Nyheter om Bestill


Bestill regnvær, sett deg i vinduskarmen og lytt

Fruen fra havet // Lady From The Sea
Les mer om:

En haug av ting fra The Office er lagt ut til salgs - bestill her

Skaff deg effekter fra TV-serien.
Les mer om:

Real Madrid supertalent skal få tøffet seg i Bundesliga

Achraf Hakimi signerte for Real Madrid i 2016 og var nesten overlappende med Martin Ødegaard i rekruttklubben Castilla, men i motsetning til vårt norske supertalent, har det blitt noen kamper for den 19 år gamle høyrebacken i Real Madrid, før han nå gikk på en låneavtale til Borussia Dortmund.  Les: Klar for Manchester City etter 179 kamper for Leicester Nå starter hardkjøret Låneavtalen som varer i to år skal gi det marokkanske landslagsspilleren, som fikk være med til VM i Russland en tøffhet som bare Bundesliga kan gi.  Achraf Hakimi imponerte stort i Castilla og daværende manager i Real Ma

Monaco og Wolverhampton kjemper om samme spiller

Når vi tenker på Wolverhampton Wanderers tenker vi hardtarbeidende engelske fotballspillere uten den helt store finessen – det motsatte av Monacos millionærer. Nå skal begge klubbene være på jakt etter samme overgang. Den portugisiske landslagsspilleren André Silva ble hentet til San Siro fra FC Porto forrige sommer for 360 millioner kroner. Ett år senere står angrepsspilleren registrert med bare 2 scoringer etter 24 Serie A-kamper.

Fikk rødt kort i avskjedskampen sin

En lang karriere nærmer seg slutten. 41-åringen har fått med seg 293 kamper i den Danske Superligaen og åtte landskamper for Danmark. Karrieren skulle avsluttes på lørdag med den siste kampen etter 22 år med seniorfotball. Hovedpersonen må selv oppleve avskjedskampen sin fra tribunen. Thomas Røll har spilt for Silkeborg IF, F.C. Copenhagen, FC Midtjylland, og Vejle Boldklub, og skulle nå avslutte karrieren med sin siste kamp for Kjellerup. Det skulle dreie seg om oppryksspill til 2.

Manchester United-spilleren fyller opp bøtter med selvtillit

Victor Lindeløf skal om en ukes tid få muligheten til å skinne – i den blågule drakten til Sverige. I Premier League har det gått litt trått for United-spilleren, men nå skal han få sjansen til å vise hvorfor Mourinho satser så mye på 23-åringen. Lindelöf ledet det svenske forsvaret mot Frankrike, Bulgaria, Nederland – og ikke minst Italia.

Deschamps: «Manchester United-spilleren er komplett»

Didier Deschamps har tidligere holdt tilbake superlativene når det handler om Paul Pogba. Etter treningskampen mot Italia forrige uke, gav han beskjed til United-spilleren at han må opp flere nivåer for å gjøre seg fortjent til plass på førsteelleveren. Nå roer landslagstreneren ned kritikerne med å gi Pogba realistisk ros. Les: Zlatan slipper unna – Pogba får svi så det holder Pogba har fått det skikkelig hett i media etter at han har levert middelmådige prestasjoner for Frankrike. Det vil si; i forhold til toppnivået han selv har hevdet  han befinner seg på.

Og der er Tottenham-treneren i gang igjen

Nå hadde vi akkurat krysset av i boksen for trenere som IKKE starter hos Real Madrid. Så kommer Pochettinos frieri inn fra høyre – igjen. Real Madrid har ikke holdt igjen at Tottenham-treneren står på topp av ønskelisten som ble skrevet etter at Zinedine Zidane tok med seg bagen og dro. Men så kom argentineren med offentlige uttalelser som utelukket at han ville avslutte arbeidsforholdet med Spurs, og Real fortsatte søket. Les: No, no, no, sier Chelsea-treneren Allikevel er det ikke helt sikker at Pochettino ikke kan forsvinne til Madrid.

«No, no, no», sier Chelsea-treneren

Det har vært så merkelig stille rundt Antonio Conte i lang tid. Så forsvant Zidane ut av bildet på San Bernabeu.  Det må være godt for Chelsea-treneren å være i pressens søkelys – ikke bare for de manglende prestasjonene til London-klubben.

