Nyheter om Bestill


Bestill din egen time – folk som sniker i vaksinekøen må snu i døra

SKIEN: Onlinebooking av vaksinetimer er rett rundt hjørnet. – Systemet betinger en viss selvjustis, sier beredskapskoordinator Svein Skaara.
Les mer om:

Tone ønsker at du skal fortsette med å lese, selv om biblioteket er stengt: – Bestill og hent utenfor hos oss

Går du påsken i møte uten noe (kriminelt) spennende å lese? Ikke om det er opp til Tønsberg og Færder bibliotek.
Les mer om:

Annonsere i neste ukes påskeutgave? / – Frist tirsdag 23. mars!

Svalbardpostens påskeavis er en tradisjon for både hyttefolk og byvandrere å kose seg med gjennom påsken, og 2021 er intet unntak – bestill annonse til påskepris på epost: annonser@svalbardposten.no eller ring 96 04 99 24.
Les mer om:

Kast deg på telefonen og bestill billett til Premier League-kamp

Kanskje litt i overkant optimistisk melding til alle norske Premier League-entusiaster som har grått seg gjennom måneder uten den obligatoriske turen til England, men ifølge Boris returner noe av normaliteten på balløya i begynnelsen av desember. På mandag meldte Boris Johnson at covid-19 begrensingene lettes noe fra 2. desember. Da kan opptil 4 000 supportere samles in persona (!) i low risk areas.

– Ikke bestill ferietur til utlandet ennå

Reiselysten er stor, men de fleste land er fortsatt røde. Det vil de sannsynligvis være en god stund til, og Fremtind anbefaler derfor alle å fortsatt vente med å bestille ferieturer til utlandet.
Les mer om:

Gode råd fra NAF: Bestill hjulskift tidligere enn normalt, unngå å stå koronafast

2020 er et unormalt år. Dekkhotellene og verkstedene skal overholde smittevernreglene. Derfor er det viktig at kundene sprer seg gjennom høsten for å få vinterdekk på bilen.
Les mer om:

Ikke bestill i dag

Gambler du på at noen land blir grønne, kan du sitte med skjegget i postkassa.
Les mer om:

Eksklusiv merch: Her er sommerens siste slipp!

MATOMA x MA$RATI! Hvordan ville det sett ut dersom du fikk designe ditt helt eget merch sammen med en anerkjent kunstner? Denne våren har Posten gitt fem av Norges’ største artister muligheten til å til å leke seg med Mathias Nordby alias MA$ARATI. MA$ARATI er den norske favoritten til stjerner som Post Malone, Travis Scott og Wiz Khalifa.  Men denne gangen er det altså Posten og norske artister som står i sentrum. Først ut var OnklP. Så fulgte Highasakite, Isah og Gabrielle.

Forsikringsselskaper: Ikke bestill ferieturen ennå!

Regjeringen åpner opp for reiser mellom Schengen og EØS-land med lav smittespredning. Forsikringsselskapene fraråder likevel nordmenn å bestille ferie til land med reiserestriksjoner.

Sjefen på kaien rigger for en annerledes 17. mai-helg

– Bestill bord og si fra hvor mange dere er og hvor lenge dere har tenkt å bli, er Kell Riis Larsens klare folkeopplysning til dem som skal på kaien i helgen og nasjonaldagen.
Les mer om:

Wenches bingo med Rut på slep, direkte 8/4 - kl. 1930

Simon Andersen parodierer «Wenche Foss», som arrangerer veldedighetsbingo sammen med karakteren Rut/Talina Hansen Skogseth. Dette er bingo du aldri før har opplevd maken til tidligere! Du sitter hjemme i din egen stue når du deltar, kanskje vinner du en flott premie og får deg en god latter til påske. Dersom du vil delta, VIPPS ET SELVVALGT BELØP TIL 92890721 (Talina) NÅ. Og du får bilde av dine to bingobonger som du kan skrive ut hjemme. Husk å bestill bonger nå, det vil ikke være mulig under sending.

Jusprofessor advarer: –⁠ Ikke bestill, ikke betal!

Betaler du noe på forhånd nå til noen som går konkurs, har du antakelig tapt de pengene.
Les mer om:

For Ingeborg (84) er tilbudet her en viktig del av hverdagen. Nå er det stengt.(pluss)

– Ring til en som sitter alene. Tilby en tjeneste, som for eksempel å gå på butikken. Bestill en blomst! Det varmer, sier daglig leder for Råkhaugen dagsenter, Marit Hoemsnes Angen.
Les mer om:

El-firma skulle ha bilskilt: – Aldri bestill bilskilt etter at du har drukket

Øystein Hellerud skulle ha et personlig bilskilt på firmabilen, men det gikk ikke helt etter planen.
Les mer om:

Nå går det unna i restaurantbransjen - nærmer seg fullsatt i julebordshelgene

Bestill bord, er den klare anbefalingen fra restaurantbransjen til folk som vil ut i helgene før jul. På Køl er det ventelister.
Les mer om:

- Bestill pass nå!

Politiet i Oslo oppfordrer folk til å bestille pass for neste sommer allerede nå.

Berntsen: – Ikke bestill hotellrom i Oslo ennå!

Viking klar for kvartfinalen i cupen.
Les mer om:

Berntsen: – Ikke bestill hotellrom i Oslo ennå!

Viking klar for kvartfinalen i cupen.
Les mer om:

900.000 bestilte dette i fjor

- Bestill nytt kort nå, før det utløper.
Les mer om:

Enorm passpågang: - Bestill så fort du kan

Verst er forholdene i Oslo.
Les mer om:

TB-anmeldernes julefavoritt: – Jeg har aldri smakt en så saftig og smakfull ribbe i hele mitt liv

Seksere i alt for La Pergola. Oppfordringen fra TBs restaurantanmeldere er klar: – Bestill julebordet her!
Les mer om:

Kjøpefesten står for døra

Sist fredag gjekk me i svart og førstkommande laurdag opnar julegata på Sand. Med det riggar den lokale handelsstanden seg for startskotet på årets julehandel. Ifølgje Oslo Handelsstands Forening (OHF) vil nordmenn svi av 56 milliardar på julehandelen i 2018, eit snitt på rundt 10 500 kroner per person. OHF meiner at førjulstida er så viktig at store delar av norsk varehandel ville gått i underskot utan den.

Bestill regnvær, sett deg i vinduskarmen og lytt

Fruen fra havet // Lady From The Sea
Les mer om:

En haug av ting fra The Office er lagt ut til salgs - bestill her

Skaff deg effekter fra TV-serien.
Les mer om:

Real Madrid supertalent skal få tøffet seg i Bundesliga

Achraf Hakimi signerte for Real Madrid i 2016 og var nesten overlappende med Martin Ødegaard i rekruttklubben Castilla, men i motsetning til vårt norske supertalent, har det blitt noen kamper for den 19 år gamle høyrebacken i Real Madrid, før han nå gikk på en låneavtale til Borussia Dortmund.  Les: Klar for Manchester City etter 179 kamper for Leicester Nå starter hardkjøret Låneavtalen som varer i to år skal gi det marokkanske landslagsspilleren, som fikk være med til VM i Russland en tøffhet som bare Bundesliga kan gi.  Achraf Hakimi imponerte stort i Castilla og daværende manager i Real Ma