Nyheter om Bestilling


Sykkelboom: Elsykkel-salget har skutt i været(pluss)

Hos Sport 1 på Kolvereid har de alltid vært forsiktig med bestilling av el-sykler. I år har de solgt 70 prosent mer enn årene før, en økning som fører til suppleringsbehov.
Les mer om:

Har bare noen timer igjen om de skal hente toppscoreren: - Vi håper Odd er medgjørlige

SKIEN: Torgeir Børven dundrer inn scoringer på bestilling, men det kan være at det bare er noen timer igjen av Odd-karrièren.
Les mer om:

Helsetoppene i Sør-Øst regner med coronautbrudd også i 2021

Toppledelsen i Helse Sør-Øst planlegger håndtering av coronapandemien gjennom hele 2021. 20 millioner munnbind er i bestilling, beregnet for bruk neste år.

Her er Brann-formannens klare bestilling til Lars Arne Nilsen

Endringene Brann-styret krever etter fjoråret er disse: Mer underholdende fotball og mer bruk av unge spillere, samtidig som laget skal kvalifisere seg for Europa.

Her er Brann-formannens klare bestilling til Lars Arne Nilsen

Endringene Brann-styret krever etter fjoråret er disse: Mer underholdende fotball og mer bruk av unge spillere, samtidig som laget skal kvalifisere seg for Europa.

Skal bruke én million til konsulenter for å løse pengefloken i helsesektoren(pluss)

Ordfører Anita Ravlo Sand: - Må få detaljert bestilling.
Les mer om:

Døgnåpen skytebane er ønsket

SILJAN: «Så støyfritt som mulig», samtidig ønskes «fleksible skytetider og døgnåpen innendørs riflebane». Det er informasjon som følger bestilling av oppstartsmøte om nytt skytesenter. Lokalpolitiker er oppgitt.
Les mer om:

Jose Mourinho har allerede gitt grønt lys for «billig» Harry Kane erstatter

Bare for å si det med en eneste gang, Fenerbahce spiss Vedat Muriqi er en verdig arvtager til Harry Kane, på et «bedre» lag som Tottenham tipper vi han vil levere mål på bestilling. Tottenham manager Jose Mourinho er enig med oss i Sporten og har allerede gitt grønt lys for en overgang. – Ikke bare passer han perfekt inn på laget, han kommer også billig.

Rekordstor pågang hos Color Line – folk venter en time på telefon: – Man må ikke ringe

For personer som har hatt bestilling til reise hos Color Line har det vært en tålmodighetsprøve å komme gjennom til ferjeselskapet på telefon. Color Line har nemlig ikke opplyst om at du kan sende e-post.
Les mer om:

Etablerer Norges første fabrikk for smittevernutstyr

Spesialfabrikken i Sykkylven har en bestilling på 20 millioner munnbind. Bedriften skal gjøre Norge mer selvforsynt med smittevernutstyr.
Les mer om:

Nå undersøkes Fredrikstad Energi – snart kommer den endelige rapporten

På bestilling fra bystyret er kommunerevisjonen nå i gang med en eierskapskontroll av Fredrikstad Energi. Onsdag får politikerne første informasjon om status i arbeidet.

Så lenge må de vente på landstrøm på Fosen: – Tidkrevende arbeid

Det kan ta lang tid før landstrøm er på plass på Fosen. – Fra den dagen Karmsund Havn legger inn en bestilling til prosjektet er ferdig, kan det gå opp mot et halvt år, sier Gunn Margareth Lassesen i Haugaland Kraft.

Østfolding handlet kjøtt i Sverige på bestilling fra andre

En mann i 30-årene prøvde å lure seg unna grenseovergangen på Svinesund og karantene. Ble stoppet i Halden sentrum med over 100 kilo kjøtt.

6.000 nordmenn i kø for Teslas Cybertruck

Elon Musk skal ha fått inn bestilling fra 6.000 nordmenn på sin nye, elektrisk Cybertruck. Nylig fortalte han at pickup-en også kan flyte.
Les mer om:

Portrettet: Stor pågang hos Heidi etter nesten to måneders stenging

Mandag kunne Heidi Skog Hansen åpne dørene til frisørsalongen på Straumen igjen. Første bestilling kom klokken 6.05 på morgenen.
Les mer om:

Nå står Tone klar: – Den første bestillingen kom etter kun to minutter

Tønsberg og Færder bibliotek åpner nå opp for bestilling og utlån av fysiske bøker.
Les mer om:

Biblioteket åpner igjen. Slik blir tilbudet fremover

Mandag 27. april åpner Harstad bibliotek for bestilling og henting av bøker igjen. Men du får fortsatt ikke komme inn.
Les mer om:

Førebur seg på eksplosiv auke i koronatesting

Seks utvalde sjukehus skal nå trappe testkapasiteten kraftig opp, på bestilling frå Helsedirektoratet. Målet no er at alle med symptom skal testast.
Les mer om:

Har lagt en plan for å bygge ut mer bredbånd og mobildekning(pluss)

Toppolitikerne i Ørland kommune ga administrasjonen en hastebestilling og en bestilling på lengre sikt for å få til så mye ny fiber og nye mobilmaster som mulig.
Les mer om:

Kathrine merker at «alle» skal ha egg i påsken: – Vi fikk inn bestilling på 250 egg på under 24 timer

Katrine Pedersen og samboeren Haakon Rakvaag driver gårdsbutikken og småbruket LandligLykke på Hope. De heier på gjenbruk og gårdslivet. Slik har de feiret og pyntet til påske i år.
Les mer om:

– Absolutt ingen bestilling(pluss)

Festivalsjef Hans-Olav Solli understreker at de vil innrette seg etter lokale og nasjonale avgjørelser.
Les mer om:

Ekornes og Janus syr munnbind

Etter flere uker med testing har Janusfabrikken i Bergen fått sin første bestilling på gjenbrukbare munnbind av ull. Mandag starter de produksjonen.
Les mer om:

Kjører ut matvarer på bestilling fra kundene(pluss)

For ei drøy uke siden kom en arbeidsledig lydtekniker David Solheim opp med ideen om å starte med utkjøring av varer til folk i Finnsnesområdet. Nå er firmaet Heimlevert etablert.
Les mer om:

Ole Christian sikret seg første bestilling: – Det sa bare «smakk»

Dagligvarer levert på døra skal skaffe håndballklubben kjærkomne inntekter i koronaens tid. Supersupporter Ole Christian Olsen Nauen jr. sikret seg første bestilling.
Les mer om:

Ektemannen til Joe Exotic: – Han er i korona-karantene i fengselet

Joseph Allen Maldonado-Passage alias Joe Exotic har det ekstra vanskelig om dagen. 57-åringen har de siste ukene blitt verdenskjent via dokumentarserien Tiger King: Murder, Mayhem and Madness. Serien er i skrivende stund Netflix’ aller mest populære program i Norge. Joe Exotic soner nå i Texas etter å ha blitt dømt for dyremishandling, samt bestilling av leiemord på sin nemesis Carole Baskin.  Den tidligere guvernør- og presidentkandidaten ble dømt til 22 års fengsel. Nå er han isolert på grunn av koronaviruset. En lokal radiostasjon meldte først at Joe var sendt til sykehus fordi han selv var