Nyheter om Bestill


Pellegrini tilbake i Premier League-sirkuset

Trener David Moyes fikk noen gode måneder hos West Ham og reddet klubbet fra nedrykk, men så skar det seg litt på tampen og endte med brudd mellom klubb og trener. Det gikk ikke mange dagene før ny mann var på plass i førersetet. Manuel Pellegrino. Italieneren kommer fra trenerjobb i den bortgjemte Kinesiske superligaen, men har en spennende CV som inkluderer klubber som Villarreal, Real Madrid, Málaga – og Manchester City.   Hentes ut av glemselen.

Erfaring pluss et utrolig potensiale – lukter spiller Klopp bare må ha

Den italienske 19-åringen har spilt over 100 kamper for Serie A- klubben AC Milan. Dette betyr et hav av erfaring samtidig som potensialet så vidt er i gang med å bli utnyttet. Ikke rart Jürgen Klopp liker disse utsiktene. Gianluigi Donnarumma. Det har blåst kraftig rundt det unge supertalentet, og Milans supportere har til tider gitt keeperen vanskelige arbeidsforhold da det var snakk om at han ikke ville forlenge kontrakt med klubben. Passer inn i både Klopps og Tuchels planer.

Belgisk reporter sier Chelsea stjernen har ønsket ny klubb lenge

Det er forsåvidt ikke en stor nyhet at Eden Hazard ønsker seg bort fra Chelsa, men nå kommer det fra nok en kilde. Årsaken slik vi har sett det er ønsket om å vinne gullballen og Champions League. – Da er spansk fotball svaret.  Den belgiske reporteren Kristof Terreur skriver at Eden Hazard ønsker en overgang til Real Madrid fra Chelsea.- Dette er ikke noe som har dukket opp etter det ble klart at Chelsea ikke havner i Champions League neste år.

Du skal ikke tråkke Zlatan Ibrahimovic på foten

Endelig etter en tapsrekke på fire kamper snudde det i natt.  Det begynte å bli pinlig for det som presumptivt skal være MLS sitt beste lag LA Galaxy.  LA Galaxy var på besøk hos Montreal Impact. De siste tre kampene har oppskriften vært som følger, Ola Kamara har sørget for et mål, Zlatan Ibrahimovic har ikke fått til noe og LA Galaxy har tapt. Forskjellen nå var at de møtte et Montreal Impact som hadde mer en nok med å forsvare seg og var langt unna å kunne få til noe. Zlatan som virker mer og mer frustrert over egne prestasjoner og blir gående mye i ring.

Klopp: «Han er en av de fem beste fotballspillerne gjennom tidene»

På lørdag er det igjen et av årets høydepunkt i fotballens verden. Regjerende mester Real Madrid møter «jyplingen» Liverpool. Før disse store oppgjørene er ofte ordkrigen mellom de to klubbene intens. Klopp velger selvfølgelig en annen tilnærming. Jürgen Klopp er en gentleman. I det minste fra vårt ståsted. Igjen beviser han dette når han egentlig skal skape usikkerhet rundt Real Madrid-trenerens lederegenskaper før oppgjøret. Har en fan i Klopp, men bør seg ikke lure. (foto: liverpool) -Jeg er glad vi to ikke skal spille mot hverandre.

Er mer enn klar for å kaste seg etter Buffon

Vi har begynt å venne oss til tanken på at Gianluigi Buffon ikke skal vokte buret for Juventus. Da er det på tide å konsentrere seg om fremtiden. Ifølge italiensk presse har en 25-åring rykket opp som het kandidat som Buffons erstatter. Mattia Perin har gjennom storspill for Genoa, som endte på 12. plass i Serie A denne sesongen, sakte men sikker jobbet seg til en fast plass den italienske troppen.

Sanchez sammenligner Manchester United med Barcelona

Alexis Sanchez fikk tre år i La Liga før han pakket kofferten og reiste til Premier League. Nå sammenligner han Manchester United med Barcelona. Den tidligere Arsenal-stjerna har fortsatt et godt stykke igjen med å finne seg til rette i sin nye klubb. Med 3 mål på 18 kamper siden januar, er chileneren bare en skygge av seg selv på Old Trafford. Etter å ha blitt latterliggjort av United-legenden Paul Scholes etter innsatsen denne sesongen, innrømmer Sanchez at det har vært tøft. -Jeg tror at jeg i alle kampene så langt har slitt med å tilpasse meg spillestilen hos United.