Aguero håper i det lengste på å få en verdig avslutning i City

Ikke uventet har det gått rykter om at Manchester Citys mestscorende spiller skifter klubb. Aguero begynner å bli en voksen mann og har oppnådd mye med den engelske klubben. Ateltico Madrid har også vært på banen for å hente argentineren hjem, men nå kommer 30-åringen med bekreftelsen på at er ting egentlig er helt ålreit der han befinner seg. Les: Aguero har lagt planene – tror han Kontrakten med City løper først ut i 2020, men kontakten fra gamleklubben Atletico Madrid har vært reell og gitt ryktene ben å løpe på. Les: La Liga-klubb skal teste Aguero -Det er rykter hvert år.

Nå kan Manchester United-treneren endelig sprette korken på champagnen!

Dette gleder alle trenerne i Premier League, men vi har hørt mest misnøye med kampprogramment fra portugiseren hos United, så derfor har vi valgt ut Mourinho som representant for heiegjengen. Ifølge Sky Sports er nå avgjørelsen tatt i England: Det blir en to ukers ferie i februar for spillere og trenerne. For FA Cupen betyr dette at 5. runde settes til midtuke, noe som rydder plass for ferien.

«Ronaldo eier ikke Real Madrid»

Neymar er på vei til Real Madrid, Ronaldo er på vei bort fra den spanske hovedstaden. Dette er ryktene som spinner rundt i media. Marcelo skjønner ikke helt problemet med å samle de to verdensstjernene, og minner i samme slengen på at Real har sin egen president som tar avgjørelsene. Visekaptein Marcelo gjør seg klar for å kjempe for de blå/gule i Russland, men har tid til noen visdomsord. Les: Genistrek av verdensstjernen Ronaldo -Cristiano eier ikke Real Madrid. Hvis presidenten ønsker å signere noen, så gjør han dette. Men hvorfor kan ikke Neymar komme og Cristiano bli?

Tidligere tysk landslagskaptein langer ut mot Löws vurdering

Det blir litt sånn foran store mesterskap. Vi henter frem tidligere stjerner for å analysere landslagstrenernes vurderinger. Tidligere har Joachim Löw vært over gjennomsnittet treffsikker når det gjelder uttaket, men denne gangen sitter en tidligere kaptein hoderystende tilbake. Manchester City-spilleren Leroy Sane kom ikke med i Tysklands VM-tropp. For Michael Ballack, tidligere tysk landslagskaptein med 42 mål på 98 kamper, savner dette sportslig logikk. -Han har vist fram alle sine gode kvaliteter som spiller og kunne hatt stor påvirkning på resultatet i VM.

Gerrard henter inn lagkompis fra Liverpool

Fotball på det forblåste Skottland har blitt litt mer interessant etter at Liverpool-legenden Steven Gerrard tok på seg trenerrollen i Rangers. Nå blir det mer Liverpool i den skotske klubben. Gary McAllister spilte to år med Gerrard på Anfield. Nå hentes 53-åringen til Rangers som trener-assistent. De to gutta skal ut og ri igjen. McAllister har tidligere vært trener for Coventry og Leeds, i tillegg til assistentjobben hos Liverpool under Brendan Rodgers. Spennende blir det hva de to tidligere spillerne får til hos Rangers.

Pochettino får det ikke som han vil

Tottenham har vært intense i sin interesse for Crystal Palace-spilleren Wilfried Zaha. Men nå ser det ut til at Crystal Palace har mistet all kontakt med virkeligheten. Ifølge Tottenham. Tottenham har gitt uforbeholden støtte til Pochettino, og skal gi treneren mulighetene til et høyt aktivitetsnivå på overgangsmarkedet. For Pochettino har Zaha stått høyt oppe på listen. Palace-vingen har spilt glimrende denne sesongen og var avgjørende for at klubben beholdt plassen i Premier League.

Skal få Eliteserie-klubben opp av hengemyra

Tor Ole Skullerud pakket bagen og forlot Strømsgodset på onsdag. Avgjørelse om ny trener skal allerede være tatt, noen få timer senere. Strømsgodset har hatt en trøblete sesongstart, Ikke tvil om det.

Manchester City gidder ikke å vente på trege italienere

Manchester City og Napoli har fortsatt en vei å gå for å nå enighet om overgang for Jorginho. Nå begynner Guardiola å bli lei, og har blinket ut to mulige alternativer til den italienske landslagsspilleren.  Ifølge Sky Sports vurderer nå City to alternativer, hvis Jorginho-overgangen går i vasken. Mario Lemina fra Southampton. Mario Lemina. (foto: premier league) Mateo Kovacic fra Real Madrid. Forsvinner ut døra sammen med Zidane?

