Nyheter om Bestill


Nå går det unna i restaurantbransjen - nærmer seg fullsatt i julebordshelgene

Bestill bord, er den klare anbefalingen fra restaurantbransjen til folk som vil ut i helgene før jul. På Køl er det ventelister.
Les mer om:

- Bestill pass nå!

Politiet i Oslo oppfordrer folk til å bestille pass for neste sommer allerede nå.

Berntsen: – Ikke bestill hotellrom i Oslo ennå!

Viking klar for kvartfinalen i cupen.
Les mer om:

Berntsen: – Ikke bestill hotellrom i Oslo ennå!

Viking klar for kvartfinalen i cupen.
Les mer om:

900.000 bestilte dette i fjor

- Bestill nytt kort nå, før det utløper.
Les mer om:

Enorm passpågang: - Bestill så fort du kan

Verst er forholdene i Oslo.
Les mer om:

TB-anmeldernes julefavoritt: – Jeg har aldri smakt en så saftig og smakfull ribbe i hele mitt liv

Seksere i alt for La Pergola. Oppfordringen fra TBs restaurantanmeldere er klar: – Bestill julebordet her!
Les mer om:

Kjøpefesten står for døra

Sist fredag gjekk me i svart og førstkommande laurdag opnar julegata på Sand. Med det riggar den lokale handelsstanden seg for startskotet på årets julehandel. Ifølgje Oslo Handelsstands Forening (OHF) vil nordmenn svi av 56 milliardar på julehandelen i 2018, eit snitt på rundt 10 500 kroner per person. OHF meiner at førjulstida er så viktig at store delar av norsk varehandel ville gått i underskot utan den.

Bestill regnvær, sett deg i vinduskarmen og lytt

Fruen fra havet // Lady From The Sea
Les mer om:

En haug av ting fra The Office er lagt ut til salgs - bestill her

Skaff deg effekter fra TV-serien.
Les mer om:

Real Madrid supertalent skal få tøffet seg i Bundesliga

Achraf Hakimi signerte for Real Madrid i 2016 og var nesten overlappende med Martin Ødegaard i rekruttklubben Castilla, men i motsetning til vårt norske supertalent, har det blitt noen kamper for den 19 år gamle høyrebacken i Real Madrid, før han nå gikk på en låneavtale til Borussia Dortmund.  Les: Klar for Manchester City etter 179 kamper for Leicester Nå starter hardkjøret Låneavtalen som varer i to år skal gi det marokkanske landslagsspilleren, som fikk være med til VM i Russland en tøffhet som bare Bundesliga kan gi.  Achraf Hakimi imponerte stort i Castilla og daværende manager i Real Ma

Monaco og Wolverhampton kjemper om samme spiller

Når vi tenker på Wolverhampton Wanderers tenker vi hardtarbeidende engelske fotballspillere uten den helt store finessen – det motsatte av Monacos millionærer. Nå skal begge klubbene være på jakt etter samme overgang. Den portugisiske landslagsspilleren André Silva ble hentet til San Siro fra FC Porto forrige sommer for 360 millioner kroner. Ett år senere står angrepsspilleren registrert med bare 2 scoringer etter 24 Serie A-kamper.

Fikk rødt kort i avskjedskampen sin

En lang karriere nærmer seg slutten. 41-åringen har fått med seg 293 kamper i den Danske Superligaen og åtte landskamper for Danmark. Karrieren skulle avsluttes på lørdag med den siste kampen etter 22 år med seniorfotball. Hovedpersonen må selv oppleve avskjedskampen sin fra tribunen. Thomas Røll har spilt for Silkeborg IF, F.C. Copenhagen, FC Midtjylland, og Vejle Boldklub, og skulle nå avslutte karrieren med sin siste kamp for Kjellerup. Det skulle dreie seg om oppryksspill til 2.

Manchester United-spilleren fyller opp bøtter med selvtillit

Victor Lindeløf skal om en ukes tid få muligheten til å skinne – i den blågule drakten til Sverige. I Premier League har det gått litt trått for United-spilleren, men nå skal han få sjansen til å vise hvorfor Mourinho satser så mye på 23-åringen. Lindelöf ledet det svenske forsvaret mot Frankrike, Bulgaria, Nederland – og ikke minst Italia.

Deschamps: «Manchester United-spilleren er komplett»

Didier Deschamps har tidligere holdt tilbake superlativene når det handler om Paul Pogba. Etter treningskampen mot Italia forrige uke, gav han beskjed til United-spilleren at han må opp flere nivåer for å gjøre seg fortjent til plass på førsteelleveren. Nå roer landslagstreneren ned kritikerne med å gi Pogba realistisk ros. Les: Zlatan slipper unna – Pogba får svi så det holder Pogba har fått det skikkelig hett i media etter at han har levert middelmådige prestasjoner for Frankrike. Det vil si; i forhold til toppnivået han selv har hevdet  han befinner seg på.

Og der er Tottenham-treneren i gang igjen

Nå hadde vi akkurat krysset av i boksen for trenere som IKKE starter hos Real Madrid. Så kommer Pochettinos frieri inn fra høyre – igjen. Real Madrid har ikke holdt igjen at Tottenham-treneren står på topp av ønskelisten som ble skrevet etter at Zinedine Zidane tok med seg bagen og dro. Men så kom argentineren med offentlige uttalelser som utelukket at han ville avslutte arbeidsforholdet med Spurs, og Real fortsatte søket. Les: No, no, no, sier Chelsea-treneren Allikevel er det ikke helt sikker at Pochettino ikke kan forsvinne til Madrid.

