Nyheter om Bestilling


Hovefestivalen er konkurs ni dager før festivalstart

– Hove Music Festival har i dag måttet gi opp målet om å arrangere musikkfestival i 2019. Styret måtte stoppe videre forberedelser, og det er utelukkende sviktende billettsalg som vanskeliggjør fortsatt drift, skriver festivalledelsen i en pressemelding onsdag. LES OGSÅ: Krav fra festivalgeneral skapte «uro» for nye arrangører. I november ble det kjent at festivalen på Tromøy i Arendal skulle gjenoppstå etter fem års fravær. – Det er lagt ned et stort antall timer i forberedelser fra frivillige, lokalsamfunn og mange dyktige festivalfolk.

Skoleelever i Steinkjer laget prototype på sittegruppe(pluss)

Sittegruppen var bestilt av Steinkjer kommune som ikke ser bort fra at det kommer bestilling på flere.
Les mer om:

Nå kan du bestille ny Passat

Volkswagen åpner nå for bestilling av en oppgradert Passat som kommer på markedet i september. Det er liten tvil om hvilken variant som blir norsk bestselger.

Se hvordan parken skal bli

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BAKKEHAUGEN: Godalsparken ligger mellom Godals vei og Hauges vei på Bakkehaugen. Den tilhørte en gang Bakkehaugen gård, eid av boktrykker Carl Grøndahl. Han ga bort store deler av eiendommen til Vestre Aker menighet på 1930-tallet, i form av et kirkelegat. Formålet var at arealet skulle reguleres som kirketomt og villatomter for salg. Inntektene fra salg av villatomtene skulle gå til oppføringen av en kirke for strøket.

Fløya har endelig funnet superspissen sin: – Han scorer mål på bestilling

Se høydepunktene fra kampen her.
Les mer om:

På Groruddals-veier med Opel Ampera-E: Tilbake for fullt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Historien om Ampera-E har vært en opp- og nedtur, men nå håper vi virkelig at vi klarer å skape en solskinnshistorie ut av det. Tiden med leveringsproblemer er forbi, og nå lover vi levering i løpet av sommeren til alle som bestiller en bil i nærmeste framtid.

Enstemmig bompengevedtak i Frp: – En klar bestilling til partiledelsen

Frps landsstyre avtalte onsdag at de skal møtes igjen etter forhandlinger med regjeringspartiene. – Jeg er veldig fornøyd, sier Frp-fylkesleder etter krisemøtet i partiet.
Les mer om:

Nok en elbil klar for bestilling

Nå begynner det å bli mange reservasjonslister å forholde seg til. I dag åpner Opel sin, for nye Corsa e. Om du heller vil ha en Ampera kan du vel nærmest spasere inn i butikken og hente den.
Les mer om:

Aston Villa klare for Premier League og de tar med seg Ørjan Nyland

Det ble bare nesten for Frank Lampard sitt Derby i dag, Aston Villa ble for sterke og er klare for opprykk til Premier League etter 2 – 1 seier. Villa følge med Norwich og Sheffield United opp på øverste nivå i engelsk fotball foran neste sesong. Med seg på veien får Birmingham-klubben en økonomisk jackpot av de sjeldne. – Mandagens opprykksfinale blir sett på som den mest verdifulle kampen i internasjonal fotball.

Denne karen scorer på bestilling

Nikita Kucherov ble poengkongen i NHL denne sesongen, og han har fortsatt storspillet i hockey-VM.
Les mer om:

Denne karen scorer på bestilling

Nikita Kucherov ble poengkongen i NHL denne sesongen, og han har fortsatt storspillet i hockey-VM.
Les mer om:

Denne karen scorer på bestilling

Nikita Kucherov ble poengkongen i NHL denne sesongen, og han har fortsatt storspillet i hockey-VM.
Les mer om:

Denne karen scorer på bestilling

Nikita Kucherov ble poengkongen i NHL denne sesongen, og han har fortsatt storspillet i hockey-VM.
Les mer om:

Denne karen scorer på bestilling

Nikita Kucherov ble poengkongen i NHL denne sesongen, og han har fortsatt storspillet i hockey-VM.
Les mer om:

Denne karen scorer på bestilling

Nikita Kucherov ble poengkongen i NHL denne sesongen, og han har fortsatt storspillet i hockey-VM.
Les mer om:

Brennhete Tarik med to nye fulltreffere – har scoret over halvparten av AIKs mål denne sesongen

Tarik Elyounoussi (31) scorer mål på bestilling om dagen. Tre dager etter at han scoret to mål i hatoppgjøret mot Djurgården ordnet han en ny seier med to mål mot Helsingborg.
Les mer om:

Elin Johannesen: Singel firebarnsmor søker håp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)«Mamma, kanj du få de´ enn you-tuber tel kjærest?»Spørsmålet kommer ut av det blå, og jeg kikker skrått ned på den store slampen av en sønn som ligger slengt ved siden av meg i sofaen. Resten av firkløverbanden ligger også strødd foran TV-skjermen. Med hver sin kontroll mellom fingrene, og blikket stivt festet mot klossene de bygger hotell med.

Flere unge og nye kandidater til kirkevalget i Sokndal

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Åreskjold, som er daglig leder ved kirkekontoret, opplyser at foryngelse og fornyelse var en bestilling fra dagens menighetsråd.- Det har nominasjonskomiteen lyktes med. De har fått med flere kandidater i 20-30 åra, sier han. Dermed kan veteraner som har ønsket avløsning, få det. Det gjelder for eksempel både lederen og nestlederen, som allerede ved valget for fire år siden ønsket å gå ut.- Jostein B.

Grorudhusets Omsorg+ åpnet dørene offisielt: ... da ble det feiring

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det er kjempeflott at hele Grorudhuset med høyblokka nå er ferdigstilt. Her er det mange som vil få det fint. Dette er en mulighet til å ha et aktivt og sosialt liv, sier byråd for eldre, helse og arbeid, Tone Tellevik Dahl (Ap).I fjor besøkte eldrebyråden en av Grorudhusets første Omsorg+-beboere. Nå ett år senere står alle 90 leilighetene klare og flere beboere har kommet seg til rette.

Livet smiler for Geir Andre Herrem (31) både på og utenfor fotballbanen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ingen har noen gang sådd tvil om Herrems fotballtalent, og de lærde var skjønt enige om at det var en uslepen diamant fra Orre som ble tatt opp i Brynes a-tropp som 18-19 åring en gang tidlig på midten av 2000-tallet. Siden den gang har fotballkarrieren vært innholdsrik - og, ikke minst, variert. Det har vært magiske øyeblikk med noen surte hull innimellom, slik livet er for de fleste.

- Vi må lage vindkraft-høring

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Olje- og energidepartementet sendte 1. april NVEs forslag til en nasjonal ramme for vindkraft på høring. Høringsfristen har blitt utsatt til 1. oktober 2019. Vest-Agder og Rogaland har veldig gode produksjonsforhold for vindkraft, og er et av områdene NVE har vurdert til å være mest egnet for ny produksjon. Det virker imidlertid som om flere nasjonale og lokale politikere er i ferd med å snu.

Nordic Steel flyttar frå Øksnevad til ny fabrikk på Bryne

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jobbane me får, blir større. Produkta me lagar, blir tyngre, aukar i lengd, breidd og høgd. Det gjer at me veks ut av lokala me har i dag. Dei er ikkje så eigna som dei burde vore for å halda kostnadene låge for kundane, seier Børre Lobekk.Då Lie CNC (bedriftas gamle namn) flytta inn i sine nåverande produksjonslokale, for om lag 10 år sidan, var det tynnplateproduksjon som galdt.

Nå er hotellet så populært at de må utvide

KRAGERØ: Mens vi snakker dumper det inn en bestilling på 75 personer. - Ja, det skal godt å få noen flere rom!
Les mer om:

Klima- og miljøministeren plukket søppel med guttene på Grannes

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KLIMA:- Det er en bestilling om at vi må gjøre mer for miljøet, sier klima- og miljøminister Ola Elvestuen om guttenes innsats.Elvestuen har nettopp plukket søppel sammen med guttegjengen på Grannes Fritidshjem.