L´Equipe: Liverpool starter samtaler med Coutinho-erstatter

Liverpool er sultne på mer. Klubben har fått skikkelig vind i seilene på tampen av sesongen og kan stå tilbake som den store seierherren etter Champions League-finalen mot Real Madrid om noen dager. Samtidig gjøres fotarbarbeidet før overgangsvinduet åpner.

Pogba blir garantert ikke lagkompis med Neymar

Paul Pogba har tidligere uttalt at han ikke trenger å være bestevenner med Jose Mourinho for å ha en fremtid i United. Dette i seg selv indikerer at stemningen mellom de to ikke er helt som den skal være før sommerens overgangsvindu. Men en ting er sikkert: Pogba blir ikke lagkompis med Neymar. Franskmannen er selv ikke sikker på hva som skjer denne sommeren. -Du er ikke sikker på noe.

En hyllest til Antonio Conte

Chelsea sørget for at det ikke ble fullt så trist på Stamford Bridge som det lenge se ut til. Vi vil gjerne gi treneren en uforbeholden hyllest – og klarer det nesten. Forrige sesong var Conte treneren alle pratet om. Vi vil gjerne gi italieneren ros for FA Cup-tittelen denne sesongen. Helt uten å nevne Premier League og den sure 5. plassen som setter klubben utenfor Champions League-sirkuset neste sesong. Eller å nevne at han lite trolig får fortsette som trener for Chelsea. Les: Chelsea-spiller la ut seiersbildet – men hvor er det blitt av Conte? Glemt var en altfor lang sesong.

Ny PSG-trener sender et smellkyss til Neymar

Thomas Tuchel er en mann som er vant til å få som han vil. Hvis ikke, bytter han ut spillere, eller finner seg en ny arbeidsgiver. Hos PSG har tyskeren vist at han skal vise toleranse for «artister». Vi har ikke helt troen på at Neymar forlater Paris neste sesong, og følger ekstra nøye med i forholdet mellom ytterpunktene Tuchel og Neymar.

Mourinho mektig lei millionærer som underleverer

Tapet mot Chelsea i FA Cup-finalen må ha vært skikkelig surt for Jose Mourinho. Nå skal portugiseren være drittlei spillere som underleverer, og gjør seg klar til opprydning. Ifølge The Sun har United-treneren gått lei av fotballsparkende millionærer som ikke er verdt lønnen, og gjør seg klar for å kvitte seg med dem. Her ramses opp Martial, som sannsynligvis er på vei til Juventus, Luke Shaw som aldri kom inn i varmen, Matteo Darmian som forventes å følge Martial til Serie A.

Manchester Citys suksessformel før neste sesong

Manchester City akter ikke å gå i fellen til Chelsea og tro at titler lett overføres til neste sesong. Nå har styreleder Khaldoon Al Mubarak fortalt verden om suksessformelen City har tro på.  I England har dette vært Citys år, men Premier League -og Carabao Cup-trofeene skal ikke være noen hvilepute. -Min største læring i disse årene som styreleder for City er at når du vinner, er det utrolig viktig å bringe inn nye spillere. Men du får ikke 100 poeng uten en tropp med høykvalitets-spillere, så nye spillere skal styrke troppen. Vi har jobbet hardt de siste årene med å bygge opp troppen.

Sverige måtte jobbe hardt i spennende VM finale

Den virkelig store overraskelsen i hockey VM var ikke at Norge gjorde det så dårlig, vi har vært veldig varierende på landslagsnivå og har ikke klart å ta nytte av den nivåhevningen som vi har sett de siste sesongene på klubbsiden. – Overraskelsen kom iform at lilleputt Sveits kom helt til finalen. I finalen møtte de regjerende VM mestre Sverige som naturlig nok var store favoritter.

Chelsea-spiller legger ut seiersbildet – men hvor har det blitt av Conte?

Dette er ikke en ny utgave av Hvor er Willy?, men heller et «hvordan vise hva man syntes om treneren sin». Chelsea var i ekstase etter å ha senket Manchester United i FA Cup-finalen.