Blåser i fløyta for siste gang

Per Erik Haugen har funnet ut av han har lyst til å holde på med andre ting enn å være fotballdommer og gir seg mens det enda er håp. Per Erik Haugen (27) dømmer sin siste kamp kommende helg. «Her kommer en setning jeg ikke trodde jeg skulle skrive på en stund. Og hvert fall ikke midt i sesong: Jeg legger opp som fotballdommer», skriver Haugen på sin Facebook-side. Han fortsetter med at det er en tid for alt. At han har fått kjeft og gitt kjeft. På søndag dømmer han sin siste kamp -Kongsvinger-Levanger på Gjemselund. ——————————– Bestill Blålinker.

VM i Russland blir en sann lidelse for Manchester United-treneren

11. august sparkes Premier League i gang. For Jose Mourinho og de andre trenerne i toppklubbene blir veien frem mot august en lidelse. De beste klubbene har spillere som er naturlige valg på deres respektive landslag. VM-spill og internasjonal matching kan øke en klubbspillers verdi. Over én måned med oppkjøring og spill i et mesterskap kan også bli en trener som Mourinhos største mareritt. Utslitte spillere, skader, mentale nedturer.

Zlatan slipper unna – Pogba får svi så det holder

Paul Pogba er spilleren som gjør mye ut av seg når han er i form. Og tilsvarende lite når han mister gløden. Dette bør sette ham utenfor VM-spill, hevder flere. Pogba er en magiker på banen – når det meste stemmer. Det virker som forventningene til Pogbas prestasjoner er skyhøye hver gang franskmannen går ut på en gressmatte. Da er det ikke lett å tilfredstille kritikerne. Den tidligere franske landslagsspilleren Frank Lebouef er i tvil om Pogba i det hele tatt fortjener plass på strartelleveren i VM.

Verdens best betalte kvinnelige fotballspiller er norsk

At Ada Hegerberg er fantastisk god, og muligens best i verden, har vi vært klar over lenge. Frem til nå har ikke det gitt store utslag i lønna, det er det slutt på nå. NRK skiver at Hegerberg i sin nye kontrakt skal knuse lønna til den brasilianske stjernen Marta som tjener rundt tre millioner. Hvor mye mer hun tjener er ikke avslørt. Ikke så rart at lønna blir god, Ada Hegerberg er eneste kvinnelige fotballspiller som har vunnet Champions League tre ganger. Les: Det går ikke å si at landslaget ikke savner Ada Hegerberg CHAMPIONS LEAGUE BABY !!!

Adama Diomande med sitt første mål siden overgangen fra Hull

Los Angeles har tidligere Stabæk trenger Bob Bradley som sin manager, det er derfor ikke unaturlig for han nok en gang å hente Adama Diomande, han var den som hentet Diomande til Stabæk fra Dinamo Minsk. Los Angeles var på besøk hos FC Dallas og lå under 2 – 0 da Bob Bradley satte inn Adama Diomande etter 55 minutter.

Liverpool oppsummerer 2017/18-sesongen- del I

Etter 56 kamper og 135 mål har sesongens Liverpool-lag skrevet seg inn i klubbens historiebøker. Vi deler ut noen fakta. Liverpool har på sine hjemmesider ramset opp noen kule fakta fra denne sesongen.

Sommerens mest vanvittige Liverpool-rykte?

Chelsea har en av verdens beste keepere, men klubben snublet totalt denne sesongen. Liverpool nådde nesten helt til topps i Europa, men har en keeper som lite trolig blir seg selv igjen.

En fantastisk karriere kan være over

Hver gang Aksel Lund Svindal kommer tilbake etter skade føles det som om vi blir vitne til et mirakel, nå er det mer alvorlig enn noen gang. -En av Norges største idrettsutøvere står i fare for å måtte få en kne protese, skjer det er karrieren over.  VG har tatt en sommerprat med Aksel Lund Svindal i Asker: «Jeg håper at teknologien redder meg før jeg må bytte ut hele kneet» Alpinkongen håper at ny teknoligi skal redde han, i løpet av høsten i forbindelse med oppkjøring til ny sesong vil man få svaret om skikarrieren er over eller ikke.