«No, no, no», sier Chelsea-treneren

Det har vært så merkelig stille rundt Antonio Conte i lang tid. Så forsvant Zidane ut av bildet på San Bernabeu.  Det må være godt for Chelsea-treneren å være i pressens søkelys – ikke bare for de manglende prestasjonene til London-klubben.

Aguero håper i det lengste på å få en verdig avslutning i City

Ikke uventet har det gått rykter om at Manchester Citys mestscorende spiller skifter klubb. Aguero begynner å bli en voksen mann og har oppnådd mye med den engelske klubben. Ateltico Madrid har også vært på banen for å hente argentineren hjem, men nå kommer 30-åringen med bekreftelsen på at er ting egentlig er helt ålreit der han befinner seg. Les: Aguero har lagt planene – tror han Kontrakten med City løper først ut i 2020, men kontakten fra gamleklubben Atletico Madrid har vært reell og gitt ryktene ben å løpe på. Les: La Liga-klubb skal teste Aguero -Det er rykter hvert år.

Nå kan Manchester United-treneren endelig sprette korken på champagnen!

Dette gleder alle trenerne i Premier League, men vi har hørt mest misnøye med kampprogramment fra portugiseren hos United, så derfor har vi valgt ut Mourinho som representant for heiegjengen. Ifølge Sky Sports er nå avgjørelsen tatt i England: Det blir en to ukers ferie i februar for spillere og trenerne. For FA Cupen betyr dette at 5. runde settes til midtuke, noe som rydder plass for ferien.

«Ronaldo eier ikke Real Madrid»

Neymar er på vei til Real Madrid, Ronaldo er på vei bort fra den spanske hovedstaden. Dette er ryktene som spinner rundt i media. Marcelo skjønner ikke helt problemet med å samle de to verdensstjernene, og minner i samme slengen på at Real har sin egen president som tar avgjørelsene. Visekaptein Marcelo gjør seg klar for å kjempe for de blå/gule i Russland, men har tid til noen visdomsord. Les: Genistrek av verdensstjernen Ronaldo -Cristiano eier ikke Real Madrid. Hvis presidenten ønsker å signere noen, så gjør han dette. Men hvorfor kan ikke Neymar komme og Cristiano bli?

Tidligere tysk landslagskaptein langer ut mot Löws vurdering

Det blir litt sånn foran store mesterskap. Vi henter frem tidligere stjerner for å analysere landslagstrenernes vurderinger. Tidligere har Joachim Löw vært over gjennomsnittet treffsikker når det gjelder uttaket, men denne gangen sitter en tidligere kaptein hoderystende tilbake. Manchester City-spilleren Leroy Sane kom ikke med i Tysklands VM-tropp. For Michael Ballack, tidligere tysk landslagskaptein med 42 mål på 98 kamper, savner dette sportslig logikk. -Han har vist fram alle sine gode kvaliteter som spiller og kunne hatt stor påvirkning på resultatet i VM.

Gerrard henter inn lagkompis fra Liverpool

Fotball på det forblåste Skottland har blitt litt mer interessant etter at Liverpool-legenden Steven Gerrard tok på seg trenerrollen i Rangers. Nå blir det mer Liverpool i den skotske klubben. Gary McAllister spilte to år med Gerrard på Anfield. Nå hentes 53-åringen til Rangers som trener-assistent. De to gutta skal ut og ri igjen. McAllister har tidligere vært trener for Coventry og Leeds, i tillegg til assistentjobben hos Liverpool under Brendan Rodgers. Spennende blir det hva de to tidligere spillerne får til hos Rangers.

Pochettino får det ikke som han vil

Tottenham har vært intense i sin interesse for Crystal Palace-spilleren Wilfried Zaha. Men nå ser det ut til at Crystal Palace har mistet all kontakt med virkeligheten. Ifølge Tottenham. Tottenham har gitt uforbeholden støtte til Pochettino, og skal gi treneren mulighetene til et høyt aktivitetsnivå på overgangsmarkedet. For Pochettino har Zaha stått høyt oppe på listen. Palace-vingen har spilt glimrende denne sesongen og var avgjørende for at klubben beholdt plassen i Premier League.

Skal få Eliteserie-klubben opp av hengemyra

Tor Ole Skullerud pakket bagen og forlot Strømsgodset på onsdag. Avgjørelse om ny trener skal allerede være tatt, noen få timer senere. Strømsgodset har hatt en trøblete sesongstart, Ikke tvil om det.

Manchester City gidder ikke å vente på trege italienere

Manchester City og Napoli har fortsatt en vei å gå for å nå enighet om overgang for Jorginho. Nå begynner Guardiola å bli lei, og har blinket ut to mulige alternativer til den italienske landslagsspilleren.  Ifølge Sky Sports vurderer nå City to alternativer, hvis Jorginho-overgangen går i vasken. Mario Lemina fra Southampton. Mario Lemina. (foto: premier league) Mateo Kovacic fra Real Madrid. Forsvinner ut døra sammen med Zidane?