Endelig tilbake på banen

Det er lenge siden Genk fans kunne oppleve sin favoritt nordmann på banen, en hamstringskade har holdt han på sidelinjen siden oktober i fjor.   De har startet forsiktig og det er sikkert smart, 20-åringen fikk en knapp halvtime på banen da Anderlecht ble slått 2-1 på søndag. Guess who's back! Welcome Sander Berge! Morgen naar Anderlecht, FOOOORZA RACING! #krcgenk #andgnk #samengenk https://t.co/bu3cXcE6OU https://t.co/bu3cXcE6OU — KRC Genk (@KRCGenkofficial) May 19, 2018 Berge erstattet Dries Wouters etter 63 minutters spill på bortebane i det belgiske seriesluttspillet.

Ikke rart Premier League-klubben strekker seg langt

Eden Hazard stod for scoringen i FA Cup-finalen og avgjorde mot Manchester United, et trofé United så sårt trengte. Dermed kunne Antonio Conte vise at han fortsatt har det som skal til som leder (i perioder). Men for Chelsea kan dette også bety bye-bye til nøkkelspilleren sin. For ifølge Daily Star er det ikke bare Real Madrid som har tenkt seg en Hazard-overgang.

Manglende Champion League kvalifisering kan stå i veien for gigant kjøp

FA Cup-vinnere Chelsea har til hensikt å kaste seg inn i kampen om Bayern München stjerne Robert Lewandowski, ifølge Bleacher Report. – Det sies at etter Real Madrid møtte og vant over de tyske mestrene i Champions League at Zinedine Zidane mistet noe av interessen.  I utgangspunktet så Real Madrid manageren for å hente inn Lewandowski som erstatning for Karim Benzema.

Kristoffer Ajer og Celtic med skotsk trippel

Celtic manager Brendan Rodgers er naturlig nok meget godt fornøyd med sin norske forsvarsspiller Kristoffer Ajer. Han er så fornøyd at han for litt siden fikk forlengelse av sin kontrakt med fire år. Les: Celtic vil ha mer av Ajer Celtic er allerede seriemestre i Skottland og i dag var det Cupfinale.

Massimo Allegri «Jeg mener han er det beste målvakten noensinne»

Det er sterke følelser i sving i Torino når Gianluigi Buffon spiller sin siste kamp for Juventus. Det har blitt noen kamper, i kveld mot Verona står han i mål for 656 gang.  Buffon skrev under for «den sorte dame» i 2001, da han ble kjøpt for rekordhøye 52 millioner euro fra Parma. Les: Buffon har fått tilbud om kontrakt One more time for Il Capitano @gianluigibuffon. #UN1CO pic.twitter.com/UKZLFgSyNI — JuventusFC (@juventusfcen) May 19, 2018 Ingen av Juventus-spillerne som var i troppen da Buffon ankom, er aktive den dag i dag.

Foretrekker å fortsette i Newcastle, men…

Man skulle tro West Ham president David Sullivan skal være forholdsvis panisk da redningsmann David Moyes ga beskjed om at ikke lenger ville lede laget videre.  Ja jeg vet, men det stemmer faktisk, mannen som har vært en fiasko siden han ble Manchester United manager i 2013 gjør det bra.

Reddet ikke trenerjobben

Carlos Carvalhal hadde opsjon på ett år til hos Swansea. Nedrykket fra Premier League var for tungt å svelge for klubben. Swansea må se frem til Championship neste sesong, og har bestemt at Carvalhal ikke er treneren som skal bringe klubben tilbake til Premier League. Waliserne rykket ned sammen med Stoke og West Bromwich, selv om det var spenning helt til siste slutt. For Carvalhal betyr dette sparken med umiddelbar virkning.

Buffon har fått tilbud om kontrakt

Keeper-legenden signaliserte at han er fortsatt er klar for de store utfordringene etter at han forlater Juventus. Nå skal tilbud om kontrakt allerede kommet fra toppklubb. Ifølge ESPNs kilder skal PSG ha tilbudt Gianluigi Buffon kontrakt. PSG skal ha lagt en 2-års avtale på bordet, som skal overtale Buffon om å endre eventuelle planer om pensjonisttilværelse. PSGs keeper Alphones Areola er tiltenkt rollen som 1. keeper for klubben, men 25-åringen viste denne sesongen at han fortsatt har et stykke å gå.

Manchester United i samtaler med Monaco

Aktiviteten er på høygir før sommerens overgangsvindu.

Ronaldo ønsker å gjøre opp for seg

Real Madrid-stjerna har som mange andre toppspillere i La Liga fått merke de spanske myndighetenes press. Nå ønsker portugiseren å gjøre opp for seg. Vel, ikke helt.