra deres Tumblr-estetikkdager fylt med svart-hvite bilder, har The 1975 bygget seg opp på etterdønningene av emo-kulturen, til å bli et band som våger å tøye grenser, både musikalsk og tematisk. Deres siste utgivelse, A Brief Inquiery into Online Relationships skapte bølger langt utenfor Storbritannias grenser.

Her kan du følge kommunestyret i Saltdal

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Her finner du sendingen til Saltdal kommune: http://www.saltdal.kommune.no/overfoering-av-kommunestyremoete-20-06-19.... kan du følge gangen i sakslista: http://aspephpub.public.cloudservices.no/Saltdal/Dmb/ShowDmbDocument?mId...
Les mer om:

Cupeventyret over for Skeid

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDRE ÅSEN: Etter en forrykende fotballkamp i andre runde i NM - borte mot naboene Kjelsås, kunne Skeid juble over videre avansement i cupen. Gutta fra Nordre Åsen vant til slutt 4-3 over naboklubben, etter ekstraomganger - les hele saken her Ikke tapt for Ranheim siden 1949 Onsdag kveld ventet neste cupmotstander for Skeid, eliteserielaget Ranheim.

17-åring tiltalt i grov narkotikasak

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Narkotikalovbruddet har en strafferamme på 10 år fengsel, knivstikkingen på seks års fengsel. Det er likevel grunn til å tro at tiltalte slipper fengselsstraff selv om han blir dømt. Ifølge straffeprosessloven skal nemlig barn under 18 år ikke fengsles hvis det ikke er særlig påkrevd.Det er statsadvokat Geir Fornebo som har tatt ut tiltalen. Der heter det at tenåringen, i perioden oktober 2018 til han ble tatt natt til 7.

Får du penger tilbake på skatten i dag?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)De 2,7 millioner skattyterne som har skatt til gode, får tilsammen 29,2 milliarder kroner tilbakebetalt. Litt over en halv million lønnstakere og pensjonister får restskatt. De må betale til sammen 10 milliarder kroner, et gjennomsnitt på 18.300 kroner, står det i pressemeldingen fra Skatteetaten.

Viktig med aktiviteter i nabolaget: Siri inviterer til løp for små og store

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GAUSTAD: Siri Slotterøy Johnsen lager løpstradisjon i nabolaget. I år er det femte året på rad hvor hun drar i gang Gaustadløpet, i år lagt til 23. juni. - Gaustadløpet er et uformelt og hyggelig løp for barn og voksne på bilfrie veier. Løpet går på grus, asfalt og sti rundt området til Øvre Sogn Borettslag - ØSBL. Det er ingen tidtaking eller resultatlister fra barneløpet.

Disse er klare for norgesmesterskapet!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSEN: I kultursalen på Grefsen skole summer det entusiastisk. Spenningen er til å ta og føle på. Ut av nypussede horn blåses de vakreste toner og fra paukene høres taktfaste dramatiske slag. Lørdag 22. juni skal Grefsen skolekorps konkurrere i NM for skolekorps i Larvik, 2 divisjon.I konkurransen møter de korps fra hele landet, og nivået er skyhøyt.

Finner ikke ut av hvor sølet kommer fra

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Ti år med demensteam

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er ti år siden teamet ble etablert for å styrke demensomsorgen. De skal hjelpe legene med diagnostisering, og se til at pasientene får den oppfølgingen som er best for dem så lenge de bor hjemme.Sju kommuner Teamet er et samarbeid mellom sju kommuner. For 15 år siden kom arbeidet i gang. Tidlig diagnostisering var ett av målene.Tilbudet skulle bedre forholdene både for pasienter og pårørende.

Skjemmes over byens skutervrak - vil ha klare regler

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Du har sannsynligvis lagt merke til det. Longyearbyen er skuternes by. Med omtrent like mange snøskutere som innbyggere er det kanskje ikke rart det setter sitt preg på stedet. Men at de skal stå overalt, mange i mer eller mindre vraket tilstand - år etter år - er noe flere etater har fått nok av.- Man blir frustrert, for dette har aldri blitt fulgt skikkelig opp med regelverk.

OverOslo 2019: Sondre Justad - Kongen av Grefsenkollen!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSENKOLLEN: Få artister er hetere akkurat nå enn Sondre Justad. Og lofotværingen har Oslo i sin hule hånd. I fjor holdt han to runder med i alt fire mer eller mindre utsolgte konserter og ekstrakonserter på Sentrum Scene. Lista over festivaler i det ganske land som får besøk av vår største popstjerne akkurat nå er lang.Men i år er det bare OverOslo og Grefsenkollen som får gleden av fartsfantomet på en scene i Oslo.

OverOslo 2019: Laleh vekket publikum. Tack - inte förlåt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSENKOLLEN: Svenske Laleh sto på Grefsenkollen-scenen for første gang onsdag, og var kveldens, og festivalens første virkelig store navn. Og det var som et eneste stort smil hun entret scenen, sammen med et - i klesveien - fargesprakende band, til «Make me smile». Låta med refrengstrofen «I get all my kicks from love».

Valnesfjord mistet seieren i overtidsdrama

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)VALNESFJORD: Hjemmelaget fikk en pangstart på kampen, da Hermann Pettersen banket inn 1-0 på volley bare noen minutter etter avspark. Vinger utlignet først ved Mathias Toppen Halvorsen, før samme mann snudde kampen etter en vakker stikkpasning fra Odd Robert Sletteng.

Vil lage ny suksess

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Tidligere denne måneden hadde arrangørene av Salten Mat invitert sine samarbeidspartnere til et forkostmøte på Fauske hotell.

Traff en nerve med en spesiell kokebok

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Selv sverger de til takke framfor grill, og mener flere bør oppdage hvor sosialt matlaging kan være.- Takka er et fantastisk samlingspunkt, man kan steke fisk ute, ha den med i selskap, erstatte vaffler med lapper, holde maten varm og samtidig er den ikke farlig å slippe barna til med heller.Lovord Det er ikke mangel på lovvord om den tradisjonsrike og store stekeplata takka, når du spørs søstrene fra Valnesfjord.